Răspunsuri — scrise de Martyv; în 2019 SĂPT.44

Martyv, 01.11.19 10:43»Din punctul asta de vedere ti ai ales hotelul foarte departe. L-am avut si eu in lista de optiuni insa am mers pe altul la jumatatea drumului sa fiu intre obiective. Am stat in Barsha Heights langa gura de metrou. E mult de mers intre obiective.

La fel imi facusem planul sa merg cu transportul public, insa iesi din aeroport dupa 11 de obicei. Pana scoti un ban, pana te orientezi... gata 12. Nu prea ai optiuni la ora aia. Atunci nu functiona metroul pe toata lungimea traseului. NU stiu daca i-au dat drumul.

Am luat un taxi. Inainte insa de a urca i-am intrebat pe soferi cam cat ma costa pana la hotel. Cam rusinos, insa am preferat decat sa stau cu emotii toata cursa. Au estimat 100, pe aparat au facut 95 sau 97 AED!!! Mi s-au parut foarte corecti, oricum alta specie fata de soferii de la Bucuresti.

Pe harta, distantele par acceptabile. La fata locului insa orasul e mai lung decat lat Si tu vei merge pe lungime! Estimez undeva la 175-200 AED un taxi pana in Deira la ora aia. Poti s aceri si o cotatie de masina de la hotel. Nu e foarte mare diferenta si te asteapta ca pe VIP.

LA CMR Transfer aeroport Al Maktoum către zona Deira Dubai - scris de gigioc în secțiunea [CMR ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC]
pagină generată în 0.00377607345581 sec

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test