Răspunsuri — scrise de FLOREA ADRIAN; în 2017 SĂPT.49

FLOREA ADRIAN, 10.12.17 20:02»Mult prea putin timp pentru oricare din mari. Fiecare, cu frumusetile ei. Mai ales daca mergeti prima data. De ce nu cititi pe AFA toate comentariile? , vedeti si poze si va puteti hotara. Grecia are un farmec deosebit, trebuie descoperita.

Dupa 7 ani, cu sejururi de cate 12-14 zile, m-as mai intoarce in Parga si in Zakintos (Marea Ionica). Si daca as putea as sta si mai mult.

Dar nici Insula Thassos nu m-a deceptionat - am fost de doua ori.

Nu merita cazare cu masa, veti fi legati de ore de masa si dimineata grecii incep cu micul dejun cam tarziu din cate am vazut noi. Pierdeti mult timp.

Sau alegeti varianta de masa pe unde ajungeti (atentie portiile de mancare sunt destul de mari), noi luam fiecare cate o portie si mancam amandoi, in felul asta, cate doua feluri. Astfel gustam mai multe preparate specifice lor sau ne facem noi mai multe pofte. Nu din economie ci portiile sunt mari si nu poti manca doua feluri odata.

Sau varianta cu autogospodarire, iesind mai ieftin. Grecii ofera acest tip de cazare cu chicineta si autogospodarire.

La confortul pe care il solicitati nu cred ca va ajug 1000eur cu transport propriu 4 persoane, mai ales daca vreti sa si umblati. Apoi in iulie este foarte cald pe masura ce inaintati spre sudul Greciei. Am prins si 36-38 de grade.

LA CMR Cazare la Marea Ionică și Marea Egee - scris de de la Sebeș în secțiunea [CMR GRECIA]
pagină generată în 0.003910779953 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată