Răspunsuri publicate pe sait - de nicole33

Pagina 1 [din 95]
[ 1897 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 91 . 92 . 93 . 94 . 95
[20.11.18 21:20] - nicole33

@laurak:

Ziceti ca nu e mare diferenta intre ele, pentru ca am vazut ca DeLuxe are UAI, iar Platinum AI.

Hai că-ți povestesc eu care sunt diferenţele între conceptele UAI de la Deluxe şi simplul AI de la Platinum: la mâncare nu este nicio diferenţă, ci doar la băuturi, în sensul că la Deluxe găseşti incluse şi câteva băuturi de import numai la anumite baruri, nu la toate, în timp ce la Platinum nu există gratuit decât băuturi locale.

Plaja este cam la fel la ambele, cu un plus pentru plaja de la Deluxe unde mai găseşti şi nisip, în timp ce la Botanik peste 90% este numai pietriş şi pietre.

Intrarea în mare este identică în cazul ambelor hoteluri, respectiv cu multe pietricele rotunjite, dar foarte deranjante, şi foarte abruptă, clar mai abruptă decât la Sungate.

Pe partea de cazare, Platinum este nou construit în 2013 şi deschis în 2014, în timp ce Deluxe este doar renovat, însă având în vedere configuraţia familiei de doi adulţi şi doi copii, dacă la ambele vei lua cameră family, poţi merge la Deluxe în corpul family nou construit în 2013, condiţiile de cazare fiind similare cu cele de la Platinum, chiar şi mobilierul fiind identic.

Mie Luna Parkul de la Deluxe mi-a plăcut mai mult decât cel de la Botanik, dar ele sunt foarte asemănătoare.

Toboganele de la Platinum sunt mai multe, mai noi şi mai interesante decât cele de la Deluxe.

Grădina de la Platinum, de fapt grădina vechiului Botanik, este superbă, mult mai mare, mai frumoasă şi mai umbroasă decât cea de la Deluxe.

[20.11.18 06:59] - nicole33

@mihaistea:

As vrea sa știu pt ca am găsit un preț bun pentru Eftalia Island Deluxe 5* și anume Pina in 1600 euro pentru 2 Adulți și 1 copil 15 ani dacă se merita sa dau acești bani pentru acest hotel ținând cont de impresiile existente pe site dar totuși nefăcând abstracție de prețul primit.

Prima observaţie ar fi legată de vârsta copilului la data sejurului. Dacă acesta va avea deja 15 ani împliniţi în iulie 2019, NU te mai încadrezi în buget nici măcar la Eftalii, copilul beneficiind de gratuitate doar până la 14,99 ani.

An de an soliciţi recomandări pentru un sejur în Antalya şi toţi încercăm să te ajutămcu sfaturi şi sugestii cum putem mai bine.

Eu îţi înţeleg dorinţa de a ajunge în Antalya, unde şi eu merg de mulţi ani şi tot revin mereu pentru că îmi place, dar şi tu ar trebui să înţelegi un fenomen foarte simplu: în Turcia preţurile cresc an de an, iar copilul tău creşte, deja fiind considerat adult la marea majoritate a hotelurilor. În aceste condiţii, cât timp tu nu majorezi bugetul alocat vacanţei, şansele de a găsi un hotel nu bun, dar măcar decent, scad dramatic de la un an la altul.

Oricare din hotelurile Eftalia este mult prea slab din toate punctele de vedere pentru a merita efortul de a ajunge până acolo.

În afară de toboganele multe şi interesante cu care atrag familiile cu copii şi de gratuităţile pentru copiii de până în 15 ani, Eftaliile sunt praf la toate celelalte capitole, dar aceste lucruri ar fi trebuit să le fi aflat deja de la agenţia care ţi-a făcut oferta.

Plaja, mâncarea, băutura, absolut toate sunt sub hotelul la care ai fost anul acesta.

Pot găsi in Antalya ceva mai bun la acest preț?

Sincer, NU cred.

Variante: renunţă la avionul care îţi consumă jumătate din buget şi foloseşte maşina personală sau majorează bugetul spre 2000 euro.

Este păcat să-ţi ratezi vacanţa alegând un hotel foarte prost doar pentru ambiţia de a ajunge în Antalya.

