Răspunsuri — scrise de narcisa; [p.1 /4]

narcisa, 22.09.17 16:34»Anul acesta am stat 5 nopti la Aqua Icmeler si 5 nopti la Samara Torba. La Aqua am fost al treilea an consecutiv.

Din Icmeler se ajunge in Marmaris foarte usor cu dolmusul, 3 lire biletul, la o frecventa de maxim 3 minute.

Personal recomand acest hotel din Icmeler, servicii bune, plaja lata cu nisip, intrare lina in mare, echipa animatie ok, spectacole, internet super, mancare buna.

La Samara, plaja mult mai mica, mancare foarte buna, internet in camere nu exista, spectacole cam subtiri, in resort nu au frigidere cu apa plata, una peste alta un hotel peste medie.

LA CMR Bodrum si Marmaris sfarsitul lui iunie 2018 - scris de dumi59 în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 23.08.17 18:43»@Nasshu: Nu incurajez evitarea consulatului turc. Fiecare decide. Sapte ani consecutivi am mers cu masina la turci, poate tin cont si de asta in vama. In vama bulgara nu ne-au intrebat nimic legat de masina. Insa aici pe site, nu am citit ca cineva sa fie intors din vama turca pentru ca nu avea imputernicirea in turca. Dar daca mergi cu imputernicire in limba romana, nu vor intelege ce scrie si cu siguranta vor cere in turca sau poate macar in engleza. In schimb anul asta, noi si inca o masina de Bucuresti am fost trasi pe dreapta dupa al doilea ghiseu si trimisi sa facem o noua asiguare pe trei luni care a insemnat doar 90 eur. De masina! Nu le-a placut RCA-ul nostru desi Turcia nu era bifata.

P. S. o fi la moda chestia cu Dabija...

LA CMR Acte necesare vama Turcia - scris de melania1961 în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 23.08.17 12:39»@mihnea04: se achizitioneaza o singura data. Cand se consuma lirele, trebuie sa reincarcati in termen de 7 zile din momentul in care creditul existent nu acopera contravaloarea ultimei taxe de autostrada.
LA CMR Cost card HGS; penalizari - Izmir - scris de dumi59 în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 23.08.17 12:36»In 2015 am oprit la posta din Soke pentru achizitia stick-ului HGS. Acolo, angajatul postei dupa ce m-a intrebat daca masina este sau nu pe numele meu, mi-a spus ca este mai avantajos sa iau card HGS decat stick HGS. Si asta pentru ca la card HGS se poate schimba numarul masinii. Anul acesta, deoarece am achimbat masina iar proprietar era tot o firma de leasing ca si in 2015, am oprit la punctul PTT situat pe partea dreapta a barierelor de la Germencik, iar angajatul de acolo mi-a schimbat numarul masinii in sistem.
LA CMR Cost card HGS; penalizari - Izmir - scris de dumi59 în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 23.08.17 12:16»Am trecut duminica 20 august seara prin Hamzabeyli cu masina in leasing. La fel ca in 2016 si 2015 am prezentat doar imputernicirea in engleza emisa de firma de leasing pe numele meu.
LA CMR Acte necesare vama Turcia - scris de melania1961 în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 13.08.17 00:07»In august 2016 ni s-a permis intrarea in Turcia cu imputernicire in original in limba engleza emisa de societatea de leasing. La fel vom incerca sa intram si anul acesta.
LA CMR De ce acte am nevoie in Turcia? - scris de catalinioan în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 04.01.17 10:09»Las Vegas si Grand Canyon sunt relativ accesibile ca distanta fata de LA.
LA CMR Obiective turistice in Los Angeles. - scris de câinele roşu în secțiunea [CMR AMERICA DE NORD]
narcisa, 24.11.16 23:02»@AZE: multumesc. Deși am primit viza turistică relativ recent, nu îmi aminteam dacă formularul conține si aceste doua întrebări. La interviu nu ne-au întrebat.
LA CMR Calatorie pe cont propriu in SUA - scris de Dorina9 în secțiunea [CMR AMERICA DE NORD]
narcisa, 24.11.16 19:30»@AZE: nu exista cumva o întrebare in formular legată de rudele din state? Si o întrebare legată de participarea la loteria vizelor?
LA CMR Calatorie pe cont propriu in SUA - scris de Dorina9 în secțiunea [CMR AMERICA DE NORD]
narcisa, 24.11.16 18:52»@Dorina9: din câte îmi amintesc in formularul DS 160 nu pot fi trecute mai multe adrese in care veți locui. Din proprie experienta v-am dat raspunsul inițial.
LA CMR Calatorie pe cont propriu in SUA - scris de Dorina9 în secțiunea [CMR AMERICA DE NORD]
narcisa, 24.11.16 10:10»Recomand ca rezervarile pentru zbor si hotel sa se faca dupa primirea vizei.
LA CMR Calatorie pe cont propriu in SUA - scris de Dorina9 în secțiunea [CMR AMERICA DE NORD]
narcisa, 24.11.16 10:07»Cand completati formularul DS 160 ar fi bine sa treceti numele, numarul de telefon si adresa varului dvoastra din San Diego. Iar la interviu spuneti ceea ce ati declarat in DS 160, ca veti sta doua saptamani la varul dumneavoastra in San Diego. Succes!
LA CMR Calatorie pe cont propriu in SUA - scris de Dorina9 în secțiunea [CMR AMERICA DE NORD]
narcisa, 05.09.16 21:05»Ne-am intors aseara după doua saptamani in Marmaris si Didim cu autoturismul propriu. Absolut totul a fost normal, exact ca in ultimii ani.
LA CMR Siguranta si evolutia turismului turcesc in 2016 - scris de Gratian* în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 22.08.16 23:01»Am ajuns in aceasta seara in Mugla.

