Răspunsuri publicate pe sait - de Aurici

Pagina 1 [din 4]
[ 70 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4
[07.02.18 14:59] - Aurici

@iulian68: Noi am fost anul trecut, în februarie, la Vila Tisa, 4* din Ocnele Mari, pentru a-i sărbători pe vărsătorii din gașca noastră și am ocupat toată vila. Are 10 camere și 2 apartamente (cu dormitor și living, potrivite pentru familii cu copii, nu pentru cupluri). Fiecare cameră are chicinetă cu tot ce trebuie, frigider, microunde, veselă, detergent de vase... dar la parter unde este restaurantul este o bucătărie profesională cu care ne-am descurcat minunat. Plus grătar în curte.

Ne-am aranjat sala de restaurant cum am vrut, este suficient de mare și dă într-o terasă generoasă. Mai găsiți acolo un jacuzzi, saună, care intră în prețul de cazare și posibilitate de masaj.

Eu am ajuns mai tîrziu decât restul găștii și n-am văzut picior de proprietar, ci doar o fată la recepție care a plecat și ea la un moment dat. Nu ne-a deranjat nimeni, doar 2 fete care făceau curățenie ne-au spus că le-a plăcut mult cum ne-am distrat.

Peisaj superb, foarte curat și salina Ocnele Mari la doi pași. Sunt aprox 170 de km pîna acolo dar ai avantajul autostrăzii.

Anul trecut ne-a costat 100 de lei/cameră/noapte, iar vineri plecăm tot acolo, pentru același motiv și ne costă la fel. Pentru zile mai multe cred că mai suportă negociere. Și noi am plecat de la 120 lei/noapte.

Alegere inspirată și vacanță plăcută!

[30.01.18 20:48] - Aurici

@dalumian: Pai suna excelent. Este pacat sa faci si sa desfaci bagaje si sa te muti dintr-un loc in altul cand ai la dispozitie excursii pe distante rezonabile. In sejururile lungi merg combinatiile astea ca faci cumva sa stai si intr-un loc mai mult, dar cand zilele sunt putine parca nu merita.

In cazul meu prima zi este de orientare, iar din a doua incep sa ma imprietenesc cu locul. Pai si tocmai atunci sa-mi fac bagajele sa plec? Pe principiul asta daca zbor cu avionul trebuie sa fie de la 4-5 zile in sus. Dar nu zic ca asta ar fi solutia perfecta. Imi exprimam si eu o opinie.

Vacanta placuta, deja cred ca se contureaza ideile...

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Malmo si imprejurimi? , din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: dalumian ]
[30.01.18 19:26] - Aurici

@aditun: Super informatii! Multumim si noi, ceilalti, carora ne vor fi utile pe viitor. Inca o data, multumiri. Numai bine!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Malmo si imprejurimi? , din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: dalumian ]
[30.01.18 17:36] - Aurici

@dalumian: Când zici 4 nopți, automat te gândești la 5 zile și crezi că sunt multe și suficiente ca să te împarți în toate zările. Dar dacă aterizezi la 9 seara la Malmo, o zi este pierdută, clar. Dacă și în ultima zi ai un zbor până în prânz, sau chiar în jurul prânzului, iar nu prea poți să faci nimic. Doar dacă ar fi un zbor de seară ai mai înțelege ceva și din ultima zi.

Ceea ce înseamnă că îți rămân vreo 3 zile de care să te bucuri. Părerea mea este că ar fi bine să le lași pe toate într-un singur loc. Nu face și desface bagaje din 2 în 2 zile și bucură-te de oraș într-un ritm mai uman. Dacă ai și zborul de întoarcere tot din Malmo chiar nu văd rostul acestei trambalări.

Nu știu să-ți spun acum concret ce poți să faci în Malmo, dar știu că îmi propusesem și eu să ajung o dată din cauza podului Oresund și îmi făcusem temele la vremea aia. Îmi amintesc că îi rezervasem mai multe zile pentru că aveam ce face, dar și pentru că descoperisem toate mult mai ieftine acolo decât la Copenhaga.

