Răspunsuri publicate pe sait - de elviramvio

Pagina 1 [din 12]
[ 240 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 8 . 9 . 10 . 11 . 12
[17.02.18 15:02] - elviramvio

@ilee:

O vacanță ce se anunță frumoasa.

La Bloutsos Rooms am stat și noi, alegerea a fost și influențată de articole AFA (atunci doar citeam, nu scriam). vezi impresii. Are parcare și este ușor de găsit, in drumul spre bisericuța.

La Kavala, nu rata dacă ai timp, un mic tur in Imaret, este contracost. Vezi că are un program de vizite, noi n-am nimerit.

Da, categoric ar trebui să-ți rezervi cazări de pe acum, eu am rezervat doar prin booking.com și rezervările făcute din iarna sunt mai ieftine și oferta mai bogata. Ai grija, Kavala are un număr destul de mic de hoteluri centrale .

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare intermediara pe traseul Bucuresti- Corfu, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: ilee ]
[16.02.18 14:11] - elviramvio

@coniss:

Am apreciat recomandarea cu oprire în Kavala pe care i-ai făcut-o, am stat două nopti la acel hotel de care vorbeam, asa că știu cu ce se mănâncă zona.

Seara este superbă acolo, este aproape de trenulețul turistic, de tavernele din port și chiar de multe parcări publice care însă, cam de la ora 9 la 15 sunt ocupate de localnici, mai puțin cea din port de sub ziduri.

Și din Akontisma ajunge repede la Kavala, sunt cam 10 km, probabil că în toamnă voi face un drum acolo, în satul de vacanță, avem o întâlnire.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare intermediara pe traseul Bucuresti- Corfu, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: ilee ]
[16.02.18 08:51] - elviramvio

@coniss:

Da, bună recomandarea la hotel Esperia, am stat și eu în 2016.

Și recomand parcarea exterioară din fața hotelului și nu parcarea proprie din subteran, gratuită pentru cei cazați în hotel dar destul de incomodă ca dimensiuni și acces, mai ales la ieșire.

Dacă ajunge în orele din afara programului de lucru al grecilor, poate parca ușor la publica din fața hotelului, dacă ajunge mai devreme și nu sunt locuri, e bine de făcut o combinație cu parcarea din port, aproape, unde se plătește cu ora, apoi seara se mută lângă hotel.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare intermediara pe traseul Bucuresti- Corfu, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: ilee ]
[16.02.18 07:52] - elviramvio

Așa cum ți-au recomandat colegii, cea mai bună variantă de drum, din București, este prin Sofia - Kulata, mai ales acum că poți ocoli ușor capitala bulgară.

Cât privește cazarea intermediară, diferența între drumul obișnuit spre Kerkira și abaterea pe la Meteore, este de aproximativ 75 km în plus la a doua variantă. Distanța București - Kalampaka este aproape de 900 km și pentru a vedea câteva mânăstiri, e bine să ai măcar o noapte de cazare la Kalampaka sau Kastraki, foarte aglomerate în luna august. Caută programul mânăstirilor și vezi dacă se potrivește zilelor tale de tranzit, ar fi păcat să nu vizitezi Marele Meteoron măcar. Ți-aș recomanda cazare în Kastraki, cât mai aproape de bisericuța din sat, loc de unde pornește traseul spre mânăstiri și unde este și stația de autobuz.

O cazare intermediară între București și Corfu, ți-aș recomanda la Sandanski sau în apropiere în Melnik, sunt la jumătatea distanței și aproape de Kulata. Despre Melnik am scris eu pe aici, despre Sandanski a scris Dragoș. Acolo ai și ultima benzinărie OMV unde poți alimenta mai ieftin înainte de intrarea în Grecia.

