Răspunsuri încărcate @AFA [p.707 /712]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

moraru marian, 06.01.18 14:18»@nicole33: Câtă răutate aveți în comentariul dvs! Chiar numai românii fac acest lucru? Iar la sfârșitul comentariului încă o dovadă de răutate:, nu doresc compatrioți cu asemenea năravuri ''! Multă răutate ai în suflet nicole 33! Păcat!
LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
elGRECO, 06.01.18 14:13»@adrianaglogo: este adevarat, st. Julian este pt. viata de noapte si mai ales pt. ttineret,

Noi am fost la Gzira - cazati la Hotel-apartment Blue Bay, care este la 5 minute de promenada, de statia de autobus. Fara mic dejun, studio, dar cu bucatarie proprie, baie privata, lift, terasa, conditii excelente. Are si cateva cladiri adiacente, in raza de 350m, se poate rezerva on-line.

Personal serviabil, curatenie zilnica, priveliste minunata. In insula sunt cateva sute de biserici, apa nu este pt. baut, dar este apa minerala cata vrei si nu este scumpa. Studio-ul costa 45 E U pe noapte... s-a meritat!

LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
Rodel, 06.01.18 14:12»Eu am stat în Qawra-Buggiba, două stațiuni aflate una în prelungirea celeilalte (vezi impresii), la hotelul Bella Vista.

Am fost mulțumită și de stațiune, și de hotel.

În Malta transportul local este bine pus la punct, chiar dacă autobuzele întârzie uneori, existând legături pentru toate zonele. Biletul de autobuz este valabil două ore de la validarea lui. Vă recomand un hotel care are stația de autobuz în apropiere.

Malta este superbă! M-aș întoarce oricând acolo.

LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
GIN2015, 06.01.18 14:12»Un superhotel de apartamente, situat la trei stații de Vatican, cu living unde se poate dormi pe canapea si dormitor urias, bucatarie, baie si WC de serviciu. Se numeste Aparthotel Adagio Rome Vatican 4*

Statia de metrou e chiar langa hotel. Recomand cu multa caldura.

LA CMR Cazare Roma - scris de dianabzs în secțiunea [CMR ITALIA]
dalumian, 06.01.18 13:36»Noi am fost de fiecare data la Hotel Oly. vezi impresii

Este aproape de metrou.

La recepție este un roman, Marius. Ii poți scrie pe adresa hotelului in romana pentru o oferta.

LA CMR Cazare Roma - scris de dianabzs în secțiunea [CMR ITALIA]
Marinus2010, 06.01.18 13:35»@dianabzs: Buna ziua!

Hotel Nazionale, situata chiar pe artera principala "Via Nazionale"...

Scriu de pe telefon si imi este mai greu de detaliat... dar este un review scris de mine despre aceasta locatie.

LA CMR Cazare Roma - scris de dianabzs în secțiunea [CMR ITALIA]
boncota, 06.01.18 13:19»Bună ziua

Vă recomand Bella Vista Hotel. vezi impresii

Patru stele cu demipensiune.

Aveți stații de autobuz in fața hotelului si in luna aprilie dacă nu va riscati sa călătoriți la ore de varf in maxim 30 de minute ajungeți în capitală sau spre Gozo.

LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
webmasterX, 06.01.18 13:12»@dawnsash:
am segmentat excursia in mai multe etape (Porto, Guimaraes, Coimbra, Estoril, Lisabona)

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

LA CMR Varianta optima de a ma deplasa in Portugalia? - scris de scoty în secțiunea [CMR PORTUGALIA]
cris1982, 06.01.18 12:49»@Andreea Nitu: La prima vedere, pare o întrebare extrem de simplă, cu nenumărate variante tentante de răspuns. @RossoNerro a dat foarte multe exemple de cum îți poți petrece timpul în București, însă din perspectiva unui adult fără copii mici.

Ca mămică a doi copii mici (5 luni și 4 ani), vă pot spune că niciuna dintre variantele propuse de @RossoNerro nu ar fi pe placul unor copii mici. Poate doar Therme, dar există AquaParc și la Brașov și nu trebuie bătut drumul pînă la București dacă vreți așa ceva.

