Răspunsuri publicate pe sait - de tata123

Pagina 1 [din 6]
[ 118 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6
[25.06.18 13:30] - tata123

@Mari-a: Bună ziua,

Sunt destul de multe obiectivele grupate în zona menționată: Slănic Prahova, Câmpina, Valea Prahovei, Râșnov, Curtea de Argeș. Alegând doar două nopți cazare va trebui să alegeți exact ceea ce se află în sfera Dvs. de interes și în măsura în care timpul este bine drămuit.

Aș sugera următoarele obiective:

1. Litoral – București – Ploiești – Slănic Prahova (335 km): cazare. Obiective: Salina „Mina Unirea” (depinde de ora la care ajungeți în Slănic Prahova, o puteți vizita în prima zi sau nu; ultimul transport în subteran se efectuează la ora 15.30; verificați aici programul: salrom.ro/slanic-prahova- ... i-si-tarife.php) și Muzeul Sării (vezi impresii).

2. Slănic Prahova – Câmpina (37 km pe DJ 214). Obiective: Muzeul Casa Domnească din Brebu (vezi impresii), Castelul Iulia Hașdeu (program și tarife: muzeulhasdeu.ro/tarife.php), Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu (program aici: grigorescu.artmuseum.ro/ro/cont_ro.html).

3. Câmpina – Sinaia (30 km). Obiective: Muzeul Cinegetic Posada (informații: muzeulcinegeticposada.ro/ro/program.html), Muzeul orașului Sinaia – Palatul Știrbey (vezi impresii), eventual Peleș/Pelișor ori Castel Cantacuzino din Bușteni (detalii aici: cantacuzinocastle.com/vizitare).

4. Sinaia – Râșnov (40 km): cazare. Obiective: Cetatea Râșnov, Dino Park, Peștera Valea Cetății, Muzeul Satului Brănean (vezi impresii) ori Castelul Bran.

5. Râșnov – Curtea de Argeș – Râmnicu Vâlcea (150 km). Nu știu în ce măsură mai aveți timp de vreun obiectiv pe acest traseu, eventual o oprire scurtă la Mănăstirea Curtea de Argeș.

Sunt doar câteva informații, voi alegeți exact ce vă interesează. Vacanță frumoasă și alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: De la mare - la munte, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Mari-a ]
[21.06.18 08:57] - tata123

@RelyaV: De obicei și eu caut zone noi și obiective interesante de vizitat în timpul cazărilor intermediare sau drumurilor dus/întors spre destinația de vacanță.

Cea mai la îndemână opțiune mi se pare o noapte cazare în orașul Edirne. Urbea numită altădată Adrianopol este frumușică și oferă multe posibilități de petrecere a timpului liber - veai amănunte despre obiective și cazări la @aurici (vezi impresii).

O altă variantă ar fi Enez, locul unde se duc la plajă cei din Edirne. Înseamnă însă un mic ocol, Enezul fiind situat la circa 60 km distanță de Keșan (orășelul de pe E87).

Vacanță frumoasă!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare intermediara dupa Canakkale, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: RelyaV ]
[18.06.18 09:26] - tata123

@RelyaV: Dacă dorești să mai schimbi localitatea și, poate, să mai vezi peisaje și obiective noi îți recomand o cazare în zona Behram/Assos (88 km distanță de Canakkale) - în micuțul port sunt câteva unități de cazare drăguțe, iar apa are o culoare azurie deosebită. Peisajul înainte de a ajunge în sat e superb, iar situl arheologic de la Assos (ruinele templului Atenei) e interesat, cocoțat deasupra mării.

Altă zonă, mult mai apropiată de destinația voastră finală, unde am poposit de două ori este orașul Bergama (fostul Pergam) - la circa 220 km distanță de Canakkale. Aici am stat la Hotel Efsane - azi numit Ayvazali Hotel (vezi impresii), un hotel corect din punct de vedere calitate-preț, cu piscină pe acoperiș și vedere din unele camere spre ruinele antice (ayvazalihotel.com). Dacă doriți puteți vizita muzeul din oraș și situl arheologic Pergam.

Alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare intermediara dupa Canakkale, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: RelyaV ]
[30.05.18 14:59] - tata123

@karelia: Bună ziua! E cam greu de „legat” în 2-3 zile Litoralul-Râșnov-Turda-Suceava, petreceți foarte mult timp în autoturism pe drum, șoselele din România sunt cum sunt.