Poți face din acest drum un circuit, adică pleci prin Makaza și te întorci prin Kulata sau invers, distanța în km nu este mai mare prin Makaza decât cu aprox. 60 km. Dacă alegi să revii prin Makaza, ai grijă să cumperi vinetka bulgară pe 1 lună la dus, la Makaza e mai dificil puțin de găsit. În cazul în care alegi și varianta Makaza, cam la jumătatea distanței spre Corfu este satul Nea Karvali (nu poți plăti cu cardul nici la benzinărie acolo, doar cash, cel puțin așa era acum aproape doi ani), la cam 10km de Kavala și la Akontisma te poți caza la o căsuță în satul turistic unde ai parcare mare interioară și nu este nevoie să golești mașina de lucrurile importante. Dacă vrei amănunte, cu plăcere dar vezi că am scris despre Akontisma.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare intermediara pe traseul Bucuresti- Corfu, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: ilee ]
[01.02.18 11:51] - elviramvio

@BEBEPETRESCU:

O. K. atunci un ultim cui, caută articolele mele de anul trecut despre Serbia și Croația (ne-am abătut puțin și pe la Postojna și pe la Trieste, așa pe fugă) și poți să mă întrebi ce vrei după ce le citești. Am făcut un circuit pe cinste deși n-am atins tot ce era pe listă dar am compensat cumva. Zagreb merită un popas, la fel Belgrad (cazare bună lângă autostradă), apoi Plitvice la fel cazare chiar la parc).

Numai bine și o zi frumoasă!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Taxe drum - auto, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: BEBEPETRESCU ]
[01.02.18 11:03] - elviramvio

@BEBEPETRESCU:

Ei, cuie încă am dacă nu sunt de ajuns astea. Regula mea în excursii este să văd cât se poate de mult pe o anumită zonă dar nu pe fugă în ideea de a bifa cât mai multe și să constați apoi că nu rămâi cu mare lucru. Ne încurcă cumva că nu putem sta multe nopți în același loc... încă!

Spor la făcut planuri și calcule!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Taxe drum - auto, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: BEBEPETRESCU ]
[01.02.18 00:46] - elviramvio

@BEBEPETRESCU:

Bună. M-am luat cu întâlnirea AFA de la Alba Iulia (chiar, nu te înscrii?) și răspund târziu.

În mare, eu aveam în plan insula Pag, Rava și Krk. La fața locului am avut mai mult decât ne propusesem de colindat prin Zadar (am scris despre Zadar, Trogir, Split, Salona și Rijeka) așa că am renunțat la insule dar sper să revin în zonă doar pentru a vizita câteva.

Mă pregătisem cu informații despre vasele de legătură. orar și prețuri, anul acesta diferă dar poți studia din timp pe pagina firmei lor - jadrolinija.hr

In Zadar are casa de bilete chiar pe Liburnska obala, loc unde sunt și parcări publice cu ora (acolo trebuiesc kune monede, ceea ce e mai dificil. Nu recomand lăsarea mașinii pe nici o stradă în zona istorică, anul trecut se ridicau la greu, plus mare atenție la locurile pentru cei cu handicap). Eventual pe partea continentală să parcați și să treceți podul pietonal spre casierie dar întrebați localnicii dacă nu sunt probleme cu parcarea. M-am informat anul trecut, printre altele și pe adriatic.hr

Sper că te ajută. Dacă e nevoie, nu ezita cu întrebările, răspund cât știu și cum pot ca timp. Și încă ceva, nu ratați o seară, după ora 21.30, salutul soarelui. Dacă ziua a fost puternic însorită, spectacolul e minunat.

Cat priveste agenția Navagio, nu știu cum e, poate are o pagină pe net. Eu, anul trecut, calculând timp și bani am constatat că e mai bine pe cont propriu căci sunt destule vase de legătură din Zadar și Split către insule, Acum depinde de fiecare. Cumva îmi pare rău că n-am finalizat dar pierdeam timp pentru partea continentală.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Taxe drum - auto, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: BEBEPETRESCU ]
[31.01.18 10:34] - elviramvio

@BEBEPETRESCU:

Acum sunt într-o fascinanta hoinăreală cu magnificele tramvaie bucureștene. Îți răspund pe larg diseară.

