Cele mai recente 9594 răspunsuri publicate

Pagina 2 [din 480]
[ 9594 răspunsuri ] - ORD. DUPĂ: DATA ÎNCĂRCăRII (descrescător - cele mai recente primele)
pag: 1 . 2 . 3 . 4 . 5 - . . . - . 476 . 477 . 478 . 479 . 480
[21.01.18 15:43] - ioana1976

@sebigeanina: In discutie era Gural Tekirova, nu Gural Premier Belek, asa ca plaja cu nisip nu se pune :)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Gural Tekirova sau Rixos Sungate, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: maria iasi ]
[21.01.18 13:08] - sebigeanina

Da, Nicole ai dreptate nu am fost atent la care Gural face referire.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Gural Tekirova sau Rixos Sungate, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: maria iasi ]
[21.01.18 13:00] - nicole33

@sebigeanina:

nu stiu ce gusturi ai in privinta plajei dar sa stii ca daca ai sa alegi Rixos sa nu ai pretentia la o plaja cu nisip pentru ca la ei ai sa gasesti pietricele pe mal si in apa pietre si bolovani.

Ai dreptate în ceea ce priveşte plaja, dar nu în totalitate. De aceea, nu este bine să generalizezi.

Am fost de două ori la Sungate şi am constatat personal existenţa a două zone de plajă cu nisip, inclusiv în apă. Este vorba de zona Babies Beach, aflată în capătul resortului spre far şi în apropierea castelului de nisip şi o altă zonă aflată în dreapta restaurantului pescăresc. Deci, dacă vrei, găseşti şi plajă cu nisip la Sungate.

Probabil nu ai citit cu atenţie, dar întrebarea era despre Gural Tekirova şi Rixos Sungate, ambele din zona Kemer :D

Autoarea declara mai sus că:

Dintre Kemer si Belek, ne place mai mult Kemer.

Deci alegerea zonei mie mi se pare clară şi la fel de clară mi se pare asumarea, în cunoştinţă de cauză, a unei plaje mai slabe decât cea din Belek.

Pledoaria făcută pentru hotelurile din Belek este ok, chiar dacă este off topic :)). Şi mie îmi place mult acea plajă şi hotelurile luxoase care beneficiază de ea, altfel nu aş fi ales să mă cazez la Gural Premier Belek, Adam & Eve, Sueno Deluxe Belek, Susesi Deluxe, Papillon Belvil. Chiar şi pentru anul acesta am în plan o cazare la un hotel nou cam în aceeaşi zonă :)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Gural Tekirova sau Rixos Sungate, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: maria iasi ]
[21.01.18 12:38] - sebigeanina

Salut, nu stiu ce gusturi ai in privinta plajei dar sa stii ca daca ai sa alegi Rixos sa nu ai pretentia la o plaja cu nisip pentru ca la ei ai sa gasesti pietricele pe mal si in apa pietre si bolovani.

Daca preferi sa stai la piscine este bine pentru ca hotelul arata foarte bine plin de verdeata flori si gazon cred ca este cel mai mare din Turcia, practic pe parcursul unei saptamini nu am avut senzatia de aglomerat in nici un moment, oricind gaseai locuri libere pe sejlonguri la piscine s-au la mare. Daca esti o fire sportiva ai multe posibilitati de a practica multe sporturi.

Daca preferi in schimb la hotel sa ai si plaja cu nisip si eventual cu ponton iti recomand Gural Premier Belek un hotel frumos plin de verdeata cu o plaja frumoasa care l-am vazut cind am fost la Spice Hotel in 2016. Fa-ti calcule si alege ce crezi ca iti place.

La Gural esti in zona cea mai frumoasa din Belek ai alaturi Spice, Adam si Eva, Maxx Royal, Voyage Belek, Susesi de Luxe si multe altele unul mai frumos ca altul.

Eu am fost in mai multe plimbari pe plaja in Belek pentru a vedea hoteluri, pui de broasca testoasa, sa ne relaxam pe cand la Rixos nu aveai aceasta posobilitate pentru ca aveai gard de ambele parti.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Gural Tekirova sau Rixos Sungate, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: maria iasi ]
[21.01.18 11:49] - irinad

Ţi-aş supune atenţiei Hotel Tarnovo situat aproape de centru, lângă parcul Marno Pole, de două stele, dar are de oferit facilităţi diverse, unde am stat şi eu de două ori, cu ocazia celor două revelioane petrecute în Veliko Târnovo. vezi impresii.

Se poate parca şi pe strada din faţa hotelului care fiind spaţiu public, atrage după sine plata la anagajaţii primăriei care vin special s-o facă, sau se poate lăsa maşina în parcarea subterană a hotelului contra cost la recepţie.

