84007 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Băișoara și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.01.2018
DE
Avatar Dana2008
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Tîrgu Mureş
înscris/ă în 15.06.12
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JAN-2018
DURATA: 5 zile
TIP: TEAM-BUILDING
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 5
+ COPII: 8 -- varsta: 8-14

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

O minunăție din Apuseni: domeniul schiabil Buscat Resort din Cluj


Zona Buscat se află la 54 km. de Cluj, în partea estică a Apusenilor, în Muntele Băișorii. Vârful Buscat cu înălțimea de 1677m. este unul dintre cele mai înalte vârfuri din Munții Apuseni.

Este un resort privat în care iarna se pot practica schiul, snowboardul și săniușul, iar vara drumeții montane, zborul cu parapanta, cu mountain bike, ATV, off road, etc.

Eu împreună cu băiatul meu am participat la o tabără de schi în perioada 3-7 ianuarie 2018. Aici, la Buscat a fost singurul loc din Baișoara în care se putea schia, deși mai există o pârtie de competiție, Dealul Mare. Diferența dintre ele este că una este administrată în regim de socitate comercială privată și are zăpadă iar cealaltă este în proprietatea primăriei și concesionată. Una are tunuri de zăpadă, cealaltă nu are și prin urmare nu este practicabilă deși este mult mai lată.

Noi am ajuns în data de 3 ianuarie 2018 la ora 15:30 și nu am schiat pentru că nu mai merita efortul, Pârtia Buscat se închide la ora 17.

În ziua următoare am ajuns pe pârtie în două reprize de la ora 10 de când se deschide programul pârtiei în timpul săptămânii și am stat până la ora 12. De dimineață pârtia este impecabilă. Am văzut diferența când ne-am întors după-amiaza și am schiat între orele 15:30 -17 (atunci se inchide pârtia). Fiind cald afară, zăpada se înmoaie și se adună în brazde, mai ales că e ajutată și de plăcile de snowboard.

Am avut o cartelă cu 11 urcări. Prețul acesteia este de 75 lei/adult și 50 lei / copil.

Pentru 25 urcări prețul este de 140 lei/adult și 100 lei/ copil.

Abonamentele pentru toată ziua costă 120 lei/adult si 90 lei / copil.

Mai există abonamente pentru o jumătate de zi, abonamente de sezon, abonamente de vineri- duminică, abonamente de 40 de urcări.

O urcare costă 8 lei/ adult și 5 lei/ copil.

Noi am consumat toată tabăra 12 urcări, în trei reprize de schi. Prima și ultima zi nu se iau în considerare. Au mai rămas trei zile din care în una nu erau condiții meteo favorabile schiatului.

Telescaunul pornește de la altitudinea de 1400 m. și ajunge la 1677 m. În ultima parte a urcării cu telescaunul, din cauza golului alpin, curentul este mare și dacă vremea e bună și la bază nu bate vântul.

Oricât de tare mi-au înghețat mâinile pe telefon, nu m-am putut opri din fotografiat. Imaginea se schimba într-o secundă. Norii alergau grăbiți deasupra munților, lăsând din când în când loc razelor soarelui să creeze peisaje de poveste. Ireal de frumos era acolo, sus pe vârful Buscat.

La orizont se vedeau Cheile Turzii ca o despicatura care lăsa loc albastului cerului să îi scoată în evidență frumusețea.

Munții Parâng, Făgăraș, Rodnei îmbrăcați de gală cu brazi semeți, unii pudrati cu nea, alții nu, sunt de o frumusețe rară, care îți umple sufletul de fericire, de bucuria că ai avut șansa de a-i contempla.

Programul pârtiei în timpul săptămânii este cuprins în intervalul orar 10 -17, iar sâmbăta și duminica de la ora 9 - 17. Lunea este închis. Este destul de scurt pentru că nu este instalație de nocturnă.