Vă sugerez următorul traseu:

1. Constanța – București – Pitești – Curtea de Argeș = cca. 400 km (majoritatea pe A1 și A2). Vizitați aici ceea ce vă interesează: Mănăstirea Curtea de Argeș, muzee, Biserica Domnească, Biserica Olari, Fântâna lui Manole. Cazare în oraș sau în zona Arefu-Vidraru. Dacă nu vă opriți în oraș puteți încerca în prima zi ascensiunea la Cetatea Poenari și plimbare pe Barajul Vidraru.

2. Curtea de Argeș – Transfăgărășan – Sibiu = cca. 175 km. Șoseaua montană vă va solicita fizic și spiritual, timpul va zbura ca o nălucă – vă opriți în câteva locuri pentru fotografii: casacada Capra, lacul Bâlea, cascada Bâlea (vezi impresii). În drum spre Sibiu puteți vizita: Muzeul Badea Cârțan din Cârțișoara (vezi impresii), abația cisterciană de la Cârța – abatere de 5 km (vezi impresii) ori Palatul Brukenthal din Avrig. Vă opriți peste noapte în orașul Sibiu, găsiți unități de cazare pentru toate gusturile. Dacă vă mai țin picioarele faceți o plimbare prin Centrul Vechi, dacă nu o lăsați pe dimineață.

3. Sibiu – Sebeș – Aiud – Turda – Cluj Napoca = cca. 180 km (din care vreo 60 km pe A1). Pe traseu vă puteți opri la Mănăstirea Râmeț (deviație 18 km), Cetatea Aiudului (vezi impresii) și, bineînțeles, salina Turda. Cazare în orașul Cluj Napoca și, eventual, plimbare în centru.

4. Cluj-Napoca – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava = cca. 300 km. Vă puteți opri în centrul Bistriței și puteți urca în turnul catedralei (vezi impresii), popas în Pasul Tihuța ori Vatra Dornei.

Aceasta ar fi propunerea, un pic peste 1000 de kilometri parcurși în patru zile cu 3 nopți cazare (și doar cu satisfacerea dorinței fetei :)). Este destul de obositor, dar veniți din vacanța de pe litoral – ar trebui să fiți odihniți... hi, hi, hi. Obiective de orice gen întâlniți la tot pasul pe acest traseu, le puteți alege în funcție de sfera de interes, vârsta copiilor, timpul rămas.

Vacanță plăcută și alegeri inspirate!

[29.05.18 11:25] - tata123

@nicole33: Ai dreptate, mea culpa.

Cred că e vorba despre acest Delfinariu: aqualand.com.tr.

Pe FB au anunțat la 1 Mai deschiderea parcului acvatic, având următoarele prețuri: full _ 59 ₺, student _ 45 ₺, 7-12 ani _ 40 ₺, 0-6 ani gratuit. Nu cred că în aceste sume este inclus spectacolul de la Delfinariu.

Cel mai bine e să ceri informații pe email.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Preț actual delfinariu Antalya, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: doacea ]
[29.05.18 09:50] - tata123

@doacea: Salutare! Se pare că site-urile „oficiale” (am găsit mai multe variante de pagini web) nu afișează prețurile și nu funcționează nici rezervarea online.

Pe FB (Aksu Dolphinarium / Lara Antalya) sunt câteva răspunsuri din vara trecută: 0-3 ani: gratuit; 3-12 ani: 40 lire turcești; peste 12 ani: 60 TL. Înotul cu delfinii durează 7-8 minute și costă 300 TL.

Site-ul oficial pare a fi aksudolphin.com/en/?page=main - mai bine le scrii un mesaj-întrebare.

Baftă și distracție plăcută!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Preț actual delfinariu Antalya, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: doacea ]
[21.05.18 09:33] - tata123

@Dan&Ema: Bună dimineața! Unii primesc, alții nu... fiecare cu norocul lui :)

O listă în format *pdf găsești la această adresă web: media.dcnews.ro/other/201 ... 18_98546100.pdf. Toate entitățile turistice (hoteluri, pensiuni, agenții de turism) sunt ordonate alfabetic, pe județe.

