Cele mai recente 9530 răspunsuri publicate

Pagina 476 [din 477]
[ 9530 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 473 . 474 . 475 . 476 . 477
[01.09.16 18:22] - a-batran

Buna, am vazut tarziu (prea tarziu?) intrebarea ta. Daca nu te-ai lamurit intre timp sau daca nu ai ajuns inca, sa stii ca pana la plaja e de mers (cu masina de preferinta), apa e ok, dar plaja e micuta. In resort sunt doua restaurante dar, ca tot locul de acolo, cam scumpute. E un resort de 5 stele si totul e la nivelul asta. Spa-ul e senzational. In general, cei care merg acolo sunt mai mult adulti si care, daca nu vor sa practice golful, vin la spa. Magazinele sunt doar in Balchik. In resort cum am spus sunt restaurante si un bar si... in general totul e la nivel premium...

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: A fost cineva la Golf Apartments?, din DESTINATIA: Lighthouse Golf & Spa Resort, BALCIC (BULGARIA) [AUTOR: AncaMiki ]
[01.09.16 17:53] - Alexandrast

Eu locuiesc in Cluj si v-as sugera astfel:

- fie un tur al oraselor mari: Brasov- Sibiu- Sighisoara.

- un circuit : cetatea Alba Carolina, Cheile Aiudului, Coltii Trascaului (satele unguresti Coltesti- Rametea), vizita la Salina Turda, intrare pe valea Ariesului va poarta spre mai multe variante. Mergeti spre Arieseni. de acolo intrati in zona moteasca. Sunt mai multe optiuni

- tursim montan: Padis. Se poate aborda dinspre Cluj.

Ardealul este mare. Nu se poate sintetiza ca si "Maramuresul"

Cel mai usor ar fi sa ne spuneti ce va place sa faceti, la ce v-ati gandit si de acolo putem sa facem sugestii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta 2017 in Ardeal, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Nica Anca ]
[01.09.16 17:39] - Ioana_Ioana

Recomand sa faceti un circuit - Brasov - Sibiu - Sighisoara - (eventual SOvata) - Tg Mures si poate ajungeti si in Cluj Napoca. Depinde de specificul circuitului. Doriti multe vizite sau doriti mai mult relaxare in ardeal?

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta 2017 in Ardeal, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Nica Anca ]
[01.09.16 17:34] - Ioana_Ioana

@Alexandrast - Multumesc tare mult

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: 4 zile in Delta Dunarii, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Ioana_Ioana ]
[01.09.16 17:25] - iosvas

Brașov - Bucuresti - A2 - Drajna - Slobozia - Tulcea. Drumul este foarte bun si usor de parcurs.

Din Tulcea mergi la Murighiol. Masina o poti lasa la debarcader (Murighiol) in parcare pazita (8 lei pe zi).

Te poti caza la o pensiune in Uzlina, am fost cazati la Prodelta 170 de lei e zi cu mic dejun inclus.

Masa o poti servi in pensiune dar e cam scump. accepta si cu mincare de acasa cu conditia de a servi cel putin o masa la ei.

Pentru a vizita Delta poti inchiria barca de la pensiune, poti negocia pretul.

De asemenea detaliile pentru transportul dus si intors din Murighiol pina in Uzlina le stabilesti sunind la pensiune. Noi ne-am simtit minunat. vezi impresii

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: 4 zile in Delta Dunarii, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Ioana_Ioana ]
[01.09.16 16:43] - cozo21

@Ioana_Ioana -

Buna ziua,

Aventura noastra a inceput din Bucuresti -A2- Drajna- Slobozia-Tulcea. Drumul este foarte bun si usor de parcurs.

Din Tulcea am fost cazati pe hotelul plutitor sincron delta (plecarea se face de pe faleza). Sunt pachete de 3-4-5 nopti in functie de grupul care se formeaza (sunt aprox 20 de locuri). Pretul era 65 euro de persoana pe noapte cu totul inclus (3 mese pe zi, cafea, apa, 1 butoi cu bere draft din partea casei ptr toti turistii cazati, sucuri).

