84003 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Valea Prahovei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.01.2018
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JAN-2018
DURATA: 3 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 7 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

La săniuș pe Valea Prahovei


Iată că am intrat de multișor în prima lună a anului și zăpada încă se lasă așteptată de către mulți dintre noi. Cei mici merg în fiecare dimineață la geam și privesc afară, dar Crăiasa Albă încă nu își arată chipul. Ce este de făcut?! Nimic mai simplu... Hai la munte!

Cam așa am procedat și noi zilele trecute, când juniorul nostru se tot uita cu tristețe la săniuța parcată în balcon, întrebându-ne dacă va avea parte și el de un pic de săniuș în această iarnă. Scurtul consiliu de familie care a urmat a condus către ideea că nu ar fi rău să ieșim un pic din casă și să facem puțină mișcare, mai ales că sărbătorile acestea am cam pierdut teren în lupta cu kilogramele. Fiind timpul scurt și o perioadă aglomerată, a durat câteva ore până am rezolvat cu cazarea, iar vineri dis-de-dimineață am pornit spre Sinaia (stațiune unde urma să rămânem până duminică).

Deși încă nu se făcuse ora 11.00, DN 1 era aglomerat, iar în zona localității Comarnic ne-am ”delectat” cu mersul în coloană. Ajunși la Sinaia, am văzut imediat cam cum stă treaba: în stațiune nu era pic de zăpadă, însă mai sus pe munte brazii erau îmbrăcați în straiele albe de iarnă.

Pentru că scopul nostru era să găsim un loc bun pentru săniuș, ne-am hotărât să urcăm la Cota 1400. Neștiind exact câtă zăpadă era acolo, ne-am hotărât să mergem cu mașina, urmând a întoarce dacă nu găseam ceea ce doream. Însă norocul ne-a surâs! Omătul a apărut încet-încet printre copaci, iar la Cota 1400 am găsit ceea ce căutam! Un derdeluș numai bun să îl testăm! Pentru cei care cunosc zona, derdelușul pe care noi l-am folosit se formase pe drumul care duce către schitul Sfânta Ana. Am zăbovit acolo mai mult de două ore și ne-am bucurat atât de distracția de pe pârtia pentru săniuțe, cât și de peisajele de poveste din jurul nostru. Există mai multe locuri de belvedere de unde se poate admira Valea Prahovei de la înălțime, însă la unele locuri trebuia să fim cu băgare de seamă pentru a nu aluneca în hăul care se căsca la picioarele noastre.

La finalul partidei de săniuș am făcut o plimbare până la schitul Sfânta Ana, după care ne-am întors la mașină și am coborât în stațiune. Trebuie spus că acest drum care merge până la Cota 1400 nu se prezintă în condiții tocmai grozave, iar pe unele porțiuni am întâlnit polei, așa că nu recomand o astfel de plimbare! Deasemenea, în partea de sus, drumul a fost aglomerat, fiind multe mașini parcate, așa că vă spun celor care ajungeți acolo să întoarceți atunci când găsiți primele mașini parcate, întrucât mai sus va fi aproape imposibil să faceți asta. Mai trebuie spus că la Cota 1400 se mai poate ajunge atât cu telecabina, cât și cu telegondola, însă prețurile la transportul pe cablu nu sunt tocmai mici (iar bugetul nostru este cam străveziu acum, după sărbători).

După-amiaza, atât vineri, cât și sâmbătă, am ieșit la plimbare prin Sinaia. Stațiunea este animată chiar dacă zăpada lipsește, iar ornamentele de sărbători sunt încă la locul lor, așa că atmosfera este foarte plăcută. Atât pe bulevardul Carol I, cât și prin parcul Dimitrie Ghica erau numeroși turiști la plimbare; am hrănit porumbeii din centru și am fotografiat o veveriță în parc, apoi am mers la patinoar. Puștiul și-a dorit să testeze gheața patinoarului amenajat la intrarea în parcul Ghica, astfel că i-am făcut pe plac. Trebuie spus că prețurile sunt mai mari decât acasă, însă doar unu-i patinoarul din Sinaia, nu-i așa?! A patinat doar băiatul și am plătit 30 de lei pentru 90 de minute (aceasta fiind perioada minimă de acces pe acest patinoar); intrarea pe patinoar costă 15 lei/persoană dacă ai patine personale, iar dacă închiriezi patine (cazul nostru) mai plătești 15 lei. Programul la acest patinoar este zilnic, între orele 09.00 și 23.00.

