Răspunsuri încărcate @AFA [p.667 /673]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmaster39, 06.01.18 17:12»@moraru marian și @nicole33: Și eu vă somez să încetați.

Acesta este un sait turistic, nu piață.

Continuați in privat!

LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
insomniak74, 06.01.18 17:10»@Andreea Nitu: buna seara. puteti incerca tinutul secuiesc.

noi de cativa ani rezervam camere la pensiunea colt alb, situata intre odorheiul secuiesc si miercurea ciuc. gazde deosebite, liniste. de acolo aveti diverse variante de a va petrece timpul liber.

la harghita bai -35 km - se poate schia, patina, tubing.

la 40 km se afla salina praid, apoi in imediata apropiere statiunea sovata. in zona este si complexul logobo, unde se poate schia. tot acolo exista si un centru spa.

zile bune sa aveti, sper sa va fie de folos informatiile.

LA CMR Weekend cu 3 copii mici - scris de Andreea Nitu* în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
moraru marian, 06.01.18 17:09»@webmaster39: Cu ce să încetez domnule? Eu doar mi am expus părerea despre un subiect discutat și am primit o critică, inversunată '' Nu este liber la păreri? A incetat, nicole33 '' și ai sărit dta la critici și amenințări! Crezi că nu putem rezolva conflictul și în alt mod? O reclamație la afa cu tot ce sa întâmplat, să vedem cine are dreptate! Așa că de data asta te rog eu să termini dta cu amenințările că doar nu suntem în lumea interlopă ca să sărim în haită pe cineva care își expune un o parere și dacă unui consilier afa nu i convine sar ceilalți la gâtul meu cu amenințări! Să fim cumpătați, vă rog frumos!
LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 06.01.18 16:45»@moraru marian:

Deja te întreci cu gluma.

Oare facilitățile pe care le obții tu din comentarii, raspunsuri către cei care postează sau către care cer informatii nu sunt tot, smecherii'' tipic românești?

Pentru pura ta informare, acesta este chiar SCOPUL acestui site. Faptul că tu iar nu ai înţeles nimic, nu este deloc de mirare.

Te somez, public, să enumeri avantajele obţinute de mine în urma articolelor scrise pe site din vacanţele mele, a răspunsurilor care au ajutat de-a lungul anilor destui useri de pe acest site.

Vrei să încep eu lista?

1. Mult timp răpit familiei şi altor activităţi. Scrierea unui articol elaborat implică un consum de timp considerabil, inclusiv sortarea pozelor celor mai reprezentative. Doar încărcarea pe site a pozelor pentru un singur articol, cu explicaţiile aferente, durează cel puţin două ore, de obicei mai mult.

2. Discuţii neplăcute şi neprincipiale cu alţi useri, asemănători ţie, jigniri şi atacuri la persoană, multe depăşind limita Regulamentului, dar lăsate nepedepsite.

3. Reclamaţii şi sesizări, în scris şi prin telefon, făcute la Admin împotriva mea în cel mai securistic stil posibil (vechile obiceiuri ale unora nu se uită prea uşor)

...

Hai că deja te-am ajutat destul.

Acum este rândul tău să continui.

LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
webmaster39, 06.01.18 16:41»@moraru marian: Eu spun că ești prea înverșunat.

Acesta este un avertisment, te rog frumos să încetezi.

Dacă poți ajuta cu informații utile, fă-o. Altfel, ești pe làngă subiect și vei fi sancționat.

Mulțumesc.

LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
moraru marian, 06.01.18 16:26»@nicole33: Oare facilitățile pe care le obții tu din comentarii, raspunsuri către cei care postează sau către care cer informatii nu sunt tot, smecherii'' tipic românești? Când lupul e pus să păzească stana se alege praful! Ești de o răutate fără margini și făr de explicație! Ma deranjat enorm atacul tău acid la comentariul meu referitor la bacșiș! Dar când interesul e mare lumea face și, ,fapte eroice '' ca dta!
LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
Costivicovan, 06.01.18 15:58»Baile Felix la hotel Lotus Term.

