Cele mai recente 9595 răspunsuri publicate

Pagina 477 [din 480]
[ 9595 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 . 479 . 480
[05.02.17 20:32] - webmaster45

@NIKYSAN:

Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos. Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Categorie camere, din DESTINATIA: Acrotel Athena Pallas Village [Elea, Nikiti], NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia] (GRECIA) [AUTOR: NIKYSAN ]
[05.02.17 19:09] - olteanul2010

Este clar: drumul cel mai scurt si rapid este prin Makanza descris de toti colegii anterior.

Eu te rog sa fii foarte atent la iesirea din Veliko Tarnovo sa nu urmezi traseu prin pasul Shipka marcat cu E85 sau cu DN 5. Trebuie sa mergi pe drumul Dn 55 prin GurKovo de unde GPS meu ma baga spre Nova Zagora care este totusi mai liber iar apoi ai o bucata scurta (35-40Km) pe autostrada A1 iar apoi traseul continua spre Dumitrograd. Ambele trasee sunt marcate tot cu Stara Zagora.

In 2015 incarcatorul GPS s-a defectat si am luat hotararea sa merg cu ajutorul sau dupa ce voi iesi dupa autostrada Egnathia spre Sithonia.

Am fost de multe ori spre Stara Zagora (inclusiv sejururi la Velingrad). Cred ca am efectuat o depasire si am nimerit prin pasul Shipka (E 85) a fost groaznic. Deci atentie maxima.

Am nimerit si eu de 2 ori prin centru orasului Stara Zagora si parca a fost cam aglomerat cei drept era un pic mai tarziu.

Bineinteles mergeti prin Keremoti, oricat de fermecatoare este Kavala.

Va doresc drum bun.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Thassos - variante traseu, sfaturi utile, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: DVM ]
[05.02.17 18:51] - Nasshu

@gmarius: Eu de 3 ani, fie că am fost în Grecia fie ca în Albania... tot pe la Vidin/Calafat ies din țară!

Traseul meu vezi hartă De la Salonic (782km) mai e un țrr te descurci tu! E drept plec tot timpul undeva pe la 4 AM din casă! Ai și varianta pe Ruse cam la aceeași KM dar o să găsești - posibil - un pic de ''agitație'' în vamă și mai mulți ''bizoni'' pe drum !

Pe Makaza pentru destinația ta, sincer, nu m-aș duce chiar dacă e mai lungă doar cu cca 20km. Înghesuiala în vama aia mică atinge uneori cozi de KM. Acum și cu noua reglementare la vigneta bulgărească... (ptr intoarcere, sau verificare la ieșirea din BG)

Nu înteleg de ce îl vrei ''circulat'' - numai atacă nimeni haiducește la ceas de seară prin Bulgaria :). E drept, pe traseul meu până la Craiova te saturi de ''circulație '' dar după Craiova ești tu și șoseaua :) ! Nu sunt bandiți dar nici ''teribiliști''!

Ptr mine Ruse e un punct vamal secundar, chit că-mi lipseșete cafeaua la prima băută cu un prieten drag!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Recomandare traseu Pitești - Halkidiki, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: gmarius ]
[05.02.17 18:35] - olteanul2010

Va recomand traseul Ruse - Veliko Tarnovo - Nova Zagora - Haskov - Makaza - Kavala - Sithonia. Este traseul pe care il recomanda GPS meu si pe care am fost de 3 ori. Depinde unde mergi in Sithonia. Pe acest traseu nu trebuie sa ajungi de regula la Salonic, care este cred al doilea oras al Greciei si prin urmare chiar si ocolirea orasului este aglomerata (am fost odata). Cei drept ca sa iesi de pe autostrada Egnathia mai devreme inainte de Salonic iti cam trebuie un GPS pentru ca se merge pe drumuri secundare care sunt totusi reabilitate si libere. Traseul prin Bulgaria este liber si cu foarte putina politie si are si el o mica portiune de autostrada.

Desi drumul prin Kulata este mai european inclusiv vama este bantuit la greu de politia bulgara indeosebi la iesirea din tuneluri si este plin de TIR-uri. In schimb in Grecia ai parte de o autostrada libera pe care cred ca am mers de opt ori si nu am vazut niciodata un politist. In 2015 la intoarcerea din Sithonia niste prieteni mai tineri au ales varianta Kulata iar noi am ales Makanza. Desi au plecat cu 2 ore mai devreme au ajuns cu 2 ore dupa noi pentru ca in Bulgarea s-a rasturnat un tir care a blocat circulatia iar a fost deviata pe drumuri secundare foarte proaste. Cei drept vama din Ruse era libera pentru ca turisti prin Kulata bantuiau pe drumuri comunale bulgaresti iar noi am trecut foarte repede.

Iesirea prin Turnu Magurele sau Bechet are un cost mare de ferryboat se percepe chiar o taxa de port. Vamesi bulgari sunt foarte corecti scaneaza cartile de identitate si verifica certificate de inmatriculare iar timpul de asteptare este mare.

Alegerea va apartine.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Recomandare traseu Pitești - Halkidiki, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: gmarius ]
[05.02.17 18:35] - salavat

Eu zic ca se merita o vacanta cu familia la acest resort. Sunrise e locul unde te relaxezi in liniste fara prea multa galagie specifice resorturilor mari.

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Info Sunrise, din DESTINATIA: Sunrise All Suites Resort, OBZOR (BULGARIA) [AUTOR: dpavel ]
[05.02.17 18:33] - NIKYSAN

@Alina53:

Multumesc pentru ajutor!

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Categorie camere, din DESTINATIA: Acrotel Athena Pallas Village [Elea, Nikiti], NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia] (GRECIA) [AUTOR: NIKYSAN ]
[05.02.17 17:57] - rolandgabriel

Un hotel bun in nisipuri doar sunt destule nu dr merita drumul pina la sunny nesch mai ales pentru inceput

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Sejur Bulgaria, sugestii statiune, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: Grady ]
[05.02.17 17:57] - Alina53

@NIKYSAN: Bună ziua, hotelul Athena Pallas Village 5* cuprinde mai multe corpuri de clădiri. Camera dublă standard (pentru care probabil ați optat) este spațioasă și sunt sigură că o să vă placă. Aceasta are suprafața de 21mp. Și noi am petrecut două sejururi în astfel de camere. Există apoi camere duble superioare, suite și apartamente pe două niveluri cu suprafețe de 28,38 sau 75 mp., pentru familii mai numeroase. Crește suprafața, crește și prețul, normal, apartamentul cel mai mare și cu facilități în plus ajungând la de trei ori prețul unei camere duble... Vă doresc o vacanță frumoasă și găsiți pe AFA câteva impresii cu privire la acest hotel, cu multe fotografii.

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Categorie camere, din DESTINATIA: Acrotel Athena Pallas Village [Elea, Nikiti], NIKITI / METAMORFOSI [Sithonia] (GRECIA) [AUTOR: NIKYSAN ]
[05.02.17 17:50] - rolandgabriel

Drumul pe calafat este super si nu este atit de circulat. Apoi de la Botevgrag ai autostrada pina in apropiere de vama, lipsa cam 30 de km pe defileu, prin Sofia sa terminat rocada facuta gen autostrada deci treci rapid. Anul trecut de la Craiova pina in Peftohori am facut 9 ore prin Kulata si asta ca se luvreza linga auto din grecia si sunt si taxe linga vama la greci parca 2,40 e

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Recomandare traseu Pitești - Halkidiki, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: gmarius ]
[05.02.17 16:06] - dianamea

Cel mai scurt traseu este cel prin vama Makaza dintre Bulgaria si Grecia,

respectiv: Bucuresti, Ruse, Veliko Tarnovo, prin Gabrovo sau Garkovo, Stara Zagora, Dimitrovgrad, Haskovo, Kardzali, Momchilgrad, Makaza, Komotini, Keramoti, ferry catre Thassos - Limenas, sau Keramoti, Kavala, ferry catre Thassos - Prinos.

