Răspunsuri — scrise de MONITA; în 2019 SĂPT.44

MONITA, 29.10.19 22:29»@gabim2002: Anul acesta am fost in Lefkada (doar pe Egremni si Milos se ajunge de pe mare). In rest, Porto Katiski, Kathisma, Kavalikefta, Megali Petra, toate de pe coasta vestica au acces cu masina.

Noi am stat in sud la Vassiliki-Ponti, plaja cu nisip fin in apa. In sud -est plaje ok, apa verde smarald la Ammousa, Afteli si azurie la Agiofili.

Ape ca in vestul Lefkadei doar in zonele exotice sau pe celelalte 2 insule mari de la Marea Ionica: Kefalonia si Zakynthos.

Acum am fost si in Thassos de 2 ori si Corfu. Mi-au placut f mult amandoua.

In Corfu pe partea vestica, in zona Paleokastritsa, dc inchiriati o barca si va plimbati pe traseul dat de la inchiriat, sunt 7 plaje superbe (apa azurie, inoti cu pestii de felurite culori) accesibile doar de pe mare.

Corfu este extrem de ofertantA cu locuri foarte frumoase si plaje ok si locuri de vizitat (Palatul Sissi, satul Benitse, Corfu Town Canal d' amour))

Noi am stat in Ipsos la hotel Janos, pe un deal. Un peisaj superb.

In Thassos a fost prima iesire in Grecia acum 13 ani, am revenit in 2011. Este frumoasa insula, plaje ok, cele mai retrase, recomand partea sud-vestica.

A fost singura data cand am mers in august in Grecia. Este o aglomeratie crunta, f cald si mai scump cu 30% ca in iunie.

Concluzii generale: drumul pana in Corfu si Lefkada cu masina e lung. Cu mici opriri si vreun blocaj la o vama faceti 14-16 ore. Cele mai mari preturi sunt in Lefkada, cele mai mici in Thassos. Orice fel de mancare minim 8 -10 euro, in Lefkada. Deci ca pret, categoric in Thassos veti iesi cel mai bine, n aveti taxe, ferry e ieftin, km cei mai putini.

Nu exista mari deosebiri intre apa din Halkidiki (unde am fost de 3 ori) si cea din Thassos. Apele azurii din Lefkada vestica, peisajele panoramice precum si apusurile din aceeasi zona privite de pe una din terasele existente fac toti banii.

Ca mergatoare in Grecia de 9 ori, va spun ca Grecia este excelenta de mers intre 15-30 iunie, superba in luna septembrie, acceptabila in iulie, foarte aglomerata si f scumpa in august.

Acum, in functie de posibilitatile dvs si de multele noastre sugestii... alegeti!

Vacanta placuta!

LA CMR Thassos, Lefkada sau Corfu - scris de gabim2002 în secțiunea [CMR GRECIA]
MONITA, 29.10.19 21:44»Iti recomand cazarea la care am fost anul acesta in iunie 2019,10 nopti. Este in Vassiliki, Azalea Garden. Este fix ce va doriti. Un etaj dintr o vila, complet independent, loc de parcare terasa super, aer conditionat, foarte curat.

vezi impresii

Au site pe net. In iunie am dat 60 de euro pe noapte, 4 adulti si un copil de 7 ani.

La 3 minute de plaja cu nisip in apa, la 20 minute de plaja Agiofili, care este foarte frumoasa.

Acum depinde ce va place: insa tineti cont ca in 15-25 iunie de la 11.30 te topeai. In august este... foarte cald si foarte aglomerat.

Acum dumneavoastra decideti...

LA CMR Cazare la vila/studios aproape de plaja, în Lefkada - scris de johnnybegoode în secțiunea [CMR GRECIA]
pagină generată în 0.00509285926819 sec

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test