Și îmi făcusem planurile că fac o excursie de o zi în Copenhaga, ca să traversez renumitul pod (cu transportul local, dar nu trenul care merge pe sub pod și nu ai vederea care trebuie ci autobuzele care merg pe pod). Nu mi-a mai ieșit asta, am ajuns la Copenhaga între timp, dar dacă aș fi în locul tău acum și zborul ar fi la Malmo, aș alege Malmo de unde aș face o excursie de o zi la Copenhaga. Mai sapă puțin. Imposibil să nu descoperi lucruri de făcut în 3-4 zile la Malmo și împrejurimi.

Alegere inspirată și vacanță plăcută!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Malmo si imprejurimi? , din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: dalumian ]
[22.01.18 15:23] - Aurici

@ana anghel: Veliko Târnovo este un orășel în care revenim destul de des, mai ales toamna-iarna, pentru că am descoperit acolo, printre altele, niște magazine cu ornamente de brad (Denix) și în fiecare an mergem să vedem cu ce mai apar. Este doar un motiv să mai tragem o fugă în frumosul orășel, îți dai seama.

Prin urmare am stat în Veliko la Hotel Play, de lângă teatru, în noiembrie, la Arena Târnovo, lângă stadion, în decembrie, la Studio și Rashev, lângă cetatea Tsarevets, toamna târziu și în decembrie am făcut revelionul, la Concorde, prin spatele teatrului, iar acum de curând, în decembrie am stat la Anhea, în centru. Mai sunt și altele cred, dar nu mi le mai aduc aminte acum pe toate.

Tot ce vreau să-ți spun însă este că nicăieri nu a fost frig, nu cred că trebuie să îți faci probleme. Nici nu știu ce fel de încălzire au avut toate, nu mi-am pus problema. Important este că a fost cald și bine peste tot. Iar bugetul tău este acoperitor pentru oricare dintre ele.

Dacă aș face un top dintre cele la care am stat eu Concorde și Studio se bat pentru primul loc. Ele au avut și un preț un pic mai mare decât celelalte dar care se situează în bugetul tău.

Dar, ca să revenim la întrebarea ta, la oricare vei nimeri vei găsi cald.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel Veliko Tărnovo cu incalzire centrala, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: ana anghel ]
[19.01.18 12:04] - Aurici

@Lacrasim: Un hotel la care noi nu am plătit parcarea în Istanbul este și Stone Art Hotel care se află pe Vefa Caddesi, după Apeductul lui Valens, foarte aproape de Universitatea din Istanbul și destul de aproape de Marele Bazar.

Acolo am parcat mașina în stradă, în fața hotelului (cu binecuvântarea lor) și nu ne-a costat nimic. De altfel strada este destul de aerisită față de altele din orașul vechi. Și hotelul este foarte bun. (vezi impresii)

[19.01.18 11:14] - Aurici

@giuliani: Am fost în Puglia și am ales Bari, ca și bază. La început am ales pentru că așa citisem că este cel mai nimerit, iar după consumarea sejurului am fost convinsă că am ales bine.

Nu am ajuns la Otranto, dar pot spune despre Monopoli că este un orășel mic pe care eu nu l-aș alege ca bază pentru vacanțe. Mi s-a părut suficient jumătatea de zi pe care am avut-o pentru el. Poate merita o zi dar este mic și a fost cam pustiu pentru gusturile noastre de vacanță. Am și ajuns în jurul prânzului când toate erau închise și nici n-am avut cu cine vorbi pe acolo.

De la gară am ajuns în 10 minute pe jos în centru, unde începe un traseu circular trecând prin orașul vechi pe care l-am închis în 3-4 ore cu toată lălăiala de care am fost în stare.

Portul este foarte, foarte mic, nu este nici o plajă acolo, de la castel este o promenadă lungă, o faleză pe unde ne-a bătut vântul foarte tare și mai departe, dar noi n-am mai ajuns, este una din frumoasele plaje din sudul orașului Monopoli, Cala Porta Vecchia, cu nisip fin, dar ceva mai departe de orășel.

Ca să nu mă lungesc eu aș alege din nou Bari pentru Puglia și pentru plajă m-aș duce în fiecare zi în alt orășel, pentru că poți să ajungi foarte ușor, distanțele sunt scurte și ai avea timp într-o zi să vezi și orășelele și să faci și plajă. În plus seara te-ar găsi în Bari, un oraș mai mare, în care sunt mult mai multe de făcut.

