Răspunsuri publicate pe sait - de elviramvio

Pagina 1 [din 12]
[ 230 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 8 . 9 . 10 . 11 . 12
[10.11.17 09:05] - elviramvio

@tripyy:

Corect cu Lisabona..

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Concediu și city-breaks în 2018, din DESTINATIA: zSTRATOSFERA, [AUTOR: sanzianna ]
[09.11.17 15:47] - elviramvio

@sanzianna:

Dacă nu ai pretenții la un hotel foarte central sau cu anumit număr de stele, eu îndrăznesc să-ți recomand pentru un circuit de 3- 4 zile sau un city break să iei ceva printr-o agenție - pe privat poți să primești și numele unora mai de încredere de la colegi - dar la fața locului, pe baza unei documentări de acasă, să-ți faci programul tău ca să poți vedea cât mai multe locuri.

Avantajul este că se ocupă ei de bilete avion, cazare și transport aeroport-hotel și invers, plus că, dacă studiezi bine ofertele, prețurile sunt mai mici decât dacă te ocupi tu.

Poți urmări și anumite aplicații unde să-ți activezi funcțiile de a fi anunțată când sunt reduceri la zboruri spre anumite destinații alese de tine (de obicei zilele cu reduceri sunt în cursul săptămânii când oamenii mai și muncesc, asta e.) Și sunt de asemeni informații pentru cazări ieftine dar nu mereu grozave.

Pentru concediul din iunie, Grecia și Slovenia mai ieftine, am fost în Slovenia anul acesta, vă descurcați cu bugetul anunțat, Portugalia mai scumpă, eu n-am ajuns dar a fost soțul meu, Malta nu știu că n-am luat-o în studiu pentru viitorul apropiat dar a scris foarte bine Krisstinna.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Concediu și city-breaks în 2018, din DESTINATIA: zSTRATOSFERA, [AUTOR: sanzianna ]
[23.10.17 13:19] - elviramvio

Drumul cel mai scurt ti-a fost deja indicat - pe la Kulata - dar trebuie sa stii ca trecerile cu ferry Kavala/Prinos și invers sunt nu cu mult mai scumpe - cam 4 e masină obisnuita/sens și 1.5 e /persoana/sens in plus fața de Keramoti - singura problema este numarul mic de curse zilnic, chiar in varf de sezon.

Noi am avut surpriza, plecand din Potos și dorind sa prindem ferry asa cum era programat, sa aflam abia în port ca acea cursa e anulata, surprinzator ca era cursa din miezul zilei.

La Keramoti este sigura trecerea la interval de maxim 1/2 ora intre curse, doar o furtuna foarte puternica sa-i oprească.

Cursele sunt de dimineata devreme păna noaptea destul destul de tarziu, functie de luna din an si poti afla orar si pret actualizat de pe site-ul oficial thassos-ferrie.gr.

Orarul, pretul si numarul curselor pentru Kavala si Keramoti spre Thassos iti recomand sa le urmaresti pe site-ul oficial după luna ianuarie 2018.

In caz ca nu poti trece de la Kavala, ai distanta Kavala - Keramoti de max. 40 km plus Limenas - Prinos 17/18 km.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Drum usor spre Thassos, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: mbrandusa ]
[09.10.17 10:17] - elviramvio

@Goder:

Un prefix frumos, la mulți ani și multe schimbări de prefix!

Ți-aș recomanda Camizo, am un articol recent aici pe site, este în cartierul Titan. Bugetul zic eu că îți permite, mâncarea este excelentă, pentru muzică trebuie să vorbești cu ei, organizează evenimente, au și o terasă frumoasă în caz că va fi mai cald afară. Serviciile sunt bune, am fost deja de două ori și întrezăresc o nouă ocazie la orizont, abia aștept!