Îţi voi da şi adresa hotelului hoteltarnovo.com/?go=&lang=en pentru a putea vedea cum se prezintă.

Am mai stat în 2015 şi la hotel Arena Târnovo, situat lângă stadionul Etar, deci nu central (cam 15-20 minute de mers pe jos), însă în condiţii foarte bune, îmi amintesc că, deşi era foarte frig afară, căldura de la calorifere era excesivă chiar.

Bugetul este absolut acoperitor.

Şedere plăcută să aveţi la Veliko Târnovo!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel Veliko Tărnovo cu incalzire centrala, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: ana anghel ]
[21.01.18 11:08] - Dragos

Eu am stat la Hotel Akvaya, destul de central.

Dacă-mi amintesc bine, erau și calorifere.

De fapt, orașul fiind într-o zonă centrală a țării, cu turism relativ constant, ar fi chiar culmea să asigure încălzirea spațiilor de cazare exclusiv prin instalații de AC. Mai ales că astea nu pot face față (în general) temperaturilor foarte coborâte.

PS - am observat că mergeți cu mașina personală - un mare avantaj la acest hotel este garajul subteran unde o puteți lăsa până la plecare! Parcarea prin Veliko Târnovo e relativ complicată (nu prea sunt locuri și se ridică mașinile la greu). Pentru deplasări scurte, taxiul e mai ieftin ca o parcare!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Hotel Veliko Tărnovo cu incalzire centrala, din DESTINATIA: BULGARIA, [AUTOR: ana anghel ]
[21.01.18 10:20] - webmaster26

@Donea: Solicitarea nu face obiectul secțiunii "Ce-mi recomandați".

Așa cum este explicitat, dealtfel, CLAR în textul introductiv al inițierii unei CMR, întrebările referitoare exclusiv la un singur hotel se încarcă în rubrica acelui hotel (procedând astfel, întrebarea sau întrebările sunt notificate automat tuturor celor care au scris impresii din acea destinație).

Solicitarea a fost mutată în rubrica în care trebuia încărcată inițial - cea a hotelului în cauză.

IN CONTEXT, LA INTREBAREA: Hotel Aydinbei Gold, din DESTINATIA: Aydinbey Gold Dreams [Turkler], ALANYA (TURCIA) [AUTOR: Donea ]
[21.01.18 10:01] - Mihai18

@webmaster: Mulțumesc

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Doresc cazare Istanbul cu parcare proprie, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: fany2all ]
[20.01.18 23:30] - Nicu

Larnaca

De ce?

Aeroportul unde ajungeti e in Larnaca, de acolo ajungeti la cazare in 20- 30 minute cu autobuz nu cu taxi

Plaja e in oras si intrarea e lina in apa

Daca vrei excursii si plimbare in alte zone inclusiv Ayia Napa sau alt loc din centru din Larnaca pleaca autobuze in toate zonele turistice.

Copilul e prea mic ca sa faca deosebire intre ce e aia Larnaca sau Ayia Napa, important e intrarea lina in apa si faleza de plimbare in zona.

Cel mai bine e cazare la studio cu chicineta cu copil mic.

Atentie iunie e deja foarte cald.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Statiune si hotel potrivite pentru o familie cu copil, din DESTINATIA: CIPRU, [AUTOR: Licurici10 ]
[20.01.18 20:12] - ioana74

@Licurici10: Protaras hotel Sunrise Beach (vezi impresii) sau Sunrise Gardens.

Statiune animata dar nu aglomerata, o faleza superba pe care sa te plimbi seara si apa de culoare ireala cu intrare lina in mare. vezi impresii

E perfecta pt copii ☺☺

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Statiune si hotel potrivite pentru o familie cu copil, din DESTINATIA: CIPRU, [AUTOR: Licurici10 ]
[20.01.18 19:29] - indiralisa_26

Buna! Ayia Napa este extraordinar de aglomerata! Mi se pare potrivită pentru tineri care vor distracție la maxim!

As alege Protaras!

Citește si review-ul meu din 2017! Poate te inspiri de acolo! vezi impresii

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Statiune si hotel potrivite pentru o familie cu copil, din DESTINATIA: CIPRU, [AUTOR: Licurici10 ]
[20.01.18 19:18] - Aura2018

Ayia Napa e minunată dar prea aglomerată, de mers mai mult pentru distracţie / viaţă de noapte.

Protaras are o plajă foarte frumoasă, marea e... ireală, după cum spuneţi, albastră-verzuie (turquoise), situată aproape de prima, dar tot aglomerată.

Larnaca - plajă mare cu nisip, intrare lină în mare, aglomerată...

