Răspunsuri publicate pe sait - de Dan&Ema

Pagina 1 [din 14]
[ 262 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 10 . 11 . 12 . 13 . 14
[17.09.18 16:47] - Dan&Ema

@neenee: am inteles, ms

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Pensiune ospitaliera tichete vacanta, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Dan&Ema ]
[16.09.18 21:21] - Dan&Ema

@Safta Radu:

Multumesc, Radu! Sa stii ca m-am gandit la Hanzu din ce mi-ai povestit direct. Si m-am gandit la tine oricum intrucat una din zonele tintite este Marginimea, mai ales ca si Sibiul nostru drag arata ata de bine iarna.

Imi amintesc cum ne-am cunoscut noi de la distanta si am stabilit telefonic sa petrecem un Craciun la Sambata de Sus! 😁

Hanzu pe lista scurta!

Numai de bine! 😃

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Pensiune ospitaliera tichete vacanta, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Dan&Ema ]
[16.09.18 20:50] - Dan&Ema

Multumesc @Costi! Multumesc @Nasshu! 👍👍

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Pensiune ospitaliera tichete vacanta, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Dan&Ema ]
[16.09.18 18:46] - Dan&Ema

@Costi:

Am mai auzit ideea asta si nu imi vine sa cred. Probabil voi proceda asa. Asta imi largeste aria de cautare la “infinit”.

Ramane nedumerirea cum de poate functiona aceasta schema?

Dar nu e treaba mea.

Sunt curios daca pretul pe care l-ai fi platit direct in bani cash sau card este acelasi cu cel platit in vouchere prin agentie.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Pensiune ospitaliera tichete vacanta, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Dan&Ema ]
[15.09.18 19:10] - Dan&Ema

@Nasshu:

Hartie. Carnetel de tichete.

Listele le stiu dar vroiam sa aflu o recomandare pur AFAista de la cineva care s-a simtit foarte bine primit si tratat de gazde intr-un asemenealoc.

Numai de bine! 😊

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Pensiune ospitaliera tichete vacanta, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Dan&Ema ]
[15.09.18 18:01] - Dan&Ema

@cris1982:

Multumesc pentru aceasta prima optiune primita. De indata ce am rasfoit pozele mi-am amintit de ea, noi mergand multi ani la rand cel putin o data pe an la Moieciu de Sus.

De ceva ani am evitat insa Moieciu de Sus datorita aglomeratiei si a orelor cat stai blocat in trafic in toata zona Bran - Moieciu.

Intrebare: Se inscrie Pensiunea Nicoleta in conditia de plata cu tichete de vacanta pentru care am lansat CMR-ul? Daca da, ai cumva si un contact (pe PM, te rog conform regulilor saitului).

Multumesc mult.

Numai de bine! :)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Pensiune ospitaliera tichete vacanta, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Dan&Ema ]
[21.08.18 09:28] - Dan&Ema

@elieli:

Va recomand o pensiune mica in apropiere de Pucioasa judetul Dambovita la Piscul Lupului. Gasiti impresii in review-ul postata aici vezi impresii.

Veti avea liniste, cai, pasari de curte, multa iarba, oameni muncitori si niste imprejurimi de vis despre care puteti citi in articolele asociate. Succes in alegere! :)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare casa la tara, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: elieli ]
[18.08.18 08:15] - Dan&Ema

@marcval:

Cauta la Europa. vezi impresii aici vezi impresii.

Este situata la bulevardul principal, o unitate relativ mica, poate mai au locuri.

Succes! :)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Caut pentru sambata 18 august cazare in zona Drobeta, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: marcval ]
[15.08.18 21:42] - Dan&Ema

@antheos:

Eu am sa dau un raspund despre un loc care intruneste un mare DA si un mare NU - restaurant Korona - vezi impresii aici vezi impresii

Ideea e ca are exact profilul dorit de tine si am mancat o mega farfurie de scoici, dar si altele de genul au mai fost pe masa noastra.