Oriunde mergi, petrecere reușită!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Restaurant București zi onomastică, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Goder ]
[24.09.17 09:22] - elviramvio

@rentea:

Din informațiile primite de la un amic ce facea anual 1 lună în Egipt pentru scufundări, se confirmă ce spui. Anul acesta chiar de acolo a fost sfătuit de amicii locali să nu revină și a ales altă țară.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Ce morminte pot vizita in Valea regilor? , din DESTINATIA: EGIPT, [AUTOR: elenaadina ]
[23.09.17 08:54] - elviramvio

@KOOCKY:

Pentru că veți fi legati de avion la venire și la plecare, eu ti-as recomanda Perea la 17 km de Salonic sau Agia Triada la 25 km. Gasesti cazare buna pe malul mării, chiar pe plaja.

Fiind atat de aproape de Salonic, poți oricand veni în oras cu masina pe care zici ca vreti sa o inchiriati sau cu autobuzele locale destul de dese caci Salonicul este cel mai bogat loc pentru shopping, are destule locuri de vizitat și multe taverne.

De aici puteti pleca zilnic sa vizitati cate ceva interesant (Edessa de exemplu e la aprox. 110km), cu atat mai bine daca inchiriezi masina (preturile pornesc de la aprox. 35 euro/zi).

Pe lângă Salonic sunt câteva plaje cu ape curate și unde se organizează fie sporturi nautice, scufundari pentru a vedea cate ceva din lumea de sub ape (Perea), fie petreceri pe plajă (Aretsou).

Ar fi bine sa te hotarasti cam la ce distanta fata de aeroport vrei sa stai, este important.

Daca vrei sa inchiriezi masina din zona aeroportului, este mult mai simplu de mers in statiuni departate, daca nu, trebuie sa te pliezi pe programul autocarelor grecesti, eventual sa-ti faci rezervare online daca mergi in luni de varf.

Bugetul spui că este doar pentru cazare altfel ti-as fi spus si eu la fel ca nu este suficient. Doar pentru cazare e o. k.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Grecia Salonic cazare in statiuni apropiate, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: KOOCKY ]
[22.09.17 11:05] - elviramvio

@zlatna:

La timpul pe care îl ai, distanța contează, altfel mergi doar pe autostradă și vezi munți, văi și multe tuneluri. Eventual cum irigă grecii câmpurile și noi nu!

Taxele pentru ferry diferă foarte mult de la insulă la insulă, pentru o idee poți găsi articolele care s-au scris anul acesta, pentru ce va fi în 2018 vor fi anunțate din timp pe site-urile lor și după 1 ianuarie te pot ajuta căci și eu le voi urmări (vreau să recuperez ce am pierdut anul ăsta în Grecia!).

Eu ți-aș recomanda, reține, e doar o recomandare, nu pierde mult timp pe drumuri la prima vizită în Grecia, cu atât mai mult cu cât vei traversa Bulgaria și, cunoscându-te de acum, pe orice traseu traversezi, sigur vei dori să vezi ceva frumos.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Recomandare Grecia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: zlatna ]
[22.09.17 10:56] - elviramvio

@zlatna:

Ai ales bine să-ți faci o parte din vacanță în Grecia și sper că vă cucerește și pe voi cu frumusețile ei. Este greu de recomandat ceva pentru o primă vacanță, Grecia are locuri minunate și foarte multe. Mă opresc la ce a zis Maria pentru că doar drumul până acolo ți-ar putea fi o a doua vacanță.

Despre Parga s-a scris mult și bine pe aici. Eu pot să-ți recomand, dacă alegi această destinație, să te oprești în Ioannina și mai ales la Vergina să vezi muzeul din jurul mormântului macedonean iar la intoarcere pe partea dreapta sa mergi la Muzeul Figurilor de ceară, vezi că am scris anul trecut. La fel te poți abate puțin prin Salonic, merită. Nu ți-aș recomanda să treci pe la Meteore, timpul tău este limitat după cum scrii și nu prea poți vedea mare lucru, acolo ți-aș recomanda într-o altă vacanță să stai 2 nopți și să vezi și alte locuri din zonă, nu doar mânăstirile.

