Răspunsuri publicate pe sait - de nicole33

Pagina 1 [din 85]
[ 1699 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 81 . 82 . 83 . 84 . 85
[24.04.18 18:25] - nicole33

@Yoda:

Navigand pe internet, am gasit o informatie de care nu am avut habar pana acum: sensurile giratorii din Turcia functioneaza dupa regula veche (in afara regulii "fiecare dupa cum poate"). Adica, are prioritate cel care intra in sensul giratoriu, nu cel care se afla deja acolo.

Nu ştiu ce ai citit tu pe net, dar realitatea este mult mai simplă. Sensurile giratorii sunt prevăzute cu indicatoare care reglementează clar cine are prioritate şi cine cedează trecerea, chiar şi în cazul unui giratoriu aflat în plin câmp. Cel care circulă pe drumul principal va avea prioritate şi la intrarea în sensul giratoriu. Uneori sunt şi semafoare, nu doar indicatoare, deci lucrurile sunt foarte simple şi clare pentru toată lumea.

Şi în Bucureşti există un giratoriu pe lângă care trec zilnic la care nu se aplică regula generală, ci se respectă semnificaţia indicatoarelor de prioritate, cel din Piaţa Alba Iulia şi or mai fi şi altele.

Eu mai am o nelamurire: pot sa fumez in masina mea? Se pare ca exista o lege care spune ca NU, dar as fi curios daca se aplica.

Legea antifumat se aplică în cazul barurilor şi restaurantelor, a spaţiilor publice închise, gen lobby-ul unui hotel, ascensor, dar şi în cazul locurilor de joacă pentru copii sau piscine pentru copii chiar dacă acestea sunt outdoor. Poţi fuma inclusiv în camera ta de hotel, dacă vei găsi scrumieră pe masă. Hotelurile care au camere exclusiv pentru nefumători au detectoarele de fum mult mai sensibile :)).

Nu-ţi face probleme cu fumatul în maşina personală, deşi este preferabil să nu fumezi dacă sunt şi copii cu tine în maşină.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Informatii utile Turcia, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: zlatna ]
[24.04.18 17:45] - nicole33

@paulalexandru:

Revin luna viitoare cu un review.

Ar fi şi cazul după patru ani de când eşti înscris pe site şi nu ai oferit nimic comunităţii în schimbul informaţiilor pe care le-ai solicitat şi de care ai beneficiat. Dar poate nu ai înţeles cum funcţionează acest site.

Am căutat şi eu să citesc impresiile tale din Corfu, unde, la fel, ai cerut detalii despre toate aspectele posibile de interes pentru tine, dar, ghinion! nu le-am găsit.

Poate după vizita la Budapesta vei fi mai generos :D

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare in Budapesta centru sau nu?, din DESTINATIA: UNGARIA, [AUTOR: paulalexandru ]
[23.04.18 23:16] - nicole33

@elia:

As mai intreba ceva: am vazut reviw uri nu prea placute despre galagia de la Royal Seginus, aerul conditionat. Si despre lipsa de amabilitate a angajatilor.

Noi am fost la Seginus anul trecut la nici două săptămâni de la deschiderea hotelului, fiind primii turişti din România şi prinzând şi un preţ superpromoţional.

Angajaţii mi s-au părut nu lipsiţi de amabilitate, cât lipsiţi de experienţă. Ei nu prea ştiau ce au de făcut, iar şefii lor nu ştiau ce să-i pună să facă. Serviciile se rodează în timp, rar pot fi din prima la superlativ.

Aerul condiţionat a funcţionat impecabil, nici nu se poate altfel la un hotel atât de nou.

Nu am avut niciun fel de probleme privind zgomotul, izolarea fonică fiind ok, iar mocheta groasă de pe holuri nu lasă vreun zgomot să pătrundă în camere nici dacă alergi pe tocuri.

