Răspunsuri — scrise de crismis; în 2019 SĂPT.7

crismis, 15.02.19 18:01»@TaviN: Noi am închiriat mașină de la Aercar, o firmă mică ce se află în localitatea Timi, la câțiva km de aeroportul din Paphos. Rezervarea a făcut-o soțul meu încă de acasă. După aterizare, am sunat la numărul ce ne fusese furnizat și am anunțat că am ajuns. În aproximativ 10 minute a venit cineva după noi cu o mașină și ne-a condus la sediul firmei. Formalitățile au durat alte 20-30 de minute, am putut plăti cu cardul (Visa), dar nu mai rețin nimic despre garanție. Ne-a costat cam 120 euro pt 5 zile, plus o asigurare de încă 30 euro, cea mai "completă", să zic așa. În tot cazul, ni s-a recomandat să evităm drumurile off-road, deoarece în Cipru nu se asigură nicăieri oglinzile și zona de sub mașină; în caz de ceva, plătești fără drept de apel.

Totuși nu e cazul să-ți faci probleme. Drumurile sunt foarte bune și muuult mai libere decât la noi, condusul pe partea stângă e stresant doar în primele 5 minute, apoi vine de la sine. Oricum, mașinile închiriate au numere roșii, diferite de cele autohtone, iar ciprioții sunt drăguți și răbdători cu turiștii.

Recomand firma asta, Aercar, mulți angajați sunt români. Tipa care ne-a preluat e româncă, ne-a explicat ce și cum, ne-a încurajat etc. Deasemenea, băiatul căruia i-am predat mașina era român, tot el ne-a dus la aeroport. N-a insistat la verificarea finală pe zgarieturi sau alte asemenea, important a fost să avem plinul făcut.

Vacanță frumoasă!

LA CMR Inchiriere auto aerport Paphos - scris de TaviN în secțiunea [CMR CIPRU]
pagină generată în 0.00467085838318 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test