Acum, la bugetul tău în timp și bani, merge și un Corfu sau Lefkada, ambele sunt superbe și în drumul spre ele treci pe unde am zis mai sus.

Pentru Thassos, căci sigur vei primi sugestii, dacă te hotărști, ia în calcul Kavala și împrejurimile acesteia și poate, de ce nu câteva ore în delta Nestosului.

Ca timp, eu n-aș merge în nici un caz în august.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Recomandare Grecia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: zlatna ]
[10.09.17 17:16] - elviramvio

@umitu:

Categoric cel mai bun drum este prin Kulata, ai cam 730 km fata de aprox. 820 km prin Makaza. De la Ruse până la Sofia drumul este bunicel, nu excelent, seamănă cu europenele noastre. Sofia o poți ocoli bine prin partea de nord sau, dacă treci la o oră cu trafic scăzut, prin oraș. De la Sofia până la Blagoevgrad este autostradă. De la Blagoevgrad până la Sandanski ai drum obișnuit, asfalt bun (autostrada este în lucru), se circulă bine dar atenție la echipajele de poliție și la camerele radar de la intersecții sau ieșirea din tuneluri, sunt active. De la Sandanski la Kulata autostrada este in funcțiune deci nu sunt probleme. La greci, până la Salonic ai autostradă dar este și o bucată cam de 10 km nerefăcută pe care n-ai șanse să adormi la volan! Apoi drumul este bun până la Paralia. Drumul București - Ruse - Salonic l-am parcurs luna trecută dus/întors și nu mă pot plânge, doar în zona bulgară unde se lucra la autostradă era mult praf. Pentru vineta bulgara, noi am luat din vama platind cash in leva și i-am dat lucratorului nr. masinii scris pe o hârtie. Vezi că nu acceptă mărunțiș nici la vinetă și nici la taxa pod la întoarcere.

Folosește Waze pe Bulgaria dacă ai internet, nu consumă mult și te anunță la fel ca la noi despre poliție sau alte probleme ori folosește Here dacă îți faci traseul de acasă și acolo mergi pe offline.

Drum bun!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Traseu recomandat Bucuresti-Paralia Katerini, cu masina, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: umitu ]
[06.09.17 14:41] - elviramvio

@janina_olt:

Nu este cazul sa te superi. Informatiile sunt cele pentru care multi dintre noi intra pe acest site, la fel cei ce nu au cont. Am mai spus intr-un alt ecou, pe un site turistic de valoarea acestuia, informatiile si raspunsurile la intrebarile legate de legi si finante in tarile straine sunt foarte importante. În momentul in care acest site ma v-a dezinforma grosolan si repetat, ma voi retrage de aici. Raspunsul l-am dat tocmai avand in vedere experienta de anul acesta in orasele despre care am scris, plus Zagreb, Zadar, Belgrad si altele, n-are rost sa insir. Daca vacanta mea era acum doi ani in aceste tari, nu raspundeam! Si-ti spun cu multa colegialitate si prietenie, rar plec in necunoscut fara sa ma informez, in primul rand despre parcare daca plec cu masina mea, este prima care trebuie lasata in siguranta, asta e defectul meu! Despre parcarea de la intrarea in Trogir nu ma informasem, nu aveam in plan anul acesta o oprire acolo dar, in momentul cand am parcat, am vazut panoul mare cu toate informatiile, inclusiv modalitatile de plata si desigur, varianta cu bancnote, cea care nu ne rupe buzunarele 😀 Am raspuns ecoului tau pentru ca ai folosit un cuvant hotarator și ingrijorator pentru cei ce nu cunosc realitatea, "doar in monede" (e destul de greu sa strangi kune de metal).