Paphos, oraş inclus în totalitate în patrimoniu UNESCO, nu excelează la capitolul plaje, e pentru vizitat, oferă incredibile pagini de istorie.

Cam greu de ales.

Aş alege între Protaras şi Larnaca, dacă e să ţin seama şi de cerinţele unui copil, iar de acolo, în cele 10 zile, aş merge şi-n alte locuri/plaje. Distanţele sunt scurte, autobuzele circulă ceas, străzile nu-s nici pe departe ca pe la noi...

Noi am avut la cazare o experienţă urâtă, de aceea îmi permit să NU (!!!) recomand hotelul Princess Beach din Larnaca, unde, deşi am plătit anticipat cazarea, ne-au mutat împotriva voinţei noastre (probabil în cârdăşie cu agenţia prin care am rezervat) la Protaras, unde cazarea a fost de-a dreptul infectă - la hotel Tsoccos Gardens (sunt şi alte Tsoccos, dar numai unul... Gardens, absolut execrabil).

Concluzie: Cipru e o destinaţie în care m-aş întoarce - pentru arheologie şi pentru plaje. Că ni se întâmplă şi neplăceri - asta e, ne sunt făcute de oameni, nu de natură.

Vacanţă frumoasă vă doresc.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Statiune si hotel potrivite pentru o familie cu copil, din DESTINATIA: CIPRU, [AUTOR: Licurici10 ]
[20.01.18 15:56] - webmasterX

@laurentium:

iti recomand in Antalya [... ] Royal Taj Mahal.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații. În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare in Antalya, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Donea ]
[20.01.18 15:55] - webmasterX

@redmari108:

Vila Doxa are cea mai buna cazare in Sarti, elegant, foarte curat, cu un mic dejun excelent inclus, servit in camera, pe terasa.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou. Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații. Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare Sarti cu MD, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: dngheo ]
[20.01.18 15:33] - redmari108

Vila Doxa are cea mai buna cazare in Sarti, elegant, foarte curat, cu un mic dejun excelent inclus, servit in camera, pe terasa.

Vila e ferita de zgomotul din centrul staiunii, dar se afla la 5 minute de mers pe jos de centru si la 1 minut de plaja, zona neaglomerata. Ziua si noaptea e liniste, te poti odihni.

E ideala pentru o vacanta perfecta.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare Sarti cu MD, din DESTINATIA: GRECIA, [AUTOR: dngheo ]
[20.01.18 14:32] - Carmen Ion

@giuliani: Are dreptate. @ruxycio, în toiul verii e infernal de cald și mare aglomerație pe șosele. Eu am fost în Puglia în prima jumătate a lui iunie și deja era cald.

Din Bari către Polignano, Ostuni, Matera sau Alberobello nu merită să mergi cu mașina, peisajul e arid și nu prea ai ce vedea în drum. În plus, trenurile sunt mai rapide și ieftine.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta in Puglia: Monopoli sau Otranto? , din DESTINATIA: ITALIA, [AUTOR: giuliani ]
[20.01.18 14:26] - ruxycio

@giuliani: In iulie sudul italiei este foarte aglomerat, am fost in vara lui 2017 din 15-30 iulie la Torre Lapillo, este pe pe partea opusa de Bari, marea este superba si buna pt cei cu copii mici, deoarece are intrare lina si nu este adanca. ca si orase ce ai specificat Gallipoli este frumos, dar inuman de vazut in iulie. noi eram cu masina inchiriata din Bari, am mers pe autostrada bara la bara si spre mare si inapoi, iar prin orase o aglomeratie de nedescris.

cea mai linistita si frumoasa zona din Puglie mi sa parut Vieste, si ca si ospitalitate, restaurante, orasul frumos, plaja... totul la superlativ, si poti vizita parcul national Gargano, Manfredonia. Vezi ca am review despre cazare si zona. mi-a placut maxim Vieste- si va ramane mult timp in sufletul meu. cazarea sa o alegi in partea de plaja a orasului jos, am pus si detalii despre cazareunde am stat noi un superb loc, si in 10 min erai sus pe coasta in oras sera pt cina si vizite. Villaggio Turistico 'Sant Andrea' [Vieste, Sant Andrea]

din sud am venit dezamagita (plajele sezlong unu in altul, pe cele libere nu puteai arunca un ac, si zilnic cautam alte plaje in speranta de liniste si frumos, dar sa dovedit un concediu in masina injurand traficul si cu depasirea bugetului propus si nu a fost putin).

in speranta ca te-am ajutat iti doresc o vacanta frumoasa!!!