Domeniul schiabil Buscat Resort dispune de trei pârtii de dificultăți diferite, astfel: o pârtie albastră cu o lungime de 1300 m., o pârtie roșie cu o lungime de 800m. care se combină cu pârtia neagră, care are o lungime de 900 m.

Pe toată durata șederii noastre, singura pârtie deschisă fost cea albastră.

A doua zi nu am schiat deloc pentru că doar la ora 11 a pornit instalația de telescaun din cauza vremii nefavorabile: vijelie și ceață. Am înțeles că s-a schiat apoi greu din cauza vântului. Surprizele muntelui.

A treia zi soare și cald, în jur de 9 grade. A fost foarte frumos... nu era nici o legătură cu ziua anterioară din punctul de vedere al vremii. Dar... surpriză! Dacă vremea e bună și merge instalația de telescaun, ce se mai poate întâmpla? E weekend!!! Toată lumea vrea la schi. Doar la televizor am mai văzut așa ceva. Rândul la îmbarcare în telescaun era ca o ghirlandă colorată întinsă pe deal în sus... nu te mai opreai la baza dealului! La acest șir multicolor se stătea cam 40 min.

Am avut noroc că la ora 9 și 20 min. când am ajuns noi nu era nimeni la rând și pârtia era aproape goală. Am făcut rapid trei ture. Pentru celelete două am perdut restul timpului până la ora 13.

Vedeam din telescaunul care trece pe deasupra drumului de acces spre parcarea pârtiei, cum stăteau înșirate mașinile una după cealaltă, înaintând lent, ceva asemănător cu Valea Prahovei.

Parcarea pârtiei este destul de mare, are 200 de locuri. Acolo găsiți Apres ski Buscat, o cabană cu un spațiu larg căptușit cu lambriuri din lemn, cu mese și bănci din lemn, unde puteți bea și mânca.

Tot aici găsiți centre de închiriere.

Prețurile afișate sunt pentru o zi. Tarifele sunt:

- echipament complet (schi+ clăpari +bețe) =30 ron

- skiuri = 20 ron

- clăpari= 20 ron

- bețe=10 ron

- echipament complet - Snowboard + Boots = 40 ron

-snowboard=20 ron

-boots=20 ron

-ochelari=10 ron

-mănuși=10 ron

-cagula=10 ron

-sanie=10 ron

Este amenajata o pârtie pentru sanius deasupra parcarii.

La baza pârtiei există un Restaurant: Cabana Lupilor, care funcționează de miercuri până duminică.

Drumul de acces din localitatea Băișoara spre stațiunea Muntele Băișorii este în stare relativ bună, cu nisip antiderapant, dar cu o înclinație mare și curbe strânse, adică este un drum greu. Are doar două benzi, este destul de îngust... nu știu cum se urcă în condiții de iarnă cu zăpadă și gheață, pe o lungime de aproximativ 7 km. Șoferul meu a spus că nu se mai bagă. Erau și acum două mașini: una intrată în șanț și alta pe care se pregăteau să o tracteze.

Am ajuns la final și la o concluzie... e splendid peisajul la Buscat... dacă vă încumetați, merită!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dana2008 in 09.01.2018 15:06:58

Validat / Publicat: 09.01.18 16:40:14


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 886


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  35300 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[09.01.18 16:39:21]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Băișoara și împrejurimile, BĂIȘOARA [CJ]" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă Clujul şi împrejurimile]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[09.01.18 22:33:28]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[25.01.18 12:24:06]
» mesaj pers

   Cred că m-aș putea angaja monitor de sky: să explic tuturor cum să cadă cât mai caraghios! Dumnezeu cu mila, am, pe bune, patru perchi de schiuri acasă, cu bețe cu tot și trei perechi de clăpari, mărimi corespunzătoare, cumpărate pe vremea când credeam c-o să-nvăț să schiez, eu și cu familia aparținătoare. Bine, noi suntem trei dar, ăla de mi-a vândut scky-urile mi-a dat a patra pereche, de copil, gratis. Numai sky-urile și bețele, clăpari, nu!

   Culmea e că fiie-mea a fost singura care a învățat, dar, cu placa!