Drumul catre Astris este muntos, cu serpentine, pe partea de est, si mai usor, cu drum drept pe coasta de vest.

Distanta Ruse Makaza este de aproape 400 km si se parcurge in aproximativ 6 ore.

Este de preferat sa treceti cu ferry din Keramoti, deoarece cursele sunt cam la 45 minute, traseul dureaza 40 minute si costa mai putin decat din Kavala, unde cursele sunt cam la 3 ore, dureaza 90 minute si costa mai mult.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Thassos - variante traseu, sfaturi utile, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: DVM ]
[05.02.17 15:57] - florentina123

@dpavel: Multumesc. La fel. La Sunrise chiar a fost o vacanta excelenta!

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Info Sunrise, din DESTINATIA: Sunrise All Suites Resort, OBZOR (BULGARIA) [AUTOR: dpavel ]
[05.02.17 15:52] - adriatica

Giurgiu – ora 4.40 plătit taxa pod 13 lei

RUSE ora. 05 00 platit vignieta Bg.

Veliko Tarnovo ora 06.45

Se urmărește indicator Stara Zagora. La aprox 10 km la iesirea din Veliko Tarnovo, urmati indicator dreapta spre Svilengrad – Gurkovo. Dupa aproximativ 12 km urmati indicator Gurkovo -47 km

Gurcovo ora 07.40

La iesire din Gurkovo, dupa aproximativ 2 km, urmati indicator dreapta Kazanlik -35 km.

Se parcurg aproximativ 12 km, se trece prin dreptul satului Magliz si se urmareste indicator Stara Zagora -24 km.

Stara Zagora – 08.20

Se poate traversa orasul prin centru. La intrarea in oras, se vireaza usor dreapta, urmarind linia troleibuzului.

In timpul traversarii orasului Stara Zagora se urmareste indicator Haskovo.

La iesire din Stara Zagora se urmareste indicator Haskovo, inainte si pe sub pod – 54 km.

In drum spre Haskovo se trece si prin Dimitrovgrad

Haskovo ora 09.10

Intrand in Haskovo urmariti indicator spre Kardzhali – 55 km. Se urmareste acest indicator pana la iesirea din Haskovo spre Kardjali.

Kărdjali -09.50 - 10.30

Alimentare OMV Kardjali https://goo. gl/maps/60i0F (pauza de masa)

De la Kardzali se urmareste indicator Makaza (granita), aprox 58 km. Dupa aproximativ 40 km parcursi, in apropierea unui pod se urmareste indicator Komotini, mergand inainte, pe sub acest pod.

Makaza ora 11.10

Ora 11.40 Makaza – vama Nimfea aproximativ 20 min

La 19 km dupa iesirea din vama Makaza se vireaza stanga, trecand prin dreptul unei benzinarii BP si se urmareste indicator Komotini.

La primul semafor se face stanga si apoi se urmareste indicator dreapta Xanthi - intrarea pe autostrada A2 – E90 – Egnatia Odos – directia Xanthi.

Se merg aproximativ 80 km pe A2-E90 si se iese de pe autostrada in dreptul indicatorului Zarkadia – Chrisoupoli (nu ratati aceasta iesire!!! nu mai puteti intoarce si va trebui sa luati ferry de la Kavala). Coborand de pe A2-E90, urmariti indicator Chrisoupoli – Keramoti.

Makaza (BG) – Chrisoupoli (GR) 102km (toll 2.4 euro autostrada)

Chrisoupoli – Keramoti 18km

Keramoti port ora 13.00

Keramoti (port ferry) 13.00- Limenas (port) ora 14.00

3,5 euro / persoana adult

1,5 euro /copil pana la 10 ani

20 euro / auto peste 4,25 m.