Un alt loc pe care l-am vizitat în acest minisejur la munte a fost Mănăstirea Sinaia. Vechi lăcaș de cult de pe aceste meleaguri, mănăstirea este un colțișor de liniște și de relaxare sufletească într-o stațiune parcă veșnic aflată în mișcare. Piatra de temelie a acestui lăcaș de cult a fost pusă în anul 1690 de Spătarul Mihail Cantacuzino, iar numele mănăstirii (și -mai târziu- al localității) vine de la pelerinajul pe care Spătarul Cantacuzino îl făcuse anterior la Locurile Sfinte, când a ajuns până la poalele muntelui Sinai (loc în amintirea căruia a dat apoi numele mănăstirii).

Ca orice lucru plăcut, weekend-ul nostru a trecut repejor, iar duminică dimineața ne-am pregătit de plecarea spre casă. Am ales să plecăm puțin după ora 10.00 din Sinaia, temându-ne de aglomerația infernală de pe DN 1 (după prânz avea să se întâmple asta, ca de fiecare dată). Având la dispoziție aproape toată ziua, am pornit către Predeal, urmând apoi să ne întoarcem acasă pe DN 10 (pe la barajul și lacul de acumulare Siriu). Ne-am gândit să vizităm alte locuri frumoase, pe care nu le mai văzusem de câteva luni.

Pentru că totuși scopul nostru principal a fost săniușul, am mai făcut o oprire de aproximativ o oră la Predeal. Știam de la niște prieteni că este destul de multă zăpadă în zona Trei Brazi, așa că aceea a fost ținta noastră. Încă o dată am avut parte de omăt! Pe drumul către cabana Poiana Secuilor, trecând de Fun Park-ul Trei Brazi, există un derdeluș la marginea pădurii, un loc numai bun de pus săniuța din nou la treabă! Zăpada de acolo cred că va mai rezista câteva zile, iar prognozele meteo anunță o răcire a vremii, așa că stratul de nea probabil că va crește în curând. Derdelușul s-a umplut încet-încet de copii și de părinți, iar veselia generală era pur și simplu molipsitoare!

Am aruncat și o privire la prețurile afișate la Fun Park-ul Trei Brazi pentru o cât mai bună informare a celor care lecturează aceste impresii și doresc să ajungă acolo: închirierea unei săniuțe costă 15 lei (între o oră și 3 ore) și 30 de lei (pentru maxim 8 ore). Pentru tubbing (alunecarea cu un colac pe o pistă artificială) există niște cartele cu puncte (1 punct = o tură), iar tarifele erau: 1 punct – 7 lei; 3 puncte – 15 lei; 6 puncte – 27 de lei; 12 puncte – 48 de lei; 20 de puncte – 70 de lei; 30 de puncte – 90 de lei. Pentru puștii între 8 și 12 ani (cu greutatea maximă de 50 de kilograme) există amenajată o pârtie de snowmobil, iar tarifele sunt: 30 de lei pentru 10 minute și 50 de lei pentru 20 de minute.

Să nu uit, un pahar cu vin fiert costă acolo 5 lei. 

Am stat la săniuș cât a dorit juniorul, chiar am ”testat” și noi de vreo două ori denivelările pârtiei, apoi am plecat spre Brașov și mai departe către casă (pe DN 10, după cum am scris mai devreme). Nici la Întorsura Buzăului și nici în zona lacului de acumulare Siriu nu există pic de zăpadă, însă peisajele sunt frumoase chiar și așa. Am mai oprit pentru niște fotografii, apoi pentru cumpărături la Buzău și am ajuns acasă pe înserat.

A fost un weekend frumos, ne-am simțit foarte bine la munte (ne-am mai aerisit puțin) și sperăm să mai avem parte de vreo astfel de ieșire în curând. Până atunci, vă invităm pe toți la săniuș și să sperăm că zăpada nu ne va ocoli de tot în această iarnă!

Toate cele bune!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 09.01.2018 12:52:39

Validat / Publicat: 09.01.18 14:10:24


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 971


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  50150 PMA (din 55 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[09.01.18 14:09:18]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Valea Prahovei, [ALTE LOCURI]" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă România!]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[09.01.18 23:19:46]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse:

   A fost dupa inima celui mic, macar sa nu uite cum e cu sania.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.01.18 10:56:13]
» mesaj pers

   @elviramvio: Așa este! Și trebuie să îi mai reîmprospătăm din când în când amintirile astea referitoare la săniuș, poate chiar în această iarnă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- roth
[10.01.18 21:15:13]
» mesaj pers

   Buna ideea de a face iesirea la sanius, ati castigat voie buna toti si de ce nu sanatate datorita miscarii in aer liber.

