82919 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Polignano a Mare

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
31.10.2017
DE
Avatar Rodel
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 03.05.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 2 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Polignano a Mare - istorie, natură, poezie și romantism


  Urmare de aici

  A -ți petrece câteva zile de vacanță în Bari, nu înseamnă doar vizitarea orașului, ci și a unor locuri frumoase din regiunea Puglia. Unul dintre aceste locuri este Polignano a Mare.

  Din Bari se poate ajunge în Polignano pe mai multe căi: cu autobuz (n-am încercat), cu mașina sau cu trenul. Cu mașina se face 20 min., iar cu trenul, compania Trenitalia, aproximativ 30 min. Util de știut: biletele se cumpără de la automate și se validează înainte de a urca în tren. Costul unui bilet este 2.50 Euro un drum. Ultimele două variante le-am folosit, pentru că am vizitat orașul de două ori.

  Prima vizită, în care am apelat la firma de turism a unor prieteni (cunoscuți pe Facebook!), Johnnytravel &Work, foarte serioși și drăguți cei doi soți cu care efectiv m-am împrietenit depășind spațiul virtual și care ne-au oferit bonus această excursie în Polignano a Mare, a fost chiar a doua zi a vacanței în Bari, adică în 7 octombrie.

  Vremea a fost cât se poate de capricioasă, cu vânt puternic, ploaie cu intermitențe, soare din când în când care se ivea cu zgârcenie dintre nori, ca să intre repede înapoi. Dar dincolo de aceste capricii, am avut parte de un spectacol incredibil al naturii dezlănțuite. Valurile puternice se spărgeau de stâncile ce se ridicau din mare, stropii ajungeau până sus pe balconetele de unde făceam fotografii. Intrați într-un local, urgia dezlănțuită a deschis cu o bubuitură puternică ușa ce dădea spre mare și trei bărbați i-au făcut cu greu față până să reușească s-o închidă și să-i pună niște bolovani propteală. Spectacolul naturii a fost mai presus de vântul puternic și ploaia care ne-a cam biciuit.

  Dar Polignano a Mare merita văzut și într-o zi senină. Și i-am rezervat în penultima zi, 12 octombrie, o altă vizită. De data asta ne-a întâmpinat un oraș cu o natură prietenoasă, cer senin, mare calmă, poezie și romantism, iar pe deasupra, și detaliile istorice pe care la prima noastră întâlnire le-am observat prea puțin.

  Puțină istorie

  Polignano a Mare este vechi, foarte vechi, datând din sec, al IV-lea I. CH. Grecii au fondat aici un oraș, Neapolis. S-a dezvoltat sub stăpânirea romană în timpul Împăratului Traian, de când a rămas o parte din podul de pe Via Traiana, cunoscutul și fotografiatul Ponte Lama Monachile.

  Venind de la gară, drumul trece printre arbori ornamentali, apoi strada se deschide într-o piațetă în mijlocul căreia te intâmpină un grup statuar închinat eroilor țării. Traversezi și în stânga este poarta de intrare în orașul vechi, Il Borgo Antico. Pășești pe sub arcada porții L”Arco Marchesale și intri în în poveste. Străduțe pietruite, case cu flori, rufe întinse la uscat. Și aici începe și poezia

  De ce poezie? Pentru că Polignano a Mare este un oraș cu poezie nu numai la figurat, ci și la propriu. Am găsit case, trepte pe care sunt scrise versuri, citate din scriitori mai mult sau mai puțin celebri, aforisme. Printre flori, acestea dau un farmec aparte și inedit orașului și acea notă de romantism la care contribuția majoră și-o aduce natura.

  Am citit că Polignano a Mare este considerat perlă a Adriaticei. Eu nu pot decât să subscriu, deși cred că mai sunt și altele în șiragul de perle ale Adriaticei.

  Priveliștea pe care ți-o oferă acest oraș este într-adevăr superbă. Străzile duc spre mare. O mare de un albastru incredibil, în nuanțe diferite. O mare care a săpat în stânci grote. O mare pe care am văzut-o dezlănțuită, lovind cu putere stâncile, când culoarea era pământie, valurile inspumate, albe, o mare nervoasă, care m-a încântat la fel de mult și în starea ei agitată, ca și în starea ei de calm.

  Sunt câteva, vreo 12, puncte de belvedere de unde admiri fascinat și fotografiezi peisajul mării. Sunt așa numitele Balconette sul Mare. Un grilaj din fier te desparte de marea pe care o ai la picioare. Te uiți în dreapta, te uiți în stânga și nu te saturi să admiri casele care parcă țâșnesc din apa mării, grotele săpate de aceasta.