Cred că în situația în care nu găsești hotelul/pensiunea dorită pe listă poți contracta un sejur la acea unitate prin intermediul unei agenții de turism care primește vouchere de vacanță (și care își încasează comisionul cuvenit, bineînțeles).

Nu dați banii pe prostii, cumpărați vacanțe fistichii :) Sau „la copii”, în cazul tău.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Tichete vacanta edenred, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Dan&Ema ]
[15.05.18 12:28] - tata123

@zlatna: Am înțeles că pensiunea pe care o recomanzi are piscină, dar nu am mai auzit până acum de o „pisica” de 10 m lungime și 3 m lățime :).

E „destul de mare”, chiar supraponderală probabil. Tastatura (ori Autocomplete-ul) e de vină, normal...

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare cu piscina, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: kristy_brasov ]
[15.05.18 12:22] - tata123

@kristy_brasov: Bună ziua!

Vă recomand o pensiune aflată relativ aproape de reședința voastră, situată într-un cadru natural deosebit, la distanțe mici față de Sibiu și alte obiective turistice (Cetatea Câlnic, Cetatea Alba Carolina, ștrandurile de la Ocna Sibiului, Sibiel, Jina etc.).

Este vorba de zona Mărginimii Sibiului, mai exact Pensiunea Sânziana din Gura Râului (vezi impresii). Pensiunea are restaurant propriu.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare cu piscina, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: kristy_brasov ]
[14.05.18 09:51] - tata123

@buta: Bună ziua! Zilele trecute m-am întors dinspre Bistrița și îți pot confirma că porțiunea de traseu Brașov-Sighișoara-Târgu Mureș se prezintă foarte bine din perspectiva calității carosabilului. Bineînțeles că este puțin aglomerat, multe camioane și tir-uri, dar depinde de zi sau chiar momentul zilei.

Pentru restul traseului consultați hărțile actualizate permanent pe site-urile de specialitate, ca de exemplu aici: proinfrastructura.ro/hart ... =8/46.649/24.23 sau i.imgur.com/7hTdbBT.png.

Alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Drum Brasov Oradea, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: buta ]
[04.05.18 13:56] - tata123

@Andreea Nitu: Analizând cele scrise în cerere aș sparge gheața recomandând trei locuri, fără pretenția că ar fi perfecte, ideale:

1. Zona Horezu - (de ex. Casa Paloși - amfostacolo.ro/hotel9.php ... horezu&id=23091 sau Pensiunea Conacul lui Maldăr: amfostacolo.ro/hotel9.php ... horezu&id=11912) - obiective numeroase de orice gen: cule, mănăstiri, chei și peșteri.

2. Zona Târgoviște - (de ex. Ferma Club din Moroeni - amfostacolo.ro/hotel9.php ... oeni-db&id=6916) - obiective destul de variate și apropiate ca distanță: rezervația de zimbri din Bucșani, Zoo Târgoviște, muzee, mănăstiri, Parcul Chindiei.

3. Zona Vama Buzăului - (de ex. Pastel Chalet - amfostacolo.ro/hotel9.php ... lui-bv&id=21485) - obiective interesante: rezervația de zimbri „Valea Zimbrilor”, cascada Urlătoarele, vulcanii noroioși de la Berca.

Sunt doar sugestii, vor sosi și altele. Analizați, comparați, citiți și alegeți în cunoștință de cauză!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Loc child friendly in Romania, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Andreea Nitu ]
[23.04.18 10:25] - tata123

@Claudiu18: Bună ziua,

Pentru a nu „alerga” toată ziua pe drum trebuie să vă stabiliți destul de clar obiectivele pe care doriți să le vizitați (în funcție de aria de interes – nu neapărat după criteriul „must see”).

1. Cluj – Alba Iulia = circa 100 km. Principalele obiective pe acest traseu sunt: Salina Turda, Cetatea Aiudului (vezi impresii) și Mănăstirea Râmeț.

2. Alba Iulia – În acest oraș totul se „învârte” în jurul Cetății Alba Carolina, în interiorul zidurilor aflânduse: Catedrala Reîntregirii, Catedrala Romano-Catolică Muzeul Principia (vezi impresii) și Muzeul Unirii; Sala Unirii este (probabil) închisă. Puteți asista la schimbul gărzii (ora 12.00), puteți închiria biciclete sau puteți face o incursiune pe „Traseul celor trei fortificații” (contra cost). Un monument religios inedit ar fi biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din cartierul Micești (vezi impresii).

