Răspunsuri — scrise de Fly60; în 2019 SĂPT.2

Fly60, 10.01.19 20:56»@andreea_c:Intr-adevar sunteți cazați destul de departe de ceea ce v-am recomandat.

Nu va rămâne decât sa alegeți ceva din zona, iar singurul sfat pe care vi-l pot da, este sa verificați la politia resortului, dacă agenția este de siguranță, căci din câte am văzut, ei au o lista cu acestea.

Vă doresc vacanta reușită și sa ne scrieți dacă a fost ok.

LA CMR Agentii turism Hurghada - excursii de 1 zi - scris de andreea_c în secțiunea [CMR EGIPT]
Fly60, 10.01.19 18:54»@andreea_c: Excursia la Cairo, presupune fara discutie " Piramidele si Sfinxul", ca doar de asta am indurat un drum destul de greu, in jur de 7 ore, dar care sincer a meritat, mai ales ca am apucat apusul, care din punctul nostru de vedere, a fost magnific. Abia atunci am inteles, de ce ghidul a lasat, ca ultim obiectiv, vizitarea Piramidelor.

Am sa incerc sa caut numarul de tel. al lui Omar, caci il aveam scris pe ceva si vi-l trimit. Daca as sti la ce hotel va cazati, as putea da mai multe repere.

LA CMR Agentii turism Hurghada - excursii de 1 zi - scris de andreea_c în secțiunea [CMR EGIPT]
Fly60, 10.01.19 13:49»@andreea_c:

Noi am fost in octombrie 2018 (vezi impresii) si intr-adevar tour operatorul a venit cu oferte foarte bune, ca pret, dar tot mai avantajoase au fost cele cu agentia egipteana.

Noi am ales 3 excursii, inclusiv CAIRO, cu aceiasi agentie (din bazar Cleopatra, intrebati de Omar, care este un tip super OK si care ne-a oferit bonus excursia cu batiscaful si 2 baticuri, pentru safari, intr-un total de 190 dolari-2 pers.), deci in total am avut 4 excursii.

O a 5 excursie, cea pe insula paradise, am luat-o din SENZO MALL, cu 40 $ -2 persoane.

La fiecare plecare in excursie politaiul de la poarta hotelului a verificat cu ce agentie plecam si ne-a dat ok-ul, aceasta figurand in lista lor de agentii sigure.

Vizavi de excursia la Cairo, am beneficiat de masa la pranz, muzeul de arheologie si cel cu papirusuri, precum, si plimbare pe Nil.

In rest celelalte excursii pe mare sau Safari sunt in jur de 20$/pers si cu masa la pranz.

Daca nu v-am lamurit indeajuns si mai doriti detalii, cu mare drag. In rest vacanta frumoasa. Noi cu siguranta ne mai intoarcem.

LA CMR Agentii turism Hurghada - excursii de 1 zi - scris de andreea_c în secțiunea [CMR EGIPT]
pagină generată în 0.00587701797485 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test