Răspunsuri — scrise de VAS;

VAS, 03.06.19 12:40»Bună ziua!

Fiind din Călărași, soțul meu dorește să evite cat mai mult Bulgaria și să iasă mai repede pe autostrăzile Greciei, chiar dacă asta înseamnă costuri.

Traseul recomandat este prin Makaza și ați putea să faceți popas avand și copii la situl arheologic din Bulgaria numit Perperikon, în Kardzhali. Puteți să circulați lejer, nu sunt puncte de poliție.

Tot pe 15,06,2019 plecăm și noi, dar în Peloponez și fac oprire in Paralia Panteleimonos.

Drum bun!

LA CMR Drumul spre bratul Sithonia - scris de softyty în secțiunea [CMR GRECIA]
VAS, 26.02.19 19:15»Cel mai bun traseu spre Chisinau indiferent de zona din care sunteti este- Albita - Leuseni, celelalte trasee sunt groaznice. De la Leuseni pana in Chisinau sunt 100 Km pe E581 - liber. Se merge ca pe autostrada cu 130 KM/h, chiar daca ea este magistrala.

Oancea - Cahul - drumul este plin de gropi, trece prin sate., Galati - Giurgiulesti - mai rau.

Chisinaul are farmecul lui, deci vacanta placuta! .

LA CMR Cel mai bun drum spre Chișinău - scris de cloverina în secțiunea [CMR REP. MOLDOVA]
VAS, 06.07.18 21:41»Buna ziua!

Pentru a trece graniţa ai nevoie de buletin, actele maşinii şi o procură făcută la notar, care să ateste că maşina ţi-a fost încredinţată.

Noi am fost doi ani la rand de Sfintele Sarbatori Pascale in Chisinau. Am stat la hotel Jumbo, care ofera camere super comfortabile si super spatioase, are parcare proprie subterana, terasa si restaurant.

Noi, fiind trei persoane am avut o suita si masa a fost cu demipensiune.

Eu recomand sa mergi si la Cricova la o degustare de vinuri si vizita cramelor, dar ti-as recomanda sa vizitati intai Chateau Cojusna. O sa fii foarte incantat este mai intim.

Sa vizitezi Orheiul Vechi, Manastirea Curchi.

Ai foarte multe locuri frumoase de vizitat in Chisinau important este sa fii deschis la minte si sa apreciezi ceea ce vezi.

LA CMR Hotel Chisinau - scris de underdog în secțiunea [CMR REP. MOLDOVA]
VAS, 22.08.16 08:07»Buna ziua! Noi am trecut pe data de 17 August, ora 06 dimineata si nu ne-a cerut talonul. Am stat in vama circa 10 minute. La vama Makaza am stat chiar mai putin. Pe drum a fost liber, fara nici o masina de politie.
LA CMR Recomandare drum spre Turcia-Bulgaria prin Silistra - scris de johnscorpion în secțiunea [CMR TURCIA]
VAS, 29.07.16 13:07»Trecerea este pe teritoriul Romaniei cu Bacul de la Ostrov sau cu Ferryboatul.

Acest traseu are 82 km + 30 km pana iesi pe autostrada A2 din Calarasi.

Sau te poti intoarce inapoi pe la Medgidia, Cenavoda si iesi direct pe A2.

Drum bun!

LA CMR Contact bac Calarasi-Silistra - scris de andreuta23 în secțiunea [CMR GRECIA]
VAS, 25.07.16 19:22»Buna ziua! Granita este ,,full ,,in aceasta perioadă pentru că sunt foarte mulți turiști care merg fie spre casă, fie spre litoralul bulgăresc.

Puteati să intrati și pe la Dulankulak, Bulgaria -2 Mai, Romania si vizitați ferma de Midii din Bulgaria si litoralul romanesc sau pe la Negru Voda, Constanta - Kardam, Bulgaria.

Cred ca dumneavoastra ati trecut cu Bacul si pentru ca apa este scazuta s-a intamplat ceea ce s-a intamplat. Ferryboat-ul este împins de către salupa de la SC Cozlozinca.

LA CMR Recomandare drum spre Turcia-Bulgaria prin Silistra - scris de johnscorpion în secțiunea [CMR TURCIA]
VAS, 19.06.16 17:31»@webmaster45 - era nr. de telefon de la bacul firmei Ostrov.
LA CMR Recomandare drum spre Turcia-Bulgaria prin Silistra - scris de johnscorpion în secțiunea [CMR TURCIA]
VAS, 19.06.16 11:53»Buna ziua!