Aveti loc pentru copii si bazine diverse.

LA CMR Weekend cu 3 copii mici - scris de Andreea Nitu* în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
webmasterX, 06.01.18 15:22»@GIN2015:

Un superhotel de apartamente, situat la trei stații de Vatican, cu living unde se poate dormi pe canapea si dormitor urias, bucatarie, baie si WC de serviciu. Se numeste Aparthotel Adagio Rome Vatican 4*

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

LA CMR Cazare Roma - scris de dianabzs în secțiunea [CMR ITALIA]
nicole33, 06.01.18 15:03»@moraru marian:

Multă răutate ai în suflet nicole 33!

Se pare că nu ai înţeles nimic din comentariul meu.

Nu este răutate, ci doar dezgust, un dezgust profund faţă de aceste "smecherii" tipic româneşti.

Chiar numai românii fac acest lucru?

Probabil că nu, dar noi suntem singurii care ne mai şi lăudăm cu asta, ne batem cu pumnul în piept că ce deştepţi am fost noi că am dat bani la recepţie şi am primit ce nu plătisem şi nu meritam.

Am fost la peste douăzeci de resorturi numai în Turcia, dar NU am văzut vreodată vreun neamţ să dea bacşiş la recepţie. Ei dau bani la barmani şi ospătari, probabil pentru că sunt foarte mulţumiţi de serviciile oferite, dar asta este o altă discuţie.

Nu sunt nici două săptămâni de când m-am întors din Bulgaria unde am petrecut Crăciunul. Aici am întâlnit aceleaşi specimene. Exemplu: în dimineaţa zilei de Crăciun, un românaş de-al nostru bine educat oferă şpagă şefei de sală din restaurant, în văzul tuturor şi în gura mare (alte bune obiceiuri), solicitând să i se rezerve o masă la prânzul festiv pentru el şi gaşca lui de X persoane. Crezi cumva că respectivul a plătit mai mult ca mine pentru a i se cuveni servicii mai speciale? Noroc cu şefa de sală, o profesionistă adevărată, eu o remarcasem de cu un an mai înainte, care i-a returnat banii, i-a explicat politicos că nu se rezervă mese şi l-a informat referitor la ora la care începe petrecerea de Crăciun. Respectivul a plecat extrem de nemulţumit înjurând. Acest gen de oameni nu-mi doresc să-i întâlnesc prin concediile mele. Nu este deloc răutate, dar atât timp cât eu nu deranjez pe nimeni, nu mi se pare normal să sufăr din cauza comportamentului altora. Aici nu aş fi dorit să-mi petrec Crăciunul mâncând în picioare, cât timp şi eu am plătit şi am dreptul să mă bucur de sărbătoare.

Înainte de a te grăbi să faci aprecieri de genul celor de mai sus, nu ar fi rău să te gândeşti şi ce implicaţii pot avea acţiunile tale, cum pot ele afecta alţi oameni, sigur mult mai corecţi decât tine.

LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
carmen27ian, 06.01.18 14:38»Păi de ce vrei neaparat in stațiune? Oricum nu este vreme de plaja si baie.

De ce nu alegi un hotel in valletta. Oricum de aici pleaca toate autobuzele către toate colțurile țării. Cu ex circuitului insulelor. Pt acestea trebuie sa iei bacul din nordul țării.

Eu iti recomand un oraș nu o statiune. Pe vremea aceasta este cel mai indicat. Parerea mea.

Si noi am stat in stațiune si in fiecare zi ne porneam spre valletta. Vreme pierdută.

LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
moraru marian, 06.01.18 14:18»@nicole33: Câtă răutate aveți în comentariul dvs! Chiar numai românii fac acest lucru? Iar la sfârșitul comentariului încă o dovadă de răutate:, nu doresc compatrioți cu asemenea năravuri ''! Multă răutate ai în suflet nicole 33! Păcat!
LA CMR Vacanta Turcia 2018 - scris de radu c în secțiunea [CMR TURCIA]
elGRECO, 06.01.18 14:13»@adrianaglogo: este adevarat, st. Julian este pt. viata de noapte si mai ales pt. ttineret,

Noi am fost la Gzira - cazati la Hotel-apartment Blue Bay, care este la 5 minute de promenada, de statia de autobus. Fara mic dejun, studio, dar cu bucatarie proprie, baie privata, lift, terasa, conditii excelente. Are si cateva cladiri adiacente, in raza de 350m, se poate rezerva on-line.

Personal serviabil, curatenie zilnica, priveliste minunata. In insula sunt cateva sute de biserici, apa nu este pt. baut, dar este apa minerala cata vrei si nu este scumpa. Studio-ul costa 45 E U pe noapte... s-a meritat!

LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
Rodel, 06.01.18 14:12»Eu am stat în Qawra-Buggiba, două stațiuni aflate una în prelungirea celeilalte (vezi impresii), la hotelul Bella Vista.

Am fost mulțumită și de stațiune, și de hotel.

În Malta transportul local este bine pus la punct, chiar dacă autobuzele întârzie uneori, existând legături pentru toate zonele. Biletul de autobuz este valabil două ore de la validarea lui. Vă recomand un hotel care are stația de autobuz în apropiere.

Malta este superbă! M-aș întoarce oricând acolo.

LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
GIN2015, 06.01.18 14:12»Un superhotel de apartamente, situat la trei stații de Vatican, cu living unde se poate dormi pe canapea si dormitor urias, bucatarie, baie si WC de serviciu. Se numeste Aparthotel Adagio Rome Vatican 4*

Statia de metrou e chiar langa hotel. Recomand cu multa caldura.

LA CMR Cazare Roma - scris de dianabzs în secțiunea [CMR ITALIA]
dalumian, 06.01.18 13:36»Noi am fost de fiecare data la Hotel Oly. vezi impresii

Este aproape de metrou.

La recepție este un roman, Marius. Ii poți scrie pe adresa hotelului in romana pentru o oferta.

LA CMR Cazare Roma - scris de dianabzs în secțiunea [CMR ITALIA]
Marinus2010, 06.01.18 13:35»@dianabzs: Buna ziua!

Hotel Nazionale, situata chiar pe artera principala "Via Nazionale"...

Scriu de pe telefon si imi este mai greu de detaliat... dar este un review scris de mine despre aceasta locatie.

LA CMR Cazare Roma - scris de dianabzs în secțiunea [CMR ITALIA]
boncota, 06.01.18 13:19»Bună ziua

Vă recomand Bella Vista Hotel. vezi impresii

Patru stele cu demipensiune.

Aveți stații de autobuz in fața hotelului si in luna aprilie dacă nu va riscati sa călătoriți la ore de varf in maxim 30 de minute ajungeți în capitală sau spre Gozo.

LA CMR Ce statiune sa aleg in Malta? - scris de adrianaglogo în secțiunea [CMR MALTA]
webmasterX, 06.01.18 13:12»@dawnsash:
am segmentat excursia in mai multe etape (Porto, Guimaraes, Coimbra, Estoril, Lisabona)

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

LA CMR Varianta optima de a ma deplasa in Portugalia? - scris de scoty în secțiunea [CMR PORTUGALIA]
cris1982, 06.01.18 12:49»@Andreea Nitu: La prima vedere, pare o întrebare extrem de simplă, cu nenumărate variante tentante de răspuns. @RossoNerro a dat foarte multe exemple de cum îți poți petrece timpul în București, însă din perspectiva unui adult fără copii mici.