Puteai urca la bordul hotelului cu bautura ta, mancarea a fost foarte buna, magazin pentru a cumpara ceva nu mai aveai deoarece ancorarea se facea in inima deltei pe un canal.

Se organiza excursii cu barca, plimbari cu salupa rapida, pescuit.

Personalul hotelului a fost foarte amabil, apa calda non-stop, curatenie, hamace la etaj unde te puteai relaxa in liniste la plaja, terasa.

Noi ne-am simtit minunat.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: 4 zile in Delta Dunarii, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Ioana_Ioana ]
[01.09.16 16:40] - Andreutzza

@Ioana_Ioana - buna! In sfantu gheorghe este foarte frumos in perioada aceasta!

Preturile sunt foarte mari, o masa de pranz de doua persoane fara 60-70 lei nu o iei! de recomandat sa mancati la oameni in curte, veti vedea anunturi peste tot, cu salupa de asemenea vedeti numere de telefon peste tot,

exista si posibilitatea de la resort dar pretutile sunt triple, vezi impresii,

exista un magazin centru fix langa banca, unde gasiti aproape orice doriti, cu tantarii nu am avutnptobleme anul trecit fix in aceasta perioada dar in iulie anul acesta ne au mancat la propriu!

Din Brasov cred ca o puteti lua pe la Buzau pe intorsura, ramicu sarat - braila - treceti bacul tulcea si cr mai urmeaza, e cel mai scurt si bun drum

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: 4 zile in Delta Dunarii, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Ioana_Ioana ]
[01.09.16 16:16] - Alexandrast

Buna ziua,

pe canalul sfantu Gheorghe am fost si noi. Ne-am cazat in Mahmudia care este un sat pescaresc. vezi impresii

Noi nu am optat pentru resort. In cazul nostru, am facut drumul cu masina pana in curtea cazarii noastre.

1. Drumul parcurs de noi a fost prin brasov. Va recomand ruta pe care am venit noi: Brasov-Ploiesti-Slobozia-Harsova-Tulcea. Nu va recomand alta ruta pentru ca drumul nu e bun. Am avut mai multe discutii cu oameni care au venit sau plecat din delta, atat aici in Cluj cat si cat ne aflam acolo si toata lumea a zis ca am ales varianta cea mai buna de drum.

De asemenea si drumul Tulcea-Dunavatu si drumul de Plopu (cel care duce spre Ovidiu, spre litoral) sunt facute in ultimii ani si arata exemplar.

2. In ceea ce priveste excursiile am testat putin terenul. In Tulcea -5-6 ore pana la Mila 23 costa 150 lei (eram mai multi in barca 6-8). In Mahmudia gazda noastra ne0a dus cu barca mica pt 150 lei doar pt noi 2 si am si pescuit (cca 5 ore si ceva desi tariful era pt 4 ore). La Dunavat in port ni s-a cerut 130 lei/ora. Astea sunt singurele info pe care le stiu legat de transfer.

Tot gazda noastra a zis ca era si o tura mai lunga prin canalele deltei pe care am fi platit 500 lei. Sau o limbare pana la Sfantu Gheorghe la varsare 700 lei.

3. Pranzul l-am luat in general in taverne. Cina ne-o facea gazda noastra lipoveanca. Mancare deosebita. Daca vreti cautati-o pentru o masa. Daca o anuntati cu o zi inainte va pregateste.

Mahmudia / Murighiol / Tulcea (in port este Ivan Pescar, recomand storceag de sturion de culturacu 25 lei portia imensa).

Preturi de mancare: 15-20 bors, 25-30 leistorceag, 25 lei plachie sau saramura.

4. In Mahmudia era magazin profi si cateva magazine mici. Cred ca si la Murghiol erau dar nu imi amintesc exact.

In Mahmudia nu ne-am simtit "trasi pe sfoara". In alte locuri am auzit multe povesti.

Daca va mai pot ajuta sa-mi zici.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: 4 zile in Delta Dunarii, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Ioana_Ioana ]
[01.09.16 16:11] - cristiciursa

@Ioana_Ioana - Bună. Nu vă pot da informații despre Sf. Gheorghe, noi am fost în Mila 23.

Ca și traseu am ales varianta trecerii cu bac-ul pe la Brăila, deoarece după Delta urma să ajumngem pe litoral, si nu am vrut să facem același drum de două ori.

Excursiile au fost organizate de pensiunea la care ne-am cazat, la fel și cele 3 mese ale zilei, toate au fost incluse în pachetul plătit.

La Mila 23, pe debarcader există 2 magazine si 2 baruri suficient de bine aprovizionate și cu prețuri decente.

Călătorie plăcută.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: 4 zile in Delta Dunarii, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Ioana_Ioana ]
[01.09.16 16:08] - Bia710

În vin in minte asa, la ”prima strigare”, două variante:

1. Zona Praid-Sovata - Corund: noi am fost anul trecut în luna august 5 zile în zona respectivă, doar pentru a descoperi locuri noi, nu pentru tratament. A fost o vacanță foarte reușită pe care am descris-o în două articole pe care le găsești aici: vezi impresii și aici: vezi impresii

De asemenea gasesti si alte articole pline de informații referitoare la zona, scrise de colegii AFA, aici: amfostacolo.ro/hotel.php? ... a-praid&id=4909

2. Un tur al cetăților și bisericilor fortificate: Sibiu, Sighișoara, Făgăraș, Brașov, Prejmer, Hărman, Viscri, Sighişoara, Biertan, Mediaş, Sebeş, Cârţa, Cristian, Cisnădie, Cisnădioara ș. a. Eu le-am vizitat separat, cu diverse ocazii și încă nu pe toate dar cred că un tur al acestora este un prilej pentru o vacanță reușită în care să îți umpli sufletul de frumos și mintea de istorie.

Ordinea ideilor este aleatorie, nu pot să le compar ca să spun că o variantă ar fi mai frumoasă decât cealaltă. Depinde ce dorești de la vacanța respectivă.

Alegere buna si vacanțe frumoase!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta 2017 in Ardeal, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Nica Anca ]
[01.09.16 16:05] - webmasterX

@Nica Anca

n acest an (2016) am fost in concediu in maramures.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații. În plus, atunci când soliciţi informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta 2017 in Ardeal, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Nica Anca ]
[01.09.16 16:01] - ANILU

În Ardeal oriunde vei merge este frumos. Eu îţi pot recomanda zonele pe unde ne-am plimbat noi anul acesta.

Sibiu - Cristian - Cheile Cibinului - vezi impresii.

Zona Sovata este o zona frumoasă, am scris despre plimbarea noastră cu mocăniţa.

Vei mai primi răspunsuri de la colegii care au fost prin Ardeal sau poţi citi impresii direct aici pe AFA la rubrica - România-Ardeal, de unde de poţi inspira în stabilirea unui traseu.

Alegeri inspirate îţi doresc.

Toate cele bune.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta 2017 in Ardeal, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Nica Anca ]
[01.09.16 15:49] - zlatna

@Nica Anca -

Ardealul este mare. Depinde in ce zona anume doriti sa mergeti. Eu va pot recomanda in zona muntilor Apuseni, zona Albac-Arieseni. Noi nu am fost cazati in zona, dar am vizitat mai multe obiective turistice din acesta zona, Pestera Scarisoara, Cascada Pisoaia, partia de schi de la Arieseni. In zona se afla mai multe pesteri precum celebra Pestera Ursilor din Rieni, apoi Pestera Focul Viu.