In rest, sa ne citim cu bine si cu folos!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Serbia-Croatia-Bosnia - schimb bani/valuta , card?, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: cris2000 ]
[06.09.17 14:05] - elviramvio

@janina_olt:

Janina, nu stiu unde ai fost prin Croatia si Serbia și ce ai intampinat dar nu poti sustine ca parcarile se platesc doar in monede! Eu din 3 saptamani in luna mai, 2 le-am stat prin aceste tari si pot sa-ti spun ca, daca ai parcare cu ora sau stradala - ceea ce inseamna timp limitat - fie ai optiunea doar in monede, fie sms la un numar afisat acolo, mai rar cu bancnote. Parcarile cu bariera, deci cele mai incapatoare si mai sigure, unde poti lasa masina si 24 ore sau mai mult, se platesc fie cu monede ceea ce e un chin la suma ce-ti apare pe ecran, fie cu bancnote, foarte simplu si elegant si sa stii ca ultima merge foarte bine și nici nu te injura cel din spatele tau. Am platit cu bancnote in Split la automat, la intrarea in Trogir unde am stat doar cateva ore, in Rijeka. Sunt si parcari la care poti plati cu card, nu stiu cum functioneaza daca e buna varianta, n-am incercat. Si da, parcarile se platesc la cash doar in kuna sau dinari!

La sărbi am platit cu euro la hotel, terase, restaurant, taxa vizitare la Turnul Mileniului, autostradă, chiar si taxiul si n-am iesit in pierdere, ne-au calculat legal, asta ne-a surprins placut. La casele de schimb valutar, la fel ca si in Romania, atentie unde intrati, cele centrale sunt de preferat, au un curs bun raportat la siguranta tranzactiei.

LA 7.4 kune/ 1 euro eu zic ca ai avut un curs multumitor, gandeste-te ca la banca, ai si ceva adausuri mai mici sau mai mari, vizibile uneori in timp mai lung, depinde.

Vacante frumoase sa ai!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Serbia-Croatia-Bosnia - schimb bani/valuta , card?, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: cris2000 ]
[05.09.17 22:47] - elviramvio

@ginapetreus:

Nu prea ai de ales la acceptarea restului, noi am primit doar o singura data tot in euro pentru ca nu aveau kune. Chiar pe chitantele de la autostrazi scrie paritatea euro/kuna si cat este restul in kune. Asa e legea, ca o incalca functionarul si-ti da restul cum vrei tu client, asta e alta treaba dar nu-i generala. Si nici nu te poti impune!!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Serbia-Croatia-Bosnia - schimb bani/valuta , card?, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: cris2000 ]
[05.09.17 22:41] - elviramvio

@cris2000:

Gasesti, poate nu chiar ce vrei si nici central insa iti recomand sa cauti si sa rezervi pe Booking.com, preferabil cu 24 ore inainte de check-in. Acum depinde si de noroc. Deși pentru unele zone sezonul vacantelor se incheie in septembrie, Croatia de exemplu este o tara cautata in orice anotimp.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Serbia-Croatia-Bosnia - schimb bani/valuta , card?, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: cris2000 ]
[05.09.17 22:28] - elviramvio

@cris2000:

Noi nu am platit mult, in Sebia foarte putin, pe bucatile pe care se lucra nu ne-au luat taxa. In Croația mai mult, pentru asta ti-as recomanda articolul scris de Zlatna zilele astea, este de actualitate mai ales ca el a prins si cea de a doua scumpire a unor taxe de autostrazi - cred ca in iulie daca nu ma insel a fost etapa 2. Noi am circulat, cand nu ne-am grabit, si pe drumurile paralele, mult mai spectaculoase și foarte bune. Pe /hac-onc. hr/interaktivna-karta-autocesta/ găsești tot ce vrei, inclusiv prețuri si puncte de taxare pentru autostrazile din Croația. Sper că din memorie am scris bine, daca nu, maine pot verifica si-ți dau linkul. Mie mi-a fost de mare ajutor la croati.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Serbia-Croatia-Bosnia - schimb bani/valuta , card?, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: cris2000 ]
[05.09.17 21:16] - elviramvio

@cris2000:

Pentru Serbia si Croatia - aici am fost anul acesta - nu este nevoie sa schimbi la noi, de altfel in luna mai nici n-am gasit dinari la casele de schimb din Drobeta. Acolo ne-a spus lucratoarea ca nu este nevoie de dinari, putem plati foarte bine in euro, primim insa restul in dinari. Sunt insa si locuri, ale statului, unde nu se primesc euro, doar dinari, in special la muzee sau afaceri mai mici. In Croatia se plateste mai mult in kune, la restaurante si hoteluri poti plati si in euro, la muzee in general kune dar si la magazinele mai mici.