Ca mămică a doi copii mici (5 luni și 4 ani), vă pot spune că niciuna dintre variantele propuse de @RossoNerro nu ar fi pe placul unor copii mici. Poate doar Therme, dar există AquaParc și la Brașov și nu trebuie bătut drumul pînă la București dacă vreți așa ceva.

Nevoile copiilor sunt prioritate, iar dacă ei sunt liniștiți, și părinții sunt fericiți.

Vă trebuie un loc aproape de casă, fiind cunoscut faptul că copiilor mici nu le place statul în mașină, cu mâncare adecvată pentru copii și cu activități pe placul lor (un loc de joacă interior și eventual o piscină interioară). Vizitarea obiectivelor turistice este exclusă, copiii mici nefiind amatori de așa ceva. Eu cred că un loc care să îndeplinească aceste cerințe ar fi Club Vila Bran. Eventual, dacă aveți timp și resurse energetice necesare, puteți face o vizită la DinoPark Râșnov, dar în drumul dvs la dus sau la întors.

Cert este că oriunde ați merge trebuie respectat programul copiilor de masă și de somn, astfel că nu vă puteți încumeta la activități care se desfășoară departe de locul de cazare.

Văzând ora și ziua la care a fost postată solicitarea, raportat la momentul când s-ar dori plecarea în excursie, presupun că mămica s-a aflat într-un moment de epuizare fizică și psihică, când ar dori să iasă din rutină (îngrijirea copiilor mici zi și noapte), dar în condițiile concrete nu poate să facă altceva mai mult decît să posteze o solicitare pe AFA. Părerea mea este că cel mai bine copiii se simt acasă, în special cel mic de 5 luni, așa că sfatul meu este să vă înarmați cu multă răbdare și să așteptați cu excursiile până la primăvară. Eu urmez acest sfat fiind convinsă că m-aș întoarce mai obosită și mai stresată dacă aș încerca să plec pe undeva momentan.

LA CMR Weekend cu 3 copii mici - scris de Andreea Nitu* în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
elGRECO, 06.01.18 12:37»In primul rand, Vizitati capitala, merita cu prisosinta, acolo sunt multe obiective turistice, cu ajutorul unei harti luate de la aeroport sau chiosc, va puteti hatara, apoi puteti din portul capitalei sa luati un vaporas, un catamaran si in 10.15 minute traversati golful, cu 1,50 EU, in extrasezon chear mai ieftin, pt. a vizita Gzira, ff. frumoasa, bisericile, muzeele, in functie de preferinte. Puteti vizita... si chear merita, insulaGOZO, cu un vapor un pic mai mare... nu stiu unde va cazati, ca sa va spun cu ce autobus sau de unde sa-l luati ca sa ajungeti in portul de plecare pt. Gozo, dar toata lumea se decurca in engleza sau... spuneti numele insulei si va indruma fara probleme. Autobusul va duce direct in fata vaporului, care circula des, nu trebuie platit la dus, se plateste la intors-4,5 EU. Cand ajungeti, va asteapta autobus sa mergeti sa vizitati cetatea din Gozo-impresionanta ca marime, ca priveliste. In rest, ce sa va spun, oamenii ca la noi, gasiti alimentari de toate felurile. Moluri, restaurante... mancare si distractie pt. fiecare buzunar, siguranta mare, viata de noapte, excursii chear si in Italia cu vapoeul-o zi... excursii in jurul insulei-in functie de vreme. Sfatul meu este sa va luati un prospect turistic, in care apar decrise, o groaza de obiective. DRUM BUN, VREME FRUMOASA SI DISTRACTIE MAXIMA. EU... M-AS MAI DUCE ODATA-SINCER!
LA ÎNTREBAREA Obiective turistice pentru 5 zile - scris de Mihai56 în secțiunea [Sfaturi utile pentru vacanța în Malta / #EXCURSII și CĂLĂTORII]
pagină generată în 0.329016923904 sec

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test