NU ne-a placut timpul de asteptare si organizarea si servirea.

Sincer cred ca sunt locuri mai bune, dar strict prin prisma meniului corespunde solicitarii din CMR.

Asa ca ai de ales... DA sau NU?

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Balcik - Restaurant cu pește și fructe de mare, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: antheos ]
[09.08.18 17:03] - Dan&Ema

@yuliansch:

Eu tocmai postez un set intreg de impresii pozitive din proaspat incheiata vacanta de la Mamaia / Constanta

Am locuit la Hotel Siret vezi impresii si despre Mamaia si locuri poti citi incepand de aici vezi impresii.

Daca chiar vrei un raspuns care sa se potriveasca asteptarilor atle reale trebuie sa detaliezi care sunt acestea. Ce inseamna hotel bun care sa nu ne dezamageasca? Plaja si marea era curata in zona Butoaie unde am fost. Plaje de sezlonguri sunt o droaie, ce astepti sa gasesti acolo? Ce inseamna mancarer sanatoasa si preturi bune? Se accepta impinge tava? vezi aici vezi impresii Daca vrei restaurant excelent citeste aici vezi impresii

Succes in alegeri dupa ce definesti in clar ce doresti. :)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Litoral Romania, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: yuliansch ]
[07.08.18 22:00] - Dan&Ema

Toate cele 5 variante sunt recomandate pentru drumetii usoare sau includ posibile variante usoare.

Pentru zona Pestera Magura (v2) nu ratati o plimbare in Prapastiile Zarnestilor si una la pestera cu lilieci. Ref la mentiunea ca ati spus ca va deplasati cu trenul pana la Zarnesti, nu stiu daca aveti varianta auto de acolo catre destinatia voastra iar daca mergeti pe jos, e ceva, si prin urmare sa nu aveti alt bagaj in afara de rucsac.

Puteti gasi impresii postate de mine despre Prapastii si 2 cazari in Pestera.

Zona Rasinari Paltinis (v1) e iarasi foarte potrivita existand mai multe trasee de drumetie intre aceste puncte si unul de la Paltinis spre Cheile Cibinului sau spre Gatu Berbecului.

In Apuseni o idee buna este sa foti cu baza la Padis de acolo

Aveti mai multe trasee si circuite.

Si daca vreti o plimbare la munte sambata asta la Crucea Caraiman scrieti-mi pe PM si va includ in grupul de whatsup unde prezint lunar propuneri de drumetii (pt incepatori, spre mediu)

Alegere inspirata! ☀️🗻

[07.08.18 13:45] - Dan&Ema

@tripyy:

Raspunsul este destul de simplu:

Bucuresti - DN1 - Centura Ploiesti Vest - la prima ramificatie dupa ce treci de Poliesti - dreapta pe DJ155 prin Padurea dinspre Paulesti - stanag DJ102 via Plopeni - Varbilau - pana la Slanic. sunt ca. 2 h si 110 km (depinde de unde pelci din Bucuresti). Aici nu ai serpentine multe si abrupt. Drumul este in general bun dar mai denivelat decat DN1A care curge paralel cu DJ102.

De la Slanic spre Cheia, daca continui spre nord este drumul cel mai scurt dar cu cateva serpentien si pante super tari la iesirea din Slanic. Asa ca recomand sa te intorci pe DJ102 pana la Poiana Varbilau, apoi stanga pe DJ100G (aici ai serpentien dar mai soft decat cele din nordul statiunii) - stanga DN1A - via Valenii de Munte - Maneciu - Cheia. 57 km, 1 ora si un sfert. Dupa mAneciu ai o salba de serpentine, dar nu ai cum sa o eviti.

Drum bun si alegere inspirata! :)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Drum Bucuresti-Cheia cu oprire in Slanic, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: tripyy ]
[31.07.18 17:27] - Dan&Ema

@sunflower:

Categoric prin Albita e mai bun. Nu stiu bucata din Neamt in Vaslui dar e drum european si ar trebui sa fie ok.