[19.11.18 22:58] - nicole33

@bazilman:

Tot cerând și primind oferte de diferite agenții am sesizat și diferite orare de zbor.

Unele chiar m-au îngrijorat.

E un lucru obișnuit și trebuie acceptat ca atare sau există diferențe între chartere, companii aviatice?

Observaţia ta este foarte corectă.

Un orar de zbor nefavorabil îţi poate "mânca" două zile de sejur, să fii pus în situaţia de a plăti 7 nopţi şi de a beneficia de doar 6 zile pline.

Un orar favorabil îţi poate oferi 7 nopţi şi 8 zile pline, dar cazurile acestea sunt destul de rare.

Într-o situaţie de acest gen, aş prefera să plătesc mai mult pe sejur unei agenţii care îmi oferă un orar de zbor avantajos, care să-mi permită să mă bucur de o vacanţă mai lungă :)

Oricine şi-ar dori să plece dimineaţa devreme spre Antalya şi să se întoarcă seara târziu, deoarece beneficiezi de toate facilităţile hotelului, poate mai puţin de cameră, din momentul în care intri în resort, iar la plecare, la fel, predai camera, laşi bagajele în camera specială şi te bucuri de toate cele până la ora plecării spre aeroport.

Chiar dacă eu merg în Turcia doar cu maşina personală, totuşi an de an studiez şi variantele cu avion, pun în balanţă avantajele şi dezavantajele, pentru ca în final să aleg tot maşina - cea mai bună variantă pentru sejururile mele puţin mai lungi şi mai atipice.

Tot studiind problema charterelor şi citind destul de mult pe tema asta, nu am putut să nu observ că, în general, zborurile din Bucureşti au program mai bun decât cele de pe alte aeroporturi din România. Există, desigur, şi excepţii.

Un alt aspect deloc de neglijat, dar care nu depinde de tine, ci doar de noroc, este riscul modificării orarului de zbor de la momentul rezervării până la plecare sau întârzierile înregistrate de cursele charter.

Mulţumesc pentru răspunsul trimis pe PM.

[19.11.18 17:45] - nicole33

@bazilman:

Am primit o oferta de 2040 EUR pentru Selectum pe care am considerat-o super ok și cred că aici va fi vacanța de anul viitor.

Oferta mi se pare nemaipomenită, mai ales dacă este cu avion din Iaşi.

Te rog să-mi trimiţi şi mie numele agenţiei de la care ai primit oferta prin mesaj privat.

Mulțumesc tuturor pentru recomandări și în special pentru @nicole33 pentru impresiile scrise despre acest resort.

Mă bucur mult dacă impresiile mele de la Selectum te-au convins să alegi acest hotel.

Îţi doresc o vacanţă cel puţin la fel de frumoasă cum am avut-o eu!

Şi să nu uiţi la întoarcere să ne povesteşti cum a fost :)

[19.11.18 17:38] - nicole33

@viviv:

va rog sa mi spuneti daca mai recomandati acest traseu spre Antalya.

Categoric, DA!

Voi recomanda oricând drumul spre Antalya prin Istanbul şi cu traversarea Bulgariei prin Razgrad-Târgovişte (tronson reabilitat integral cam anul trecut pe vremea asta).

Am folosit acelaşi traseu şi anul acesta în mai-iunie şi a fost nesperat de bine. Nu ştiu dacă sau când voi avea timp să detaliez drumul de anul acesta într-un review distinct.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Traseu zona Antalya cu masina, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: terner ]
[19.11.18 17:27] - nicole33

@alinafulg:

Ai ales foarte bine.

Nu-ţi face probleme când nu este cazul.

Vacanţă plăcută în Malta, dar şi în Alanya!

Şi nu uita la întoarcere să ne povesteşti şi nouă cum a fost :)

[19.11.18 17:23] - nicole33

@viki68r:

Am fost în perioada 26 iulie -2 august și a fost perfect, ploi puține scurte doar noaptea, am înțeles totuși ca riscul uraganelor creste spre începutul lui septembrie

Deşi nu poate fi exclus, riscul de uragane care să afecteze Republica Dominicană este totuşi unul mic, în majoritatea cazurilor acestea ocolind insula, turiştii aflaţi în acele perioade resimţind un disconfort minim produs de un ocean puţin mai agitat, deşi câteva valuri ar fi chiar binevenite.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Perioada optima pentru Punta Cana, din DESTINATIA: CARAIBE, [AUTOR: gya 87 ]
[19.11.18 00:32] - nicole33

@gya 87:

Ma intereseaza pareri despre perioada in care as putea sa petrec un sejur in Punta Cana. As vrea in per. mai-septembrie. Din pacate doar atunci pot avea concediu.