Am citit şi eu cum unul a fost nemulţumit de zgomot după ce a primit contra bacşişului oferit la cazare, nu doar inutil, ci chiar dăunător :D, cea mai prost poziţionată cameră de pe tot etajul, cu un perete comun cu holul de la lifturi şi vis a vis de camera cu materiale a cameristelor :)).

Am fost până acum la patru hoteluri Delphin şi la trei hoteluri Royal şi am fost mulţumită de toate, dar strict între Royal Seginus şi Delphin Palace, dacă preţul ar fi acelaşi, aş alege Palace-ul, chiar dacă şi nivelul serviciilor hotelurilor Delphin este în scădere, sub cel cu care eram obişnuită din anii precedenţi, pe fondul reducerilor de personal.

La Royal Holiday Palace am fost, mi-a plăcut, dar hotelul nu are şi nici nu va putea avea vreodată prea multă vegetaţie, o suprafaţă prea mare din teritoriul acestuia fiind ocupată de piscine şi eu nu uit cum timp de o săptămână nu am putut bea o cafea decentă, ei oferind doar ness la dozator, puţinele espressoare existente fiind veşnic defecte, situaţie care nu mi se pare deloc normală pentru banii plătiţi.

La Seginus am băut şi cafea Lavazza foarte bună, dar trebuia să stau mereu cu ochii şi cu gura pe ei. La fel în ceea ce priveşte cocktailurile, unii barmani nu ştiau ce şi cum, dar dacă aveai răbdare să le explici ce şi cum vrei se conformau fără să comenteze. Încet încet învaţă.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Seginus, Trendy sau Delphin Palace?, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: elia ]
[23.04.18 22:53] - nicole33

@underdog:

Imi puteti recomanda, va rog, o destinatie din Bulgaria, nu prea departe, cu all inclusive, child friendly, curat, cu spatiu de joaca pentru copil, sa nu scartaie fiecare cm din camera?

Cel mai aproape de România eu ţi-aş recomanda Albena - o staţiune liniştită, cu o plajă frumoasă, extrem de potrivită pentru familiile cu copii mai mici, iar ca hotel, Kaliakra Superior.

Ceva mai departe, dar pe o plajă bună şi într-o zonă liniştită, ţi-aş recomanda Club Miramar din Obzor, un hotel cu servicii foarte bune.

Mai departe, dar având avantajul poziţionării într-un resort foarte întins ca suprafaţă, foarte verde şi foarte îngrijit, cu alei perfecte pentru plimbări cu căruţul fără a reuşi în doar câteva zile să-l străbaţi pe tot, ar fi Duni, iar ca hotel Marina Royal Palace, de care eu am fost mereu mulţumită, motiv pentru care mă pregătesc să-l vizitez curând pentru a şasea oară.

Cu un copil atât de mic, eu aş evita staţiunile aglomerate şi zgomotoase precum Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, puţine hoteluri reuşind să ofere condiţii de odihnă în linişte în timpul nopţii.

=====

Bugetul pe care doreşti să-l aloci este extrem de important dacă doreşti să primeşti recomandări cât mai apropiate de ceea ce cauţi.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta de cateva zile in Bulgaria cu copil de 1 an, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: underdog ]
[23.04.18 21:46] - nicole33

@elia:

Dacă aspectul cazarii este cel mai important pentru tine, atunci, clar, Royal Seginus este cea mai bună alegere, fiind un hotel nou deschis anul trecut care oferă camere foarte spaţioase (64 metri pătraţi) şi foarte confortabile. Aquaparkul nou şi interesant este peste cel de la Delphin Palace.

Am fost anul trecut, în cadrul aceluiaşi sejur, atât la Seginus, cât şi la Palace. Mâncarea este mult mai variată, mai bună şi mai gustoasă la Palace decât la Seginus, la fel şi băuturile mi s-au părut mai ok. Freshurile gratuite şi cafeaua excelentă sunt alte motive pentru care aş alege Palace.

Mie îmi place mai mult plaja de la Delphin Palace decât cea de la Royalurile din Kundu, însă ambele sunt ok.