Cel mai bine, asa cum deja s-a scris, sa ai euro si sa schimbi cate o suma potrivita sa nu dai din colt in colt in situatia ca nu se accepta decat kune. La fel de bine este cu cardul, platesti unde se poate sau scoti de la bancomat. Eu am preferat Euronet, aflasem ca are comisioane mai mici si asa a fost atunci, nu stiu cum este acum, in schimb sunt destul de multe aparate in unele orase croate. Sunt multe locuri unde poti folosi card, chiar si la unele muzee.

Taxa de autostrada se plateste in dinari sau kune, dupa tara, in ambele se poate si in euro si daca nu ai bani exacti primesti rest in moneda tarii sau poti plati cu card (e bine sa ai o rezerva de cash in moneda locala, daca nu functineaza sistemul, devine neplacuta treaba).

Sunt benzinarii care primesc si euro dar nu toate.

Peste tot unde am platit in euro am primit restul corect si paritatea a fost buna. De evitat casele de schimb mai marginase.

Restul intrebarii tale nu este clar, nu inteleg ce vrei sa afli, daca detaliezi si stiu, cu placere.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Serbia-Croatia-Bosnia - schimb bani/valuta , card?, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: cris2000 ]
[31.08.17 22:35] - elviramvio

@Nasshu:

Si cineva chiar in august 2017! Q. e. d. !!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vignieta nelipita pe parbriz, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: mpau ]
[31.08.17 21:55] - elviramvio

@Krisko:

A fost o vara linistita pe AFA cu foarte putine contre.

Costi nu necesita interventia mea sau a altui coleg pentru ecoul pe care i l-ai dat - poate doar a unui web sau Admin, DAR: ai dat informatii false, bulgarii chiar au acel sistem activ si-l folosesc.

Nu stiu cat de des ai mai fost in Bulgaria anul acesta, atunci realizai ca politia lor nu mai sta la colt decat asa, printr-un catun ceva, altfel nu te opresc decat motivat.

Si crede-ma ca cel putin acum cateva zile m-am mirat de cate echipaje am vazut, care opreau masini bulgaresti, una singura romaneasca, de BV care ne depășise pe noi cu viteza vantului. Cum au dibuit-o pe BV nu stiu, am banuit ca la iesirea din tunel unde era si camera vineta si camera radar, le-am vazut.

Am cumparat joia trecuta vineta din vama, am platit in leva si pana sa-mi elibereze chitanta caci era cam adormit sistemul informatic, ca si la noi, cel de la ghiseu m-a intrebat daca stiu unde se lipeste, altfel nu-i valabila! (cred ca m-a vazut asa cum sunt, baba😅). Am cunostinta care a primit anul trecut amenda de la bulgari pentru viteza depasita cu peste 20 km /ora.

Nu e bine sa contezi pe ce stiai, lucrurile se misca destul de repede la bulgari și in bine, chiar daca noua nu ne convine.

Pe de alta parte, procurarea vinetkăi difera de la o vama la alta. Anul acesta am intrat in Bulgaria si de la sarbi si acolo a trebuit sa luam intai vinetka, dupa ce ne-au verificat sarbii, am lipit-o si apoi am trecut la controlul actelor in vama bulgara! Ciudat fapt, cu atat mai mult cu cat biroul era intre vami.

Cred si sper ca Mpau sa fi scapat de amenda, cred ca dupa legea bulgara, trebuia sa plateasca in vama amenda - 300 leva. Cum a intrat deja in tara, sunt convinsa 90% ca a scapat.