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta in Puglia: Monopoli sau Otranto? , din DESTINATIA: ITALIA, [AUTOR: giuliani ]
[20.01.18 13:37] - laurentium

iti recomand in Antalya hotelurile Sea Planet (vezi impresii) sau Royal Taj Mahal.

Au plaje superbe plus ca Royal Taj Mahal are si parc de distractii.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Cazare in Antalya, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: Donea ]
[20.01.18 12:42] - Carmen Ion

@giuliani: Nu știu de unde ai dedus că Puglia are plaje frumoase; poate stâncoase...

Nu e cea mai bună alegere din Italia pentru băi de soare.

Gallipoli, pe țărmul vestic, pare mai ofertant din acest punct de vedere, dar nu am fost și nu pot comenta. Ce știu cu certitudine este că nu vei găsi combinația de plajă de nisip+centru vechi pe coasta de est decât la Bari, care are propria plajă, nu foarte firoasa, dar OK, după mine, și foarte multe de oferit in materie de obiective istorice și shopping. În plus, numai de aici poți ajunge lesne cu trenul la Alberobello, Matera, Ostuni și Polignano.

Prin urmare, Gallipoli și Bari par a ficeamai bună idee, pe care văd că o aveai deja în minte.

Aștept reviewurile tale din locurile vizitate - nu cred că ai scris nimic, de pildă despre Coasta de Azur, deși ai solicitat părerile noastre...

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Vacanta in Puglia: Monopoli sau Otranto? , din DESTINATIA: ITALIA, [AUTOR: giuliani ]
[20.01.18 10:17] - nicole33

@maria iasi:

La Papillon am ales cazarea in hotelul principal, la vile nu am stat nciodata...

Ani de zile am avut o reţinere în ceea ce priveşte cazarea la vile, convinsă fiind că gradul de confort al acestora este mai redus decât în cazul clădirii principale a aceluiaşi hotel, că sunt mai greu de întreţinut, mai ales iarna, că au un risc crescut de igrasie din cauza umezelii.

În 2011 am avut o primă experienţă în Ozdere când m-am cazat la parterul unei viluţe, fără balcon, doar cu o terasă de unde ieşeam direct în grădina plină de flori parfumate, cu o vedere perfectă la mare. Mi-a plăcut atât de mult încât anul următor am ales fără să clipesc la Belvil cazarea la bungalow, mai ales că aveam şi informaţia că acestea tocmai ce fuseseră renovate chiar în acel an. Am vizionat mai multe camere şi abia a opta a fost exact pe gustul meu. Avea doar 27 mp faţă de 40 mp cât aveau camerele din hotel, dar arăta mult mai bine, totul era nou, în timp ce camerele din hotel arătau foarte învechite, până şi mirosul era altul.

Cautam un hotel cu mai multe activitati pentru copilul nostru de 12 ani, cred ca cei de la Rixos se pliaza mai mult pe cerintele noastre, desi am vazut ca cei de la Gural au mai multe topogane.

Nu m-am gândit că toboganele sunt atât de importante pentru tine, altfel ţi-aş fi recomandat Rixos Tekirova pentru serviciile Rixos, dar mai ales pentru aquaparkul deosebit, chiar remarcabil pentru un aquapark de hotel (cu circuit închis). Aquapark de hotel mai "tare" decât cel de la Rixos Tekirova nu am văzut decât la Maxx Royal Belek, dar deja vorbim de altceva. Camerele de la Rixos Tekirova mie nu prea mi-au plăcut, acestea fiind mai mici decât la Sungate. În schimb, m-am bucurat de o vedere la mare superbă şi eram mai aproape de plajă.

Este bine de ştiut faptul că alegând un hotel Rixos, orice hotel Rixos, poţi beneficia de acces gratuit la parcul tematic The Land of Legends din Kadriye, inclusiv de transport gratuit până acolo, prin simpla rezervare prealabilă la guest relations. Despre Legends poţi afla mai multe citind articolul colegei noastre Cris - vezi impresii. L-am vizitat şi eu anul trecut, dar am mers cu maşina mea pentru că aşa am vrut eu. O singură zi nu cred că este suficientă pentru câte sunt acolo.

IN CONTEXT, LA SOLICITAREA CMR: Gural Tekirova sau Rixos Sungate, din DESTINATIA: TURCIA, [AUTOR: maria iasi ]
[pg. 2 / 480]: răspunsuri 21-40 din total 9594
pag: 1 . 2 . 3 . 4 - . . . - . 477 . 478 . 479 . 480
FILTRE posibil de aplicat
  • AUTOR (user)
  • DESTINAŢII
  • ANUL scrierii
  • TEXT CĂUTAT

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagina generata in 0.0797431468964 sec /