83367 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Pescara și împrejurimile

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.11.2017
DE
Avatar BOGDAN DSN
--- M ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 20.03.08
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 5 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
225 euro/pers
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Pescara - orașul unde gara e mai mare ca aeroportul


   Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

  Dintre mai multe variante, am ales Pescara ca destinație maritimă, pentru o mini-vacanță de 4 zile de la mijloc de septembrie. Biletele de avion au fost luate la compania mov, zborul durează cam o oră și jumătate, iar despre cazare am scris aici

  Aeroportul din Pescara este foarte mic și este poziționat cam la 3 km de oraș. După ce ai luat bagajul nici nu-ți dai seama când ai și ieșit afară. Biletele pentru autobuzul 38, care face legătura cu orașul (gara/stazione) se iau de la biroul situat în aeroport, lângă ieșire. Transferul costă 1,2 euro/persoană, în funcție de trafic durează aproximativ 20-25 minute, iar autobuzul vine la un interval de 15-20 minute.

  Știam că în Pescara este o comunitate importantă de români (de aceea sunt și curse aeriene regulate intre Pescara si Torino), dar nu m-am gândit vreodată că în autobuzul cu care am venit de la aeroport vom fi numai români, cu excepția șoferului - tot drumul am auzit povești despre copii, cumnate, verișoare, soacre și alte neamuri…... parcă eram prin România. Site aeroport - abruzzoairport.com/default.aspx?lang=en

  Stația terminus este Stazione Centrale - clădirea gării este mai mare decât cea a aeroportului - aici opresc sau au capăt de linie toate autobuzele. Tot de aici se pot lua autobuze către diferite orașe din regiunea Abruzzo. Mai multe informații despre transport in regiunea Abruzzo - tuabruzzo.it

  Pescara nu este un oraș care să prezinte un interes turistic major și are probabil ca și punct principal de atracție, plaja largă, cu nisip foarte fin - practic toată lungimea orașului este plajă, asta înseamnă aproximativ 5 km, poate chiar mai mult.

  Aspect interesant - la circa 50-70 m de mal sunt din loc în loc diguri care protejează plajele. Astfel nu sunt valuri mari, iar copiii sunt în siguranță, mai ales că apa are o adâncime între 50-80 cm în dreptul digurilor…. și asta la peste 50 m de mal. Tot aici lângă diguri puteți vedea mulți peștisori care se ascund printre pietrele care formează digurile.

  În plin sezon este foarte aglomerat (după spusele gazdei noastre), dar după 4-5 septembrie este o perioadă ideală pentru plajă și baie. Noi am fost in perioada 12-16 septembrie, apa avea 24 grade, iar în aer nu au fost mai mult de 28-29 de grade. Seara după ce apune soarele, dar și la primele ore ale dimineții este ceva mai răcoare și poate fi nevoie de o jachetă sau ceva cu mânecă lungă.

  Nu am plătit deloc pentru sezlonguri și umbrele (deh. … extrasezon), nu era aglomerație, deci un cadru ideal pentru câteva zile de relaxare. Cum spuneam, nisipul este extrem de fin, deci atenție mare la aparatură (telefon, aparat foto, tabletă etc) - protejați-le cât mai bine.

  Plajele sunt concesionate, fiecare concesionar având un sector delimitat de plajă și este obligat (prin lege, care se și respectă) să aibă în dotare dușuri (cele pe care le-am văzut eu aveau o taxă de 20 eurocenți), wc gratuit, un robinet cu apă la ieșirea de pe plajă, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport.

  Cele mai multe aveau și un local unde puteți servi prânzul sau gustări ușoare. Fiecare sector concesionat are alt tip/model/culoare de sezlonguri și umbrele, astfel că nu vor fi problem de orientare sau identificare.

  Din loc în loc sunt și zone de plajă la liber, la fel de îngrijite, dar fără umbrele și sezlonguri - astfel că nimeni nu se simte neglijat. Am văzut un asemenea sector de plajă la liber, care avea 2 alei placate cu mozaic astfel încât să poată avea acces și persoanele cu dizabilități aflate în cărucior cu rotile.

  Centrul orașului este puțin diferit față de alte orașe medievale, în sensul că nu există acele clădiri vechi de sute de ani. Zona exclusiv pietonală este destul de mare și include mai multe străzi, iar artera principală este Corso Umberto I, care începe în fața gării, trece prin piața Salotto (unde este și un centru de informații turistice) și se termină la plajă. Este o stradă lată cu multe cafenele, magazine, terase și restaurante, foarte animată în cursul după-amiezii și în special seara - toată lumea iese pe Corso. De fapt, aici în centru pe fiecare stradă sau străduță veți găsi o mulțime de cafenele, baruri sau mici localuri care la ceas de seară sunt pline.