Cand se pun intrebari care tin de legi si finante, mai ales pentru o tara straina, e bine sa lasam orgoliile si onorificele si sa raspundem DOAR daca avem informatii noi si cat de cat verificate.

Vacante frumoase!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vignieta nelipita pe parbriz, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: mpau ]
[31.08.17 19:33] - elviramvio

@mpau:

Normal că se citește numarul, in viitor nu vor mai fi decât electronice, sistemul e ca al nostru.

Daca ai chitanță, caută și vezi ce e scris pe ea. Mai mult nu pot spune.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vignieta nelipita pe parbriz, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: mpau ]
[31.08.17 18:42] - elviramvio

@mpau:

Ti-a răspuns foarte bine Costi și Nicole33.

Sistemul este activ, chiar foarte activ și, mai nou, în unele din camerele de verificare ale vignetei este si cameră radar, ultimele puține dar sistemul se va extinde.

Nu cred că cine ți-a vândut vineta nu a trecut numărul mașinii, poate au avut cameră și ti-au preluat automat numărul, așa ca la plata taxei de pod Giurgiu-Ruse.

Trebuie să ai chitanța electronică, nu de mână și pe ea este trecut numărul așa că poți verifica. Dacă nu este, ai cam luat plasă.

Nu trebuie să prezinți talonul la achiziția vinetei, poți să-l spui la casă sau, cel mai sigur este să scrii citeț pe o hârtie și așa nu există confuzii.

Cotorul și chitanța se păstreaza, nu mai este obligatoriu chitnța, doar matca dar pentru orice situație în care și sistemul lor poate da erori, e bine să le ai.

Și altă dată lipește-o în parbriz, în locul indicat, lipirea provizorie îți poate crea probleme când nu te gândești.

Baftă!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vignieta nelipita pe parbriz, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: mpau ]
[23.08.17 07:20] - elviramvio

@Clara123:

In principiu un buget de 300 euro pentru o persoană ar trebui sa fie suficient, cu conditia ca in acesta sa nu fie inclusa si excursia platita agentiei. Pentru un raspuns mai amanuntit, e bine daca spui ce traseu ai si ce manastiri vizitezi, taxele variaza. Pentru masa ai primit deja un raspuns foarte bun, eu as completa ca pentru pranz ar fi bine sa ai ceva nealterabil in geanta, ghizii au locurile lor unde duc turistii la taverne nu mereu bune si de regula ceva mai scumpe, unde nici nu ai mult timp la dispozitie, asa ca in cazul in care nu-ti convine ce -ti ofera, sa ai totusi ce manca fara probleme. Cat priveste iconite si alte chestii bisericesti, daca vrei sa nu dai multi bani, evita magazinele de incinta, ale manastirilor. La Meteore de exemplu, aceleasi iconite la magazinul Marelui Meteoron erau mult mai scumpe decat in parcare (aici pot sa-ti spun ca sotul a vazut cand la un magazin se descarcau iconite chipurile grecesti dar masina era de judet Mures!). In biserici banuiesc ca vrei sa aprinzi o lumanare sau chiar sa dai un acatist, costurile nu sunt mari dar se aduna fiind o excursie cu tinta religioasa.

O alta problema ar fi costul ferry daca ai traversare spre insule cum ar fi Eghina. Trebuie stiut daca este inclus in costul platit agentiei sau fiecare plateste in momentul traversarii.

Deci parerea mea la ce ne-ai intrebat, 300 euro sunt suficienti pentru a te bucura de pelerinaj daca sunt doar banii de buzunar (asta daca nu vrei sa iei cine stie ce icoana argintata sau altceva valoros) iar daca 150 euro sunt banii de cheltuieli acolo, sunt cam un minimum minimorum.

Un drum care sa-ti implineasca dorintele sa ai!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cost pelerinaj, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: Clara123 ]
[pg. 1 / 12]: răspunsuri 1-20 din total 230
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 9 . 10 . 11 . 12
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.04336810112 sec /