   Cum nu știu să cânt la pian, așa n-am învățat nici cu doagele! Acuma, când văd la tine ce frumos e, mi-e ciudă, dar, nici nu cred c-o să-nvăț, n-am vârsta necesară! Și, mă ocup de doagele originale, de fapt, de scurgerea conținutului dintre acestea! E mai ușor! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[25.01.18 19:27:10]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: buna! In primul rand iti multumesc frumos pentru vizita si aprecieri.

   Imi place stilul tau comic de a povesti... eu sunt convinsa ca daca vrei cu adevarat poti invata sa schiezi la orice varsta. Eu am invatat cand aveam 8 ani si pe baiatul meu l-am pus pe schiuri la 3 ani. Eu am invatat cu schiuri din lemn fabricate la Reghin, mult mai mari dacat trebuiau, cu clapari cu legaturi, cu canturi care se desfaceau si erau prinse cu nituri care se insurubau...

   Bine ca din familia ta, fata a salvat onoarea schiorilor...cu schiurile in asteptare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- mishu
[27.01.18 18:41:41]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Si mie imi place sa ma uit, si acum cand am aceste posibilitati in jurul meu imi pare rau ca nu stiu sa schiez, insa stii ce bine stiu sa ma uit la altii cu un pahar de vin fiert in mana? =)).

   Si nici nu am sa invat (la fel, problema de varsta :)), in schimb baetii mei au invatat in tabere sa schieze si-mi vor face o vizita prin aprilie sa se bucure si de putina relaxare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[27.01.18 18:43:47]
» mesaj pers

   @Dana2008: Asa cum i-am raspuns lui Yersi, nici eu nu stiu sa schiez, oricum din Bucuresti era ceva mai greu de ajuns (nu imposibil) insa si la mine baietii au salvat situatia, si de abia ii astept sa vina pe partiile de aici (pana atunci trebuie sa imi fac temele si sa le spun unde sa mearga).

   M-am bucurat de articolul tau si de frumoasele peisaje cu care ne incanti.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[41] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2018] Varful Buscat, Partia Buscat, com. Baisoara, jud. Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935964">Şterge vot</a></div><span id="v9935964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2018] Varful Buscat, Partia Buscat, com. Baisoara, jud. Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2018] Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935993">Şterge vot</a></div><span id="v9935993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2018] Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JAN-2018] Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935994">Şterge vot</a></div><span id="v9935994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2018] Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P05 [JAN-2018] Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935995">Şterge vot</a></div><span id="v9935995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2018] Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2018] Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935996">Şterge vot</a></div><span id="v9935996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2018] Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935997">Şterge vot</a></div><span id="v9935997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935998">Şterge vot</a></div><span id="v9935998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935999">Şterge vot</a></div><span id="v9935999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936000">Şterge vot</a></div><span id="v9936000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936002">Şterge vot</a></div><span id="v9936002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936003">Şterge vot</a></div><span id="v9936003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936004">Şterge vot</a></div><span id="v9936004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2018] vedere de pe Varful Buscat 1677m din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936005">Şterge vot</a></div><span id="v9936005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936006">Şterge vot</a></div><span id="v9936006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936007">Şterge vot</a></div><span id="v9936007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936008">Şterge vot</a></div><span id="v9936008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936009">Şterge vot</a></div><span id="v9936009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936010">Şterge vot</a></div><span id="v9936010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936011">Şterge vot</a></div><span id="v9936011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936012">Şterge vot</a></div><span id="v9936012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P23 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936014">Şterge vot</a></div><span id="v9936014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj, randul la telescaun -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936016">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936016"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936016">Şterge vot</a></div><span id="v9936016" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936016)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936016Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936016MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj, randul la telescaun
foto Dana2008 [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av936017">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv936017"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=936017">Şterge vot</a></div><span id="v9936017" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(936017)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f936017Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e936017MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JAN-2018] partia Buscat din Baisoara, Cluj
foto Dana2008 [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[41] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.176989793777 sec