  Toate clădirile sunt renovate și arată bine alături de palmierii întâniți la tot pasul. Multe străzi pe care le-am străbătut sunt umbroase, datorită vegetației, astfel că senzația de căldură este mult atenuată.

  Un punct obligatoriu de vizitat este podul pentru pietoni și bicicliști (Ponte del Mare) construit peste râul Pescara, râu care se varsă în marea Adriatică - îl puteți vedea cam în toate pozele din Pescara. Un alt reper important este faleza orașului (Lungomare) - loc de promenadă, dar și de alergare sau plimbări cu rolele, biciclete, skateboard etc. Ca și plaja, faleza are tot vreo 5 km, din care noi am parcurs vreo 3 km. Aici veți găsi foarte multe terase și restaurante cu vedere la mare (cu specific italian, japonez, indian etc) - rămâne doar să alegeți ceva pe gustul vostru.

  Mijlocul lunii septembrie este și o perioadă ideală pentru amatorii de shopping - toate articolele de vară (și nu numai) sunt la lichidare stoc și au prețuri promoționale. După cum știți, pe la prânz cea mai mare parte a magazinelor și localurilor sunt închise - totuși mai găsiți deschis câte un mic magazin de fructe/legume (dar aici nu lucrează italieni) sau un supermercato (rețeaua Tigre este bine reprezentată în Pescara). Cel deschis este în zona Corso Umberto are un sector românesc unde găsiți ceaiuri, varză murată, foi de plăcintă, margarină, smântână etc - toate aduse din România. Dacă vi se face foame, acest magazin are un raion de brânzeturi și mezeluri, ambele categorii, foarte bine dotate, - așa că puteți să cereți vânzătoarei (sau să dați din mâini) să vă prepare un panini cu…... ce vă face cu ochiul - mortadella, prosciutto crudo sau cotto, felurite salamuri, multiple sortimente de brânză etc. Tot pentru panini puteți încerca să intrați într-o salumeria (dar acestea se închid la orele prânzului) - aceste mici localuri oferă produse tradiționale regiunii Abruzzo.

  Apoi ce ar merge cel mai bine? …... ați ghicit. … gelato. Tot pe Corso Umberto este La Fonte, o gelaterie bio (una din cele mai apreciate din Pescara, dacă nu chiar cea mai apreciată), și aspect important, nu se inchide la prânz. Am încercat mai multe variante (mai era nevoie de 2 zile și le testam pe toate) din cele oferite și vă asigur că sunt minunate - faptul că mereu era lume, reflectă calitatea acestui delicios preparat. Se folosesc doar ingrediente bio (lista este afișată pe un perete) - aici veți găsi și sortimente pentru vegetarieni, frappe, sorbetto și granita. gelateriapescara.it

  Pentru masa de seară am încercat un local recomandat de gazda noastră - Rostello & Co. Localul oferă câteva preparate (pe principiul puține, dar bune) din care se remarcă un fel tradițional regiunii Abruzzo - arrosticini - un fel de frigărui cu cuburi de carne tăiate mai mari sau mai mici (după preferințe).

  Fiind situat în apropierea cazării noastre, treceam pe aici în fiecare seară - mereu era plin. Noi am mâncat aici de două ori - la prima vizită aici, am avut noroc (am venit fără rezervare chiar la deschiderea localului, la ora 19.30) și am găsit o masa liberă, iar a doua oară am făcut rezervare. Locul este foarte cunoscut și are reviewuri bune pe saiturile de profil. Ambianță plăcută, servicii bune, personal amabil (și în a oferi detalii despre ingrediente, felurile din meniu și modul de preparare al acestora) - toate acestea contribuie la o experiență plăcută. Astfel am aflat că ingredientele folosite (carne, legume, brânzeturi, ulei de măsline etc) sunt cumpărate de la producătorii locali din zona Abruzzo, obicei practicat de multe localuri din Pescara.

  rostelle.it

  Al doilea local testat a fost pizzeria Caracciolo - situat în zona pietonală, localul a fost deschis în anul 1994. Are un mic avantaj în fața altor terase sau restaurante din jur - se deschide la ora 19, pe când vecinii deschid la ora 19.30 sau 20. Fiind o vreme plăcută, ne-am așezat la mesele din stradă, cele din interior fiind mai puțin solicitate. Sortimentele de pizza includ între 2-4 ingrediente, amatorii de pizza cu de toate (6-7-8 ingrediente) nu vor fi mulțumiți. Cuptorul cu lemne este la vedere astfel că puteți vedea, live, cum se coace pizza. Luați și o bere sau un pahar cu vin și seara devine foarte agreabilă.