Atat bacul firmei Ostrov, cat si ferryboat-ul circulă indiferent de cotele Borcei. Pretul poate diferi dar de SF Paști, pretul esra de 18 lei. Bacul circula non-stop daca are clienti, ...

In privinta drumului vă pot ajuta cu indicații pană la Yambol, pentru ca noi ne-am indreptat spre Makaza nu spre Edirne.

Călărași - Silistra - apoi spre indicatorul care arata LIDl - Alfatar - Cherkovna - Zagoriche - Branichevo - Pristoe - Kliment - Venets - Panayot Volovo - Shumen - Radko Dimitrievo - Vaselinovo - Prilep - Chernitsa - Sungulare - Slavyantsi - Chubra - Padarevo - Ziminitsa - Yambol.

Apoi cred ca este simplu Yambol - Kozarevo - Elhovo - Lesovo granita cu Turcia.

Noi am trecut vama la Silistra la ora 06:15 si la ora 09:19 minute treceam dela Ziminitsa pe A1 spre Haskovo. Nu gasest masini de politie pe acest traseu si masina „zboara” cu 100-130 Km, depinde de sofer si de masina. Drum bun! Concediu plăcut!

LA CMR Recomandare drum spre Turcia-Bulgaria prin Silistra - scris de johnscorpion în secțiunea [CMR TURCIA]
VAS, 31.05.16 12:44»Buna ziua! Avem si noi o rezervare pentru Loutra Edipsou - Evia pentru data de 22.08.2016 pentru 8 nopti fiind o familie cu un copil de 13 ani. Am dori sa stim ce ne recomandati sa vizitam? Care sunt plajele cu nisipul cel mai fin, manastirile, etc.

Pentru noi aceasta este a doua oprire, prima o vom face in Pelion - Agios Ioannis pentru 5 nopti. Daca aveti detalii si despre aceste zone va rog recomandati-mi. Cat costa sa trec cu feribotul din Pelion in Alonnisos, Skopelos? Multumesc!

LA CMR Insula Evia - scris de alice1 în secțiunea [CMR GRECIA]
VAS, 25.08.15 11:34»@andreuta23 - Buna ziua! Va recomand bacul pentru ca ferryboat-ul din cauza debitului apei scazut circula impins de salupa si dureaza mai mult pana face manevrele. Bacul circula la orice ora. Nr. de telefon Bac Ostrov este 0722.287.363.
LA CMR Contact bac Calarasi-Silistra - scris de andreuta23 în secțiunea [CMR GRECIA]
VAS, 13.07.15 13:39»@mirmicu - De la 15 iunie drumul spre Giurgiu are portiuni de drum restrictionate. Pana la Calarasi pe A2 sunt 100 km, iesi direct spre bac sau ferry boat, este acelasi pret la trecere si cu unul si cu celalalt. Pe drumul scris de mine pana in Thassos sunt 600 km in cap. Verificat. Se poate circula ok, fara politie.
LA CMR Thassos cu copii - cazare - scris de Dan&Ema în secțiunea [CMR GRECIA]
VAS, 13.07.15 13:16»@adutza_ghiocel - Plaja de la Aliky este una, iar cea de la Golden Beach (cea din Skala Potamia - langa Muzeu asa se numeste Chris Akti)
LA CMR Thassos cu copii - cazare - scris de Dan&Ema în secțiunea [CMR GRECIA]
VAS, 13.07.15 11:06»@Dan&Ema - Spre Thassos am fost 2 ani la rand de fiecare data pe un alt traseu, dar ultimul afost cel mai simplu :

pecare din Calarasi - trecere bac Ostrov ora 06.15 minute si la ora 12.51 eram in vama la Makaza.

Calarasi - Alfatar - Cherkovna - Zagoriche - Branichevo - Pristoe - Kliment - Venets - Panayot Volvo - Shumen - Radko Dimitrievo - Vaselino - Prilep - Lazarevo - Chernista - Sungulare - Slavyantsi - Chubra - Pradarevo - Ziminitsa - A1 (Sofia) - (spre Haskovo) - Badeshte - Onah - Yastrebovo - Serdec - Radievo - Dimitrovgrad - Konush - Kozlek - Chernoochene - Zhitnitsa - Karzdhali - Momchilograd - Makaza.

Pentru cazare recomand Skala Potamia cu plaja Chris Akti (www.roomsthassos.gr) Cazare poti obtine si la 25 euro. Negociati cu proprietara.

Vacanta placuta!

LA CMR Thassos cu copii - cazare - scris de Dan&Ema în secțiunea [CMR GRECIA]
pagină generată în 0.012598991394 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test