Răspunsuri — scrise de cosminap; [p.3 /5]

cosminap, 10.06.15 10:50»Cred că-i mai comod să apelezi la serviciile unui taximetrist, fiind în interiorul stațiunii nu are cum să ia pielea de pe client!

Vacanță plăcută!

LA CMR Staţie terminus autocar în Albena - scris de didi în secțiunea [CMR BULGARIA]
cosminap, 25.05.15 09:40»Deși problema pe care o avea mașina era minoră (bateria goală-goluță), nu puteam urni mașina din loc 😁

Pentru că aveam cabluri+cleștii necesari, i-am rugat pe conaționalii noștri să-mi "împrumute" niște curent! Ți-ai găsit!

Un taximetrist bulgar s-a oferit să mă ajute și a refuzat hotărât ultimii 10 leva pe care-i mai aveam în portofel!!!

Se mai întâmplă și minuni! 😁

LA CMR Ati avut probleme tehnice cu masina in Bulgaria sau Grecia? - scris de PopUp în secțiunea [CMR BULGARIA]
cosminap, 17.05.15 11:15»Nu știu de ce am impresia că traseul ăsta e mai scurt 😁.

E nevoi de puțină atenție la ieșirea din Ianca astfel încât să nu ratezi dreapta spre Constanța și s-o iei înainte spre Brăila 😁

LA CMR Varianta traseu Suceava-Albena - scris de green_eyes1 în secțiunea [CMR BULGARIA]
cosminap, 17.05.15 10:21»Noi mergem pe traseul Focșani-Rm. Sârat-Constanța-Vama Veche-Albena. Drumul este acceptabil, cu multe porțiuni refăcute în ultimii doi ani.

Drum bun și vacanță plăcută!

LA CMR Varianta traseu Suceava-Albena - scris de green_eyes1 în secțiunea [CMR BULGARIA]
cosminap, 18.01.15 11:14»Dacă te orientezi către Albena, cred că hotelul Kaliakra e perfect pentru o familie cu bebeluș! E posibil să te încadrezi și in buget dacă profiți de perioada de early booking!

Vacanță plăcută!

LA CMR Hotel in Bulgaria potrivit pentru bebeluși - scris de andos în secțiunea [CMR BULGARIA]
cosminap, 15.01.15 17:33»Eu am stat de 2 ori în acest hotel (un sejur de vară și unul de Paște). Nu a fost cazul de mucegai în camere. Mâncarea a fost ok, ca peste tot în Albena.

Avantajul este că e amplasat în imediata apropiere a plajei!

Prețul mi se pare super-ok!

Vacanțe plăcute!

LA ÎNTREBAREA Albena Hotel Laguna Garden - scris de crismcl313 în secțiunea [Laguna Garden Hotel / ALBENA]
cosminap, 06.01.15 10:18»Albena este o stațiune potrivită pentru familiile cu copii, este liniștită, plină de zone verzi și cu locuri de joacă pentru cei mici.

Recomandat ar fi să alegi un hotel amplasat pe plajă. Dintre acestea mie mi-a plăcut Kaliakra, Laguna Garden, Laguna Beach și Dobrotitsa. Enumerarea am făcut-o în ordinea descrescătoare a prețului

Vacanțe plăcute!

LA CMR Recomandare hotel A.I. convenabil în Bulgaria - scris de alina_radu89 în secțiunea [CMR BULGARIA]
cosminap, 06.12.14 20:38»@mihaelall - Mersi de pont! Anul viitor îl vom evita pe tipul de la recepție! A avut un moment de amabilitate când ne-a schimbat camera de la parter cu una de la ultimul etaj. Nu gratis, firește!

În rest, nimic de reproșat!

LA ÎNTREBAREA Intrare cu masa de pranz - scris de galcsb în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 06.12.14 15:01»Nu cred că se poate intra cu masa de prânz!

Anul acesta, cazarea s-a făcut la ora 13 și brățările le-am primit la ora 15! Cred că acesta a fost si scopul lor... să intrăm cu cina!

În cei doi ani în care am fost la Dobrotitsa, la plecare nu am luat masa de prânz ci am preferat pizza/cartofi prăjiți/legume la grătar de la terasa restaurantului.