  Acolo, într-un loc deosebit, se află și un restaurant, Grotta Palazzesese, așezat chiar pe buza stâncii. L-am văzut și fotografiat de la distanță. La ora aceea, nu era niciun client în el. Poate seara, când cred că locul devine mai romantic. Din câte am aflat, un meniu costă cel puțin 100 euro de persoană. Tot romantic și asta!

  Ponte Lama Monachile

  Este un alt loc pe care nu trebuie să-l ratezi oricât de scurtă ar fi vizita în Polignano a Mare. Acest pod nu este doar parte din istoria așezării, ci și locul de unde admiri cea mai frumoasă plajă, Spiaggia Cala Porto sau Spiaggia Lama Monachile. Aflată într-un mic golf, plaja impresionează prin așezare, prin culoarea și limpezimea de cleștar a apei.

  Plaja în sine e plină de pietre. Pietre mari, nu pietricele. Ca să ajungi la ea, cobori scările de sub pod, destul de multe. Vegetație luxuriantă de-o parte și de alta, apoi, acel culoar se deschide spre plaja decorată cu Blue Flag. Stânci abrupte închid golful pe două laturi. La data vizitei mele, apa era rece, eu doar am probat-o cu picioarele,și numai câțiva curajoși înotători s-au aventurat, unii spunând că e numai bună. O fi fost! pentru ei!

  Poezie și cântec

  Cele două sunt mână în mână. Si dacă zidurile din Polignano te încântă și prin versurile și aforismele scrise pe ele, orașul mai are o atracție: este statuia unui celebru cântăreț al unui, printre altele, celebru cântec: „Volare”, Domenico Modugno, fiu al acesui oraș, căruia i s-a ridicat în semn de recunoștință o statuie din bronz ce simbolizează atât de bine cântecul ce a făcut înconjurul lumii. Artistul are mâinile larg deschise, gata parcă de zbor, un zbor spre eternitate. Aș fi vrut să aud cântecul lui, mi-ar fi plăcut să fie un dispozitiv care să-l transmită, mai ales, că poate unii turiști mai tineri nu prea știu multe depre Domenico Modugno. Si de aici, de la statuie, priveliștea asupra mării este copleșitoare. Mai multe trepte coboară spre mare. Mulțime de turiști fac poze, admiră. Eu, la fel.

  Lungomare Domenico Modugno este faleza lungă și amenajată din Polignano a Mare. Bănci din piatră te îndeamnă să te odihnești după lungul periplu pe străzile orașului.

  Am văzut ziua acest oraș, dar am citit că noaptea are un farmec aparte dat și de un apus de soare spectaculos. Și cred că așa este.

  La cca 3 Km de Polignano a Mare se află Abatia San Vito, ridicată de călugării benedictini în sec. al X-lea. Am văzut-o in prima mea vizită , pe ploaie și vânt. Merită văzută,indiferent de vreme, doar că pe una favorabilă, impresia poate fi și mai bună, lăcașul fiind impresionant.

  Gândindu-mă acum la Polignano a Mare, nu pot decât să-l asociez cu poezia și romantismul, pentru că din frumusețea naturii, urmele istoriei și poezie se naște romantismul.

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de Rodel in 31.10.2017 18:56:13

  Validat / Publicat: 31.10.17 21:37:02


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  VIZUALIZĂRI: 2395


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  40700 PMA (din 43 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Rodel? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster45
  [31.10.17 21:29:01]
  » mesaj pers

     @Rodel:

      Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Bari și împrejurimile, BARI" (deja existentă pe sait)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - maryka
  [31.10.17 21:58:00]
  » mesaj pers

     Frumos și romantic într-adevăr! Îmi pare bine de cunoștință! mă bucur că poza 14 a rămas întreagă... Îmi plac aceste străduțe, fie că sunt cu versuri sau desene cu flori... ce coincidență... chiar acum scriu despre străzile mele cu flori din Samos...

     Mă bucur că ați văzut-o și calmă, frumoasă, marea, dar și în puterea ei, dezlănțuită. Superbă marea și orașul un loc ideal pentru o plimbare plăcută!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  - mecut
  [31.10.17 22:36:04]
  » mesaj pers

     Frumoasa destinație, citisem despre ea, pe un site destinat plajelor "ascunse" ale Italiei.