Orele trecute in desfasurator sunt orientative. Dv va faceti programul asa cum il doriti! Drumuri bune si vacanta placuta!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Thassos - variante traseu, sfaturi utile, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: DVM ]
[05.02.17 15:46] - adriatica

Bucuresti - Giurgiu Pod -E85 (DN5) Ruse – Byala – Veliko Tarnovo – Zona loc. Debelets – (DN– pasul Narepublikata – Gurkovo – (DN6) Zona loc. Maglizh – Tulovo – (DN5) Stara Zagora (prin centru) – Dimitrovgrad - Haskovo (prin centru) – Kardzali –

– Makaza (punct frontiera) – Komotini – Egnatia Odos (autostrada) – Chrisoupoli – Keramoti Ferry

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Thassos - variante traseu, sfaturi utile, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: DVM ]
[05.02.17 14:27] - DVM

Da, cel mai ok traseu este Giurgiu - Ruse - Razgrad E70 - Shumen - Varna

la Varna o iei prin oras si faci dreapta spre Burgas (ti indicatoarele de Burgas, drumul este bine semnalizat),

ultimii 30 km, incepand de la Byala sunt cu serpentine unde masina trage f greu (ceva ciudat, au mai scris si altii despre asta, parca nu mai are vlaga).

In rest drumul e foarte ok, bulgarii au drumuri mult mai bune ca la noi cu exceptia A2 care este ca A1 a noastra, peticita, cu gropite si cu denivelari.

Atentie la vigneta daca pleci 7 zile si te intorci in a8a trebuie sa-ti iei vigneta pe 2 sapt. sau pt o luna.

O sa vezi localitati pustii dar si peisaje frumoase. Daca circuli regulamentar totul va fi ok., mai ales la limita de viteza sunt f atenti, daca ai si un co-pilot ii va descoperii sigur prin boscheti. Eu in 6 drumuri i-am gasit doar odata. Am mers prin loc. si cu 80 km dar fiecare pe barba lui. Daca din gresala te opresc, sa ai 10 lv. pregatiti si totul va fi bine.

Cat despre statiune, nu se compara cu Nisipuri, Albena sau celelalte... este cea mai tare din ce au Bulgarii la acest moment.

Atentie la parcare, se ridica imediat masina, daca te opresti pt cateva minute, ramai la masina. La intoarcere sa ai leva sau euro pt plata pod cand intri in tara, nu primesc lei.

Drum bun si distractie placuta. (daca te intereseaza alte detalii, am scris un post, tot aici, pentru hotel Kuban, Sunny Beach - vezi impresii).

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Traseu optim Suceava - Sunny Beach, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: iulian1967 ]
[05.02.17 14:10] - Morganacris

@Kimberly: Mulțumesc, am găsit. ☺

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Cazare ieftina în tenerife, din DESTINATIA: Descoperă Tenerife, TENERIFE (SPANIA) [AUTOR: Morganacris ]
[05.02.17 13:41] - Kimberly

@Morganacris: Ai gasit ce cautai? De ce nu incerci pe site-urile care inchiriaza case sau apartamente?! de ex: AirBnB, Booking, Homelidays... sunt afidabile si e in direct cu proprietarii.

Vacanta placuta!

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Cazare ieftina în tenerife, din DESTINATIA: Descoperă Tenerife, TENERIFE (SPANIA) [AUTOR: Morganacris ]
[05.02.17 12:10] - dpavel

Multumesc frumos Florentina.

Vacante frumoase!

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Info Sunrise, din DESTINATIA: Sunrise All Suites Resort, OBZOR (BULGARIA) [AUTOR: dpavel ]
[05.02.17 10:41] - florentina123

@dpavel:

Buna ziua

Referitor la intrebarile dumneavoastra:

cazarea se poate face inainte de 12.30, incat sa intram cu servirea pranzului? Da, am ajuns in jurul orei 12, camera a spus ca este gata, ne-au pus bratarile si ne-au invitat ca la ora 12,30 sa mergem la masa. Intrarea se face in mod normal cu cina, dar se accepta atat intrarea cu pranzul, iar in ultima zi bratarile nu se taie si se poate servi si pranzul, doar camera trebuie eliberata pana la ora 12. Un gest de ospitalitate din partea Sunrise.