N-am fost în insule că n-am avut timp vara trecuta dar mă documentasem și pot să-ți indic cate ceva.

Oricum, mai ieftin e sau era în 2017 pe cont propriu, au destule curse sa te descurci singur.

Promit sa revin cu informații.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Taxe drum - auto, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: BEBEPETRESCU ]
[30.01.18 23:38] - elviramvio

@BEBEPETRESCU:

Zlatna a răspuns foarte bine întrebării tale în ceea ce privește taxele de autostradă. Poți plăti și în euro și în kune, ce ai, se poate la majoritatea punctelor și cu card. S-ar putea ca înainte de începerea sezonului estival administratorii de drumuri să ridice puțin taxele de autostradă, nu mult, așa au procedat și vara trecută, în două etape. Urmărește mai prin aprilie www.hac-onc. hr/interaktivna-karta-autocesta

Noi din Plitvice am mers pe drumuri obișnuite spre Zadar unde am avut cazare și a fost mult mai frumos decât pe autostradă. Presupunând că aveți 8 zile / 7 nopți, e totuși cam puțin să vezi în voie și Dubrovnik, zona Zadar, Trogir, Split, Salona, eventual Rijeka au foarte multe obiective de neratat. Oricum, voi știți cum vă este ritmul și ce doriți să vedeți. Eu aș alege ceva insule în locul Dubronikului.

Vacanță frumoasă!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Taxe drum - auto, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: BEBEPETRESCU ]
[07.12.17 00:21] - elviramvio

@gabim2002:

Presupunând că vrei să le arăți copiilor câteva din comorile Bucureștiului, ți-aș propune să-ți faci un traseu pe o hartă a capitalei și cu ce obiective vrei să vezi, eventual orarul în cazul muzeelor dar și prețurile de intrare.

Dintre muzee ți-aș recomanda înainte de toate Muzeul Național de Istorie (Calea Victoriei nr. 12) unde copiilor le este de folos copia Columnei lui Traian cu explicații pentru fiecare tablou și tot acolo expoziția Tezaur unde poți admira printre alte comori și coroanele regelui Ferdinand și ale reginei Maria, ultima superbă. Mergând la acest muzeu poți admira pe dinafară clădirea Palatului CEC, minunată, apoi treci spre centrul istoric și ar fi bine să intri la Biserica Stavropoleos, o adevărată bijuterie.

Apoi pe străduțele centrului vechi spre Curtea Domnească și biserica Sf. Anton și peste drum, Hanul lui Manuc.

Dacă poți să te înscrii cu ceva timp înainte, muzeul Băncii Naționale este tot în zonă, n-ar strica dar, așa cum am zis, trebuie luată legătura cu ei, pe site sau telefonic, cu ceva timp înainte de vizită.

Dacă timpul îți permite, o vizită pe Colina Patriarhiei este indicată să vedeți biserica dar în special Palatul cu un trecut istoric bogat și care încă este cu circuit deschis dar pentru puțini ani. Biserica lui Brâncoveanu, Sf. Gheorghe și monumentul Kilometrul 0 din curte bisericii (arhitect fiul lui Ion Creangă), apoi poți admira din stradă Palatul Șuțu/ Muzeul Municipiului București, treci prin Piața Universității spre Ateneul Român - crede că merită interiorul - și în drum poți vedea fostul Palat Regal, azi Muzeul de Artă.

În zonă sunt muzeul Th. Aman, Parcul Cișmigiu, Catedrala catolică Sf. Iosif, superbă în interior. Mai departe, cu ceva transport în comun, ajungi în Piața Victoriei unde ai grupate Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie și Muzeul Țăranului Român. Cu puțin efort și cu ochiii după casele vechi, deosebite arhitectonic, merită să le arăți copiilor Arcul de Triumf și aproape ai ajuns și la Muzeul Satului.

Și iar dacă mai poți, nu departe sunt casele Minovici cu Muzeul de Artă Medievală, o frumusețe și fântâna Miorița.