Seginus nu este chiar pe plajă, fiind în rândul al doilea, dar distanţa nu este una de speriat.

Trendy Lara nu se compară totuşi ca nivel al serviciilor cu Delphinul sau Royalul. Drumul cu şalupa până la mare poate fi amuzant dacă mergi cu copii, însă este exclusă plimbarea de seară pe malul mării.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Seginus, Trendy sau Delphin Palace?, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: elia ]
[23.04.18 21:31] - nicole33

@zlatna:

1. E nevoie de viza pentru Turcia, și dacă da, cât coastă?

NU.

Începând din anul 2010, cetăţenii români care călătoresc în Turcia în scop turistic nu mai au nevoie de viză. Eu ultima dată am plătit viză în septembrie 2009.

2. Programul ferry spre Canakkale, și prețul trecerii?

Pentru a ajunge la Canakkale ai trei variante de traversare a Strâmtorii Dardanele:

- Gelibolu - Lapseki, cea mai lungă ca distanţă şi durată şi neplăcută din cauza numărului mare de tiruri, cost 40 TL, cu o frecvenţă bună la jumătate de oră pe timpul zilei şi la o o oră noaptea;

- Eceabat - Canakkale, pe care ţi-o recomand, mai ales pentru că ai cazarea intermediară în Canakkale, cu o durată medie a traversării, fără tiruri ziua, cost 40 TL, cu frecvenţă la o oră pe timp de zi şi la două ore noaptea;

- Kilitbahir - Canakkale, cea mai scurtă şi cea mai ieftină, cost 35 TL, fără tiruri, cu vase mai mici pe care intră mai puţine maşini, cu o frecvenţă la jumătate de oră ziua, dar noaptea NU circulă.

Costurile menţionate mai sus sunt pentru un autoturism (1+7 locuri), INDIFERENT de numărul pasagerilor.

Drumul de la Gelibolu la Eceabat este unul foarte frumos, şoseaua urmărind foarte aproape linia ţărmului, iar peisajul este spectaculos.

Drumul de la Eceabat la Kilitbahir este bun, dar foarte îngust şi foarte virajat, ok noaptea, dar foarte aglomerat pe timp de zi.

Orice variantă ai alege, plata se face în lire turceşti. Vor accepta şi euro, dar la o paritate defavorabilă ţie.

3. Cum se plătește pe autostradă în Tucia? am înțeles că e un sistem electronic.

Dacă vrei să foloseşti autostrăzile din Turcia, atunci trebuie să plăteşti, altfel, NU.

Pentru Kuşadasi nu este obligatorie folosirea tronsonului de autostradă Izmir - Selcuk, chiar dacă aceasta este varianta cea mai bună şi cea mai rapidă.

Însă poţi ajunge la Kuşadasi şi pe variante fără autostradă, folosind drumurile lor naţionale, după ce treci de centura oraşului Izmir, prin Menderes - Ozdere sau pe drumul care merge cumva paralel cu autostrada până la Selcuk.

În cazul în care doreşti să mergi pe autostradă de la Izmir şi până la ieşirea spre Selcuk, aproximativ 80-90 kilometri, atunci trebuie să achiziţionezi sticker-ul HGS.

Un alt avantaj al utilizării autostrăzii îl reprezintă evitarea aglomeraţiei din Izmir de pe D550, autostrada începând de pe undeva după Menemen.

HGS-ul este disponibil la oficiile poştale PTT de pe teritoriul Turciei. Prima achiziţie costa acum doi ani 57,5 lire turceşti şi oferea un credit de 50 TL din care se retrag taxele de autostradă, în funcţie de distanţele parcurse pe aceasta. Un credit de 50 lire pe HGS îţi va ajunge pentru aproximativ cinci ani dacă vei merge doar până la Kuşadasi şi doar prin Canakkale

4. Trebuie să avem la noi lire turcești sau putem plăti cu euro?

Poţi plăti şi cu euro, dar la cursul stabilit de vânzător, unul care să-l avantajeze pe el, nu pe tine :))

Eu plătesc cu card bancar în lei peste tot unde acest lucru este posibil (benzinării, hoteluri intermediare, supermarket, mai nou şi la obiectivele turistice), dar pentru restul cheltuielilor retrag lire turceşti de la bancomat, într-o singură tranşă, folosind un card de debit în lei. Astfel costul lirelor turceşti este mult mai bun decât în cazul în care aş achiziţiona de la casele de schimb valutar din România.

