Răspunsuri — scrise de Bughy82; în 2019 SĂPT.19

Bughy82, 12.05.19 16:00»Cazari gasesti pe brela.com - Acolo sant o gramada de privati. Poti sa ii suni sau sa trimiti mail. Eu am trimis mail la vreo 7-8 si am selectat ce mi s-a parut mie cel mai frumos.

Brela este un sat destul de micutz dar este frumos. Noi am stat acolo acuma 2 ani. Am fost cazati la Vila Entoni. Am avut o camera cu chicineta si balcon cu vedere la mare. Bucataria era complet utilata. Loc de parcare... si in genneral conditii decente.

Orice rugaminte am avut la propietar... ne-a fost respectata. Am cerut fier de calcat ni s-a dat instant, am cerut sa puna wireless repeater ca nu prea aveam semnal la net, a doua zi l-a montat... am cerut informatii despre ce sa vizitam, ne-au orientat tot timpul in directiile cele mai bune.

Pretul a fost 40 de euro pe noapte ptr. 2 persoane in mijlocul lunii Iunie.

Poti da click pe userul meu si vezi reviewul cu Vila Entoni din Brela.

Daca te cazezi in Brela, sa alegi una din primele 2 strazi spre mare dar nu mai departe. Brela este la poalele muntelui Biokovo si cu cat te cazezi mai sus vei avea tot mai mult de urcat/coborat catre mare. Si crede-ma... vei cobora si vei urca pana te vor durea genunchii. Noi am stat pe a doua strada dinspre mare si am urcat si coborat la trepte de ne-a iesit pe ochi... dupa 3 zile ne dureau genunchi. Nu iti lua mai sus... ca o sa iti para rau!

Apropo, vezi ca multi de pe acolo vorbesc mai degraba germana decat engleza... Unde am stat noi era o familie si sotia vorbea engleza iar sotul germana, noroc ca le stim pe amandoua si a fost ok.

LA CMR Cazare Brela-Croatia - scris de Abby22 în secțiunea [CMR CROAȚIA]
pagină generată în 0.00417804718018 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test