M-am cam lungit dar cred că ai ce alege gândindu-mă că vii cu doi elevi și așa le oferi o vacanță activă. Despre unele din obiectivele amintite am scris și eu aici anul trecut dar și colegii au articole foarte bine documentate.

Numai bine și alegere cât mai inspirată!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Obiective in Bucuresti - 2 zile, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: gabim2002 ]
[10.11.17 09:05] - elviramvio

@tripyy:

Corect cu Lisabona..

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Concediu și city-breaks în 2018, din DESTINATIA: zSTRATOSFERA, [AUTOR: sanzianna ]
[09.11.17 15:47] - elviramvio

@sanzianna:

Dacă nu ai pretenții la un hotel foarte central sau cu anumit număr de stele, eu îndrăznesc să-ți recomand pentru un circuit de 3- 4 zile sau un city break să iei ceva printr-o agenție - pe privat poți să primești și numele unora mai de încredere de la colegi - dar la fața locului, pe baza unei documentări de acasă, să-ți faci programul tău ca să poți vedea cât mai multe locuri.

Avantajul este că se ocupă ei de bilete avion, cazare și transport aeroport-hotel și invers, plus că, dacă studiezi bine ofertele, prețurile sunt mai mici decât dacă te ocupi tu.

Poți urmări și anumite aplicații unde să-ți activezi funcțiile de a fi anunțată când sunt reduceri la zboruri spre anumite destinații alese de tine (de obicei zilele cu reduceri sunt în cursul săptămânii când oamenii mai și muncesc, asta e.) Și sunt de asemeni informații pentru cazări ieftine dar nu mereu grozave.

Pentru concediul din iunie, Grecia și Slovenia mai ieftine, am fost în Slovenia anul acesta, vă descurcați cu bugetul anunțat, Portugalia mai scumpă, eu n-am ajuns dar a fost soțul meu, Malta nu știu că n-am luat-o în studiu pentru viitorul apropiat dar a scris foarte bine Krisstinna.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Concediu și city-breaks în 2018, din DESTINATIA: zSTRATOSFERA, [AUTOR: sanzianna ]
[23.10.17 13:19] - elviramvio

Drumul cel mai scurt ti-a fost deja indicat - pe la Kulata - dar trebuie sa stii ca trecerile cu ferry Kavala/Prinos și invers sunt nu cu mult mai scumpe - cam 4 e masină obisnuita/sens și 1.5 e /persoana/sens in plus fața de Keramoti - singura problema este numarul mic de curse zilnic, chiar in varf de sezon.

Noi am avut surpriza, plecand din Potos și dorind sa prindem ferry asa cum era programat, sa aflam abia în port ca acea cursa e anulata, surprinzator ca era cursa din miezul zilei.

La Keramoti este sigura trecerea la interval de maxim 1/2 ora intre curse, doar o furtuna foarte puternica sa-i oprească.

Cursele sunt de dimineata devreme păna noaptea destul destul de tarziu, functie de luna din an si poti afla orar si pret actualizat de pe site-ul oficial thassos-ferrie.gr.

Orarul, pretul si numarul curselor pentru Kavala si Keramoti spre Thassos iti recomand sa le urmaresti pe site-ul oficial după luna ianuarie 2018.

In caz ca nu poti trece de la Kavala, ai distanta Kavala - Keramoti de max. 40 km plus Limenas - Prinos 17/18 km.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Drum usor spre Thassos, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: mbrandusa ]
[09.10.17 10:17] - elviramvio

@Goder:

Un prefix frumos, la mulți ani și multe schimbări de prefix!

Ți-aș recomanda Camizo, am un articol recent aici pe site, este în cartierul Titan. Bugetul zic eu că îți permite, mâncarea este excelentă, pentru muzică trebuie să vorbești cu ei, organizează evenimente, au și o terasă frumoasă în caz că va fi mai cald afară. Serviciile sunt bune, am fost deja de două ori și întrezăresc o nouă ocazie la orizont, abia aștept!