Dacă ar fi să am un concediu leneș în zona aceea eu aș alege Polignano a Mare, de altfel și el destul de mic.

Tine seamă și de faptul că din Bari pornesc cele mai multe trenuri dar care nu opresc în toate orășelele. Deci posibilitățile de a te mișca sunt reduse în cazul în care alegi un orășel în care trenurile sunt mai rare.

Orice ai alege, vacanță plăcută și să ne povestești la întoarcere.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta in Puglia: Monopoli sau Otranto? , din DESTINATIA: ITALIA, [AUTOR: giuliani ]
[18.01.18 09:58] - Aurici

@Lacrasim: Păi nu te contrazic. Eu am relatat cum a fost în cazul nostru la Gulec. Am plătit și altă dată, la alte hoteluri, mai puțin decât știam. Este în funcție de mai multe... Era important ca omul să-și facă o idee și să știe că sunt și astfel de situații.

Spuneam că mergem anual la Istanbul și noi n-am avut niciodată o problemă cu mașina și întotdeauna ne-o manevrează cei de la hotel. O duc în parcări, ne-o aduc... le dăm cheia fără nici o problemă. Ba ultima dată, ne-au avertizat după prima noapte că unul din prieteni uitase mașina deschisă. Ca și tine nu am auzit să se întâmple ceva cu mașinile în Istanbul. Și dacă la primele drumuri eram speriați când ne cereau cheile, acum suntem total relaxați.

[18.01.18 09:27] - Aurici

@Lacrasim: Am luat paragraful de mai jos cu copy-paste din articolul meu ca să nu mai povestesc odată.

Cam așa a fost în cazul nostru la Gulec...

știam de la rezervare că hotelul asigură parcare cu plată, 6 EUR/zi, sau pe stradă, dacă erau locuri libere, am încercat ultima variantă. Nu prea erau locuri, pentru că hotelul se află chiar într-o intersecție, dar am făcut o combinată cu tipul de la recepție și ziua ne ducea mașinile pe o străduță după colț, unde era o parcare păzită, iar seara ne-o aducea în fața hotelului. El s-a descurcat cu toate manevrele și până la urmă, nu știu cum a făcut, dar ne-a cerut pe parcare doar 15 lire pe zi și doar pentru 2 zile, ceea ce a insemnat vreo 7 EUR pe toate zilele și nu 18 cum ne zisese booking. Nu ne-am mai bătut capul, atâta a zis, atâta i-am dat
.

Oricum, 15 lire, da, nu 7 cum am zis eu. Am confundat cu 7 EUR atât cât ne-a costat parcarea tot sejurul. Dar oricum nici 30 de lire n-au fost.

[17.01.18 12:19] - Aurici

@AdrianStroe: Din 2005 încoace am mers anual la Istanbul, cu excepția anului 2016. Sunt de acord cu colega @adrianbogdan că dacă ai da o căutare prin saitul nostru ai afla foarte multe lucruri utile și mai ales ce te interesează pe tine.

Probabil materialul foarte stufos te-a demoralizat dar numai citind mult te luminezi cu orașul acesta atât de controversat.

2 nopți la Istanbul înseamnă că ai la dispoziție o zi plină. În prima zi ajungeți spre seară probabil, cu opriri, cu copii... iar după cazare probabil că nu veți mai avea energie decât pentru o plimbare prin jurul hotelului. În ultima zi, cel mai probabil veți pleca dis-de-dimineață spre obiectivul vostru.

Așa că în singura zi pe care o aveți la dispoziție nu are sens să alergați în toate direcțiile. Nu poți să stai în orașul vechi și să vrei să ajungi și la Taksim, și la Dolmabahce, să faci și o croazieră... și să vezi și centrul istoric cât de cât.

Ți-aș recomanda să te așezi în orașul vechi, Sultanahmet, cât mai aproape de Piața cu același nume și să faceți cu piciorul toată zona înconjurătoare pentru că este arhisuficient pentru o zi și pentru cineva care nu a mai fost la Istanbul.