   

   O sa fie si pe aici zapada insa undeva mai spre paste ca de atunci nu oi vrea 30 de grade... nu?

   

   Hai sa auzim de povesti minunate si inspirate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.01.18 22:30:44]
» mesaj pers

   @roth: Cam așa este vremea asta, sucită rău în ultimii ani! Cine știe, probabil că și noi oamenii contribuim la asta. Îmi amintesc faptul că, nu mai demult de anul trecut, la noi la Râmnicu Sărat a viscolit mai mult de 24 de ore încontinuu și era finalul lunii aprilie... Hmm, poate că totuși anul acesta nu va fi la fel!

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Zoazore
[11.01.18 13:54:02]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Și uite-așa, toată lumea fericită! Juniorul pentru derdeluș, seniorii de peisaje! Bucurii pe toată linia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Denisa13
[11.01.18 14:22:13]
» mesaj pers

   Foarte faina iesirea voastra. Am factut si noi cateva astfel de iesiri in cautarea zapezii. Am gasit zapada la Predeal pe partia Clabucet, la Fundata si Fundatica, resortul Cheile Gradistei Fundata este destul de ofertant in acest sens dar o saniuta costa 50 lei/zi... cred ca cel mai mare pret intalnit, pe masivul Postavaru si la Cascada Balea.

   Iti dau un pont daca ajungi in zona Brasov si copilul vrea la patinoar. In Brasov, in spatele hotelului Aro si in multe localitati adiacente orasului sunt patinoare gratuite, atat intrarea cat si patinele.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[11.01.18 16:42:57]
» mesaj pers

   @Denisa13: Noi avem săniuța noastră, așa că din acest punct de vedere am scăpat de grijă (și de extra-cheltuieli). M-ar interesa dacă știi cumva în zona Brașovului o pârtie care să aibă prețuri mai rezonabile în ceea ce privește monitorii de sky. Pe la Azuga-Predeal am aflat că prețul sare de 100 lei/oră numai monitorul, ceea ce e totuși cam mult; mai ales că mai închiriezi și echipament.

   Mulțumesc frumos pentru completările utile!

   @Zoazore: Chiar că toată lumea fericită! Pe lângă admirarea peisajelor, adulții nu s-au dat în lături nici la sanie! :) Măcar câte o tură-două, în amintirea copilăriei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Denisa13
[11.01.18 16:58:48]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Noi nu schiem, copilul l-am incaltat cu schiuri si i-am dat drumul pe drum. La Fundata era 50 de lei echipamentul, nu mai retin cat era teleschiul. Gasesti preturile la ei pe site. Pentru incepatori cred ca este ok partia asta. Pentru sanius este super zona. Si noi umblam cu saniuta in masina. Era destul de aglomerat totusi, sambata. In cursul saptamanii sigur este mult mai liber.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Denisa13
[20.01.18 18:32:09]
» mesaj pers

   Intre timp am aflat ca la Cheile Gradistei costa 80 de lei ora cu un instructor de ski.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[27.01.18 18:31:54]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Cred ca indemnul "Hai la sanius! " este valabil pentru orice si pentru orice varsta. Sunt invitata si eu la sanius alaturi de colegii mei pe 1 feb insa din motive justificate voi lipsi de la acest sanius. Nu stiu insa daca as fi mers cu sania ci doar as fi stat la un pahar de vin fiert, deoarece am inteles ca partia este destul de lunga si cam trebuie sa te si pricepi sa o manuiesti.

   Dar cum iarna inca nu ne-a spus pa, poate ca o sa mai fie, daca nu, la anul.

   Insa ma bucur nespus pentru baiatul tau, acest lucru cred ca l-a facut sa viseze frumos ceva vreme si asta este cea mai mare multumire a unui parinte.