Pentru excursiile opţionale ţi se va cere să plăteşti în euro cash, rareori acceptând plata cu card.

5. La ce peco îmi recomandați să alimentez?

Eu îţi recomand să alimentezi doar de la staţiile Shell şi să alegi cel mai scump sortiment V-Power. În Turcia carburanţii sunt mai slabi calitativ decât la noi, dar, alimentând doar de la staţii de firmă, reduci riscul eventualelor probleme.

O recomandare ar fi şi aceea de a realimenta în Bulgaria înainte de intrarea în Turcia.

6. :))

Pentru traversarea Bulgariei şi eu îţi recomand tot traseul:

Ruse – Razgrad – Târgovişte – Omurtag – Kotel – Yambol – Elhovo – Lesovo – Hamzabeyli, cel mai scurt şi încă cel mai puţin aglomerat.

Aşa cum au remarcat şi colegii, un sejur la Kuşadasi de doar cinci nopţi înseamnă foarte puţin, tocmai pentru că eşti la prima ieşire în Turcia şi sunt multe de vizitat şi de făcut pe acolo.

7. :))

Şapte nopţi de cazare înseamnă opt zile de vacanţă, motiv pentru care vei avea nevoie de două vignete bulgăreşti de câte şapte zile, dar mai bine cumperi una de treizeci de zile, costă la fel, dar scapi de bătaie de cap.

=====

Ce hotel ai ales în Kuşadasi?

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Informatii utile Turcia, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: zlatna ]
[21.04.18 15:23] - nicole33

@paulalexandru:

pai e super aiurea. nici nu stiu cati bani sa am pe card, daca imi trage 1000 de euro? fiecare face ce vrea de capul lui cu cardul tau?

Nu este nimic aiurea. Probabil, lipsa de experienţă de face exagerat de suspicios.

Nu cred că este atât de complicat să te asiguri că ai pe card o sumă care să acopere costul cazării la hotelul respectiv. Nu cred că este nicidecum vorba de o mie de euro, ci de mai puţini bani.

Nimeni nu face nimic de capul lui cu banii tăi, ci doar verifică bonitatea clientului :D.

În cazul excepţional în care ar apărea vreun incident nedorit, se face imediat reclamaţie la booking şi se iniţiază un refuz de plată la banca la care ai cardul şi se rezolvă.

Poţi plăti cash la recepţie, preferabil în forinţi. Plata cash în euro poate fi acceptată, dar hotelul nu este obligat legal să-ţi primească ţie euro dacă nu doreşte.

Fii întâi tu corect, dacă doreşti să fii tratat corect de alţii!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare in Budapesta centru sau nu?, din DESTINATIA: UNGARIA, [AUTOR: paulalexandru ]
[21.04.18 15:03] - nicole33

@paulalexandru:

1) Veţi plăti hotelului în moneda locală a hotelului (HUF) la cursul de schimb din ziua plăţii.

Este foarte simplu. Pretutindeni plăţile se fac în moneda ţării respective. Tu ai făcut rezervarea pentru o sumă X în euro, dar vei plăti în forinţi la recepţie în momentul cazării, de obicei, la cursul valabil în ziua respectivă.

2) Nu trebuie să plătiţi în avans. Totuși, proprietatea ar putea să blocheze temporar o sumă de pe cardul pe care l-ați furnizat, doar pentru a testa cardul și pentru a garanta rezervarea.