Pentru că va fi greu să te dezmeticești într-un oraș infernal nu-ți propune foarte multe la o primă vizită. Ia-i pulsul așa cum am zis plimbându-te pe jos de la Marele Bazar la Piața Sultanahmet și mai jos, dacă vă țin picioarele, până la Podul Galata.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi linia de tramvai T1 și pe traseul ei vei descoperi foarte multe dintre obiectivele pentru care Istanbulul este renumit. Cum spuneam Marele Bazar, moschei, Piața Sultanahmet cu Hipodromul și toate ale lui, Moscheea Albastră, Sf Sofia, cisternele de vis-a-vis... acestea toate vă ia sigur o zi întreagă. Dacă îți place revii și o să știi singur cum să te organizezi.

Dacă te ajută cu ceva, în octombrie anul trecut noi am stat la Gulec Hotel, foarte curat și foarte bine poziționat față de ceea ce am zis, 39 EUR/noapte cu MD. Îți poate asigura și parcare. Liber, pe stradă, în fața hotelului dacă găsești loc, sau la o parcare păzită după colț cu 7 lire pe zi (sper să nu greșesc).

[13.10.17 10:54] - Aurici

@mirceabrasov: Pentru că te-au lămurit colegii noștri cum ajungi de la aeroport în oraș, nu mai insist, dar pentru că și eu am stat pe Via Aurelia îți pot spune cum ajungi acolo. Deci de la aeroport iei autobuzele Terravision care au stație la Gara Termini. În Roma toate drumurile duc la Termini, nodul de unde poți ajunge în toate direcțiile.

Pentru Via Aurelia iei metroul de la Termini, 7 stații până la stația Cornelia și după ce ieși la suprafață, la prima intersecție, la dreapta, este Via Aurelia. Ești la 3 stații de Vatican. Ca să ajungi înapoi în centru, metroul de la stația Cornelia, pînă la Termini sau la oricare stație unde ai de făcut ceva.

Pentru că noi am stat în Roma 6 zile ne-a ajutat mult cardul Roma Pass. La transport, dar am avut și reduceri sau gratuități la diverse obiective. Așa că fă-ți socotelile și vezi câte drumuri ai de făcut și achiziționează-l dacă consideri că merită.

Chiar dacă obiectivele turistice sunt închise pe 1 ianuarie nu trebuie să-ți faci griji. Roma este un muzeu în aer liber și ai ce face acolo fără să fie nevoie neapărat să plătești o intrare undeva.

Vacanță plăcută, te așteptăm cu impresii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Sejur Roma 31 dec 2017 - 04 ian 2018, din DESTINATIA: ITALIA, [AUTOR: mirceabrasov ]
[03.07.17 17:39] - Aurici

@giovanic: Vacanță plăcută, o să vii extrem, extrem de încântat. Și nu uita să ne povestești și nouă cum a ieșit până la urmă.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: O zi in Copenhaga, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: giovanic ]
[03.07.17 17:23] - Aurici

@giovanic: Așa este, o să te orientezi și la fața locului. Dar tot ce era important să știi este că orașele sunt mici și poți face cu piciorul mare parte din obiective.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: O zi in Copenhaga, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: giovanic ]
[30.06.17 16:24] - Aurici

@giovanic: Helsinki este un oraș la fel de mic ca și Copenhaga, mă refer la partea turistică, așa că într-o zi poți să ajungi la cele mai multe puncte de interes cu piciorul. Dacă vii dintr-o croazieră, chiar de acolo, din port, îți poți organiza ziua. Poți să iei un vaporaș care circulă din sfert în sfert de oră și te duce la Fortăreața Soumelinna, patrimoniu UNESCO. Tot în zona portului ai două dintre cele mai importante biserici pe care trebuie neapărat să le vezi Catedrala Luterană și Catedrala Uspenski, ambele deosebite. Și tot din port începe Esplanadi, un parc mărginit de terase și restaurante prin care poți face o plimbare plăcută până la renumitele magazine Stockman, din centrul orașului. De aici poți intra pe strada comercială principală, Aleksanterinkatu, care te va scoate din nou în Piața Senatului și port. Tot ce ți-am zis aici se poate face cu piciorul. Nu uita că în port se mănâncă foarte bine, la prețuri rezonabile, în special somon.

Mai greu ar fi să ajungi la Monumentul lui Sibelius închinat compozitorului național, care are o formă deosebită și la Biserica din stâncă Temppaliaukio, unică în lume, dar oricum nu poți face totul într-o zi, mai ales că Soumelinna pe care eu ți-aș recomanda să nu o ratezi, o să-ți ia câteva ore.

