Răspunsuri publicate pe sait - de Aurici

Pagina 1 [din 4]
[ 61 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4
[17.01.18 12:19] - Aurici

@AdrianStroe: Din 2005 încoace am mers anual la Istanbul, cu excepția anului 2016. Sunt de acord cu colega @adrianbogdan că dacă ai da o căutare prin saitul nostru ai afla foarte multe lucruri utile și mai ales ce te interesează pe tine.

Probabil materialul foarte stufos te-a demoralizat dar numai citind mult te luminezi cu orașul acesta atât de controversat.

2 nopți la Istanbul înseamnă că ai la dispoziție o zi plină. În prima zi ajungeți spre seară probabil, cu opriri, cu copii... iar după cazare probabil că nu veți mai avea energie decât pentru o plimbare prin jurul hotelului. În ultima zi, cel mai probabil veți pleca dis-de-dimineață spre obiectivul vostru.

Așa că în singura zi pe care o aveți la dispoziție nu are sens să alergați în toate direcțiile. Nu poți să stai în orașul vechi și să vrei să ajungi și la Taksim, și la Dolmabahce, să faci și o croazieră... și să vezi și centrul istoric cât de cât.

Ți-aș recomanda să te așezi în orașul vechi, Sultanahmet, cât mai aproape de Piața cu același nume și să faceți cu piciorul toată zona înconjurătoare pentru că este arhisuficient pentru o zi și pentru cineva care nu a mai fost la Istanbul.

Pentru că va fi greu să te dezmeticești într-un oraș infernal nu-ți propune foarte multe la o primă vizită. Ia-i pulsul așa cum am zis plimbându-te pe jos de la Marele Bazar la Piața Sultanahmet și mai jos, dacă vă țin picioarele, până la Podul Galata.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi linia de tramvai T1 și pe traseul ei vei descoperi foarte multe dintre obiectivele pentru care Istanbulul este renumit. Cum spuneam Marele Bazar, moschei, Piața Sultanahmet cu Hipodromul și toate ale lui, Moscheea Albastră, Sf Sofia, cisternele de vis-a-vis... acestea toate vă ia sigur o zi întreagă. Dacă îți place revii și o să știi singur cum să te organizezi.

Dacă te ajută cu ceva, în octombrie anul trecut noi am stat la Gulec Hotel, foarte curat și foarte bine poziționat față de ceea ce am zis, 39 EUR/noapte cu MD. Îți poate asigura și parcare. Liber, pe stradă, în fața hotelului dacă găsești loc, sau la o parcare păzită după colț cu 7 lire pe zi (sper să nu greșesc).

[13.10.17 10:54] - Aurici

@mirceabrasov: Pentru că te-au lămurit colegii noștri cum ajungi de la aeroport în oraș, nu mai insist, dar pentru că și eu am stat pe Via Aurelia îți pot spune cum ajungi acolo. Deci de la aeroport iei autobuzele Terravision care au stație la Gara Termini. În Roma toate drumurile duc la Termini, nodul de unde poți ajunge în toate direcțiile.

Pentru Via Aurelia iei metroul de la Termini, 7 stații până la stația Cornelia și după ce ieși la suprafață, la prima intersecție, la dreapta, este Via Aurelia. Ești la 3 stații de Vatican. Ca să ajungi înapoi în centru, metroul de la stația Cornelia, pînă la Termini sau la oricare stație unde ai de făcut ceva.

Pentru că noi am stat în Roma 6 zile ne-a ajutat mult cardul Roma Pass. La transport, dar am avut și reduceri sau gratuități la diverse obiective. Așa că fă-ți socotelile și vezi câte drumuri ai de făcut și achiziționează-l dacă consideri că merită.

Chiar dacă obiectivele turistice sunt închise pe 1 ianuarie nu trebuie să-ți faci griji. Roma este un muzeu în aer liber și ai ce face acolo fără să fie nevoie neapărat să plătești o intrare undeva.