Este vorba doar de o simplă preautorizare a cardului cu care ai făcut rezervarea. Hotelul vrea să se asigure astfel că ai dat datele unui card valid şi că ai în contul respectiv măcar suma aferentă rezervării. Unii blochează, NU debitează, suma aferentă unei nopţi de cazare pentru cazurile de no show. Mie nu mi-au blocat niciodată vreo sumă de bani, dar acest lucru este posibil şi corect, conform condiţiilor rezervării.

La punctul 2, am bagat cardul sotiei care e "gol" tot timpul... Daca incearca sa traga bani ca "garant" si vede ca n-am nimic pe cardul ala, poate sa imi anuleze rezervarea?

Ai ales o "strategie" extrem de proastă folosind un card gol sau cu mai nimic pe el, dând dovadă de o seriozitate cel puţin îndoielnică :D.

La momentul preautorizării cardului, hotelierul poate şi are tot dreptul să-ţi anuleze rezervarea, însă sunt cazuri în care înainte de a anula, îţi va trimite un mail prin care îţi solicită să alimentezi cardul respectiv cu suma minimă necesară în termen de maxim 1-2 zile. Dacă nu te conformezi, atunci adio rezervare :))

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare in Budapesta centru sau nu?, din DESTINATIA: UNGARIA, [AUTOR: paulalexandru ]
[20.04.18 09:35] - nicole33

@gettyy:

Anul ăsta am hotărât să mergem în Turcia (pentru prima dată!) la început de septembrie.

O decizie excelenta atât ca destinație cât și ca perioada. Sigur îți va plăcea.

Recomandarea mea este categoric Barut Lara și asta in condițiile in care am fost și la Royal Seginus și la Royal Holiday Palace.

Barut Lara mi se pare mult mai potrivit pentru un cuplu fără copii decât cele doua Royaluri care sunt mult prea orientate pe facilitățile oferite celor mici, de unde și numărul mare de familii cu copii care le vizitează.

Se pare ca și serviciile oferite de Barut sunt mai de clasa decât la Royaluri. Intenționam sa verific personal in Septembrie, dar planurile s-au schimbat.

In plus, Barut se afla in Lara și are o plaja chiar mai buna decât Royalurile din Kundu.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare în Lara, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: gettyy ]
[16.04.18 22:27] - nicole33

@Vasilica2015:

Cand eu am remarcat asta si am criticat faptul ca tot felul. de neaveniti. in domeniu isi dau cu parerea pe aici, doar pt faptul ca au mancat odata cu coatele pe o masa de lemn o. farfurie plina stand cu picioarele pe gresie intr o carciuma de cartier de blocuri la periferie...

Chiar şi obrăznicia are limitele ei.

Ai fost deja sancţionat pentru jigniri aduse altor utilizatori, dar nu ai înţeles nimic.

Acest site nu este deschis doar "specialiştilor" =)).

Chiar şi cei pe care îţi permiţi să-i jigneşti calificându-i drept "neaveniţi", au avut bunăvoinţa de a-şi rupe din timpul lor răspunzând solicitării atât cât s-au priceput şi în baza propriei lor experienţe.

Buna creştere nu a dăunat încă nimănui :D

Autorul solicitării este liber să discearnă şi să aleagă singur care din răspunsuri corespund cerinţelor lui şi care nu.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Eveniment privat restrans in Bucuresti, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: cosminp ]
[15.04.18 20:10] - nicole33

@Aanaix:

Poți să îmi spui cumva ce înseamnă costurile pentru Luna park?

Nu am văzut Fun Fair-ul de la Granada, nu era încă terminat integral şi deschis, dar acum este, şi nu am idee nici cât de repede poţi scoate un copil din parcul de distracţii.

La alte hoteluri cu Luna Park pe bani, nu exista nicio atracţie care să coste mai puţin de 1 euro/tură, iar părinţii cu greu îşi desprindeau copiii de acolo.

@Istrate:

Costurile ptr. luna park sunt incluse in tariful platit la inceput.