3. Alba Iulia – Sibiu = circa 75 km. Pe această porțiune de drum, dacă nu vă grăbiți, puteți merge pe drumul național și efectua opriri la Cetatea Câlnic (patrimoniu UNESCO), Sibiel – Muzeul de icoane pe sticlă „Preot Zosim Oancea” ori în satul Fântânele, pentru peisaje autentice (vezi impresii).

4. Sibiu – După o plimbare prin Centrul Vechi, o ascensiune în turnul Catedralei Evanghelice „Sf. Maria” (ori Turnul Sfatului) și o plimbare pe sub ziduri (strada Cetății, dar și Pasajul Scărilor) puteți lua masa pe pietonalul Nicolae Bălcescu (vezi impresii) ori în Piața Mică. Puteți vizita în apropierea podului Minciunilor un muzeu inedit: Muzeul de Istorie a Farmaciei. Am înțeles că tramvaiul dintre Rășinari și Sibiu funcționează din nou (turnulsfatului.ro/2018/01 ... neri-circulatie) – e pitoresc. Dacă iubiți ruralul puteți vizita Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra din Dumbrava Sibiului (vezi impresii).

5. Sibiu – București = circa 280 km. În funcție de timpul disponibil vă puteți opri pe Valea Oltului la Mănăstirea Cornetu (vezi impresii), Castrul Arutela (vezi impresii), Mănăstirea Cozia (vezi impresii) sau Muzeul Satului Vâlcean de la Bujoreni (vezi impresii). De asemenea, între Râmnicu Vâlcea și Pitești se află M[n[stirea Cotmeana (vezi impresii) și Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu (com. Rotărești).

Sunt multe obiective, dar voi alegeți doar ce vă interesează; o minimă documentare este foarte utilă. Alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vestul tarii (Cluj Alba-Iulia Sibiu) , din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Claudiu18 ]
[23.04.18 09:43] - tata123

@zlatna: Salutare,

În primul rând vă doresc o vacanță reușită în Turcia. O documantare temeinică înainte de călătorie te scutește de eventualele probleme ce se pot ivi.

1. Nu este nevoie de viză pentru Turcia, obligatoriu trebuie pașaport (trebuie să aibă o valabilitate de minimum 150 zile la momentul intrării în Turcia şi să dispună de cel puţin o filă goală); vezi info aici: mae.ro/travel-conditions/3753.

2. În timpul sezonului de vacanță ferryboatul circula mult mai des, din oră în oră sau chiar mai des (oogle.ro/translate?hl=ro& ... fer&prev=search). Prețul cred că este acum circa 40 lire/autoturism, conform: slate.google.ro/translate ... d%3D2019&anno=2.

3. Pentru a ajunge la Kusadasi nu trebuie să mergeți pe autostrada și să cumpărați HGS (punct de cumpărare aici: google.com/maps/place/Edr ... 35!4d26.6302371). Ieșiți pe drumul național D100 înainte de punctul de taxare, apoi la Havsa virați dreapta pe D550 (E87) spre Uzunköprü, Keșan, Eceabat. Orașul Izmir se poate străbate pe același D550, fără a intra pe autostradă.

4. Se poate plăti și cu Euro în zonele turistice (la o paritate diferită de cursul oficial, depinde de comerciant), dar e bine să aveți și lire turcești.

5. Prețuri la carburanți găsești aici: cargopedia.ro/preturi-carburanti-europa. O retea bună au cei de la Petrol Ofisi (.petrolofisi.com.tr/en).

Sunt doar câteva informații, pentru început. Cu siguranță vei primi o mulțime de răspunsuri și îți vei putea schița vacanța. Baftă!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Informatii utile Turcia, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: zlatna ]
[23.04.18 09:02] - tata123

@corn55geo: Bună ziua,

Planificarea unei incursiuni de două zile într-o zonă bogată în obiective de tot genul este destul de dificilă; alegerea unui mix de obiective, pentru a nu vă plictisi, cade în sarcina Dvs. Eu vă pot sugera câteva din cele mai importante, dar și aglomerate totodată.

1. Venind dinspre Cheile Bicazului aveți de ales între două mănăstiri istorice, Pângărați și Bistrița nemțeană; recomand o scurtă oprire la Mănăstirea Bistrița (vezi impresii), o adevărată cetate mănăstirească ctitorită de Alexandru cel Bun la începutul secolului al XV-lea drept necropolă domnească.