Vacanță plăcută, te așteptăm cu impresii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Sejur Roma 31 dec 2017 - 04 ian 2018, din DESTINATIA: ITALIA, [AUTOR: mirceabrasov ]
[03.07.17 17:39] - Aurici

@giovanic: Vacanță plăcută, o să vii extrem, extrem de încântat. Și nu uita să ne povestești și nouă cum a ieșit până la urmă.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: O zi in Copenhaga, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: giovanic ]
[03.07.17 17:23] - Aurici

@giovanic: Așa este, o să te orientezi și la fața locului. Dar tot ce era important să știi este că orașele sunt mici și poți face cu piciorul mare parte din obiective.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: O zi in Copenhaga, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: giovanic ]
[30.06.17 16:24] - Aurici

@giovanic: Helsinki este un oraș la fel de mic ca și Copenhaga, mă refer la partea turistică, așa că într-o zi poți să ajungi la cele mai multe puncte de interes cu piciorul. Dacă vii dintr-o croazieră, chiar de acolo, din port, îți poți organiza ziua. Poți să iei un vaporaș care circulă din sfert în sfert de oră și te duce la Fortăreața Soumelinna, patrimoniu UNESCO. Tot în zona portului ai două dintre cele mai importante biserici pe care trebuie neapărat să le vezi Catedrala Luterană și Catedrala Uspenski, ambele deosebite. Și tot din port începe Esplanadi, un parc mărginit de terase și restaurante prin care poți face o plimbare plăcută până la renumitele magazine Stockman, din centrul orașului. De aici poți intra pe strada comercială principală, Aleksanterinkatu, care te va scoate din nou în Piața Senatului și port. Tot ce ți-am zis aici se poate face cu piciorul. Nu uita că în port se mănâncă foarte bine, la prețuri rezonabile, în special somon.

Mai greu ar fi să ajungi la Monumentul lui Sibelius închinat compozitorului național, care are o formă deosebită și la Biserica din stâncă Temppaliaukio, unică în lume, dar oricum nu poți face totul într-o zi, mai ales că Soumelinna pe care eu ți-aș recomanda să nu o ratezi, o să-ți ia câteva ore.

Dar dacă sunteți amatori de mers cu bicicleta, la Helsinki puteți s-o faceți foarte bine. Noi am închiriat biciclete și timp de aproape 7 ore am ajuns în toate punctele de interes ale orașului. Prețul este mic, nu mai știu 5 EUR parcă, cu condiția să le schimbați la fiecare 30 de minute, dar poți face asta pentru că sunt biciclete peste tot. Trebuie doar să folosești un PIN pe care să-l ții minte pentru că lași una, iei alta, dar folosești același PIN.

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: O zi in helsinki, din DESTINATIA: Descoperă Helsinki, HELSINKI (ȚĂRILE SCANDINAVE) [AUTOR: giovanic ]
[30.06.17 13:26] - Aurici

@adrianaglogo: Kantina există în continuare. Este în stradă, în Aliki, deasupra golfului cu plaja. Ne-am oprit și noi ca să admirăm plaja de sus și am mâncat o înghețată și o bere de la Kantina, care are în față niște buturugi pe post de mese și scaune.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Thassos - Limenas sau Skala Potamia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: plummy ]
[30.06.17 11:59] - Aurici

@giovanic: Dacă n-ai citit ecoul pe care l-am scris urmare a întrebării tale la articolul meu despre Copenhaga (vezi impresii), îți fac un copy-paste și aici. Îți spuneam următoarele:

Păi te sfătuiesc să te poziționezi în centrul orașului, chiar în Piața Primăriei. De acolo, pe o rază de maxim 1,5 km poți să faci așa:

- să vizitezi Primăria, care se află chiar acolo unde te afli, inclusiv să urci în turn pentru o vedere panoramică asupra orașului (atenție, la turn este program)

- vis-à-vis de Primărie, în partea dreaptă cum te uiți spre ea, este Tivoli, faimosul parc de distracții, eu nu l-aș rata. Poți să stai în el de la o oră până la mai multe, în funcție de cum vrei să te plimbi doar și să-l vezi, sau să te și dai în diverse

- vis-à-vis de Tivoli, în partea stângă cum te uiti la el din Piața Primăriei este galeria de artă Glyptotek, renumită și ea, dacă sunteți amatori

