Răspunsuri — scrise de webmaster; [p.1 /51]

webmaster, 21.01.20 13:27»Văd că solicitarea a fost încărcată, inițial, în secțiunea ”ZSTRATOSFERA” (și apoia fost utată de un moderator în secțiunea RO) -- cel mai probabil pentru că autoarea dorea sugestii și din alte zone decât cele din România.

@iulianic: este corectă presupunerea / intuiția mea mea?

LA CMR Paste - scris de iulianic în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
webmaster, 25.10.19 21:41»@Alexa28:
recomand Insula Thassos, Skala potamia, hotel Ellas

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

LA CMR Hoteluri Grecia pe malul marii - scris de torque în secțiunea [CMR GRECIA]
webmaster, 18.10.19 13:50»@iulyvas: Să nu te superi pe mine, însă...

Dacă tu consideri că așa se scrie o solicitare, cu atât de puține detalii etc... că atât de puțin timp merită să aloci unei asemenei solicitări... atunci probabil destui/mulți alții vor considera că nu (prea) merită... să cheltuie din timpul lor, pentru a-ți răspunde.

LA CMR Sejur recomandat Turcia - scris de iulyvas în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 04.10.19 08:48»@altomigabrie: această rubrică NU este destinată autoreclamei! „Recomandarea” ta a fost ștearsă. Avertisment.
LA CMR Cazare munte cu piscina interioara si/sau ciubar? - scris de Cristina N. în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
webmaster, 22.07.19 13:32»@EufimiaTorok: ”galben” și 2 zile supendare pentru jigniri prin PM
LA CMR Cazare Antalya septembrie - scris de Licurici10 în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 24.05.19 08:40»@Lavi7884: SUnt multe asemenea cazuri, hoteluri aproximativ ”egale” - diferențierea o fac PRIMORDIAL preferințele, criteriile, experiența turistică individuală.

Sfat: Scrie-ne unde ai fost și ți-a plăcut, unde ai fost și NU ți-a plăcut - vei putea astfel primi sfaturi ”mai relevanmte”, exact pentru tine (și nu bazate pe preferințele respondențilro, care pot fi sau pot să nu fie similare cu ale tale)

LA CMR Papillon Belvil sau Royal Alhambra? - scris de Lavi7884 în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 02.02.19 16:45»@AdrianStroe:
Nu inteleg de ce nu s-a afisat exact tot ce am scris eu.
Ai scris așa „ (semnul de mai-mic) X Seashells Resort (semnul de mai-mare) ”

EVITĂ pe viitor folosirea celor 2 semne - au semnificații speciale pe web și pot produce efecte precum cel de mai sus (pe AFA și alte saituri)

Am „reparat” noi textul inițial, de-acum APARE hotelul...

LA CMR St Paul's Bay - Qawra Coast Road - scris de AdrianStroe în secțiunea [CMR MALTA]
webmaster, 15.01.19 11:29»regretabil să văd, din nou, cum oamenii aleg să nu vadă / admită puncte de vedere sau aprecieri diferite de ale lor.

Suntem diferiți, unii avem copii și ne „centrăm” vacanța în jurul lor; alții nu - doar UN exemplu; unii preferăm *un anumit tip de vacanțe”, alții - aproximativ contrariul lor.

Nu există deținători ai adevărului absolut sau „vacanțe standard ok” - de obicei vedem doar ”partea noastră de «adevăr»”, generalizând cu totul deplasat. Și - cel mai grav - atacându-i, de multe ori, pe cei care au alte păreri, alte preferințe etc.

-

O serie de intervenții, mai sus, au fost șterse.

Popa Elle” și „nicole33” - considerați-vă avertizate.

LA CMR Hurghada in August - scris de Eve95 în secțiunea [CMR EGIPT]
webmaster, 08.01.19 14:51»@reduceriok123: Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, avertizarea ATENȚIE - scrisă cu roşu, mai jos (imediat sub „SCRIE RĂSPUNS”).

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).

--

E a treia avertizare *verbală* dată doar pe acest singur fir de discuție - putem da cred 1001, văd că nimeni nu ține cont de ele

AVERTISMENT (scris, se notează în ”cazier”)

LA CMR Bulgaria vara 2019 - scris de aguero în secțiunea [CMR BULGARIA]
webmaster, 27.09.18 20:50»cred că te poate ajuta (și) agenția saitului - doar pentru asta am înființat-o, să ajutăm membrii comunității, nu?

Inițiază o solicitare aici

LA CMR Transfer aeroport, Tunis-Hammamet - scris de cami1212 în secțiunea [CMR TUNISIA]
webmaster, 19.03.18 21:08»@cool: în altă ordine de idei, nu pot să nu remarc că este a 8-a (a opta) astfel de solicitare de informații, în care ai beneficiat de timpul și răspunsurile mebrilor acestei comunități, foarte probail asigurându-ți astfel vacanțe fain - fără a considera potrivit să te revanșezi în vreun fel, oferind, la rândul tău, măcar răspunsuri altor solicitanți, dacă nu reviews-uri de prin acelel vacanțe...

Cazuri precum cel al tău mă fac să reflectez serios la modificarea regulilor - nu este fair pentru ceilalți utilizatori doar să soliciți info fără să dai nimic la schimb.

LA CMR Cu mașina VS cu avionul - scris de cool în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 28.02.18 14:00»@timpau: Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...