2. În orașul Piatra Neamț aveți de ales între o plimbare cu telegondola, pentru peisaje de ansamblu, o oprire la Turnul lui Ștefan cel Mare și la Biserica Domnească sau o vizită la Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni/Muzeul Memorial „Calistrat Hogaș”. Noi am urcat la cetatea dacică de la Bâtca Doamnei - Petrodava (vezi impresii) – nu sunt prea multe vestigii descoperite, dar peisajul e de vis.

3. Din zona mănăstirilor nemțene, pe lângă cunoscutele Văratec, Agapia, Neamț, Secu, Sihăstria, Sihla, pot să îți recomand Schitul Horăicioara (vezi impresii) – un lăcaș de cult situat într-o zonă naturală mirifică. Un drum la Mănăstirea Sihla, la Peștera Sfintei Cuvioase Teodora, traseu accesibil auto este interesant din punct de vedere peisagistic.

4. Orașul Târgu Neamț vă oferă spre vizitare „cetatea vulturilor” – Cetatea Neamț -, dar și casa memorială de la Humulești a mareului povestitor Ion Creangă ori casa memorială „Veronica Micle”.

Alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Obiective in judetul Neamt, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: corn55geo ]
[17.04.18 13:01] - tata123

@Aurici: Mi-am adus aminte acum de excursia voastră și am verificat dacă ai postat traseul urmat - iată că mica vacanță istorico-spirituală s-a încheiat cu succes și cu amintiri neprețuite. Mă bucur că informațiile oferite au fost utile și te-au ajutat în schițarea traseului și în descoperirea unor locuri/obiective frumoase.

Ați reușit să vedeți două zone distincte, dar cu obiective de mare valoare istorică, culturală și religioasă. Unele mănăstiri au un caracter turistic mai accentuat, altele sunt adevărate oaze de liniște și pace sufletească. Ansamblul monahal de la Robaia m-a impresionat și pe mine.

Sunt curios dacă la Buridava s-a amenajat ceva, cum se prezintă situl arheologic, este accesibil, există panouri informative etc...

Alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Week-end cu mama la mănăstiri, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Aurici ]
[10.04.18 10:13] - tata123

@Aurici: Hristos a Înviat!

O decizie frumoasă care va aduce multă bucurie sufletească mamei. Eu aș ține cont într-adevăr de distanțe și de accesibilitatea mănăstirilor. Propunerea mea ar fi următoarea (google.ro/maps/dir/Valea+ ... d44.9587287!3e0):

1. Mănăstirea Turnu (Prahova) – Un ansamblu mănăstiresc restaurat în anii din urmă, trei biserici, urmele unui castru roman, părinți cu har. O descriere găsești aici: vezi impresii.

2. Mănăstirea Curtea de Argeș – Se poate opta pentru o vizită în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești, la impresionanta Catedrală. Dacă nu doriți să ajungeți până aici (urmând drumul prin Titu, Găești, Pitești) puteți merge direct de la Mănăstirea Turnu spre Târgoviște.

3. Mănăstirea Robaia Lăcașul de cult este situate într-o zonă submontană, înconjurat de pădure. Există casă de oaspeți, poate fi o opțiune de cazare. Recomand lectura articolului postat de @mariana. olaru (vezi impresii) și cel mai recent, al lui @mprofeanu (vezi impresii).

4. Mănăstirea Aninoasa – Veche cetatea mănăstirească care are și posibilități de cazare. Doamna @mariana. olaru ne prezintă mănăstirea într-un frumos articol (vezi impresii).

5. Mănăstirea Nămăiești – Un loc spiritual învăluit în aura legendelor, o biserică săpată în piatră, un muzeu etnografic. Detalii în rubrica dedicată: amfostacolo.ro/hotel9.php ... muscel&id=18265.

6. Mănăstirea Dealu – Complexul monahal nu mai necesită prezentare, religia, istoria și arhitectura sunt puncte de interes.

Suplimentar, în funcție de disponibilitate, puteți opta (și) pentru Mănăstirea Corbii de Piatră sau Mănăstirea Viforâta (în apropiere de Mănăstirea Dealu). Un alt lăcaș de cult interesant, așa-zisă „Meteoră a României”, dar mai greu accesibilă (un urcuș accentuat) este Mănăstirea Cetățuia Negru Vodă – com. Cetățeni.