Dar dacă sunteți amatori de mers cu bicicleta, la Helsinki puteți s-o faceți foarte bine. Noi am închiriat biciclete și timp de aproape 7 ore am ajuns în toate punctele de interes ale orașului. Prețul este mic, nu mai știu 5 EUR parcă, cu condiția să le schimbați la fiecare 30 de minute, dar poți face asta pentru că sunt biciclete peste tot. Trebuie doar să folosești un PIN pe care să-l ții minte pentru că lași una, iei alta, dar folosești același PIN.

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: O zi in helsinki, din DESTINATIA: Descoperă Helsinki, HELSINKI (ȚĂRILE SCANDINAVE) [AUTOR: giovanic ]
[30.06.17 13:26] - Aurici

@adrianaglogo: Kantina există în continuare. Este în stradă, în Aliki, deasupra golfului cu plaja. Ne-am oprit și noi ca să admirăm plaja de sus și am mâncat o înghețată și o bere de la Kantina, care are în față niște buturugi pe post de mese și scaune.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Thassos - Limenas sau Skala Potamia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: plummy ]
[30.06.17 11:59] - Aurici

@giovanic: Dacă n-ai citit ecoul pe care l-am scris urmare a întrebării tale la articolul meu despre Copenhaga (vezi impresii), îți fac un copy-paste și aici. Îți spuneam următoarele:

Păi te sfătuiesc să te poziționezi în centrul orașului, chiar în Piața Primăriei. De acolo, pe o rază de maxim 1,5 km poți să faci așa:

- să vizitezi Primăria, care se află chiar acolo unde te afli, inclusiv să urci în turn pentru o vedere panoramică asupra orașului (atenție, la turn este program)

- vis-à-vis de Primărie, în partea dreaptă cum te uiți spre ea, este Tivoli, faimosul parc de distracții, eu nu l-aș rata. Poți să stai în el de la o oră până la mai multe, în funcție de cum vrei să te plimbi doar și să-l vezi, sau să te și dai în diverse

- vis-à-vis de Tivoli, în partea stângă cum te uiti la el din Piața Primăriei este galeria de artă Glyptotek, renumită și ea, dacă sunteți amatori

- vis-s-vis de Primărie, în partea stângă, la parterul unei clădiri este muzeul de ciudățenii Ripley's Believe it or not, foarte haios

- imediat cum traversezi strada din Piața Primăriei (tot în partea stângă cum te uiți spre ea), începe vestita stradă pietonală Stroget, practic centrul turistic al orașului. Nu trebuie să o ratezi. Ea te scoate după aprox 1,2 km în Piața Regelui și portul Nyhavn de unde poți face o plimbare pe canale cu vaporașul care durează o oră. În timpul ei îți mai odihnești picioarele și o să vezi ce nu vei putea să vezi cu piciorul: Opera, Diamantul Negru (extensia bibliotecii regale), portul regal, vestitul cartier Christiania și mai ales Mica Sirenă, principala atracție a Copenhagăi, după Tivoli.

- din Stroget (nu mai știu exact, de pe la jumătatea lui) ajungi și la Castelul Rosenborg și Grădinile Regelui pe care îți recomand să îl vezi. Nu este așa mare, nu-ți ia mult timp si este frumos. Din Piața Primăriei până acolo faci aprox 10-15 minute.

Mai mult decât atât n-ai timp într-o zi, dar sunt cea mai mare parte din atracțiile Copenhagăi și după cum vezi, toate sunt grupate în aceeași zonă, nu necesită mijloace de transport, doar picioare bune. Sau poți alege din ce am înșirat doar o parte, important este că pentru toate ai nevoie să te afli la km 0 al Copenhagăi (Piața Primăriei).

Dacă te mai pot ajuta cu ceva...

Vacanță plăcută și să ne povestești la întoarcere.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: O zi in Copenhaga, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: giovanic ]
[26.06.17 15:25] - Aurici

@adrianaglogo: Ditamai resortul este acum gata. Un resort de 5*, Thassos Resort, foarte bine pus la punct, care aduce cu resorturile turcești. Au păstrat și conservat situl arheologic în incinta resortului, vederea din șosea este spectaculoasă, dar plaja cred că este neîncăpătoare pentru locurile de cazare. Oricum la câte facilități are resortul, inclusiv piscinele în aer liber, lumea se mai distribuie... Am dat și noi de el dându-i roată insulei de curând și l-am notat. A fost făcut cu fonduri europene (10 mil de EUR) și cu bun gust. Mașinile din parcarea imensă erau aproape exclusiv de RO.