- la camera usa se deschide cu cheie sau cartela? Usile sunt metalice si se deschid cu cheia.

- aerul conditionat este eficient? In fiecare camera si living exista aer conditionat, in momentul sosirii toate erau pornite si sunt eficiente. Se pot regla si pe caldura.

- au fost probleme privind lipsa apei calde sau a consumabilelor (sapun, sampon, hartie igienica)? Nu exista probleme privind apa calda, fiecare apartament are propriul boiler, doar daca lasati apa calda sa curga la nesfarsit aceasta se termina pana la o noua reincalzire a apei din boiler, boiler care este de capacitate mare si pentru un consum normal nu sunt probleme. La sosire pentru fiecare client sunt puse sampon, gel de dus, sapun, hartie igienica, sunt aduse altele pe masura conumului, hartie igienica chiar in excess.

- prosoapele si lenjeria la cat timp se schimba? Zilnic prosoapele daca este cazul, lenjeria la 3 zile, pe langa prosoapele din bai am avut prosoape intr-un cos in camere, multe dintre ele nefolosindu-le niciodata.

- recomandati rezervarea la restaurantul tematic? Aici nu va pot da informatii, nu l-am utilizat, in restaurantul principal sunt atatea bunatati, pe care le puteam alege singura si in cantitatea dorita incat nu am facut rezervare la restaurantul tematic.

- se poate lua apa plata in camera? Se poate lua fara nici o problema, puteti lua si fructe si bere la pahar sau vin, sunt gazde dragute, nimeni nu spune nimic.

- mini barul din camera este gratuit, ce contine, cand se completeaza? Da, este gratuit, este un pachet de bun venit pentru fiecare client si contine bere, apa plata, sucuri atat la cutie cat si la pet, mai aveti tot din partea casei pliculete cu cafea si ceaiuri, aceste pliculete vi se reinnoiesc la 2-3 zile, dar puteti sa va luati linistiti din restaurant, sunt ceaiuri foarte bune si sa le fierbeti in camera cu fierbatorul din dotarea camerei.

- sezlongurile de la piscina si plaja sunt de plastic cu saltele sau de aluminiu cu panza? Sezlongurile de la piscina sunt din plastic, altele din lemn in special in zona piscinei ecologice, au saltele, iar cele de la plaja sunt din aluminiu cu un material din plastic, dar sunt comode.

- la plecare dupa predarea cheii la receptie se taie bratara? Bratara nu vi se ia, va ramane amintire, eu zic ca o aminitire placuta dintr-un complex impresionant, cu oameni primitori, politicosi si serviabili asa cum este Sunrise.

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Info Sunrise, din DESTINATIA: Sunrise All Suites Resort, OBZOR (BULGARIA) [AUTOR: dpavel ]
[05.02.17 09:50] - webmasterX

@dune:

mergeti linistiti la UAI, lantul Grifid (Arabella, Bolero, Vistamar). Aici e deja super ok.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații. În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Sejur Bulgaria, sugestii statiune, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: Grady ]
[05.02.17 09:01] - hainut

buna. la acest buget va incadrati de la 4 stele in sus, mai ales daca cumparati acum excursia.

la sunny beach e foarte bine insa daca va place linistea va recomand sa luati hotel ceva mai departe de plaja.

pt masa gasiti taverne si restaurante cu specialitati la preturi bune, 10-15 euro de prs.

grija unde parcati!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Sejur Bulgaria, sugestii statiune, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: Grady ]
[pg. 477 / 480]: răspunsuri 9521-9540 din total 9595
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 475 . 476 . 477 . 478 . 479 . 480
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.521973848343 sec /