Răspunsuri — scrise de nicole33; în 2017 SĂPT.47

nicole33, 26.11.17 20:45»@tm67bru:

Rămân 700 de euro pentru cazare + masă (AI) pentru 2 adulți = 2 copii... E destul de puțin, pentru Antalya, 100 euro pe noapte pentru o familie cu doi copii

Şi mie mi se pare că 700 de euro sunt puţini bani pentru un hotel bun în Antalya la sfârşit de august-început de septembrie, chiar şi pentru doar doi adulţi sau doi adulţi şi un copil. Cel de al doilea copil complică şi mai mult problema, hotelurile care permit cazarea gratuită cu doi copii în cameră standard fiind mai puţine.

Cu noroc şi inspiraţie autorul solicitării ar putea găsi nu un hotel bun, dar măcar unul decent

LA CMR Hotel Turcia 2018 - scris de blumache în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 22.11.17 06:39»@andreicristina:

buna ziua, a mai fost cineva la alte hoteluri pentru cazare intermediara in drum spre Antalya?

Strict în 2017 când am petrecut două sejururi în Antalya, am ales următoarele variante:

- mai 2017 la dus - veşnicul Grand Cinar Kutahya, vizitat pentru a cincea oară - vezi impresii

- iunie 2017 la întoarcere - Rosso Hotel Izmit - vezi impresii

- septembrie 2017 la dus - Ecrin Hotel Altintaş - vezi impresii

- septembrie 2017 la întoarcere - Fesa Business Gebze - vezi impresii

În septembrie 2016 am avut alte cazări intermediare. La dus am oprit la Hilton Garden Inn Kutahya, iar la întoarcere la Pasha Palas Izmit.

LA CMR Cazare - scris de Cristina2016 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 20.11.17 21:44»@gabi76:

Structura concediului ar fi in felul urmator. 5 n. la Aquasis si 5 nopti la unul din cele 3 plus mai nou acum Crystal paraiso verde.

Pentru doar cinci nopţi nu merită să baţi drumul din Didim până în Antalya. Înseamnă aproape o jumătate de zi pierdută aiurea.

Şi eu îmi fragmentez concediile la mai multe hoteluri aflate în staţiuni diferite, dar nu în unele aflate la circa cinci sute de kilometri distanţă .

LA CMR Port Nature, Arcanus sau Saturn Palace ? - scris de gabi76 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 20.11.17 21:37»@gabi76:

Daca mai exista și altele de interes sunt deschis.

Eu zic că ţi-am oferit cel puţin o variantă mai bună decât cele alese de tine.

Pe tine nu te interesau alte variante, ci doar o comparaţie între cele trei deja stabilite.

Nu aş alege niciodată Arcanus, deoarece este un hotel foarte vechi, chiar dacă renovat între timp, dar cu camere extrem de mici, penibil de mici pentru un hotel care se vrea de cinci stele. Nici plaja nu mi se pare strălucită.

Port Nature este un hotel mai nou, cu servicii destul de slabe, s-a scumpit cam mult pentru anul viitor. Camerele sunt mari, băuturile sunt de top, are şi aquapark. Plaja este modestă cu nisip şi pietriş şi intrare în mare destul de abruptă, ca peste tot în Bogazkent. Aş alege acest hotel doar dacă multele băuturi de import incluse ar constitui principalul criteriu în alegerea unui hotel.

Crystal Paraiso se află chiar alături de Port Nature. Plaja este la fel de slabă, practic identică. Camerele sunt mai mici ca la Port Nature şi mobilierul este învechit. Serviciile sunt bunicele. Un plus îl constituie vegetaţia bine dezvoltată. Chiar este un hotel foarte verde şi foarte bun pentru preţul lui.

Saturnul din Lara mi se pare cea mai bună alegere dintre cele 3-4. Plaja acestuia este una bună cu nisip şi intrare lină în mare, mult mai bună decât la oricare din celelalte. Am stat de două ori în apropierea acestuia. Mie nu mi-a atras atenţia prin nimic, dar am întâlnit pe plajă destui români foarte mulţumiţi de sejururile la Saturn.

Aquasis-ul, deja ales, este ok. În cei doi ani de la deschidere poate s-a mai rodat şi personalul, destul de stângaci la început. Are plaja mare şi ok, intrare lină în mare pe o distanţă mult prea mare pentru gustul meu. Grătarele sunt mai rare, dar ai destule opţiuni la mâncare gătită. Poate ai noroc să nu bată vântul non stop. Eu nu am avut .

LA CMR Port Nature, Arcanus sau Saturn Palace ? - scris de gabi76 în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.0188019275665 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată