Răspunsuri — scrise de Klaudyia;

Klaudyia, 06.12.17 21:11»@jenytza: ați văzut acest site?

parkovaninapraze10.cz/en/articles/map

e o parcare non-stop (140 czk / zi) pe aceeași stradă cu (la 400 metri de) hotelul unde ați rezervat

LA CMR Parcare in Praga - scris de jenytza în secțiunea [CMR CEHIA]
Klaudyia, 24.04.12 13:01»Ref. Albota - din păcate şi noi am fost în august 2009, de aceea nici n-am scris impresii. În privinţa cazării, noi am stat la una din cabane (despărţite de corpul principal, cel cu restaurantul, prin păstrăvărie). În afară de dimensiunile cam mici ale camerei (la etaj), noi nu am avut nicio problemă (mobilierul era nou sau, mă rog, în foarte bună stare, era foarte curat - inclusiv baie, lenjerie, balcon etc.) Camera în care am stat noi nu era în niciun caz de 4 stele. Deci depinde foarte mult de corpul de clădire unde te cazezi. Avem prieteni care au fost anul trecut, au avut o cameră în corpul principal (triplă sau junior suite) şi nu au fost probleme.
LA CMR Recomandare loc pt. vacanta cu copil de 2 ani - scris de fabya în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
Klaudyia, 23.04.12 12:22»Ar mai fi ALBOTA: loc de joacă, hrănit păstrăvi, poneiul Steluţa care e foarte prietenoasă, iar la 15 minute cu maşina – ferma cu oi şi capre, miei / iezi, măgăruşi; piscină (interioară & afară) sau VILA BRAN: leagăne, groapă nisip, căbănuţă cu jucării, animăluţe – iepuri (care mănâncă biscuiţi), broaşte ţestoase, căprioară, livadă cu hamace, piscină, stână – nouă ne-a plăcut în ambele locuri, dar am înţeles că s-au schimbat multe de când am fost noi şi au fost adăugate mai multe facilităţi - vedeţi şi impresii mai recente pe site.
LA CMR Recomandare loc pt. vacanta cu copil de 2 ani - scris de fabya în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
Klaudyia, 20.04.12 23:31»Da, Nicole, mulţumesc. Într-adevăr, a fost bine şi frumos. (Impresiile sunt "la decantat")
LA ÎNTREBAREA Overbooking de Paste - scris de Klaudyia în secțiunea [DRR Marina Royal Palace Hotel / DUNI / DJUNI]
Klaudyia, 12.04.12 13:14»Multumesc tuturor pentru pareri. Din pacate, si de 1 mai a povestit cineva aici ca s-a confruntat cu o astfel de situatie in 2010 si era vorba acolo si de o confirmare a rezervarii (agentie RO via operator german, daca am inteles eu bine - in orice caz, am tras concluzia ca nimic nu e sigur si se poate intampla orice). Intr-adevar de Paste nu am retinut sa fi avut neplaceri cineva din cei care au scris review-uri, dar am zis ca e bine sa intreb. (overbooking-ul acesta pare a fi o magarie tolerata cu buna stiinta de duni_rez, an de an - si ramane un risc asumat de turistii care opteaza sa-si petreaca vacanta acolo)
LA ÎNTREBAREA Overbooking de Paste - scris de Klaudyia în secțiunea [DRR Marina Royal Palace Hotel / DUNI / DJUNI]
Klaudyia, 11.04.12 15:20»Multumesc
LA ÎNTREBAREA Overbooking de Paste - scris de Klaudyia în secțiunea [DRR Marina Royal Palace Hotel / DUNI / DJUNI]
Klaudyia, 10.04.12 09:59»Da, la noi a fost un fotoliu extensibil.
LA ÎNTREBAREA camera - scris de simonne10 în secțiunea [Berlin Golden Beach Hotel / NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]]
pagină generată în 0.0108211040497 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test