Nevoile copiilor sunt prioritate, iar dacă ei sunt liniștiți, și părinții sunt fericiți.

Vă trebuie un loc aproape de casă, fiind cunoscut faptul că copiilor mici nu le place statul în mașină, cu mâncare adecvată pentru copii și cu activități pe placul lor (un loc de joacă interior și eventual o piscină interioară). Vizitarea obiectivelor turistice este exclusă, copiii mici nefiind amatori de așa ceva. Eu cred că un loc care să îndeplinească aceste cerințe ar fi Club Vila Bran. Eventual, dacă aveți timp și resurse energetice necesare, puteți face o vizită la DinoPark Râșnov, dar în drumul dvs la dus sau la întors.

Cert este că oriunde ați merge trebuie respectat programul copiilor de masă și de somn, astfel că nu vă puteți încumeta la activități care se desfășoară departe de locul de cazare.

Văzând ora și ziua la care a fost postată solicitarea, raportat la momentul când s-ar dori plecarea în excursie, presupun că mămica s-a aflat într-un moment de epuizare fizică și psihică, când ar dori să iasă din rutină (îngrijirea copiilor mici zi și noapte), dar în condițiile concrete nu poate să facă altceva mai mult decît să posteze o solicitare pe AFA. Părerea mea este că cel mai bine copiii se simt acasă, în special cel mic de 5 luni, așa că sfatul meu este să vă înarmați cu multă răbdare și să așteptați cu excursiile până la primăvară. Eu urmez acest sfat fiind convinsă că m-aș întoarce mai obosită și mai stresată dacă aș încerca să plec pe undeva momentan.

LA CMR Weekend cu 3 copii mici - scris de Andreea Nitu* în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
elGRECO, 06.01.18 12:37»In primul rand, Vizitati capitala, merita cu prisosinta, acolo sunt multe obiective turistice, cu ajutorul unei harti luate de la aeroport sau chiosc, va puteti hatara, apoi puteti din portul capitalei sa luati un vaporas, un catamaran si in 10.15 minute traversati golful, cu 1,50 EU, in extrasezon chear mai ieftin, pt. a vizita Gzira, ff. frumoasa, bisericile, muzeele, in functie de preferinte. Puteti vizita... si chear merita, insulaGOZO, cu un vapor un pic mai mare... nu stiu unde va cazati, ca sa va spun cu ce autobus sau de unde sa-l luati ca sa ajungeti in portul de plecare pt. Gozo, dar toata lumea se decurca in engleza sau... spuneti numele insulei si va indruma fara probleme. Autobusul va duce direct in fata vaporului, care circula des, nu trebuie platit la dus, se plateste la intors-4,5 EU. Cand ajungeti, va asteapta autobus sa mergeti sa vizitati cetatea din Gozo-impresionanta ca marime, ca priveliste. In rest, ce sa va spun, oamenii ca la noi, gasiti alimentari de toate felurile. Moluri, restaurante... mancare si distractie pt. fiecare buzunar, siguranta mare, viata de noapte, excursii chear si in Italia cu vapoeul-o zi... excursii in jurul insulei-in functie de vreme. Sfatul meu este sa va luati un prospect turistic, in care apar decrise, o groaza de obiective. DRUM BUN, VREME FRUMOASA SI DISTRACTIE MAXIMA. EU... M-AS MAI DUCE ODATA-SINCER!
LA ÎNTREBAREA Obiective turistice pentru 5 zile - scris de Mihai56 în secțiunea [Sfaturi utile pentru vacanța în Malta / #EXCURSII și CĂLĂTORII]
nicole33, 06.01.18 12:07»@ioana1976:

Daca ai achizitionat camere standard, deluxe (parca se numeau) sunt renovate, doar ca sunt o idee mai mici, parerea mea, fata de alte camere standard din alte resorturi in care am mai fost.