- vis-s-vis de Primărie, în partea stângă, la parterul unei clădiri este muzeul de ciudățenii Ripley's Believe it or not, foarte haios

- imediat cum traversezi strada din Piața Primăriei (tot în partea stângă cum te uiți spre ea), începe vestita stradă pietonală Stroget, practic centrul turistic al orașului. Nu trebuie să o ratezi. Ea te scoate după aprox 1,2 km în Piața Regelui și portul Nyhavn de unde poți face o plimbare pe canale cu vaporașul care durează o oră. În timpul ei îți mai odihnești picioarele și o să vezi ce nu vei putea să vezi cu piciorul: Opera, Diamantul Negru (extensia bibliotecii regale), portul regal, vestitul cartier Christiania și mai ales Mica Sirenă, principala atracție a Copenhagăi, după Tivoli.

- din Stroget (nu mai știu exact, de pe la jumătatea lui) ajungi și la Castelul Rosenborg și Grădinile Regelui pe care îți recomand să îl vezi. Nu este așa mare, nu-ți ia mult timp si este frumos. Din Piața Primăriei până acolo faci aprox 10-15 minute.

Mai mult decât atât n-ai timp într-o zi, dar sunt cea mai mare parte din atracțiile Copenhagăi și după cum vezi, toate sunt grupate în aceeași zonă, nu necesită mijloace de transport, doar picioare bune. Sau poți alege din ce am înșirat doar o parte, important este că pentru toate ai nevoie să te afli la km 0 al Copenhagăi (Piața Primăriei).

Dacă te mai pot ajuta cu ceva...

Vacanță plăcută și să ne povestești la întoarcere.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: O zi in Copenhaga, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: giovanic ]
[26.06.17 15:25] - Aurici

@adrianaglogo: Ditamai resortul este acum gata. Un resort de 5*, Thassos Resort, foarte bine pus la punct, care aduce cu resorturile turcești. Au păstrat și conservat situl arheologic în incinta resortului, vederea din șosea este spectaculoasă, dar plaja cred că este neîncăpătoare pentru locurile de cazare. Oricum la câte facilități are resortul, inclusiv piscinele în aer liber, lumea se mai distribuie... Am dat și noi de el dându-i roată insulei de curând și l-am notat. A fost făcut cu fonduri europene (10 mil de EUR) și cu bun gust. Mașinile din parcarea imensă erau aproape exclusiv de RO.

@plummy: Pentru că spui că plaja nu este un must și pentru noi e la fel, aproape că nu contează unde stai în Thassos. Insula este atât de mică încât poți să-i dai roată de câteva ori în cele 5 zile, oprindu-te unde îți face cu ochiul. Ne-am întors și noi de curând de acolo și seara (chiar noaptea), ne-a prins mereu prin alte locuri decât cel în care eram cazați.

Alegere inspirată (că ai de unde), și vacanță plăcută!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Thassos - Limenas sau Skala Potamia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: plummy ]
[23.06.17 11:26] - Aurici

@giovanic: Am ajuns cu două vase de croazieră în Oslo și Helsinki, dar nu despre croazieră țin să-ți spun ceva, ci despre cele două orașe nordice în care vei ajunge și tu. Și Helsinki, și Copenhaga sunt două orașe mici, cu punctele de interes grupate în jurul centrului turistic. Într-o zi poți să-ți faci o idee despre ele, așa că nu-ți recomand excursii organizate, ci să ajungi în centru și de acolo, la pas, să faceți cât de multe puteți. Luați în calcul și bicicletele, dacă știți să mergeți și vă place acest mijloc de transport. În ambele orașe bicicleta este extrem de folosită, sunt piste amenajate și puteți să vedeți chiar tot ce este de văzut dacă vă folosiți de una. Și prețul este accesibil, trebuie doar să fiți atenți la condiții, când închiriați.