La Kilitbahir bacul este 30 try. Pana in Mugla au alternat zonele cu circulatie lejera cu cele aglomerate.

Dupa Bafa, inainte de Milas era filtru al jandarmeriei, ne-au tras pe dreapta atat pe noi cat si alte masini cu numar de Turcia, ne-au controlat pasapoartele.

Niciun filtru de politie, niciun radar, lumea in orase se misca la fel ca in anii trecuti.

LA CMR Siguranta si evolutia turismului turcesc in 2016 - scris de Gratian* în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 24.07.16 17:30»@ovidiudif - Din ce spuneau turistii romani sambata trecuta, in noaptea loviturii de stat, pe aeroportul Ataturk din Istanbul nu a fost asigurata securitatea (au fost difuzate la TV filmari din interiorul aeroportului) iar companiile la care aveau bilete nu au asigurat cazare.

A fost nevoie de MAE sa trimita doua avioane pentru a aduce romanii acasa.

E greu de spus in caz ca se intampla ceva cum este mai bine sa te deplasezi, ambele implicand riscuri.

Consider ca inchiderea granitei este cel mai mic rau care se poate intampla atat timp cat esti in siguranta, indiferent unde te afli, pe sosea asteptand in vama sau in aeroport.

Daca esti cu masina se poate dormi o noapte in Edirne, totul e sa nu apara evenimente care sa-ti pericliteze viata.

Daca esti in Antalya, banuiesc ca se gaseste o camera disponibila in cele n hoteluri existente, cu sau fara ajutorul companiei de zbor.

LA CMR Siguranta si evolutia turismului turcesc in 2016 - scris de Gratian* în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 24.07.16 10:19»@alex_nacu21: drum bun! Sa auzim numai de bine!
LA CMR Siguranta si evolutia turismului turcesc in 2016 - scris de Gratian* în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 18.06.16 23:50»Anul trecut in vara desi era seceta am trecut cu bacul la Calarasi Chiciu pe 16 august, la dus spre Turcia si pe 29 august la intoarcere.

La dus am ajuns la bac la ora 12.00, la 12.30 eram in vama din Silistra iar la 12.50 plecam din Shell de unde am achizitionat vigneta. De la iesirea din Silistra pana in Shumen drumul era in stare foarte buna, liber, fara politie. Nestiind cum este drumul prin Karnobat, inainte de Shumen am facut dreapta spre Targoviste urmand ruta clasica prin Omurtag si Kotel.

Sincer si anul acesta inclinam sa urmam acelasi traseu.

LA CMR Recomandare drum spre Turcia-Bulgaria prin Silistra - scris de johnscorpion în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 03.01.16 19:08»Sustin varianta descrisa mai sus, iar din Izmir prin Aydin.

Noi am incercat si varianta ferry la Gelibolu cu coborare la Cardak, apoi Bandirma, Balikesir, Akhisar, Manisa, Izmir care este putin mai lunga.

Din Izmir spre Marmaris am mers si pe ruta Soke, Milas, Yatagan, Mugla dar si pe Aydin, Yatagan, Mugla.

LA CMR Care este cel mai bun drum spre Marmaris? - scris de Dragos S în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 06.12.15 18:03»Buna seara. Nu am fost la Sealight, la PW am stat 5 nopti vara aceasta (vezi impresii). Am avut camera swim-up, fata de camera standard am platit cu maxim 25 eur in plus.

Ca orice resort are unele puncte slabe (desi suntem subiectivi in a "cuantifica" un resort), dar isi merita banii.

Daca imi permiteti o intrebare, de ce nu stati 5 nopti la Sealight si 4 nopti la Palm Wings? Sau 5 cu 5, cred ca va incadrati in buget.

LA CMR Sealight si Palm Wings - Kusadasi, ce sa aleg ? - scris de nadgob12 în secțiunea [CMR TURCIA]
narcisa, 10.10.15 23:57»O varianta ar fi ca dupa Edirne, se opreste masina pe dreapta inainte de barierele de taxare, se trece autostrada pe jos pana in partea stanga unde se afla o cladire. Cu pasaportul si certificatul masinii se achizitioneaza cardul HGS. Alta varianta ar fi posta, cu aceleasi documente, dar sa faceti acest lucru in termen de 7 zile de la prima trecere prin punctele de taxare de pe autostrada. Daca masina nu este pe numele dumneavoastra aveti nevoie de imputernicire.
LA CMR Traseu Giurgiu - Ankara - scris de liviagabi în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.0198628902435 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test