În Republica Dominicană perioada "optimă" este considerată cea de sezon, respectiv din noiembrie până în aprilie.

Eu am ales două vacanţe în extrasezon (mai-octombrie), în perioada ploilor şi a uraganelor. Într-adevăr, se spune că riscul maxim de uragane ar fi în iulie-august, dar experienţa ultimilor ani a contrazis acest lucru.

Prima dată am mers la sfârşit de mai şi început de iunie şi a fost perfect din toate punctele de vedere. Am prins câteva ploi, de obicei noaptea, o singură dată după micul dejun, dar ploile durează foarte puţin şi imediat totul este uscat şi iese soarele.

A doua vacanţă am petrecut-o la sfârşit de septembrie şi început de octombrie. A plouat ceva mai mult faţă de prima dată, dar deloc deranjant. Am prins mai multe zile cu cer mai mult înnorat, dar acest lucru nu ne-a împiedicat să ne bronzăm la fel de frumos. În octombrie m-a deranjat mai mult umiditatea mai ridicată decât în iunie.

Dacă voi reveni în Dominicană şi pentru a treia oară o voi face tot în perioada mai-octombrie, ploile nefiind excluse nici în perioada "bună", totul ţinând în final de norocul fiecăruia.

Preţurile sunt mult mai avantajoase în această perioadă şi prefer să stau câte două săptămâni cu mai puţini bani decât aş fi dat pe o săptămână în vârf de sezon.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Perioada optima pentru Punta Cana, din DESTINATIA: CARAIBE, [AUTOR: gya 87 ]
[18.11.18 23:43] - nicole33

@alinafulg:

Dacă pleci în 30 septembrie, sejurul are loc practic în luna octombrie. Eu m-am uitat pe preţurile cu plecare 21 sau 23 septembrie şi erau peste buget.

Dacă plaja cu nisip este importantă pentru voi, atunci alege Lonicera care are plaja într-un golfuleţ drăguţ. Ştiu plaja dinainte de a fi fost construit hotelul.

O mai fi buna vremea daca plecam in 30 septembrie?

Doar Allah poate şti =))

Au fost ani în care a plouat la jumătatea lunii septembrie şi apoi vremea s-a îmbunătăţit. În alt an am prins furtună chiar pe 30 septembrie, în primele zile din octombrie a fost soare, dar s-a pornit vântul şi apa a început să se răcească, însă cei care au ajuns după plecarea mea au fost mai norocoşi decât mine având doar vreme bună. Anul acesta, surprinzător, a fost vreme neaşteptat de caldă toată luna octombrie şi chiar şi la început de noiembrie.

Niciun an nu seamănă cu altul, dar eu prefer să îmi asum riscul de ploaie la sfârşit de septembrie decât canicula criminală din iulie-august.

[18.11.18 22:52] - nicole33

@alinafulg:

M-am oprit asupra celor trei hoteluri tinand cont si de buget si de faptul că fiind trei adulti, dorim o camera family iar in felul acesta m-as incadra in buget, transport cu avion din Timisoara sau Cluj.

Pentru un sejur în ultima săptămână din septembrie nu cred că te încadrezi în buget la niciunul din cele trei pentru cazare în cameră family. Poate în octombrie.

Dintre cele trei nu am fost decât la Silence Beach Side.

Am văzut Grand Park Lara anul trecut, acesta aflându-se vis a vis de hotelul la care eram cazată. Mie personal nu mi-a plăcut deloc. Nici măcar nu arată a hotel, fiind mai degrabă un ansamblu de blocuri.

Avantajoase ar fi apropierea de aeroport, transferul fiind foarte scurt ca durată şi plaja frumoasă, lată, cu nisip şi intrarea lină în mare tot cu nisip.

Ca dezavantaje aş menţiona poziţionarea peste drum faţă de plajă, care implică traversarea unei străzi circulate, în Turcia pietonii neavând prioritate la traversare pe trecere de pietoni, ci doar la semafor pe culoarea verde, dar există şi un tractoraş cu remorcă pentru transferul la plajă, acesta lăsând turiştii pe aleea dintre Delphin Palace şi parcarea acestuia. Camerele, chiar şi cele family sunt foarte mici ca suprafaţă.

Silence Beach Side are un teritoriu foarte mare, camere de mai multe categorii şi un concept UAI bunicel. Plaja este lată cu nisip şi ceva pietricele, mai ales spre intrarea în mare, iar marea se adânceşte destul de repede. Există două restaurante principale, mâncarea este variată şi bună, la Anatolian predominând preparatele tradiţionale turceşti. Are un aquapark interesant. Camerele standard din clădirea principală sunt măricele, trei adulţi încăpând şi într-o cameră standard, canapeaua fiind suficient de lungă pentru al treilea adult. Camerele club sunt mai ieftine şi mai proaste, se află chiar lângă aquapark, dar cel mai departe de plajă.

Lonicera are avantajul de a fi cel mai nou construit dintre cele trei şi de a beneficia de plajă cu nisip, o raritate în zona Alanyei. Distanţa faţă de aeroport este mare, conceptul este mai slab decât cel de la Silence. Anul acesta a avut un raport calitate preţ foarte bun, dar pentru anul viitor şi aici preţurile au crescut.

Dintre cele trei, pe cel din Lara eu l-aş exclude din start, nedorind să mă simt în concediu tot la bloc ca acasă, iar dintre Lonicera şi Silence aş alege Silence pentru teritoriul foarte aerisit, pentru mâncarea mai bună, pentru conceptul de băuturi şi pentru Luna Park, dar aş alege Lonicera pentru plaja mai bună cu nisip şi pentru condiţiile mai bune de cazare oferite de un hotel nou.

[15.11.18 23:23] - nicole33

@bazilman:

La Selectum am fost anul acesta şi mi-a plăcut foarte mult. Erau multe familii cu copii, cazate atât în clădirea principală, cât şi în zona de vile nou construite, dar mie hotelul îmi pare mai potrivit pentru cupluri decât pentru familii cu copii, atmosfera fiind mai romantică aşa :p.

Plaja este frumoasă cu nisip, intrarea în mare este aproape la fel de lină ca la Gural Belek.

La data sejurului meu, aquaparkul, excelent, se afla într-o fază avansată de construcţie, anul viitor sigur va fi deschis şi mai lucrau şi la un Luna Park.

Cu un copil de vârstă mai mică, ţi-aş fi recomandat categoric să alegi Gural Premier Belek, aşa oscilez între Gural şi Selectum, ambele fiind peste Delphin Deluxe, dar parcă tot Gural-ul mi s-ar părea mai potrivit.

Alegere inspirată!

[15.11.18 23:21] - nicole33

@bazilman:

La Gural Premier Belek am fost acum doi ani, anul acesta vizitând hotelul "frate" - Gural Premier Tekirova, cu concepte cvasisimilare, dar peste cel din Belek la toate capitolele, cu excepţia plajei mult mai slabe.

În 2016 vilele de la Gural erau recent renovate şi unele chiar nou construite, condiţiile de cazare fiind foarte bune.

Mâncarea a fost extrem de variată şi deloc condimentată.

Resortul era plin de familii cu copii mici şi foarte mici, facilităţile oferite acestora fiind deosebite.

Teritoriul este foarte mare şi foarte verde.

Există un aquapark generos şi foarte interesant, cu tobogane pentru copiii de orice vârstă, dar şi pentru adulţi.

Plaja este cu nisip, iar intrarea în mare este destul de lină şi tot cu nisip.

[15.11.18 23:19] - nicole33

@bazilman:

Pentru prima data în Turcia. De fapt pentru prima data în afara țării

Având în vedere că va fi prima vacanţă în Turcia, oricare dintre cele trei hoteluri ai alege, cu siguranţă vă veţi întoarce absolut încântaţi.

Întâmplător sau nu :)), am fost cazată la toate cele trei hoteluri enumerate mai sus.

Dacă alegi Delphin Deluxe Alanya, plăteşti cel mai puţin, dar este bine să ştii faptul că la acest hotel copilul nu beneficiază de gratuitate ca în cazul celorlalte două, ci doar de o reducere de 50%.