Noi vom merge în perioada 1-8 august!

Concedii plăcute!

LA ÎNTREBAREA Intrare cu masa de pranz - scris de galcsb în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 22.10.14 16:04»In cei doi ani in care am fost la Dobrotitsa am fost cazati in corpul cu vedere la restaurant (etajul 2 si 4) si nu am avut probleme cu fumul de la gratar sau cu galagia. Cred ca numai camerele de la parter au parte de fumul ala.

Programul de divertisment de seara este mai mult pe placul copiilor. N-am vazut karaoke si nici vreun solist.

Dar ne-a placut drept pentru care in 2015 vom merge tot acolo!

LA ÎNTREBAREA early booking - scris de prichindica în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 28.06.14 22:30»Nu cred că găsești vreo stațiune fără tobogane!

Concediu plăcut!!!

LA ÎNTREBAREA Jocuri și jucării gonflabile - scris de Sejurica în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 05.11.13 15:29»Albena mi se pare o statiune potrivita pentru familiile cu copii. Aproape toate hotelurile au plaja privata, piscine si locuri de joaca pentru copii. Iti recomand sa alegi unul dintre hotelurile de pe plaja. Au aparut deja ofertele pentru vara 2014 si daca prinzi reducerea cea mai mare (cam 25%) te incadrezi in buget!

Bafta!

LA CMR Sejur Bulgaria - scris de mih77 în secțiunea [CMR BULGARIA]
cosminap, 22.08.13 16:47»Cartela respectiva costa 5 leva/1 ora. Si inca ceva... la computerul respectiv nu era niciodata "coada"...comparativ cu clatitele!!!
LA ÎNTREBAREA Despre conexiunea Internet - scris de ilincalif în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 22.08.13 14:49»Soțul meu a preferat să lase laptopul acasă și cu o cartelă cumpărată de la recepție a putut să-și verifice mailurile zilnic, timp de o săptămână. Am văzut un singur computer în holul de la recepție.

Părerea mea ar fi că ai putea lăsa și laptopu'-n vacanță... acasă!

Concediu plăcut!!!

LA ÎNTREBAREA Despre conexiunea Internet - scris de ilincalif în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 11.07.13 09:21»Noi mergem Focsani - Rm. Sarat - Viziru - Constanta - Vama Veche - Albena.
LA CMR Traseu auto Focsani - Albena - scris de romeoanghel2004 în secțiunea [CMR BULGARIA]
cosminap, 25.06.13 20:42»@meri1972: Am mai fost la Albena si de fiecare data am intrat pe la Vama Veche. De obicei schimbam ceva bani si la vama. Nu mi s-a parut foarte mare diferenta intre cursul de la vama si cel din Albena.

Poate ne vom intalni!!!

LA ÎNTREBAREA Detalii despre animație / animatori - scris de gabonesantal în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 24.06.13 18:53»@aroc1: Noi mergem la Dobrotitsa din 29 iulie. Astept cu interes toate postarile despre acest hotel!!!
LA ÎNTREBAREA Detalii despre animație / animatori - scris de gabonesantal în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 24.06.13 14:52»@aroc1: Concediu placut in continuare!!!
LA ÎNTREBAREA Detalii despre animație / animatori - scris de gabonesantal în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 08.06.13 20:15»Si eu astept impresii 2013!!! Daca nu apar pana pleci tu... CONCEDIU PLACUT si sa ne spui cum e Dobrotitsa!!!
LA ÎNTREBAREA 2013 Albena - scris de raresh81 în secțiunea [Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel / ALBENA]
cosminap, 29.05.13 14:37»Albena mi se pare o statiune foarte potrivita pentru familiile cu copii mici, mai ales daca se opteaza pentru hotelurile din prima linie (pe plaja).

Noi am fost la Laguna Beach si Laguna Garden. Echipele de animatori antrenau copii in tot felul de jocuri (pe plaja sau la piscina).

Vara asta mergem la Dobrotita.

Vacanta placuta!

LA CMR Recomandare hotel cu activitati pentru copii - scris de Andreea12345 în secțiunea [CMR BULGARIA]
pagină generată în 0.0245721340179 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată