35053 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Lignano Sabbiadoro

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.09.2012
DE
Avatar Alex_Macedo
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Bucureşti-Oradea
înscris/ă în 25.08.09
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
JUL-2012
DURATA: 14 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
1800oiro
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Sabbiadoro, modus vivendis est.


   Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
  DOMENICO MODUGNO - TAMBUREDDU


  Dupa o seară placută întregită de, „duşuri” de bere salz”burgheză” băută cot la cot cu rudele noastre aciuite în zona Austriei Superioare şi cu gândul că odihna se va extinde până la o oră civilizată de trezire, visam cu plăcere că în zonă nu există cocoşi excitaţi care să guiţe orgasmic în urechea mea la ceasul „crăpat” de o nouă zi. Din păcate, aşa cum la cozonac, faraoana mănâncă stafidele şi eu ce rămâne, adică rahatul... evident cocoşul este superfluu, când...

  - Magaziaaaaaa, TREZIREEEEA!!!

  Buimac şi năucit de parcă mă lovise coşmaru' că sunt într-un lagăr de concentrare şi simţul că îmi creşte o... micoză pă creieri, cu fălcile lipite de gingii, încerc să mă răţoiesc...

  - Măi, femeie... e ora... e ora... CÂÂÂT? (după ce dibuiesc orologiul) E ŞASE?!?!? Unde te grăbeşti? ... Că doar nu mergem la sapă!

  - Hai, hai, hai, că azi începe vacanţa... e sâmbătă şi aglomeraţie pe autostradă!

  - Faraoano, sunt numai 400 de kiloinchi până-n Lignano, chiar de aici, din patul meu. Ce-i cu tine? Ai mâncat mormoloci cu lotuşi speriaţi?

  - Păi... până îţi ridici fofeaza... până trompeşti cafeaua... până îţi iei budigăii, zise madam cu, convingerea lu' Nostradamus.

  Brusc, mă loveşte o idee de a mai trage de timp, pentru o mică afundătură a meclei în pernă, preţ de... măcar 15 minute...

  - Apropo' de budigăi... nu-i mai găsesc, nene... Nu te duci tu să-i cauţi?

  - Nix! Ţi le-a luat neamţul ăla... ehm... de fapt evreu... da', mă rog... ştii tu!

  -... Ce neamţ? ... Ce evreu? Ai dormit în dungă? , zic cu gândul că faraoana s-o fi dilit în timpul nopţii.

  - Ştii tu! Alois! , continuând să mă calce pe deja panatul, creier rămas.

  - Who the... FucK is... is... Alois??!!??

  - Păi... cel ce ţi-a ascuns budigăii: Alois ALZheimer!!! , zise apăsat, ca nu cumva să-mi găsesc vreo ieşire.

  - Auzi, madam! Am şi eu nervii mei şi nervii mei au şi ei nervii lor!

  ... dar, vorbeam pentru mine şi mă deşteptasem deja, chiar dacă arătam ca prostu', in mijlocul patului.

  La 7 juma', lovit încă de benga somnului ne punem la drum. Cazările în Italia, de obicei sunt din sâmbătă-n sâmbătă, efervescenţa traficului şi bara la bară e mai mult pe ieşirea din staţiuni, intrarea fiind destul de lejeră, la orele dinaintea prânzului. În sfârşit ajungem “acasă” şi direct la agenţie să ridic cheile de la rezidenţă. Evident că ajunserăm prea devreme şi apartamentul nu era... ehm... pulito, eram noi nişte p... ăstârnaci, c-am plecat prea devreme din Österiech. Doamnele de la curăţenie erau pe balcon, cu fofezele lejer înfipte-n scaune... la o ţigară... şi la mâncat resturi de prin frigider, lăsate de cei de dinaintea noastră. Am fost nevoiţi să ne plimbăm o oră şi ceva, tocmai bine, să facem plinu' la siloz de la mercato.

  Ceea ce mie mi-a plăcut dintodeauna sau, mă rog, ceea ce prefer de fiecare dată când „mă repet”, in a mă duce pe aceleaşi alei ale vacanţei anuale este să găsesc locul exact aşa cum l-am lăsat cu un an în urmă. Schimbările mă scot din sărite, mai ales dacă-s gândite prost sau nu-s de bun augur. Macaronarii nu vin cu idei cretine, de a schimba litoralul an de an... sa-ţi mai arunce vreo trei tarabe-n plus... să-ţi proţăpească vreo cladire idioată pe faleză şi să-ţi ia vederea la mare... oferindu-ţi beton, prin nu-ş ce gândire arhitecturală de factor grobian... sau un bussines mort din start: să deschidă saloane de bronzat!... că-i, Lignano sau cartierul „suedez” Ferentari, ar fi la fel de proastă afacerea.

  Sabbiadoro, rămâne o destinaţie, „părerul” meu, sigură cam în... orice. Plajă/cazare/servicii/spectacole sau divertisment pentru cine e doritor.