Eu am fost foarte mulţumită de serviciile de care am beneficiat la acest hotel în urmă cu nişte ani, chiar dacă între timp nivelul acestora a mai scăzut şi m-am bucurat de o cazare deosebită în cameră family (două camere cu uşă intermediară) în corpul nou construit chiar în acel an, cu vedere parţială la mare şi la piscina de relaxare.

Totuşi, Delphin Deluxe Alanya nu se ridică la nivelul celorlalte două din punctul de vedere al serviciilor oferite.

Un dezavantaj important îl constituie plaja cu nisip şi pietricele şi intrarea în mare abruptă şi cu pietre şi pietricele.

Distanţa mare faţă de aeroport implică un transfer dublu ca durată faţă de cele două hoteluri din Belek.

Cei interesaţi de tobogane vor fi dezamăgiţi de numărul redus şi banalitatea acestora.

Luna Parkul gratuit constituie un plus pentru familiile cu copii.

[14.11.18 19:34] - nicole33

@rentea:

Dezamagitoare mi se pare si atitudinea de genul, "e tara lor, fac ce vor" sau "accepta orice interogatoriu abuziv daca vrei sa fii primit 1-2 zile in Israel, pentru ca au motive clare sa o faca". Mi se pare o atitudine de-aia tipica, mioritica, de supus, de iobag... eu nu accept acest lucru atat timp cat respect conditiile de intrare oficiale publicate de ei si am toate actele in regula.

Ai perfectă dreptate, dar ce crezi că poţi schimba revoltându-te? Turismul lor înfloreşte oricum, pelerinajele sunt numeroase.

Dezavantajul este dat de faptul că, în cazul rar, dar perfect posibil, în care îţi este refuzat accesul în această ţară, afli acest lucru abia pe aeroport, urmând a te întoarce în România cu primul avion. Dacă ar exista obligativitatea unei vize, măcar ai afla că nu eşti binevenit înainte de a bate drumul până acolo.

Situaţia nu mi se pare mult diferită cu "aventura" obţinerii unei vize de State, doar că în cazul Israelului lucrurile sunt totuşi mai simple.

Daca sunt atat de corecti de ce nu publica un document oficial in care sa spuna: daca ai vize pe pasaport din tarile x, y, z,

Nu cred că vor face vreodată publice oficial aceste restricţii, dar, în cazul în care ai fi apelat la serviciile unei agenţii, aceasta te informa/atenţiona "semioficial" :D despre aceste eventuale probleme înainte de a rezerva o vacanţă în această ţară, nici agenţiile nedorind reclamaţii ulterioare, deşi nu au vreo răspundere.

Preţurile din Aqaba (zonă liberă de taxe) sunt sensibil mai mici decât cele din Amman, dar şi decât cele din Eilat.

Marea Moartă poate fi accesată la fel de bine de pe partea iordaniană. O baie în Marea Moartă este o EXPERIENŢĂ.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Itinerariu Eilat-Petra-Ierusalim, din DESTINATIA: ORIENTUL MIJLOCIU, [AUTOR: rentea ]
[13.11.18 06:55] - nicole33

@Carmen Ion:

Interzicerea sau limitarea accesului cetățenilor din țări musulmane dușmane este POLITICĂ de stat în Israel și NU este lăsată la latitudinea unor funcționari vamali. Reciproca este, din câte știu, la fel de valabilă: dacă ești cetățean israelian și vrei sa călătorești, de pildă, în Siria, nu vei obține deloc intrarea în această țară. La fel dacă nu ești israelian dar ai viză de Israel pe pașaport.

Exact asta este şi impresia mea. Regulile sunt generale şi chiar se aplică, toţi vameşii fiind instruiţi în acest sens.

La fel şi cu reciprocitatea care se aplică în anumite ţări, unde este indicat să intri cu un paşaport nou dacă anterior ai vizitat Israelul.

Din Iordania şi eu m-am întors cu un un sticker cu un cod de bare lipit pe o filă din paşaport, dar Iordania are relaţii bune cu vecinii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Itinerariu Eilat-Petra-Ierusalim, din DESTINATIA: ORIENTUL MIJLOCIU, [AUTOR: rentea ]
[12.11.18 22:33] - nicole33

@dandulea:

Titanic Golf este acelasi cu Titanic Deluxe Belek?