Mai nou se poate plati vigneta pe net si la ei si scapi de o coada la vama. Nu ca n-ai da de alta la control bagaje si documente.

La intoarcere sunt controalelevmai exigente uneori.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Traseu spre Chisinau, via Târgu Neamț, din DESTINATIA: REP. MOLDOVA, [AUTOR: sunflower ]
[31.07.18 16:40] - Dan&Ema

@sunflower:

Solutiile sunt aici

google.de/maps/dir/Targu+ ... 9!3e0!5i2?hl=en.

Dpdv stare drum Targu Neamt - Roman - Vaslui - Albita - Chisinau este bun, dar e putin mai lung.

Daca alegi celelalte varianta tine cont de Iasi - Albita si Sculeni - Calarasi - Chisinau, care le-am prins proaste sau in lucru

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Traseu spre Chisinau, via Târgu Neamț, din DESTINATIA: REP. MOLDOVA, [AUTOR: sunflower ]
[31.07.18 16:35] - Dan&Ema

@claudia01:

Eu iti propun traseul de pe link-ul de mai jos.

google.de/maps/dir/Drobet ... 69227!3e0?hl=en.

Ca si ideea este alergatura multa daca vrei sa faci traseul in 2 zile dar ma conformez cerintelor CMR-ului.

ZIUA 1

Drobeta Turnu Severin - DN67 - Bengesti - DN67C - Ranca - TRANSALPINA (partea cea mai inalta) - Obarsia Lotruluui - TRANSALPINA - Dobra - DJ106E - Sibiel (sau alta localitate din Marginimea Sibiului) unde este fain sa inoptati. Durata efectiva ca 6 ore, dar trebuie adaugati timpii pentru popasuri, admirat, admirat si admirat.

ZIUA 2

Sibiel - DJ106E - DJ106D - DN1 - DN7H - centura Sibiu (A1) - DN1 - Carta - DN7C - TRANSFAGARASAN - Balea Cascada - TRANSFAGARASAN (partea cea mai inalta) - Balea Lac - Capra - TRANSFAGARASAN - Lacul Vidraru - Curea de Arges - DN73C - DN7 - DN67 - Centura Ramnicu Valcea - Targu Jiu - Drobeta Turnu Severin. Durata efectiva ca 8 ore, dar trebuie adaugati timpii pentru popasuri, admirat, admirat si admirat.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Traseu Transalpina-Transfăgărășan! , din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: claudia01 ]
[28.07.18 13:16] - Dan&Ema

@sanzianna:

Sanzianna poti defini mai exact ce inseamna "trasee usoare" pentru tine? Ati mai facut drumetii? Da-mi macar un termen de comparatie. Am vazut ca aveti copii de 5 si 9 ani, sa va traiasca! Este fain ca vreti sa ii atrageti catre cunoasterea naturii.

Eu am sa iti spun ceva din experienta mea foarte recenta si in derulare.

Vara trecuta m-am hotarit sa incep cu fiul meu drumetiile montane si sa il atrag in aceasta directie. Atunci mi-am pus aceeasi intrebare referitoare la trasee usoare. Eu consider inca ca mai trebuie sa adaugi un criteriu: trasee atractive si cat mai diferite.

Astfel de invit pe urmele noastre in Cheile Zanoagei (Bucegi) vezi impresii, la Vf. Omu (Bucegi) vezi impresii, la Manastirea Stanisoara (Cozia) vezi impresii, Poiana cu Narcise (Baiului) vezi impresii sau in Muntii Ciucas vezi impresii.

Eu organizez de acum aproape lunar cate o drumetie. Urmeaza cel mai probabil Crucea Caraiman (Bucegi) in august. Mai sunt in plan Muntii Macin, Postavaru, Malaesti, Curmatura.

Am creat un grup pe whatsup pe care anunt detaliile urmatoarei drumetii. Daca te intereseaza, sunteti invitatii nostri. Pentru contact foloseste PM.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Trasee montane usoare cu copii, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: sanzianna ]
[18.07.18 07:14] - Dan&Ema

Cum vii dinspre Arges si dupa ce depasesti coada lacului Vidraru continui urcusul pe Trasfagarasan in lungul paraului Capra.

