Răspunsuri — scrise de Irina16;

Irina16, 17.05.19 11:02»@mirceabrasov:

- despre hotel nu iti pot spune prea multe, doar ca locatia lui nu e cea mai buna; e foarte departe de centru, e aproape de o statie de metrou de pe linia verde, iar distantele intre obiective sunt foarte mari asa ca o sa se resimtă oboseala .

Recomand sa mergi si cu metrou (maxim 7.50 Dhs o calatorie) si cu taxiul. Șoferii sunt incredibil de profesionisti, si de multe ori e cea mai buna optiune. Dacă sunteți 3-4, impartiti costul si ajunge cat o calatorie cu metroul.

- cel mai bun schimb valutar este direct pe aeroport si in mall-uri (E bine să ai și dolari si euro) sau poti plati direct cu card, comisionul e mic.

- nu are rost sa iti fac un program pe zile, il poti face si singur cu harta in mana, e usor sa te ghidezi in Dubai. La cele mai multe obiective se poate ajunge cu metroul, pentru Burj Al Arab si Miracle Garden va trebui taxi.

O zi de exemplu poti merge de dimineata la mallul Ibn Batutta si de dupa masa in desert (sa nu ratezi), în altă zi poti merge de dimineata la Burj Al Arab si in zona Madinat Jumeirah, iar de dupa amiaza sa mergi la Burj Khalifa si sa vezi showul fântânilor. Miracle Garden pot fi o altă zi, iar de dupa amiaza plaja.

Sa nu ratezi zona Marina si Jumeirah Beach Residence, unde poti face si plaja si sa te plimbi.

- de furat nici nu se pune problema, e aspru pedepsit furtul.

- bine de stiut: pentru Burj Khalifa iti trebuie rezervare, din aeroportul International e metrou, din Al Maktoum trebuie sa iei taxi, nu prea ai unde sa plătești intrări la obiective (doar Burj Khalifa, Miracle Garden si Dubai Museum, care e aproape de hotelul tau), taxiul merita din plin, oamenii sunt extraordinari, mâncarea minunată si tu vei avea parte de cea mai frumoasă experiență din viata ta!

Vacanta plăcută!

LA CMR Dubai, ianuarie 2020 - scris de mirceabrasov în secțiunea [CMR ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC]
Irina16, 03.07.16 11:19»@Alex Ro - Hello! Aceasta este o companie foarte serioasa, am călătorit adesea cu ea și eu, și niște prieteni și nu am avut probleme. Un singur lucru: dacă nu plătești vacanta în decurs de 2-3 zile de la rezervare, iti va anula rezervarea, dar nici o problema, o poți face din nou. Îți recomand totuși sa încerci sa iei biletele de avion și de hotel separat, eu așa am făcut și am plătit 120€. Dar având în vedere ca acum este în plin sezon, este un preț bun, mai ales ca ai și mic dejun.
LA ÎNTREBAREA City Break Roma - scris de Alex Ro în secțiunea [Descoperă Roma / ROMA]
Irina16, 27.06.16 13:59»@alinafulg - Detalii despre autobuzele din Roma: rometoolkit.com/transport/rome_bus.htm. Iti recomand sa iti organizezi orarul astfel incat sa te poti deplasa printre obiective pe jos (in Roma toate obiectivele sunt apropiate, cu o harta in mana si un minim simt al orientarii, nu iti vor trebui mijloace de transport.) Poate te ajuta vezi impresii pentru un itinerariu. Iti recomand metroul, in Roma se foloseste tare usor
LA CMR Prima vizita la Roma in iulie, cum să procedez? - scris de alinafulg în secțiunea [CMR ITALIA]
pagină generată în 0.00680899620056 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test