     Foarte frumoase și fotografiile...

     Mulțumesc pentru plimbare

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [31.10.17 22:55:51]
  » mesaj pers

     @maryka: Mulțumesc pentru vizită și vot! Polignano a Mare te încântă și prin versuri, și prin flori, și prin priveliștea oferită de mare. Un oraș pe care îl porți cu tine și după ce ești departe de el.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / ITALIA
  [31.10.17 22:57:58]
  » mesaj pers

     @Rodel: Mulțumesc pentru aducerea aminte a vizitei din urmă cu un an în acest orășel pitoresc, cu superbe panorame marine

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [31.10.17 22:59:04]
  » mesaj pers

     @mecut: Mă bucur că ți-a plăcut plimbarea. Iți urez s-o faci la propriu, nu vei regreta.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [31.10.17 23:08:52]
  » mesaj pers

     @Carmen Ion: aducerile-aminte sunt frumoase când sunt despre locuri frumoase. Mie mi-a plăcut cum ai definit tu acest oraș/ comună la ei, în încheierea aricolului tău: Meraviglioso!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Chloe
  [01.11.17 15:55:38]
  » mesaj pers

     Frumos oras, frumoase poze! Multumesc pentru reimprospatarea trairilor frumoase pe care le-am avut cand am vizitat acest cochet orasel!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mireille
  [01.11.17 16:25:44]
  » mesaj pers

     @Rodel: treptele cu citate... e o poza inedita.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [01.11.17 19:47:47]
  » mesaj pers

     @Chloe: Și impresiile tale mi-au fost ghid, le-am citit de câteva ori, pentru că trebuia să știu ce am de văzut în această regiune frumoasă a Italiei.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Rodel
  [01.11.17 19:49:53]
  » mesaj pers

     @mireille: Da, trepte, ziduri cu citate, inedit și fermecător.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mishu
  [05.11.17 18:53:42]
  » mesaj pers

     @Rodel: Am admirat pozele iar marea furtunoasa facea ca locurile sa fie si mai frumoase. Am admirat aceleasi locuri si pe vreme buna si m-au impresionat la fel de mult. Am admirat stradutele asa cum le-ai surprins in diferite ipostaza si mi-a placut.

     Din momentul in care insa ai pomenit si de Domenico Modugno parca numai vocea lui o auzeam in minte, un timbru cu totul si cu totul special. Si mi-a placut sa te si vad facand arte din cel mai frumos peisaj posibil.

     Felicitari, votat cu mare drag.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - Rodel
  [05.11.17 20:51:20]
  » mesaj pers

     @mishu: Multumesc pentru aprecieri si vot! Sufletul meu este inca acolo.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [22] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [OCT-2017] Polignano a Mare, natura dezlănțuită -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916858">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916858"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916858">Şterge vot</a></div><span id="v9916858" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916858)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916858Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916858MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [OCT-2017] Polignano a Mare, natura dezlănțuită
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [OCT-2017] Celebra plajă de nerecunoscut sub urgia vremii. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916859">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916859"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916859">Şterge vot</a></div><span id="v9916859" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916859)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916859Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916859MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [OCT-2017] Celebra plajă de nerecunoscut sub urgia vremii.
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [OCT-2017] O zi mohorâtă, o mare întunecată, dar un spectacol pe cinste! -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916860">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916860"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916860">Şterge vot</a></div><span id="v9916860" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916860)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916860Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916860MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [OCT-2017] O zi mohorâtă, o mare întunecată, dar un spectacol pe cinste!
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [OCT-2017] Simplu, dar fermecător -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916863">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916863"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916863">Şterge vot</a></div><span id="v9916863" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916863)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916863Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916863MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [OCT-2017] Simplu, dar fermecător
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [OCT-2017] O străduță din Polignano a Mare -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916865">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916865"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916865">Şterge vot</a></div><span id="v9916865" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916865)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916865Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916865MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [OCT-2017] O străduță din Polignano a Mare
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [OCT-2017] Polignano a Mare, trepte la case. Pe unele sunt scrise versuri și aforisme -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916867">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916867"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916867">Şterge vot</a></div><span id="v9916867" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916867)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916867Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916867MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [OCT-2017] Polignano a Mare, trepte la case. Pe unele sunt scrise versuri și aforisme
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [OCT-2017] Abatia San Vito, fonadată de călugării benedictini în sec. al X-lea -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916869">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916869"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916869">Şterge vot</a></div><span id="v9916869" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916869)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916869Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916869MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [OCT-2017] Abatia San Vito, fonadată de călugării benedictini în sec. al X-lea
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [OCT-2017] Marea Adriatică, calmă, albastră, cuceritoare -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916871">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916871"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916871">Şterge vot</a></div><span id="v9916871" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916871)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916871Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916871MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [OCT-2017] Marea Adriatică, calmă, albastră, cuceritoare
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [OCT-2017] Shakespeare pe un zid. Un oraș care respiră a poezie -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916875">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916875"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916875">Şterge vot</a></div><span id="v9916875" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916875)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916875Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916875MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [OCT-2017] Shakespeare pe un zid. Un oraș care respiră a poezie
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [OCT-2017] Polignano a Mare, orașul nou -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916878">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916878"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916878">Şterge vot</a></div><span id="v9916878" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916878)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916878Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916878MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [OCT-2017] Polignano a Mare, orașul nou
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [OCT-2017] Restaurantul Grotta Palezzessesse, face parte din decorul oferit de Marea Adriatică<p> Mesele stau pe buza prăpastiei spre mare -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916895">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916895"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916895">Şterge vot</a></div><span id="v9916895" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916895)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916895Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916895MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [OCT-2017] Restaurantul Grotta Palezzessesse, face parte din decorul oferit de Marea Adriatică