Toate camerele au fost renovate. Camerele deluxe standard de la Gural au 35-37 metri pătraţi şi mie mi s-au părut suficient de mari, chiar dacă şi eu am beneficiat de camere mai spaţioase sau chiar mult mai spaţioase în alte resorturi.

Deluxe superior suites are peste 60 mp şi este, evident, o alegere mult mai bună pentru cei care doresc mai mult spaţiu, mai ales că diferenţa de preţ nu este prea mare.

Nicolle33 din cate stiu a fost cazata in prima faza undeva langa receptie si a fost deranjata de zgomotul unui generator.

Într-adevăr, am schimbat camera după prima noapte în care nu m-am putut odihni, dar cu o alta în aceeaşi vilă, la acelaşi etaj doar că pe partea opusă. Problema a fost legată strict de acea cameră care avea un perete comun cu camera în care-şi ţineau cameristele materialele şi în care se afla un echipament electric care producea zgomotul care nu m-a lăsat să dorm.

LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 06.01.18 11:49»@moraru marian:

Bacșișul la turci este ceva normal și aproape obligatoriu, dacă îți fac un serviciu chiar dacă este de datoria lor când au ajuns la camera repartizată de la recepție acesta e un exemplu petrecut mie stau în fata camerei până să plece și, cersesc'' bacșișul cu mâna întinsă!

O fi bacşişul ceva normal în Turcia, în opinia unora, dar SIGUR nu este şi OBLIGATORIU.

Puteai evita să recompensezi bell boy-ul foarte simplu: neapelând la serviciile acestuia. Nimeni nu te împiedica să-ţi cari singur bagajele prin resort şi eventual pe scări până la primul sau al doilea etaj al bungalow-ului în care erai cazat. Eu am stat la etajul al doilea şi nu aş fi fost dispusă să-mi rup spatele cărând trolerele pe scări când bell boy-ul putea face acest lucru în locul meu pentru doar 2 euro.

Anul trecut la Papilon Belvil am avut cumpărat sejur în bungalouri am încercat cu 50euro în pașaport și cu rugămintea de a ne repartiza cameră în hotel ptr că avusesem cu un an înainte

la același hotel cameră în clădirea principală, hotel'' am fost refuzați...

Tipic românesc, ce pot să spun.

"Încercarea moarte nu are ", dar, dacă voiai musai cazare în hotel, nu era mai normal să plăteşti în plus circa 300 euro sau 450 euro dacă voiai şi vedere la mare şi ai fi fost cazat conform rezervării, în loc să încerci cu 50 de euro să "furi" camera unui turist care a plătit corect şi cinstit şi nu ar mai fi putut beneficia de aceasta???

Acesta este unul din motivele pentru care îmi doresc mereu să nimeresc într-un resort fără compatrioţi cu asemenea năravuri.

LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 06.01.18 11:35»@ioana1976:

Probabil este asa cu euro in pasaport, nu pot sa ma pronunta pentru ca nu am dat.

Ai procedat absolut corect.

Nici eu nu pun bani în paşaport. Unii doar au impresia că, prin astfel de practici, obţin mai mult decât au plătit. Adesea este doar o iluzie, existând şi cazuri când primesc chiar mai puţin.

Poţi foarte bine să primeşti o cameră mai bună, mai bine poziţionată, mai cu vedere, fără să "cotizezi", în funcţie de disponibilitate. Pot da multe exemple în acest sens bazate pe propriile experienţe.

LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
mario 110, 06.01.18 07:44»Buna

recomand hotel Aidipsos din Loutra Edipsos; e de doua stele dar sigur are dotari de cel putin 3 stele. preturile bune, curatenie, aproape de plaja (150 de metri), aproape de izvoarele termale, aproape de feribot (11 Km), aproape de taverne si magazine, 9Km pina la Manastirea Sf. Irina si 60Km pina la Manastirea Sf. Ioan Rusul, zona linistita, mincare destula si foarte buna daca alegeti varianta cu demipensiune sau mic dejun.

voi posta in curind un review despre acest hotel.

Vacanta placuta, oriunde ati merge.