Oriunde mergi, petrecere reușită!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Restaurant București zi onomastică, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Goder ]
[24.09.17 09:22] - elviramvio

@rentea:

Din informațiile primite de la un amic ce facea anual 1 lună în Egipt pentru scufundări, se confirmă ce spui. Anul acesta chiar de acolo a fost sfătuit de amicii locali să nu revină și a ales altă țară.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Ce morminte pot vizita in Valea regilor? , din DESTINATIA: EGIPT, [AUTOR: elenaadina ]
[23.09.17 08:54] - elviramvio

@KOOCKY:

Pentru că veți fi legati de avion la venire și la plecare, eu ti-as recomanda Perea la 17 km de Salonic sau Agia Triada la 25 km. Gasesti cazare buna pe malul mării, chiar pe plaja.

Fiind atat de aproape de Salonic, poți oricand veni în oras cu masina pe care zici ca vreti sa o inchiriati sau cu autobuzele locale destul de dese caci Salonicul este cel mai bogat loc pentru shopping, are destule locuri de vizitat și multe taverne.

De aici puteti pleca zilnic sa vizitati cate ceva interesant (Edessa de exemplu e la aprox. 110km), cu atat mai bine daca inchiriezi masina (preturile pornesc de la aprox. 35 euro/zi).

Pe lângă Salonic sunt câteva plaje cu ape curate și unde se organizează fie sporturi nautice, scufundari pentru a vedea cate ceva din lumea de sub ape (Perea), fie petreceri pe plajă (Aretsou).

Ar fi bine sa te hotarasti cam la ce distanta fata de aeroport vrei sa stai, este important.

Daca vrei sa inchiriezi masina din zona aeroportului, este mult mai simplu de mers in statiuni departate, daca nu, trebuie sa te pliezi pe programul autocarelor grecesti, eventual sa-ti faci rezervare online daca mergi in luni de varf.

Bugetul spui că este doar pentru cazare altfel ti-as fi spus si eu la fel ca nu este suficient. Doar pentru cazare e o. k.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Grecia Salonic cazare in statiuni apropiate, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: KOOCKY ]
[22.09.17 11:05] - elviramvio

@zlatna:

La timpul pe care îl ai, distanța contează, altfel mergi doar pe autostradă și vezi munți, văi și multe tuneluri. Eventual cum irigă grecii câmpurile și noi nu!

Taxele pentru ferry diferă foarte mult de la insulă la insulă, pentru o idee poți găsi articolele care s-au scris anul acesta, pentru ce va fi în 2018 vor fi anunțate din timp pe site-urile lor și după 1 ianuarie te pot ajuta căci și eu le voi urmări (vreau să recuperez ce am pierdut anul ăsta în Grecia!).

Eu ți-aș recomanda, reține, e doar o recomandare, nu pierde mult timp pe drumuri la prima vizită în Grecia, cu atât mai mult cu cât vei traversa Bulgaria și, cunoscându-te de acum, pe orice traseu traversezi, sigur vei dori să vezi ceva frumos.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Recomandare Grecia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: zlatna ]
[22.09.17 10:56] - elviramvio

@zlatna:

Ai ales bine să-ți faci o parte din vacanță în Grecia și sper că vă cucerește și pe voi cu frumusețile ei. Este greu de recomandat ceva pentru o primă vacanță, Grecia are locuri minunate și foarte multe. Mă opresc la ce a zis Maria pentru că doar drumul până acolo ți-ar putea fi o a doua vacanță.

Despre Parga s-a scris mult și bine pe aici. Eu pot să-ți recomand, dacă alegi această destinație, să te oprești în Ioannina și mai ales la Vergina să vezi muzeul din jurul mormântului macedonean iar la intoarcere pe partea dreapta sa mergi la Muzeul Figurilor de ceară, vezi că am scris anul trecut. La fel te poți abate puțin prin Salonic, merită. Nu ți-aș recomanda să treci pe la Meteore, timpul tău este limitat după cum scrii și nu prea poți vedea mare lucru, acolo ți-aș recomanda într-o altă vacanță să stai 2 nopți și să vezi și alte locuri din zonă, nu doar mânăstirile.