Cand ajungi la gol si se vede primul semitunel si cabana Capra intr-o curba la stanga a soselei iesi tot pe stanga din aceasta si un drumeag te conduce pe un mic platou inierbat pe malul paraului Capra.

E drept ca sunt foarte multi ani de cand am campat aici, dar as recunoaste locul oricand.

Cam jumatate de km inainte de semitunel!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Zone de campare pe Transfagarasan, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: OlgutaC ]
[07.07.18 08:50] - Dan&Ema

@underdog:

Salut!

Am sa iti fac doua recomandari!

Una de 55 eur in buricul Chisinaului in spatele Catedralei Ortodoze, unde am fost recent, CITY PARK HOTEL, detalii vezi aici vezi impresii.

Alte de 50 eur inclusiv 2 mese tot in buricul Chisinaului si totusi o oaza de liniste, pe langa piata, tot pe o strada perpendiculata pe principalul bd Stefan cel Mare si Sfant. vezi detalii aici vezi impresii - Hotel (mai degraba pensiune) LIDIA.

Prin articole gasesti link-uri si catre alte cazari pe unde am poposit eu in Chisinau.

La locuri faine de mancat, aici sunt foarte foarte multe in Chisinau:

Torro Grill [#]http://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=77077&d=unde-mancam-in-chisinau--chisinau[/#\]

La Placinte

Roata Vremii

Exista si restaurante mici si ieftine cu autoservire cu mancare foarte buna.

Succes in alegere! :)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel Chisinau, din DESTINATIA: REP. MOLDOVA, [AUTOR: underdog ]
[01.07.18 14:08] - Dan&Ema

Interesant firul asta de discutie si pentru mine. Dupa ce am luat o teapa crunta in Cipru cu niste ani in urma mi-am spus ca voi evita pe cat posibil sa inchiriez masini. Acum iata imi vine randul caci nu am alta alternativa mai buna pentru mine in sejurul din Turcia care se apropie tinaind cont ca trebuie sa me deplasez la / de la aeroport resp la / de la plaja, poate chiar si ceva obiective turistice.

Acum incerc sa fiu atent la tot ce se scrie pe aici si sa ma bucur la sfarsit de alegerea facuta.

Asa ca scrieti oameni mai ales acele fineturi de care trebuie sa tii cont, cum a r fi mai sus zgarieturi, plin, blocare bani etc.

Ce se intampla in caz de accident? Cum se procedeaza? Cu cate ore inainte de zbor este bine sa predai masina?

Multumesc si eu pentru raspunsuri.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cum se procedeaza la inchirierea unei masini? , din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: elenaadina ]
[30.06.18 11:20] - Dan&Ema

@syka39:

Iti recomand Baile Felix. este plin de piscine si bai termale de la scumpe la ieftine. Cateva informatii poti citi aici vezi impresii si in toate celelalte articole link-uite cu acesta.

Daca nu mergeti cu masina, trebuie sa luati in considerare ca deplaarea cu trenul dureaza 12 ore. Destinatia Oradea, din Oradea sunt microbuze regulate catre Baile Felix, despre care am si scris.

Deasemenea daca nu mergeti cu masina, face sens sa va cazati chiar in Baile Felix. Noi am avut mobilitate si am fost cazati in Sanmartin la cativa km vezi aici vezi impresii

Despre balaceala in Baile Felix gasiti informatii aici vezi impresii.

Daca vreti sa vizitati imprejurimi inclusiv cu balaceala optati pentru Nymphaea Oradea vezi impresii dar si obiective deosebite aici vezi impresii si vezi impresii

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Zona relaxare cu piscine si multe locuri de vizitat, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: syka39 ]
[pg. 1 / 14]: răspunsuri 1-20 din total 262
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 11 . 12 . 13 . 14
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.0362951755524 sec /