Vacanță plăcută, te așteptăm cu impresii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Croaziera in marea Nordului, din DESTINATIA: #CROAZIERE, [AUTOR: giovanic ]
[13.06.17 16:18] - Aurici

@ioanamica: Sunt în asentimentul colegei @Zoazore care ți-a făcut cea mai bună recomandare. N-are sens să cauți aici cazări fără să știi stațiunea care ți se potrivește, pe care ți-o poate recomanda doar medicul. Deja lumea s-a pornit și-ți recomandă în toate zările și nu mi se pare că asta te ajută așa cum te așteptai. Dacă vrei să te tratezi cum trebuie, fă lucrurile cum trebuie. Mergi la doctor care în funcție și de restul analizelor, nu numai a reumatismului de care știi, îți va recomanda o anumită stațiune. Apoi poți să vii aici și să întrebi doar despre stațiunea aceea, eventual 2-3 pe care ți le recomandă.

Vorbesc în cunoștință de cauză și ar fi bine pentru sănătatea ta să faci lucrurile cum trebuie. Am fost la medic să întreb și eu despre o stațiune unde aș putea să am grijă (anticipat) de oasele mele. Din cauza unei afecțiuni minore, pe care eu nici nu o băgam în seamă, recomandarea a fost "orice stațiune de pe litoralul românesc și doar atât". Când i-am spus că o să simt nevoia să mai schimb, mi-a spus că binențeles că pot să fac cum mă taie capul, dar că ea îmi interzice alte baze de tratament în afara celor recomandate. Și mi-a și argumentat.

Mai toate apele au un grad mai mare sau mai mic de radioactivitate care poate intra într-o grămadă de contradicții cu afecțiuni minore de care nici nu-ți dai seama. Așa că, du-te cu toate analizele la un medic și solicită o recomandare, strict pentru tine, nu la modul general, pentru că procedând altfel s-ar putea să dregi ceva dar să strici altceva.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Concediu statiuni balneoclimaterice din Romania, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: ioanamica ]
[05.03.17 19:58] - Aurici

@lygya7: Orasul nu este asa de mic, dar foarte multe din ce ai de facut sunt in jurul zonei in care o sa stai.

Vacanta placuta, te asteptam sa ne spui, nu conteaza condeiul, spune-ne simplu ce ai facut.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Stockholm Pass sau TravelCard Prepayd?, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: lygya7 ]
[05.03.17 12:59] - Aurici

@lygya7: Am uitat sa-ti spun ca daca te duci in viitorul apropiat trebuie sa tii seama si de zilele scurte.

Noi am fost in august cand la miezul noptii inca eram pe strada, la ora 22 abia se insera, dar am aflat de la ghizi ca iarna zilele sunt foarte scurte, la 15 este intuneric.

Acum suntem spre primavara, n-or fi atat de scurte dar este un aspect important, de care trebuie sa tii seama cand iti faci programul.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Stockholm Pass sau TravelCard Prepayd?, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: lygya7 ]
[05.03.17 10:16] - Aurici

@lygya7: Din pacate nu te pot ajuta prea mult in legatura cu transportul pentru ca noi am mers doar pe jos sau cu autocarul, pentru ca am avut o excursie organizata si la Stockholm am avut inclus un tur de oras. Dar chiar si cu autocarul am mers foarte putin, Stockholm fiind concentrat foarte mult in jurul Gamla Stan, asa ca turul cu autocarul s-a transformat intr-un tur pietonal, de fapt.

Deci, daca stai in orasul vechi poti ajunge pe jos la foarte multe, nu-ti ajunge tie timpul sa vezi cate ai putea. Si atunci nu stiu daca s-ar justifica un card, pentru ca in 3-4 zile poti sa vezi toate central, cu piciorul, adica muzee, Primaria, ea insasi un muzeu, Palatul... si poate mai ai timp de Vasa unde este si Muzeul Tehnic (ar fi un drum) si inca unul la Skansen.

Dupa parerea mea ai o pozitie prea buna ca sa iti pui problema transportului.

Daca vrei sa vezi cum am perceput eu orasul, ca sa nu ma repet aici, poti sa citesti articolul scris nu chiar demult - Nopți albe în Stockholm - „Frumusețea pe Ape” a Scandinaviei.