Întrebarea referitoare la costuri NU se referea la niciun hotel Delphin sau Royal, unde Luna Parkul este complet GRATUIT, ci la Granada Luxury Belek.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Delphin sau Stone, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Aanaix ]
[15.04.18 15:18] - nicole33

@doacea:

Ce parere aveti de situatia din Siria? Locul unde au cazut rachetele e la 1000 de km de Side.

Ce părere să am? Aceeaşi pe care am avut-o şi în urmă cu doi ani, când am ales două sejururi de câte două săptămâni în Turcia unde m-am simţit, ca de fiecare dată, EXCELENT, în timp ce alţii s-au speriat şi de umbra lor şi au rezervat sejururi mai scumpe în Grecia, de exemplu, primind servicii cel mult la jumătate faţă de ce ar fi primit în resorturile turceşti :D.

Probabil că nu realizezi ce înseamnă o mie de kilometri. Ar fi cam distanţa de la Bucureşti la Viena. Crezi că dacă la Viena ar exista un incident neplăcut acest lucru m-ar putea afecta în vreun fel pe mine care stau în Bucureşti? Categoric, NU.

Rachetele respective au avut o ţintă foarte precisă.

Ma simt tentata sa renunt, desi vom fi penalizati...

Şi eu am rezervat un sejur în Turcia în perioada mai-iunie şi la un preţ muuult mai mare, dar nu am nicio intenţie să renunţ şi niciun motiv să fac acest lucru.

Diferenţa dintre noi este că tu eşti speriată, în timp ce eu sunt nerăbdătoare să revăd Turcia.

Ia decizia pe care simţi că trebuie să o iei. Decât un concediu petrecut în stres, mai bine alegi altceva. Concediul este pentru relaxare, pentru emoţii pozitive.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Delphin sau Stone, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Aanaix ]
[15.04.18 14:52] - nicole33

@Aanaix:

nu am hotărât încă hotelul, personal înclin spre Royal.

Alegerea îţi aparţine, însă nu vei şti niciodată dacă nu cumva un hotel Delphin ar fi fost mai potrivit pentru familia ta :)).

Anul acesta o să mergem cu încă două familii (copii de 4,7, 8,13 ani) care au propus Granada luxury Belek.

Am văzut acest hotel încă dinainte cu un an de a fi inaugurat. L-am revăzut apoi anul trecut.

Este foarte departe de plajă şi de mare, este foarte nou şi foarte mare, nu are nici vegetaţie şi nici împrejurimile nu sunt prea atractive. Eu nu aş renunţa la o vedere la mare pentru vederea spre casele localnicilor :D.

Nici plaja aferentă hotelului Granada nu se compară cu plaja Royal-urilor din Side şi Lara sau cu plaja Delphin-ilor din Lara, fiind ok, dar mai slabă şi cu intrare în mare mai abruptă.

Are un aquapark nou şi foarte drăguţ, dar este important să ştii şi faptul că Luna Park-ul este contra cost, ceea ce pentru familiile cu copii implică nişte costuri suplimentare deloc de neglijat. În afara hotelurilor Delphin şi Royal foarte puţine hoteluri din Antalya au Luna Park gratuit.

Ambele hoteluri Granada, şi cel din Belek, dar şi cel din Okurcalar, mi se par mult mai potrivite pentru cupluri fără copii decât pentru familii cu copii mici.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Delphin sau Stone, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Aanaix ]
[13.04.18 22:19] - nicole33

@Licurici10:

Am cateva hoteluri pe lista scurta (sunt deschisa si la alte recomandari) asa ca va rog sa ma ajutati sa-l aleg pe cel care sa aiba plaja cu nisip, facilitati si manacare pentru copii, spatiu verde, animatie:

- Flora Garden Ephesus

- Palm Wings Beach Resort

- Palm Wings Ephesus Beach

- Richmond Ephesus Resort

Animaţie au toate, mâncare şi facilităţi pentru copii găseşti la toate.

Din punctul de vedere al plajei, plaja din Davutlar este mai frumoasă şi mai bună decât plaja din Pamucak. Până şi nisipul este altfel. Palm Wings Beach Kusadasi şi Flora Garden Ephesus beneficiază de plaja frumoasă din Davutlar.