@plummy: Pentru că spui că plaja nu este un must și pentru noi e la fel, aproape că nu contează unde stai în Thassos. Insula este atât de mică încât poți să-i dai roată de câteva ori în cele 5 zile, oprindu-te unde îți face cu ochiul. Ne-am întors și noi de curând de acolo și seara (chiar noaptea), ne-a prins mereu prin alte locuri decât cel în care eram cazați.

Alegere inspirată (că ai de unde), și vacanță plăcută!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Thassos - Limenas sau Skala Potamia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: plummy ]
[23.06.17 11:26] - Aurici

@giovanic: Am ajuns cu două vase de croazieră în Oslo și Helsinki, dar nu despre croazieră țin să-ți spun ceva, ci despre cele două orașe nordice în care vei ajunge și tu. Și Helsinki, și Copenhaga sunt două orașe mici, cu punctele de interes grupate în jurul centrului turistic. Într-o zi poți să-ți faci o idee despre ele, așa că nu-ți recomand excursii organizate, ci să ajungi în centru și de acolo, la pas, să faceți cât de multe puteți. Luați în calcul și bicicletele, dacă știți să mergeți și vă place acest mijloc de transport. În ambele orașe bicicleta este extrem de folosită, sunt piste amenajate și puteți să vedeți chiar tot ce este de văzut dacă vă folosiți de una. Și prețul este accesibil, trebuie doar să fiți atenți la condiții, când închiriați.

Vacanță plăcută, te așteptăm cu impresii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Croaziera in marea Nordului, din DESTINATIA: #CROAZIERE, [AUTOR: giovanic ]
[13.06.17 16:18] - Aurici

@ioanamica: Sunt în asentimentul colegei @Zoazore care ți-a făcut cea mai bună recomandare. N-are sens să cauți aici cazări fără să știi stațiunea care ți se potrivește, pe care ți-o poate recomanda doar medicul. Deja lumea s-a pornit și-ți recomandă în toate zările și nu mi se pare că asta te ajută așa cum te așteptai. Dacă vrei să te tratezi cum trebuie, fă lucrurile cum trebuie. Mergi la doctor care în funcție și de restul analizelor, nu numai a reumatismului de care știi, îți va recomanda o anumită stațiune. Apoi poți să vii aici și să întrebi doar despre stațiunea aceea, eventual 2-3 pe care ți le recomandă.

Vorbesc în cunoștință de cauză și ar fi bine pentru sănătatea ta să faci lucrurile cum trebuie. Am fost la medic să întreb și eu despre o stațiune unde aș putea să am grijă (anticipat) de oasele mele. Din cauza unei afecțiuni minore, pe care eu nici nu o băgam în seamă, recomandarea a fost "orice stațiune de pe litoralul românesc și doar atât". Când i-am spus că o să simt nevoia să mai schimb, mi-a spus că binențeles că pot să fac cum mă taie capul, dar că ea îmi interzice alte baze de tratament în afara celor recomandate. Și mi-a și argumentat.

Mai toate apele au un grad mai mare sau mai mic de radioactivitate care poate intra într-o grămadă de contradicții cu afecțiuni minore de care nici nu-ți dai seama. Așa că, du-te cu toate analizele la un medic și solicită o recomandare, strict pentru tine, nu la modul general, pentru că procedând altfel s-ar putea să dregi ceva dar să strici altceva.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Concediu statiuni balneoclimaterice din Romania, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: ioanamica ]
[05.03.17 19:58] - Aurici

@lygya7: Orasul nu este asa de mic, dar foarte multe din ce ai de facut sunt in jurul zonei in care o sa stai.

Vacanta placuta, te asteptam sa ne spui, nu conteaza condeiul, spune-ne simplu ce ai facut.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Stockholm Pass sau TravelCard Prepayd?, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: lygya7 ]
[pg. 1 / 4]: răspunsuri 1-20 din total 70
pag: 1 . 2 . 3 . 4
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.0404231548309 sec /