  În ultima dimineață, ne-am trezit devreme și am mers pe plajă pentru a prinde răsăritul - un spectacol minunat și colorat (pigmentat cu câțiva nori), oferit de soarele care ne-a însoțit în toate zilele petrecute aici.

  Una peste alta, Pescara ne-a plăcut și poate fi o gazdă primitoare, pentru cei care caută să se relaxeze la Marea Adriatică, într-un oraș mai puțin, agitat, din Italia.

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de BOGDAN DSN in 28.11.2017 17:37:22

  Validat / Publicat: 28.11.17 19:52:37


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
  VIZUALIZĂRI: 4468

  Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (BOGDAN DSN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51300 PMA (din 39 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de BOGDAN DSN? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [28.11.17 19:53:29]
  » mesaj pers

     Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată (prin... hmm.. mesaj privat) a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster
  [28.11.17 20:16:20]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

     ===

     Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Dan&Ema
  [29.11.17 07:30:59]
  » mesaj pers

     @BOGDAN DSN:

     Imi pomenesti de gelato cand sunt singurul membru al famliei fara dureri in gat? Si cu o saptamana inainte sa plec inItalia? Bravos!

     Felicitari pentru articol! Ati stiut sa alegeti o perioada buna pentru mare.

     Mi-au placut fazele soarelui surprinse in imagini. Foarte fain! Te mai citesc! 😁

     Numai de bine si excursii faine!

     😃

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - BOGDAN DSN
  [29.11.17 17:52:39]
  » mesaj pers

     @Dan&Ema: Îmi cer scuze pentru cuvântul gelato :)

     Prima jumătate a lunii septembrie este o perioadă foarte bună - nu este prea cald și pentru că lipsește cu desăvârșire aglomerația - doar seara pe Corso era mai multă lume... dar asta nu ne deranja.

     Mulțumesc pentru aprecieri - distracție plăcută și vouă în Italia... cred că nu o să guști deloc gelato... sau mă înșel???

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - mishu
  [07.12.17 18:50:55]
  » mesaj pers

     @BOGDAN DSN: Un articol minunat, ati facut o alegere excelenta, vreme buna, ceva mai multa linise decat vara.

     cat despre

  Sortimentele de pizza includ între 2-4 ingrediente, amatorii de pizza cu de toate (6-7-8 ingrediente) nu vor fi mulțumiți.
  cred ca doar la noi se pun ca ingrediente tot ce poti gasi in frigider =)).

     Felicitari, votat cu mare drag.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - BOGDAN DSN
  [09.12.17 20:03:35]
  » mesaj pers

     @mishu: Mulțumesc.

     În general jumătatea lunii septembrie este o perioadă ideală pentru a ajunge la mare... în Italia, mai ales jumătatea sudică a acestei țări - Puglia, Sicilia, Calabria etc.

     Și eu sunt pemtru o pizza cu mai puține ingrediente - sper să nu supăr prea multă lume...