Acum, la bugetul tău în timp și bani, merge și un Corfu sau Lefkada, ambele sunt superbe și în drumul spre ele treci pe unde am zis mai sus.

Pentru Thassos, căci sigur vei primi sugestii, dacă te hotărști, ia în calcul Kavala și împrejurimile acesteia și poate, de ce nu câteva ore în delta Nestosului.

Ca timp, eu n-aș merge în nici un caz în august.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Recomandare Grecia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: zlatna ]
[10.09.17 17:16] - elviramvio

@umitu:

Categoric cel mai bun drum este prin Kulata, ai cam 730 km fata de aprox. 820 km prin Makaza. De la Ruse până la Sofia drumul este bunicel, nu excelent, seamănă cu europenele noastre. Sofia o poți ocoli bine prin partea de nord sau, dacă treci la o oră cu trafic scăzut, prin oraș. De la Sofia până la Blagoevgrad este autostradă. De la Blagoevgrad până la Sandanski ai drum obișnuit, asfalt bun (autostrada este în lucru), se circulă bine dar atenție la echipajele de poliție și la camerele radar de la intersecții sau ieșirea din tuneluri, sunt active. De la Sandanski la Kulata autostrada este in funcțiune deci nu sunt probleme. La greci, până la Salonic ai autostradă dar este și o bucată cam de 10 km nerefăcută pe care n-ai șanse să adormi la volan! Apoi drumul este bun până la Paralia. Drumul București - Ruse - Salonic l-am parcurs luna trecută dus/întors și nu mă pot plânge, doar în zona bulgară unde se lucra la autostradă era mult praf. Pentru vineta bulgara, noi am luat din vama platind cash in leva și i-am dat lucratorului nr. masinii scris pe o hârtie. Vezi că nu acceptă mărunțiș nici la vinetă și nici la taxa pod la întoarcere.

Folosește Waze pe Bulgaria dacă ai internet, nu consumă mult și te anunță la fel ca la noi despre poliție sau alte probleme ori folosește Here dacă îți faci traseul de acasă și acolo mergi pe offline.

Drum bun!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Traseu recomandat Bucuresti-Paralia Katerini, cu masina, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: umitu ]
[06.09.17 14:41] - elviramvio

@janina_olt:

Nu este cazul sa te superi. Informatiile sunt cele pentru care multi dintre noi intra pe acest site, la fel cei ce nu au cont. Am mai spus intr-un alt ecou, pe un site turistic de valoarea acestuia, informatiile si raspunsurile la intrebarile legate de legi si finante in tarile straine sunt foarte importante. În momentul in care acest site ma v-a dezinforma grosolan si repetat, ma voi retrage de aici. Raspunsul l-am dat tocmai avand in vedere experienta de anul acesta in orasele despre care am scris, plus Zagreb, Zadar, Belgrad si altele, n-are rost sa insir. Daca vacanta mea era acum doi ani in aceste tari, nu raspundeam! Si-ti spun cu multa colegialitate si prietenie, rar plec in necunoscut fara sa ma informez, in primul rand despre parcare daca plec cu masina mea, este prima care trebuie lasata in siguranta, asta e defectul meu! Despre parcarea de la intrarea in Trogir nu ma informasem, nu aveam in plan anul acesta o oprire acolo dar, in momentul cand am parcat, am vazut panoul mare cu toate informatiile, inclusiv modalitatile de plata si desigur, varianta cu bancnote, cea care nu ne rupe buzunarele 😀 Am raspuns ecoului tau pentru ca ai folosit un cuvant hotarator și ingrijorator pentru cei ce nu cunosc realitatea, "doar in monede" (e destul de greu sa strangi kune de metal).

In rest, sa ne citim cu bine si cu folos!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Serbia-Croatia-Bosnia - schimb bani/valuta , card?, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: cris2000 ]
[pg. 1 / 12]: răspunsuri 1-20 din total 240
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 9 . 10 . 11 . 12
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 5.51706790924 sec /