Răspunsuri — scrise de Lila Mo;

Lila Mo, 24.07.17 21:07»@Byu: Dacă dorești hotel cu all inclusive îți recomand zona Varadero, pentru că sunt oferte mai multe și te poți încadra în buget. De acolo poți face excursii opționale, la Havana sau unde mai dorești. Se pot lua la fața locului, nu e nevoie de rezervare. Sejur plăcut!
LA CMR Hoteluri Cuba - scris de Byu în secțiunea [CMR CUBA]
Lila Mo, 17.08.16 22:59»@neenee - În Cluj-Napoca puteți găsi locații frumoase pentru cazare. Eu vă recomand Hotel Sun, Pami sau Seven, dar sunt primele care îmi vin acum în minte. Pot să mă mai interesez.

De vizitat, pe lângă oraș care prinde viață mai ales seara, puteți opta pentru Salina Turda, care e spectaculoasă, băile Turda sau Cojocna cu apă sărată, Cheile Turzii dacă vreți drumeție sau excursie cu mașina la Stațiunea Beliș - Fântânele.

Dacă doriți să savurați un păstrăv bun, vă recomand Terasa Motel Gilău, pe malul lacului de acumulare. Dacă mai doriți informații, vă răspund cu plăcere.

Vacanță frumoasă!

LA CMR City-break Cluj - scris de neenee în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
Lila Mo, 05.05.16 09:54»@angy12 - Cel mai bine este de rezervat prin agenție avionul și cazarea. E mai sigur. Noi am apelat la TUI.

Dacă citiți și partea a doua despre Havana aveți mai multe lămuriri ce înseamnă Casa particular. Sunt sigure, dar sunt situate în Havana veche.

Pentru deplasările interne există o adevărată rețea de taxiuri sau autobuze și cei de la recepție îți fac legătura și se țin de cuvânt.

Bugetul de 2000 de euro e suficient. Succes!

LA CMR Sejur iarna - scris de angy12 în secțiunea [CMR CUBA]
pagină generată în 0.00556397438049 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test