Cred că traseul, sub orice formă îl parcurgeți, vă poartă prin locuri pitorești, pe la mănăstiri vechi unde sigur există preoți cu har sau călugări/monahii cu vorbă blândă. Puteți alege varianta circuit (prezentată în extrasul cartografic) ori doar un drum dus-întors spre Robaia-Curte de Argeș.

Alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Week-end cu mama la mănăstiri, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Aurici ]
[04.04.18 08:51] - tata123

@cristina47: Govora are o așezare superbă, acolo chiar se simte aerul curat. Parcul balnear este un loc minunat pentru plimbările zilnice, a fost reabilitat, alături de alte câteva clădiri emblematice. Păcat de Pavilionul central de băi, o bijuterie arhitecturală rococo lăsată în paragină (vezi impresii).

Cel mai apropiat obiectiv de stațiune este Mănăstirea Govora, la circa 5 km distanță (vezi impresii). Tot din domeniul spiritual vă pot recomanda Mănăstirea Surpatele, la circa 15 km, descrisă atât de frumos de @Floria (vezi impresii) și, în apropierea acesteia, Mănăstirea Dintr-un Lemn. Un loc aparte, cu peisaje încântătoare și o liniște duhovnicească deplină am găsit la Mănăstirea Jgheaburi (vezi impresii).

Din perspectivă laică, istorică și muzeistică, puteți merge la Casa memorială „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea (vezi impresii), la culele din Complexul Muzeal Măldărești sau la Muzeul satului vâlcean din Bujoreni (vezi impresii).

Alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Govora: tratament si vacanta, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: cristina47 ]
[27.02.18 16:19] - tata123

@sorynneagu: Observ că nu ți-a recomandat nimeni o cazare în zona lacului Beliș, nici eu nu pot face acest lucru deoarece nu am fost acolo. Dar îți recomand să citești cele câteva recenzii ale unor unități de cazare din zona Beliș-Fântânele postate pe AmFostAcolo (amfostacolo.ro/romania-pa ... tanele,449,3719). Informații și păreri găsești și pe [***] sau de ce nu pe Booking.

Sigur analizând aceste surse precum și site-urile proprii ale unităților de cazare vei alege în cunoștiință de cauză.

L.E. @webmaster26: Îmi pare rău, nu am fost atent.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare Belis Fantanele - Cluj, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: sorynneagu ]
[19.02.18 13:08] - tata123

@Madalina M: Bună ziua! Ați ales o zonă de munte superbă, dar care nu cred că are prea multe opțiuni de cazare atât de mari pentru numărul de persoane menționat în cerere.

Cred că singurele unități de cazare care ar putea îndeplini condițiile (camere suficiente și restaurant propriu) ar fi Complexul hotelier Cheia și Vila „Cheia Zăganului”. Detalii găsiți accesând adresa web a celor două hoteluri, aflate sub aceeași umbrelă.

Alegeri inspirate!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare Cheia grup mare, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Madalina M ]
[13.02.18 08:45] - tata123

@alexandru79:

Bună dimineața... ați ales un traseu extrem de ofertant în obiective turistice importante, o mulțime de posibilități de cazare de toate categoriile și de o frumusețe naturală deosebită. Vă doresc să alegeți cele mai interesante obiective în funcție de domeniul de interes și plăcerea copiilor.

Aș adăuga în zona Brașovului: parcul tematic Dino Parc de la Râșnov (vezi impresii) și cetatea Râșnov; de asemenea, parcul de aventură Wolf Park Adventure situat lângă Zărnești, pe DN 73A.

În zona Sibiului recomand o scurtă escapadă în Mărginimea Sibiului, mai ales pentru o masă copioasă, dar și o pensiune drăguță cu piscină: Pensiunea Sânziana din Gura Râului (vezi impresii). Poate vă bălăciți puțin și în lacurile sărate de la Ocna Sibiului.

În apropierea Sebeșului, în drum spre Alba Iulia pe DN 1 (E 81), se află cetatea țărănească Câlnic – monument aflat în patrimoniul Unesco.

Alegeri inspirate!

[pg. 1 / 6]: răspunsuri 1-20 din total 118
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.077054977417 sec /