DA.

Am fost la acest hotel doi ani consecutivi, în 2017 şi 2018.

Anul trecut se numea Titanic Deluxe Belek, iar anul acesta: Titanic Deluxe Golf Belek, cel mai probabil datorită terenurilor de golf deosebite şi de mare interes pentru pasionaţii acestui sport, dar şi pentru evitarea eventualelor confuzii cu hotelul cu acelaşi nume, tot din acelaşi lanţ, dar aflat în Bodrum.

Am fost şi la Titanic Deluxe Bodrum în 2016 la vreo lună de la deschiderea oficială şi am fost încântată

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel cu băuturi premium, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: dandulea ]
[11.11.18 23:35] - nicole33

@Mayamardari:

Anul acesta am fost la Sueno Golf.

Bugetul este mic pentru perioada specificată, fiind puţin probabil să găseşti un hotel măcar comparabil cu Sueno Golf.

Alegând un hotel mai slab, creşte riscul de nemulţumire prin comparaţie cu sejurul de anul acesta.

În cazul suplimentării bugetului şi mutării sejurului în a doua săptămână din septembrie ţi-aş putea recomanda hotelul Gural Premier Belek, un hotel cu servicii foarte bune, cu plajă ok cu nisip, care oferă gratuitate pentru copiii sub 13 ani şi multe facilităţi pentru copii mici.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel cu gratuitate copil 12 ani, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Mayamardari ]
[11.11.18 22:40] - nicole33

@dandulea:

mi s-au tot sugerat pe la agentii hotelurile di lantul Limak (Atlantis-ul din Belek si din Lara)... au ceva bauturi de impoprt si au servicii ok din informatiile mele.

Hotelurile din lanţul Limak ţi-au fost recomandate în primul rând pentru faptul că, în cazul tău, la acestea beneficiezi de gratuitate la cazare pentru amândoi copiii. Serviciile oferite de hotelurile Limak sunt corecte pentru preţul plătit, însă de la câteva băuturi de import până la multe băuturi premium este o cale foarte lungă :)).

Având în vedere faptul că singurul criteriu specificat de tine a fost existenţa băuturilor premium incluse în concept, ţi-aş mai putea recomanda dintre hotelurile la care am fost cazată în ultimii doi trei ani: Gural Premier Belek, Susesi, Selectum, Titanic Golf Belek, Sueno Deluxe Belek, dar şi Rixos Sungate, Rixos Tekirova sau Gural Premier Tekirova, ultimele trei aflate în zona Kemer.

Cel mai probabil, toate implică o suplimentare a bugetului. Nu am timp să verific.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel cu băuturi premium, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: dandulea ]
[11.11.18 20:30] - nicole33

@dandulea:

Imi puteti recomanda va rog un hotel in Antalya care sa aiba ceva bauturi premium incluse (gen Jack Daniels), ceva similar cu Port Nature Luxury?

Cred că te-ai încadra în buget şi ai fi mulţumit de băuturile premium incluse în concept dacă ai reveni chiar la Port Nature =))

Eu nu ştiu alt hotel din categoria de preţ în care se încadrează Port Nature şi nici chiar din categorii superioare care să ofere atâtea băuturi premium. Cu acest concept tentant şi cu gratuitatea pentru doi copii (

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel cu băuturi premium, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: dandulea ]
[11.11.18 18:58] - nicole33

@rarbr:

revin cu o atentionare pentru toti cei care circula in Turcia, daca nu aveti pasportul valabil minim sase luni, va pune sa platiti in vama o viza de 30 de zile, cu intrare o singura data, in valoare de 490 de lire (aproximativ 90 dolari).

Dacă valabilitatea paşaportului era de 150 zile (cinci luni) la momentul intrării în Turcia, atunci nu plăteai nimic în plus.

Ieşeai mai ieftin dacă îţi reînnoiai paşaportul, pe care îl foloseai oricum şi la vară şi mulţi ani de acum înainte :))

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Procura auto Turcia + valabilitate pasaport, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Flaviu96 ]
[pg. 1 / 95]: răspunsuri 1-20 din total 1897
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 92 . 93 . 94 . 95
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.09042096138 sec /