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [30] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [SEP-2017] Plaja foarte liberă din Pescara -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925945">Şterge vot</a></div><span id="v9925945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [SEP-2017] Plaja foarte liberă din Pescara
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [SEP-2017] Fiecare sector concesionat are alt model de umbrele -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925946">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925946"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925946">Şterge vot</a></div><span id="v9925946" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925946)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925946Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925946MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [SEP-2017] Fiecare sector concesionat are alt model de umbrele
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [SEP-2017] Cam așa arată promenada cu o lungime de vreo 5 km - în dreapta pista de biciclete -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925947">Şterge vot</a></div><span id="v9925947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [SEP-2017] Cam așa arată promenada cu o lungime de vreo 5 km - în dreapta pista de biciclete
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [SEP-2017] Sector de plajă, la liber, - pe aleea placată se vede o persoană în cărucior cu rotile -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925948">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925948"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925948">Şterge vot</a></div><span id="v9925948" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925948)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925948Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925948MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [SEP-2017] Sector de plajă, la liber, - pe aleea placată se vede o persoană în cărucior cu rotile
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [SEP-2017] Zona pietonală este plină seară de seară. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925949">Şterge vot</a></div><span id="v9925949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [SEP-2017] Zona pietonală este plină seară de seară.
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [SEP-2017] Corso Umberto - în fundal este gara -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925950">Şterge vot</a></div><span id="v9925950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [SEP-2017] Corso Umberto - în fundal este gara
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [SEP-2017] Din avion se vede cel mai bine cum sunt protejate plajele -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925951">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925951"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925951">Şterge vot</a></div><span id="v9925951" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925951)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925951Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925951MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [SEP-2017] Din avion se vede cel mai bine cum sunt protejate plajele
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [SEP-2017] Un restaurant la înălțime - și prețurile sunt la fel -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925952">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925952"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925952">Şterge vot</a></div><span id="v9925952" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925952)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925952Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925952MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [SEP-2017] Un restaurant la înălțime - și prețurile sunt la fel
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [SEP-2017] Gara din Pescara - Stazione Centrale -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925953">Şterge vot</a></div><span id="v9925953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [SEP-2017] Gara din Pescara - Stazione Centrale
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [SEP-2017] Aveți de unde alege pentru panini! -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925954">Şterge vot</a></div><span id="v9925954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [SEP-2017] Aveți de unde alege pentru panini!
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [SEP-2017] Sectorul brânzeturi este bine dotat -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925955">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925955"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925955">Şterge vot</a></div><span id="v9925955" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925955)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925955Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925955MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [SEP-2017] Sectorul brânzeturi este bine dotat
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [SEP-2017] Ponte del Mare la ceas de seară-pe stânga pt biciclete, pe dreapta pt pietoni -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925956">Şterge vot</a></div><span id="v9925956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [SEP-2017] Ponte del Mare la ceas de seară-pe stânga pt biciclete, pe dreapta pt pietoni
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [SEP-2017] Mozaicul este păstrat de muuulți ani -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925957">Şterge vot</a></div><span id="v9925957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [SEP-2017] Mozaicul este păstrat de muuulți ani
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [SEP-2017] Răsărit la Adriatică - ep. 1 -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925958">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925958"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925958">Şterge vot</a></div><span id="v9925958" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925958)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925958Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925958MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [SEP-2017] Răsărit la Adriatică - ep. 1
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [SEP-2017] Soarele iese din mare -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925959">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925959"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925959">Şterge vot</a></div><span id="v9925959" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925959)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925959Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925959MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [SEP-2017] Soarele iese din mare
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [SEP-2017] Aici se vede tot soarele -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925960">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925960"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925960">Şterge vot</a></div><span id="v9925960" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925960)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925960Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925960MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [SEP-2017] Aici se vede tot soarele
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [SEP-2017] Și intră puțin în nori -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925961">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925961"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925961">Şterge vot</a></div><span id="v9925961" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925961)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925961Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925961MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [SEP-2017] Și intră puțin în nori
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [SEP-2017] La Fonte - gelaterie extrem de solicitată -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925962">Şterge vot</a></div><span id="v9925962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [SEP-2017] La Fonte - gelaterie extrem de solicitată
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [SEP-2017] Câteva sortimente foarte gustoase -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925963">Şterge vot</a></div><span id="v9925963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [SEP-2017] Câteva sortimente foarte gustoase
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [SEP-2017] Proveniența ingredientelor -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925964">Şterge vot</a></div><span id="v9925964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [SEP-2017] Proveniența ingredientelor
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [SEP-2017] Și prețurile prietenoase -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925965">Şterge vot</a></div><span id="v9925965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [SEP-2017] Și prețurile prietenoase
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P22 [SEP-2017] Tradiționalele arrosticini -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925966">Şterge vot</a></div><span id="v9925966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [SEP-2017] Tradiționalele arrosticini
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [SEP-2017] Bruschete asortate -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925967">Şterge vot</a></div><span id="v9925967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [SEP-2017] Bruschete asortate
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [SEP-2017] Meniul în engleză -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925968">Şterge vot</a></div><span id="v9925968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [SEP-2017] Meniul în engleză
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P25 [SEP-2017] Așa arată localul la deschidere - mai târziu este plin. -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925969">Şterge vot</a></div><span id="v9925969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P25 [SEP-2017] Așa arată localul la deschidere - mai târziu este plin.
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P26 [SEP-2017] Pizzeria Caracciolo din Pescara -- foto by <b>BOGDAN DSN</b> [uploaded 28.11.17] - <span class="allrVotedi" id="av925970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv925970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=925970">Şterge vot</a></div><span id="v9925970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(925970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f925970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e925970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P26 [SEP-2017] Pizzeria Caracciolo din Pescara
  foto BOGDAN DSN [28.11.17]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [30] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată in 0.151824951172 sec