===

În plus, ați spus că:

Am fost cazata la pensiunea Ewe

drept pentru care am avea două rugăminți:

Prima: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

Dar și o a doua: ar fi o problemă asupra articolului deja publicat despre o (presupusă) cazare la Yes Home. Până la urmă, ați rămas acolo, sau ați renunțat și ați stat la Ewe?!?

LA CMR Cazare complex Caciulata Calimanesti - scris de iconita în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
webmaster, 11.02.18 22:12»@sapro80:: la un asemenea limbaj/atitudine DE MAIDAN (în ecoul anterior șters), nu poți beneficia de ”atenuante”, sorry;

Am ”suplimentat” personal avertismentul cu „GALBEN” și două zile suspendare

Îți vei revizui RADICAL limbajul și atitudinea, dacă vrei să rămâi în această comunitate.

LA CMR Alegere hotel in Antalya - scris de Robert82 în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 01.01.18 11:46»@danyelval: e urât din partea ta să votezi negativ unii autori / unele aspecte din recomandările pe care le-ai primit.

”Bune” sau ”rele” este oricum relativ; potrivite sau nepotrivite (ție), ele au fost oferite bine-intenționat și din inimă, oamenii aceia și-au rupt din timpul lor pentru a-ți scrie ce cred ei că ți-ar fi util...

LA CMR Sfaturi ruta Sibiu - Paralia Katerini - scris de danyelval în secțiunea [CMR GRECIA]
webmaster, 21.11.17 20:32»@all: rog mențineți discuția ON TOPIC, cu informații utile referitor la solicitarea inițiatorului CMR-ului.

Vă mai rog să realizați că, din punct de vedere AFA, (1) este MULT mai important faptul că un respondent încearcă să ajute, așa cum se pricepe el decât ”calitatea răspunsului” - care e relativă, uneori extrem de subiectiv apreciată; că (2) e evident nu s-a născut nimeni expert și (3) acolo unde vi se pare că un anumit răspuns nu este corect sau poate fi îmbunătățit, rugăm să încercăm să ”corectați” / ”îmbunătățiți” acel răspuns cu civilitate, FĂRĂ a ataca sau ofensa.

-

Mai multe ecouri de mai sus au fost șterse

LA CMR Drum spre Kusadasi prin Sunny Beach - scris de Flaviu96 în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 15.11.17 09:42»@iib: galben + 2 zile supendare. Jigniri, recidivă.
LA CMR Calista, Ela Quality sau Sueno Deluxe Belek? - scris de cryss27 în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 09.11.17 19:30»@deeaghe:
Interesant faptul ca nu mai apare review-ul meu despre Golden Tulip. Stiu ca am scris unul si l-am si gasit pe site o perioadă.
pe acest sait (AmFostAcolo) îmi vine greu de crezut

Singurul tău review din Malta este cel de aici, în care anunțai că vei scrie un altul, despre Golden Tulip, dar acesta nu a mai venit NICIODATĂ (am verificat în loguri)

Despre Golden Tulip s-a scris pe AFA un singur review, în 2015 - amfostacolo.ro/hotel9.php ... julians&id=1562.

LA CMR Cazare in Malta - scris de puy 70 în secțiunea [CMR MALTA]
webmaster, 17.08.17 17:58»@crisstal:
De doi ani insa prefer statiunea Fethye. E minunata Crede-ma!
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

LA CMR Royal Taj Mahal, Kamelia Selin sau Royal Alhambra Palace? - scris de dorinna în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 04.06.17 12:05»@Mihai18: încearcă te rog să te concentrezi și să diferențiezi cazurile în care răspunzi prin email privat, pe Yahoo (unui mesaj primit, ”în clar”, de la altcineva) și cele în care răspunsul este trimis public, pe AmFostAcolo (răspunzi unei înștiințări primite prin email, din partea AFA)

Dacă privești cu atenție, vei observa că ferestrele în care scrii, în cele 2 cazuri, sunt totuși foarte diferite -- Yahoo arată altfel decât AFA!

-

Am scris cele de mai sus pentru că e a doua oară (recent) când tu crezi că ai răspuns cuiva pe Yahoo, dar ai făcut-o scriind public pe AFA...

LA CMR Doresc cazare Istanbul cu parcare proprie - scris de fany2all în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster, 09.03.17 22:14»doar ca obs „tehnică”

- văd că programul îmi/ne „raportează” că Gural Premier e hotelul

#1 în BELEK
și
#5 în MED. » ANTALYA

amfostacolo.ro/hotel9.php ... v1--belek&id=74

--

IMPORTANT! Clasamentele AFA nu măsoară „valoarea” - e un termen RELATIV; în plus, nu poți compara hoteluri ieftine cu hoteluri scumpe („mere cu pere”)

Clasamentele AFA indică POPULARITATEA - cât e un hotel de popular în rândul turiștilor din clasa/categoria turistică căruia i se adresează]

==

Cu alte cuvinte, cele de mai sus NU ÎNSEAMNĂ că e „hotelul cel mai bun din BELEK” (și al 5-lea din toată Antalya)

ci că ocupă aceste locuri în clasamentul POPULARITĂȚII (cf aprecierilor turiști din clasa/categoria turistică căruia i se adresează)

LA CMR Trendy Lara, Gural Premier Belek sau Titanic Deluxe Belek? - scris de angy80 în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.0324430465698 sec

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test