LA CMR Cazare in august in insula Evia - scris de ramsess în secțiunea [CMR GRECIA]
RossoNerro, 06.01.18 05:24»@Andreea Nitu: Buna dimineața,

Întrucât doriți sa ieșiți din rutina, va Invit sa vizitați Bucurestiul😃.

Aveți nenumărate modalități de petrecere a celor 2 zile alocate vizionarii.

Sunt multe variante si posibilități de “omorât” timpul începând cu vizionarea de obiective turistice (religioase, culturale, educative, shoping, etc.) sau efectiv doar recreere/relaxare.

Vreți plimbare in aer liber? , sunt destule parcuri și bulevarde de parcurs perpedes. Începând cu parcul Herăstrău și terminând cu cel din IOR.

Vreți recreere și SPA alături de familia Dvs? Therme (aqualand) va sta la dispoziție.

Doriti o plimbare prin parc dar și a vizita obiective turistice? Muzeul satului va sta la dispoziție.

Ați ales shoppingul? Sunt o multitudine de malluri cu o gama variata de produse si reduceri ce va așteaptă a le vizita.

Vreți o seara romantica? Se rezolva.

Nu va recomand un spectacol teatral... nu au răbdarea necesară cei mici, dar ați putea viziona spectacole de gen “stand-up comedy”

De locuri de servit masa nu va mai întreb, sunt o multitudine de: restaurante, Fast food-URI, șaormerii, etc. Aveți de unde alege.

Acum depinde de dorințele și Așteptările Dvs. Bucureștiul va așteaptă.

Sa aveți un Weekend “stelar”.

LA CMR Weekend cu 3 copii mici - scris de Andreea Nitu* în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
cristina47, 06.01.18 03:44»Buna,

Eu v-as recomanda aici: https://es.airbnb.com/rooms/11600822

Este un apartament de 4 camere, cu bucatarie si baie comuna. In fiecare camera se accede pe baza unui cod pe care vi-l transmite gazda, inainte de-a va caza. Puteti inchiria o camera, sau doua... din cele 4.

Gazda este o italianca pe care nu o veti vedea.

Avea inca un apartament, in zona Piata Bologna (acolo am stat eu). Persoana care se ocupa de intretinerea apartamentelor este o romanca. Am cunoscut-o cand am fost la Roma, in 2016.

De la ea stiu ca acest apartament, din zona Ostiense, este mai bun decat celalalt. Este situat aproape de statia de metrou Piramide.

LA CMR Cazare Roma - scris de dianabzs în secțiunea [CMR ITALIA]
adrianaglogo, 05.01.18 23:27»@krisstinna: Bun sfat, multumesc.
LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
krisstinna, 05.01.18 23:05»@adrianaglogo: Având in vedere perioada aleasă, eu zic așa:

Nu ai cum sa faci plajă și baie, te uiți pe harta Maltei și alegi o localitate din dreapta hărții, pe la mijlocul ei.

Aș elimina St Julian, eu am fugit de acest oraș, o polițista mi-a spus că e pentru tineret, sunt mulți hoți și trebuie atenție sporită. Același lucru mi l-a confirmat și o româncă, vânzătoare intr-un magazin din Bugibba. Nu știu cât e de adevărat, nu am verificat pe pielea mea.

Malta e mică, dacă ai cazare pe la mijlocul insulei, ai șanse să nu pierzi mult timp prin autobuze.

Sliema e un orășel Ok, in opinia mea.

Caută cazare in aparthoteluri, e mai ieftin.

Succes!

LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
tripyy, 05.01.18 20:48»Asa cum a scris si RoxanaGRS, la Cabo da Roca nu se ajunge cu trenul ci doar cu autobuzul.
LA CMR Varianta optima de a ma deplasa in Portugalia? - scris de scoty în secțiunea [CMR PORTUGALIA]
vladdinca, 05.01.18 20:29»@webmaster45:👍
LA CMR Cazare aproape de plaja Bulgaria cu aquapark - scris de Bonsai78 în secțiunea [CMR BULGARIA]
pagină generată în 0.326261997223 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test