Răspunsuri — scrise de adrian68; [p.2 /2]

adrian68, 29.06.15 19:50»@loreda - Anul trecut am fost in Paralia, cazarea am avut-o la o vila dar nu pe plajla 150m dar sunt foarte multe hoteluri chiar pe plaja.

Plaja este lata dar cel mai bun lucru il constituie apa foarte buna ptr. copii deoarece pe zeci de metri este foarte mica.

Masa se poate servi la nenumaratele taverne si restaurante care servesc mancare pe gustul tuturor la preturi accesibile si cu meniuri si ospatari care sunt romani sau vorbesc romana.

Plus posibilitati de shopping cu negocierea preturilor.

Este o statiune linistita, am fost 2 ani si am fost multumit de tot. vezi impresii

LA CMR Cazare plaja Halkidiki - Paralia - scris de loreda în secțiunea [CMR GRECIA]
adrian68, 03.01.15 12:44»Ultimii doi ani am fost in Paralia, deci pe continent, am ales varianta fara masa deoarece suntem de principiul sa mancam conform specificului local (noi am ales fructele de mare, peste si ceeace este specific grecesc, mielul. Dar se pot alege din oferte de la mic dejun pana la all inclusive, de la nici o stea pana la 4-5 stele.

Din statiune se pot alege excursii inclusiv Atena sau Meteora sau mai sunt diferite alte posibilitati inclusiv cu plimbari cu vaporul sau scuba diving.

Plaja este cu nisip fin este mare, apa este curata si pe o distanta foarte mare este mica (mai mica ca la Mamaia). La taverne meniul este si in limba romana, majoritatea chelnerilor sunt romani, stiu romaneste sau este un roman acolo care te poate indruma.

Posibilitati de shopping sunt nenumarate, variate, preturile sunt negociabile. In principal este o statiune linistita, curata in care se merita sa-ti faci concediul.

LA CMR Cazare in Grecia - plaja cu nisip - scris de andreea_c în secțiunea [CMR GRECIA]
pagină generată în 0.00524282455444 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test