Palm Wings Ephesus beneficiază şi de ceva băuturi de import incluse în conceptul UAI. Să nu te aştepţi la varietatea şi calitatea băuturilor de la Gural, pentru că nu se compară, dar constituie un plus faţă de celelalte hoteluri din listă.

Fostul hotel pe teritoriul căruia a fost construit Palm Wings Kusadasi avea o grădină superbă care, din păcate, a fost distrusă mai mult de jumătate. Hotelul are vegetaţie, dar nu foarte dezvoltată.

Din punctul de vedere al vegetaţiei, al umbrei naturale, Richmond Ephesus conduce detaşat, aceasta dezvoltându-se frumos în cei treizeci de ani de la inaugurare.

Din punctul de vedere al facilităţilor pentru copii, Aria Claros Beach din Ozdere este peste toate cele din lista ta, având Miniparadise, restaurant pentru copii şi loc de joacă la umbra naturală a unei păduri de pini.

Korumar Ephesus este un hotel foarte nou, se pare că va avea servicii foarte bune, dar NU are vegetaţie.

Şi Amara Sealight este un hotel nou şi interesant.

Fiecare alege în funcţie de criteriile pe care le consideră mai importante pentru el.

Din păcate, reducerile de early booking consistente, de care ai fi putut profita dacă erai mai hotărâtă, acum s-au cam terminat.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel cu facilitati pentru copii in Kusadasi, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Licurici10 ]
[04.04.18 19:20] - nicole33

@Aanaix:

Dilema mea este să aleg Delphin sau să rămân la un hotel din grupul Stone mai exact Royal Dragon.

Dacă tot vrei să alegi un alt hotel din lanţul Stone, de ce nu ai alege Royal Holiday Palace din Lara sau Royal Taj Mahal din Side? Taj Mahal este situat chiar lângă Royal Dragon, având şi unele facilităţi comune, dar măcar este mult mai nou şi are camerele mai spaţioase.

Anul trecut am fost şi la Royal Seginus la scurt timp de la deschidere, dar şi la Delphin Palace. Cazarea la Seginus a fost excepţională, dar la servicii mai şchiopătau, însă mâncarea de la Delphin Palace a fost superioară din toate punctele de vedere celei de la Royal.

Camerele de la Delphin Palace sunt mai mici ca la Dragon, cu mobilier vechi, dar foarte bine întreţinut şi foarte curate. În plus, transferul până în Lara durează mult mai puţin decât până în Side.

Dragonul are avantajul unei plaje mai bune şi cu intrare în mare mai lină decât cea din Lara.

Ambele ar necesita renovare.

După experienţe anterioare la trei hoteluri Stone şi patru hoteluri Delphin, strict dintre Palace şi Dragon eu aş alege Palace. Părerea mea.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Delphin sau Stone, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Aanaix ]
[03.04.18 20:10] - nicole33

@rarbr:

Eu voi merge pe la Canakkale, destinatie finala Lujo Bodrum (Guvercinlik),

Ai făcut o alegere super cu Lujo. Te invidiez.

Ştiu hotelul încă de când se afla în construcţie. Am stat în 2016 alături la Titanic Deluxe Bodrum, gard în gard cu Lujo.

Am avut şi eu în plan o vizită la Lujo anul acesta, dar am renunţat de teama unei mări prea răcoroase la sfârşit de mai şi început de iunie în zona Bodrum, Marmaris. În iulie este cu totul altceva.

Sunt tare curioasă cum îţi va plăcea acest hotel luxos, având în vedere termenii de comparaţie pe care îi ai după sejururi la hoteluri de top în Antalya.