   Felicitari, votat cu mare drag si astept sa ne vedem.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[39] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JAN-2018] Am ajuns la Sinaia. Privim cu nerăbdare către piscurile înzăpezite. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935909">Şterge vot</a></div><span id="v9935909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JAN-2018] Am ajuns la Sinaia. Privim cu nerăbdare către piscurile înzăpezite.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JAN-2018] Pentru a ne bucura de zăpadă, am urcat la Cota 1400. Drumul acesta a fost foarte aglomerat. Am parcat mai jos, pe marginea drumului. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935910">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935910"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935910">Şterge vot</a></div><span id="v9935910" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935910)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935910Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935910MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JAN-2018] Pentru a ne bucura de zăpadă, am urcat la Cota 1400. Drumul acesta a fost foarte aglomerat. Am parcat mai jos, pe marginea drumului.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JAN-2018] Pe drumul forestier către schitul Sfânta Ana (la Cota 1400) s-a format un derdeluș. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935911">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935911"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935911">Şterge vot</a></div><span id="v9935911" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935911)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935911Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935911MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JAN-2018] Pe drumul forestier către schitul Sfânta Ana (la Cota 1400) s-a format un derdeluș.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JAN-2018] Am venit și noi la săniuș! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935912">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935912"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935912">Şterge vot</a></div><span id="v9935912" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935912)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935912Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935912MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JAN-2018] Am venit și noi la săniuș!
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JAN-2018] Din când în când, mai trebuia să facem o mică pauză. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935913">Şterge vot</a></div><span id="v9935913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JAN-2018] Din când în când, mai trebuia să facem o mică pauză.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JAN-2018] Săniuța alunecă spre schitul Sfânta Ana. Să sperăm că toți urșii din zonă hibernează zilele astea! :) -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935914">Şterge vot</a></div><span id="v9935914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JAN-2018] Săniuța alunecă spre schitul Sfânta Ana. Să sperăm că toți urșii din zonă hibernează zilele astea! :)
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JAN-2018] Schitul Sfânta Ana este învăluit în mantia albă a iernii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935915">Şterge vot</a></div><span id="v9935915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JAN-2018] Schitul Sfânta Ana este învăluit în mantia albă a iernii.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JAN-2018] Peisaj de iarnă la Cota 1400, Sinaia. Ne era dor de zăpada asta! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935916">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935916"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935916">Şterge vot</a></div><span id="v9935916" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935916)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935916Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935916MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JAN-2018] Peisaj de iarnă la Cota 1400, Sinaia. Ne era dor de zăpada asta!
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JAN-2018] La plimbare prin zăpadă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935917">Şterge vot</a></div><span id="v9935917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JAN-2018] La plimbare prin zăpadă.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JAN-2018] Ne aflam din nou pe derdelușul de la Cota 1400. Tocmai începuse să ningă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935918">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935918"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935918">Şterge vot</a></div><span id="v9935918" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935918)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935918Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935918MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JAN-2018] Ne aflam din nou pe derdelușul de la Cota 1400. Tocmai începuse să ningă.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JAN-2018] Un alt loc de săniuș este lângă hotelul Cota 1400. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935919">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935919"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935919">Şterge vot</a></div><span id="v9935919" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935919)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935919Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935919MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JAN-2018] Un alt loc de săniuș este lângă hotelul Cota 1400.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JAN-2018] Decor de iarnă - Cota 1400, Sinaia, ianuarie 2018. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935920">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935920"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935920">Şterge vot</a></div><span id="v9935920" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935920)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935920Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935920MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JAN-2018] Decor de iarnă - Cota 1400, Sinaia, ianuarie 2018.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JAN-2018] Am făcut fotografii din punctele de belvedere. Valea Prahovei se vedea până departe. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935921">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935921"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935921">Şterge vot</a></div><span id="v9935921" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935921)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935921Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935921MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JAN-2018] Am făcut fotografii din punctele de belvedere. Valea Prahovei se vedea până departe.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JAN-2018] Deocamdată zăpada nu vrea să coboare de pe crestele munților. Nu-i nimic, mergem noi după ea. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935922">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935922"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935922">Şterge vot</a></div><span id="v9935922" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935922)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935922Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935922MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JAN-2018] Deocamdată zăpada nu vrea să coboare de pe crestele munților. Nu-i nimic, mergem noi după ea.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JAN-2018] Începuse din nou să ningă, chiar înainte ca noi să coborâm în stațiune. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935923">Şterge vot</a></div><span id="v9935923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JAN-2018] Începuse din nou să ningă, chiar înainte ca noi să coborâm în stațiune.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JAN-2018] Un pic din aglomerația de pe drumul către Cota 1400. Atunci când întâlniți primele mașini parcate, este recomandabil să întoarceți și să parcați acolo (altfel riscați să se blocheze circulația și să nu mai puteți nici avansa și nici întoarce). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935924">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935924"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935924">Şterge vot</a></div><span id="v9935924" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935924)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935924Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935924MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JAN-2018] Un pic din aglomerația de pe drumul către Cota 1400. Atunci când întâlniți primele mașini parcate, este recomandabil să întoarceți și să parcați acolo (altfel riscați să se blocheze circulația și să nu mai puteți nici avansa și nici întoarce).