Vacanta placuta si te asteptam sa ne impartasesti impresii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Stockholm Pass sau TravelCard Prepayd?, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: lygya7 ]
[05.03.17 00:43] - Aurici

@lygya7: Depinde cate muzee ti-ai propus sa vezi. In 3-4 zile poate ca nu se justifica.

Nu ne-ai spus unde ai cazare ca era mai usor sa ne dam cu parerea. Daca ai sta cat de cat central poti sa faci destule pe jos si atunci cardul care te ajuta mai mult la transport nu mai reprezinta asa o facilitate.

Compara costul cardului care te ajuta la muzee si transport (aprox 1000 de SEK), cu urmatoarele obiective pe care nu ar trebui sa le ratezi si vezi ce te aranjeaza mai bine.

- Intrare la Muzeul Vasa - 100 SEK

- Intrare Primarie - 100 SEK

- Intrare Turn - 50 SEK, pentru o panorama spectaculoasa asupra orasului

- plimbare cu vaporasul pe canale - 200 SEK

- Vaporasul pana la Palatul Drottningholm - 205 SEK

- Intrare Palat - 120 SEK

- Intrare Pavilionul Chinezesc - 100 SEK

Toate astea costa mai putin decat un card, adica sub 900 de SEK (aprox 450 lei).

Daca adaugi tot ce poti sa faci pe jos care nu implica costuri: Gamla Stan (orasul istoric), cu toate obiectivele din jurul lui care o sa-ti ocupe cel putin o zi, schimbarea de garda de la Palatal Regal, Parlamentul, Piata Stortorget, podurile peste canale, parcurile, Teatrul dramatic, o plimbare cu metroul neaparat unde gasesti adevarate galerii de arta, etc., poate ca nu merita achizitionarea unui card.

Dar, repet, depinde ce iti doresti sa vezi cel mai mult, pentru ca daca esti fan muzee, atunci merita cu prisosinta.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Stockholm Pass sau TravelCard Prepayd?, din DESTINATIA: ȚĂRILE SCANDINAVE, [AUTOR: lygya7 ]
[19.02.17 15:59] - Aurici

@biateo: Vi se potriveste manusa Vila Iris din Skala Prinos. Am scris despre ea, poate te lamuresti citind articolul si uitandu-te la poze. Are nota spre 10 pe booking, camere duble, triple, cvadruple, bune pentru cei cu copii, chicineta pentru o autogospodarire modesta, terasa, gradina mare plina de flori in care sa zburde copiii, gratar in curte, parcare, plaja de nisip vis-à-vis... indeplineste aproape toate conditiile tale (nu are piscina dar plaja este vis-à-vis, cum spuneam). E liniste, tavernele sunt la cateva minute de mers pe jos si dupa ce citesti si ar putea fi o optiune as putea sa iti dau mailul personal al lui Stelios, proprietarul, care este o gazda de nota zece, cu care vei putea discuta direct.

[08.02.17 12:43] - Aurici

@razvan2010: Hotelul Aronia Beach nu este situat chiar pe plaja. Sunt niste dune de nisip intre el si plaja unde ajungi pe o potecă de lemn în 5-6 minute, poate 10, depinde de ritmul fiecăruia. La plajă hotelul nu oferă nimic dar este un bar acolo, contra cost. De asemenea se plătesc șezlongurile și umbrelele, dar este și o zonă generoasă pentru cearceafuri. Nu mi se pare deloc comod sa ajungi de la barul hotelului la plajă cu băuturi, dar nici nu este imposibil, având în vedere că noi suntem un popor inventiv. Dar, repet că se merge puțin până la plajă, prin soare și cum spuneam nu este deloc comod. All inclusive este doar la hotel, la barul de la parter, în zona recepției.

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Plaja la Aronia Beach?, din DESTINATIA: Aronia Beach Hotel (ex Delta Beach), SUNNY BEACH [Slanchev Briag] (BULGARIA) [AUTOR: razvan2010 ]
[03.02.17 22:41] - Aurici

@Mandy: Daca tot nu sunteti asa hotarati, ce zici de Roma? Mi-am sarbatorit ziua acolo, o saptamana mai tarziu decat o s-o faci tu si a fost o vreme superba. Iar Roma este...romantica, ar putea fi pe gustul vostru. Nu mai spun de buget care este absolut indestulator, ca sa nu zic prea mare, doar pentru 3 nopti. Sunt multe oferte pentru Roma, ai de unde alege.