Vacanţă plăcută!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Starea drumurilor, traseu Silistra~Lesovo, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: rarbr ]
[03.04.18 19:14] - nicole33

@rarbr:

Nu, Lozniţa este mult mai la nord, undeva între Razgrad şi Târgovişte, ştiu unde este chiar dacă nu trec chiar pe acolo, dar nici Lozeneţ nu a fost corect, my fault. Pe acolo mergeam când făceam stânga spre Karnobat în drum spre Burgas şi Duni.

Traseele din Ruse si Silistra se unesc intr un anumit punct.

Cele două drumuri se întâlnesc cu câţiva kilometri înainte de intersecţia spre Sliven, iar în continuare Yambol-Elhovo-Lesovo amândoi vom merge pe acelaşi drum. Posibil şi mai departe dacă alegi varianta prin Istanbul :)).

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Starea drumurilor, traseu Silistra~Lesovo, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: rarbr ]
[02.04.18 21:48] - nicole33

@rarbr:

Nu am mers niciodată pe traseul propus de Nasshu, nefiind avantajos ca număr de kilometri pentru mine care plec din Bucureşti, cu excepţia ultimei părţi a acestuia pe care o folosesc de fiecare dată.

Despre starea drumului pe tronsonul Lozeneţ-Lesovo voi putea reveni cu informaţii proaspete în iunie la întoarcerea din Turcia.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Starea drumurilor, traseu Silistra~Lesovo, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: rarbr ]
[30.03.18 19:49] - nicole33

@Genu09:

Posibil sa fi confundat Sueno Beach cu un alt Sueno...

În Side nu este decât un singur hotel Sueno, cel menţionat de tine, un hotel destul de vechi, dar cu un raport calitate preţ corect.

Nu cred că te-ai referit nici la Sueno Deluxe Belek, acesta fiind mult mai scump decât Ela sau Gural sau Sungate şi depăşeşte bugetul tău.

puneam acum in balanta recomandarea Papillon Zeugma facuta de ioana74 care nu se ridica la nivelul Gural dar e la un cost mult mai mic si pare a fi OK

Recomandarea Ioanei74 este una foarte bună. Şi eu şi ea am fost anul trecut la Zeugma, prinzând nişte oferte foarte bune şi, în plus, am beneficiat de nişte cazări de excepţie la luxury pool villa, sensibil mai scumpe decât camerele standard din hotel.

Cel mai bun hotel este cel pe care ţi-l permiţi.

Nimic nu este gratuit, fiecare lucru are preţul său.

Un hotel mai scump îţi va oferi mai mult decât unul mai ieftin. Este simplu.

Şi este alegerea ta de a renunţa la unele facilităţi, poate foarte importante pentru copilul cel mic, în scopul încadrării într-un buget mai mic.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Sejur Turcia iunie 2600 euro pentru 2 adulti si 2 copii, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Genu09 ]
[30.03.18 19:26] - nicole33

@Corina70:

Atât Papillon Belvil, cât şi Papillon Zeugma sunt hoteluri foarte ok, însă nu se compară din punctul de vedere al condiţiilor şi serviciilor oferite nici cu Ela Quality, nici cu Gural Premier Belek şi nici cu Rixos Sungate.

In plus, atat la Zeugma cat si la Belvil, intrarea in apa nu este chiar lina - gen Mamaia, la cativa metri de mal adancimea apei ajunge la 1,50 m.

La Zeugma intrarea în mare este ceva mai abruptă ca la Belvil şi mai găseşti şi ceva pietre în primii metri din mare, dar ambele hoteluri Papillon au plaja mai slabă decât plaja de la Gural sau Ela.

În opinia mea, după ce am fost la ambele, Zeugma îmi pare mai potrivit pentru familiile cu copii mai mari, în timp ce Belvil este mai indicat celor cu copii mai mici. Problema este că @Genu are şi un copil de 2 ani şi unul de 11 ani, ceea ce complică alegerea.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Sejur Turcia iunie 2600 euro pentru 2 adulti si 2 copii, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Genu09 ]
[pg. 1 / 85]: răspunsuri 1-20 din total 1699
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 82 . 83 . 84 . 85
FILTRE APLICATE
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.110013008118 sec /