Răspunsuri — scrise de Suffisant;

Suffisant, 30.03.12 20:04»mystohotels.ro/album/Comp ... erva/index.html

Depinde de ce buget ai, complexul merita pentru ca are AC split, mancarea se servea intre anumite ore, in august erau multe viespi afara si foarte cald in interiorul restaurantului, piscina este in regula. Locuri de joaca pentru copii, verdeata, dar oboseala copilului va fi prea mare sa mai piarda vremea pe la locurile de joaca. Am vayut k esti din Bucuresti, da o fuga la sfarsit de saptamana si vezi despre ce e vb. Un alt avantaj este ca lipsa tarambetilor de la intrarea in mamaia, adik e localizat dupa terminalul de telegondola spre Navodari.

LA ÎNTREBAREA A fost cineva la HOTEL MERCUR-MINERVA FAMILY CLUB - scris de ribelli în secțiunea [Complex Mediteranean (ex Mercur-Minerva) / MAMAIA]
Suffisant, 30.03.12 11:31»Am fost in 2010. A.I. nu e, este un fel de pensiune completa cu bufet suedez. Au piscina, sunt pe plaja, curat in camera. citeste si ce am scris atunci despre ei.
LA ÎNTREBAREA A fost cineva la HOTEL MERCUR-MINERVA FAMILY CLUB - scris de ribelli în secțiunea [Complex Mediteranean (ex Mercur-Minerva) / MAMAIA]
Suffisant, 12.01.12 19:36»Eu unu as cauta neaparat un hotel de 4* neaparat cu bar pe plaja. Cunoscatorii inteleg. 4* pentru confort in camera si mancare care nu te va baga in spital si bar pe plaja ca sa nu faci naveta sa poti bea un suc, apa, bere, gin, coniac etc. Soarele nu il poti selecta in oferta ..
LA CMR Sunny Beach. - scris de byly în secțiunea [CMR BULGARIA]
Suffisant, 07.01.12 17:07»Sincer cauta un hotel cu bar pe plaja ,nu la piscina.

GHV este un hotel foarte mare, inca nerenovat, cred k nu vei avea probleme cu mancarea si parcarea. am fost acolo in octombrie 2011, se facea inca baie in mare. Eu sunt adeptul barului pe paja nu numai la piscina si cu lobby bar deschis non stop. Cauta altceva in Bulgaria.... Duni, sau hoteluri din lanturi hoteliere, restul sunt cam praf, recunosc si preturile sunt pe masura...Am fost la iberostar in Sunny beach, super dar nu este pe plaja.. Nush vezi bugetul, gashca noastra a prins din noiembrie didim, turcia cu 488 euro 8 nopti.

LA ÎNTREBAREA Nelamurire - scris de dan 73 în secțiunea [Grand Hotel Varna Hotel / SF CONSTANTIN ȘI ELENA]
Suffisant, 09.07.11 21:54»Sincer.... Iti recomand orice hotel de 4 stele situat pe plaja, in orice statiune din Bulgaria. Sigur nu ai probleme de enterocolita si dak nu aveti transport propriu gasiti ieftin cu autocarul.
LA CMR Locatie litoral familie cu 2 copii - scris de crisam în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
Suffisant, 07.07.11 17:40»Dupa mine as cauta un hotel de 4* cu all inclusive, ce are plaja privata.

Barul de la plaja face toti banii. In buget cred k te vei incadra.

Am fost la Iberostar Sunny Beach, este super, dar nu este pe plaja.

Acum tocmai am revenit din turcia, kusadasi, unde hotelul a avut bar la plaja.

LA CMR Ce hotel imi recomandati in Sunny Beach sau Golden Sands? - scris de crivel în secțiunea [CMR BULGARIA]
pagină generată în 0.0104241371155 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test