Dar daca as fi fost in locul tau n-as fi pus aceasta intrebare. La varsta asta, cu lumea la picioare, cu posibilitatea de a o vedea, ce conteaza cu ce incepi? O sa te convingi ca peste tot merita si fiecare loc are farmecul lui. Nu trebuie decat sa le descoperi.

Vacanta placuta, oriunde ai alege si la multi ani.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: City break - Barcelona, Lisabona sau Amsterdam?, din DESTINATIA: SPANIA, [AUTOR: Mandy ]
[29.09.16 09:31] - Aurici

@camishor: Eu am fost în perioada 15-20 iunie 2016 și am stat în Pafos. Foarte, foarte cald. Dacă ai o problemă cu căldura suporți greu. Relieful nu prea ajută în Cipru și în afara de Trodos, cam tot ce ai de vizitat, se află în câmp deschis, ca să zic așa și nu e ușor deloc să te bată soarele în cap printre pietre și umiditate ridicată. Dar, repet, numai dacă ai o problemă cu căldura. Mie îmi place soarele, de ex, și până la 35 de grade suport ușor. Temperatura în aer cred că a fost undeva spre 40 de grade, apa mării n-aș ști să-ți spun in grade dar numai bună de bălăceală. Dacă alegi litoralul și bănuiesc că pentru el te duci, briza mai ajută, dar umiditatea te va încurca.

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Vreme iun-iul Cipru, din DESTINATIA: Descoperă Cipru, #CĂLĂTORII (CIPRU) [AUTOR: camishor ]
[16.09.16 12:53] - Aurici

@Diana D: Bănuiesc că petrecerea nu o să aibă loc de Crăciun ci o săptămână, două, înainte, așa cum fac mai toate firmele.

După niște petreceri făcute pe la diverse restaurante din București care ne-au costat destul de mult, de câțiva ani alegem locații unde să fim activi. Suntem tot cam 50 și am petrecut la club IDM, unde după ce am mâncat și am socializat, am închiriat pistele de bowling și am făcut echipe iar competiția s-a terminat cu o premiere (cu premii haioase, nu valoroase).

Am rămas în stil pentru că ne-a plăcut și de 2 ori am petrecut la Club Oxygen din Sun Plaza, unde la fel am mâncat și socializat și apoi am închiriat pistele de bowling. A fost super distractiv, toată lumea participă, de la 20 la 60 de ani, iar la sfârșit am făcut premierea folosindu-ne de podiumul de premiere de la club și de microfoanele de acolo. La Unirea, la ultimul etaj, găsești același lucru. Și acolo ne-a plăcut.

Peste tot ne-am încadrat în bugetul tău cu mâncare, băutură în limita bunului simț și închirierea pistelor de bowling. Îți garantez o descătușare și o destresare a angajaților de care nici nu-ți dai seama.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Petrecere corporate Craciun Bucuresti, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Diana D ]
[26.07.16 17:36] - Aurici

@nickro - Revin ca să îți mai spun o dată că am un card ca al tău, care stă la soțul meu. Mi-am atașat aceluiași cont un MasterCard, pentru că nu puteam face plăți online cu celălalt. Dar prin drumurile noastre plătește soțul folosind cardul Maestro și pot să-ți spun că nu am avut niciodată o problemă.

Am plătit și la magazine și la benzinării și la restaurant cu el. Am plătit de curând pentru o mașină închiriată în Cipru, cu toate că în contract scria clar că trebuie card de credit.

Eu zic că important este să ai bani pe el dar ca să fii împăcat urmează sfatul colegului @Costi și pune o întrebare și băncii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Utlizare card Maestro, din DESTINATIA: CROAȚIA, [AUTOR: nickro ]
[pg. 1 / 4]: răspunsuri 1-20 din total 61
pag: 1 . 2 . 3 . 4
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.0309681892395 sec /