  Mesele stau pe buza prăpastiei spre mare

  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [OCT-2017] Flori pe casele din Polignano a Mare -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916902">Şterge vot</a></div><span id="v9916902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [OCT-2017] Flori pe casele din Polignano a Mare
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [OCT-2017] Un detaliu care punctează frumusețea orașului -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916904">Şterge vot</a></div><span id="v9916904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [OCT-2017] Un detaliu care punctează frumusețea orașului
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [OCT-2017] Treptele cu citate. (n-am putut să mă scot din imagine) -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916911">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916911"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916911">Şterge vot</a></div><span id="v9916911" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916911)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916911Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916911MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [OCT-2017] Treptele cu citate. (n-am putut să mă scot din imagine)
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [OCT-2017] Fără cuvinte... E prea frumos ca să mai adaug eu ceva. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916914">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916914"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916914">Şterge vot</a></div><span id="v9916914" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916914)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916914Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916914MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [OCT-2017] Fără cuvinte... E prea frumos ca să mai adaug eu ceva.
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [OCT-2017] Celbra plajă Spiaggia Cala Porto văzută de pe podul Lama Monachile care a făcut parte din Via Traiana (108-110 D. Ch.) -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916917">Şterge vot</a></div><span id="v9916917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [OCT-2017] Celbra plajă Spiaggia Cala Porto văzută de pe podul Lama Monachile care a făcut parte din Via Traiana (108-110 D. Ch.)
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [OCT-2017] Ponte Lama Monachile, parte din Via Traiana. Loc de belvedere spre plaja și golful Cala Porto -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916923">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916923"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916923">Şterge vot</a></div><span id="v9916923" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916923)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916923Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916923MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [OCT-2017] Ponte Lama Monachile, parte din Via Traiana. Loc de belvedere spre plaja și golful Cala Porto
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [OCT-2017] Lungomare, faleza ce poartă numele lui Domenico Modugno -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916927">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916927"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916927">Şterge vot</a></div><span id="v9916927" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916927)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916927Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916927MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [OCT-2017] Lungomare, faleza ce poartă numele lui Domenico Modugno
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [OCT-2017] Tărm stâncos, mare albastră, case la margine de apă -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916930">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916930"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916930">Şterge vot</a></div><span id="v9916930" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916930)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916930Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916930MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [OCT-2017] Tărm stâncos, mare albastră, case la margine de apă
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P22 [OCT-2017] Construcții parcă ieșite din mare -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916931">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916931"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916931">Şterge vot</a></div><span id="v9916931" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916931)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916931Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916931MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [OCT-2017] Construcții parcă ieșite din mare
  foto Rodel [31.10.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P23 [OCT-2017] Statuia din bronz al lui Domenico Modugno -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916932">Şterge vot</a></div><span id="v9916932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [OCT-2017] Statuia din bronz al lui Domenico Modugno
  foto Rodel [31.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [OCT-2017] Golful cu plaja -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 31.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av916933">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv916933"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=916933">Şterge vot</a></div><span id="v9916933" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(916933)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f916933Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e916933MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [OCT-2017] Golful cu plaja
  foto Rodel [31.10.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată in 0.342581033707 sec