Răspunsuri — scrise de georgy.petre;

georgy.petre, 25.11.18 21:53»In afara de ce s-a mentionat deja ar mai fi Urban House despre care am vazut ca este noua locatie a celor de la weissbeer garden dar la care nu am ajuns inca. "la iris" este o locatie in cotroceni care este mai mult o cafenea dar cred ca ar fi mai atractiva pentru copiii de 8 ani decat un loc de joaca cu bile.

L.E.-am vazut dupa ce am postat ca deja s-a recomandat urban house

LA CMR Restaurant cu loc de joaca in sectorul 6 - scris de Dan&Ema în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
georgy.petre, 02.03.16 13:04»Mulțumesc tuturor pentru sfaturile date. O să încerc să țin cont de fiecare și să mă decid cât mai repede astfel încât vacanță să se concretizeze și să revin cu un review pe masura.
LA CMR Barcelona: vizitat si plaja - scris de georgy.petre în secțiunea [CMR SPANIA]
georgy.petre, 18.06.15 20:38»@adistoica66 - buna! eu una nu-ti recomand... am fost anul acesta in martie vezi impresii si am fost tare dezamagita... am scris un review pe tema asta... noi nu am avut acces decat la piscina pentru ca celelalte activitati nu functionau pe timp de iarna... dar afara erau 15 grade si soare... mai degraba Club Vila Bran. orice ai alege, concediu placut!
LA ÎNTREBAREA Hotel Wolf 2, Bran, Romania - scris de adistoica66 în secțiunea [Complex Turistic Wolf [Wolf 1, Wolf 2] / BRAN]
pagină generată în 0.005695104599 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test