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JAN-2018] La plimbare prin Sinaia. În stațiune nu este pic de zăpadă, cel puțin deocamdată. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935925">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935925"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935925">Şterge vot</a></div><span id="v9935925" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935925)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935925Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935925MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JAN-2018] La plimbare prin Sinaia. În stațiune nu este pic de zăpadă, cel puțin deocamdată.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JAN-2018] La plimbare prin Sinaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935926">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935926"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935926">Şterge vot</a></div><span id="v9935926" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935926)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935926Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935926MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JAN-2018] La plimbare prin Sinaia.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JAN-2018] Am mers la patinoarul din parcul Ghica pentru că cel mic a dorit să patineze acolo. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935927">Şterge vot</a></div><span id="v9935927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JAN-2018] Am mers la patinoarul din parcul Ghica pentru că cel mic a dorit să patineze acolo.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JAN-2018] Patinoarul de la Sinaia, văzut din alt unghi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935928">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935928"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935928">Şterge vot</a></div><span id="v9935928" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935928)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935928Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935928MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JAN-2018] Patinoarul de la Sinaia, văzut din alt unghi.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JAN-2018] Am profitat de vremea caldă și ne-am plimbat seara pe bulevardul Carol I din Sinaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935929">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935929"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935929">Şterge vot</a></div><span id="v9935929" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935929)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935929Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935929MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JAN-2018] Am profitat de vremea caldă și ne-am plimbat seara pe bulevardul Carol I din Sinaia.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JAN-2018] Stațiunea Sinaia este încă îmbrăcată în haine de sărbătoare. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935930">Şterge vot</a></div><span id="v9935930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JAN-2018] Stațiunea Sinaia este încă îmbrăcată în haine de sărbătoare.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JAN-2018] Prin parcul Dimitrie Ghica, la ceas de seară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935931">Şterge vot</a></div><span id="v9935931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JAN-2018] Prin parcul Dimitrie Ghica, la ceas de seară.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JAN-2018] Moș Crăciun încă nu plecase de la Sinaia. Grăbiți-vă să ajungeți acolo, mai avea câteva daruri! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935932">Şterge vot</a></div><span id="v9935932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JAN-2018] Moș Crăciun încă nu plecase de la Sinaia. Grăbiți-vă să ajungeți acolo, mai avea câteva daruri!
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JAN-2018] În fiecare din cele două seri petrecute acolo, ne-am plimbat prin zona centrală a stațiunii Sinaia. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935933">Şterge vot</a></div><span id="v9935933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JAN-2018] În fiecare din cele două seri petrecute acolo, ne-am plimbat prin zona centrală a stațiunii Sinaia.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JAN-2018] Duminică am plecat spre casă, nu înainte de a face un popas în zona Trei Brazi de la Predeal. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935934">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935934"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935934">Şterge vot</a></div><span id="v9935934" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935934)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935934Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935934MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JAN-2018] Duminică am plecat spre casă, nu înainte de a face un popas în zona Trei Brazi de la Predeal.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JAN-2018] Am ajuns în apropierea cabanei Trei Brazi de la Predeal. Admiram munții înzăpeziți. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935935">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935935"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935935">Şterge vot</a></div><span id="v9935935" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935935)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935935Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935935MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JAN-2018] Am ajuns în apropierea cabanei Trei Brazi de la Predeal. Admiram munții înzăpeziți.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JAN-2018] Lângă drumul forestier către cabana Poiana Secuilor există un derdeluș. Să-l testăm și noi! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935936">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935936"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935936">Şterge vot</a></div><span id="v9935936" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935936)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935936Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935936MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JAN-2018] Lângă drumul forestier către cabana Poiana Secuilor există un derdeluș. Să-l testăm și noi!
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JAN-2018] Săniuța aluneca pe derdelușul de la Trei Brazi, Predeal. Pârtiieee! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935937">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935937"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935937">Şterge vot</a></div><span id="v9935937" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935937)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935937Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935937MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JAN-2018] Săniuța aluneca pe derdelușul de la Trei Brazi, Predeal. Pârtiieee!
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JAN-2018] Derdelușul din zona Trei Brazi (Predeal) și Fun Park-ul din vecinătate. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 09.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av935938">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv935938"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=935938">Şterge vot</a></div><span id="v9935938" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(935938)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f935938Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e935938MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JAN-2018] Derdelușul din zona Trei Brazi (Predeal) și Fun Park-ul din vecinătate.
foto Crazy_Mouse [09.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[39] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.230927944183 sec