Apoi daca nu doriti sa mergeti la munte, va propun zona Sighisoara, pe langa cetatea din localitate pe drumul dintre Sighisoara si Brasov gasiti multe Biserici sasesti Fortificate, cum sunt cele din Saschiz, Viscri, Mesendorf, etc. In Saschiz este si o cetate cam darapanata dar merita vizitata. Apoi o cetate frumoasa este la Rupea (complet renovata) Noi am fost anul acesta in zona si am vizitat toate aceste obiective. Am fost cazati la pensiunea Maria si Elena din Saschiz. In Sighisoara am fost in 2015 si am stat la Vila Mara.

In Alba Iulia puteti vizita cetatea Alba Carolina care acum dupa renovare dupa parerea mea este cea mai frumoasa din tara (sunt putin subiectiv).

Sper ca v-am starnit interesul pentru unul dintre aceste obiective

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta 2017 in Ardeal, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: Nica Anca ]
[01.09.16 13:35] - al3xa_sv

Urgent! Va rog ajutati-ma sunt nou pe forum si nu stiu cum sa postez. Stiti vreo companie care accepta si card de debit, sau eventual cardul de credit sa fie pe numele sotiei care nu are permis?

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Inchiriere masina Portugalia, din DESTINATIA: PORTUGALIA, [AUTOR: AdinaS ]
[01.09.16 13:29] - ionicast

multumesc pentru raspuns

http://amfostacolo.ro/intrebare-det.php?a=1&iid=8976

eu imi doresc jacuzi in camera

http://amfostacolo.ro/intrebare-det.php?a=1&iid=8788

nu s-a raspuns la solicitari

http://amfostacolo.ro/intrebare-det.php?a=1&iid=3804

prima postare e din ianuarie 2013, iar ultima din ianuarie 2015

ma gandesc ca in 2 ani s-au mai schimbat lucrurile, au mai fost si alte experiente... oricum multumesc pentru efort

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel / pensiune cu jacuzzi, la munte, din DESTINATIA: ROMÂNIA, [AUTOR: ionicast ]
[01.09.16 13:25] - marinab

@T. D. R - Buna,

Banuiesc ca traseul cu auto e hotarat, va sfatuiesc totusi sa aveti o cazare intermediara. Pt un copil de 1 an este f greu si obositor. Prietenii cu care am fost, au un copil de 2 ani, nu stiu cum a rezistat atatea ore.

E obligatoriu sa stea in scaunul special pt copii, nu mi se pare atat de comod. Fiul meu de 13 ani s-a cam vaitat, ar fi vrut sa se mai intinda pe bancheta, nu mai are loc😀. Cat a fost mic, am ales sa mergem in Romania si atunci nu era obligatoriu scaunul special pt copii, iar cand am plecat in strainatate am mers doar cu avionul.

Nu vreau sa te descurajez, dar cred ca pt un copil mic e totusi greu. Daca stiti ca nu sunt probleme cu rau de masina, smiorcaieli si rabdare sa stea in scaunul de masina, va fi bine. Va doresc un drum usor si concediu placut.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta in Grecia, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: T.D.R ]
[01.09.16 12:57] - prichindica

@gianina omer - MULTUMESC FRUMOS!

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: divertisment, din DESTINATIA: Grand Victoria Hotel, SUNNY BEACH [Slanchev Briag] (BULGARIA) [AUTOR: prichindica ]
[31.08.16 22:01] - LTZ

@LTZ - Intradevar am testat gresit, valabilitatea expira pe 15.03.2017, merci oricum pentru pont, voi cauta pe site-ul MAE.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Valabilitate pașaport pentru copil, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: ADIGHETU1 ]
[31.08.16 19:06] - sunnyday07

@webmaster - sigur scriu - descarc pozele, pun amintirile cap si coada si revin :-)

[31.08.16 18:51] - webmaster26

@sunnyday07 - cel mai bine ar fi ca după ce te liniștești să ne împărtășești impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații. În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

[pg. 476 / 477]: răspunsuri 9501-9520 din total 9530
pag: 1 . 2 . 3 - . . . - . 474 . 475 . 476 . 477
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2017 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.313756942749 sec /