  CULCUŞU'

  Nu am apelat la agenţia „Hahalera” şi ca în fiecare an, ne-am mitocosit singuri în a găsi hambarul cât de cât potrivit şi rezon ca preţ. Rezidenţa chiar în „pupu' târgului”, parcare proprie, 2 camere, 2 balcoane, unu' de scos fumu' din bucătărie şi celălalt de stat la şpriţ. Cârpele de învelit şi cearceafuri, le-am adus d'acasă că, aşa-i cutuma la macaronari. Din păcate nu avea safe, ca în alte locuri, pe unde am mai călcat. Cassaforte, cum zic italici, e bună la... casa omului, netrambalând caşcavalu' la tine, mai ales dacă, camera/ele sunt la parter (nu recomand!). Faraoana, speriată de bombe, ca de fiecare dată, n-a bagat niciun comentariu... că o fi, că n-o fi... şi subsemnatul are oricum modulul dureri-în-pix activat, atâta timp cât e curat, bine împărţit, cu liniştea inclusă în preţ şi proporţionat pentru doi adulţi.

  NUTREŢURI ŞI HIDRATĂRI

  Cum se ştie deja... sau... mă rog, cum mulţi dintre voi ştiu... din alte povestiri d'ale mele, furajarea s-a facut la Crapelnizza di Macedo, dupa ce stocul a fost burduşit cu alimente din Austria plus loco de la Liedl sau IN's Mercato. Fiind vară, mâncarea e ca spriţul, mai light. A băga la jgheab, la terasele/restaurantele/cantinele, tip „Mânca-ne-aţi pizza” ale staţiunii e ca un... idem italian culinar. Porţia în farfurie e un fel de... mânuţă de paste, în mijlocul blidului cu diferite variaţiuni şi majoritatea au şi acelasi preţ, 8 oiro. Dacă mănânci ceva cu cleşti şi coadă, sare de la 12 oiro. Berea Moretti, recomandabilă când te loveşte canicula-n ceafă. Seara merge un Prosecco... sau, de ce nu, un vin Alastro, regiunea Sambuca di Sicilia, din struguri „călcaţi” în picioare de nanele / mamele / nevestele, mafiossi-lor din peninsulă. Evident, la licoarea asta merge un camembert panat cu topping de afine îmbuibate!... şi chiar dacă pentru unii sună destul de ciudat dish-ul, e oricum mai bun decât un fel de manelism compus din, buze de găina fripte prelinse-n gem de vacă.

  PLAJA

  În fiecare an, fac rezervare în acelaşi loc având în vedere că şi locuim în aceeaşi zonă. Faraoana are Carta Obisnuinţa la purtator, când vine vorba de plajă şi mă conformez... deh... eu fiind un tip... normal, că aşa îmi zic... vocile, de obicei! .

  Mă bezmeticesc, pe site-ul cu umbrele, până cred că voi gasi un loc fără copii mici, ceea ce e o idioţenie himeriană, neavând cum să te fereşti de micuţii urlători. Oricât ai căuta, chiar şi la sectorul mai aerisit şi deloc ieftin, reuşita e o glumă proastă, în privinţa... ”Denişilor, pericole publice”. Anul ăsta am căutat ceva mai retras, nu chiar în buza plajei şi când am ajuns în prima zi, parcă eram în... tabăra Năvodari! Aceeaşi copii cu aceleaşi mame. Fiind al treilea sejur aici, am observat un... pelerinaj al unor mămici care vin, cred, an de an. Hai că, nu ar fi o tragedie dar, mame-loanele fostului imperiu, au un obicei destul de... de... piţiponc. Pruncii sunt lăsaţi la liber, aşa cum ai scoate hamu' de pe un nărăvaş, pe o plajă pustie, ... cam aşa se prezenta viziunea lor... maternală. „Solista” şi unica preocupare fiind telefonul. Unele şi-au cumpărat, cum e moda mai nou, o ditamai namila de receptor, (izbitor de geamăn cu tilifoanele alea ale poliţiei de sector, de pe vremuri, negre cu disc), care se conecta la mobil printr-un jack şi... dăi şi turuie. Sunt convins că, italiencele le întrec pe doamnele noastre, în obiceiul „pierde-vreme”. Mai sunt cele, care au boala să stea la soare cu dopuri în urechi, deja bronzate dar care au plăceri dorite şi provenite din arsuri de gradul 4 (patru) !... şi staaaauu până depăşesc stadiul de stafidă. Taţii, normal, la cafea pe corso, prezenţa lor, în gândirea... mamară italiană, nefiind necesară. Copiii se pot juca neliniştiţi cu nisipul, la nivel orgasmic şi non-stop, în aşa fel încât pe faraoană ar fi trebuit s-o-mbrac în costum de... apicultor şi subsemnatu' cu, vizor de scafandru!

  Progeniturile italiene, înalte cât bastonu' lu' bunicu', aveau... ahm... ”extazuri”, în a împrăştia, de multe ori şi dinadins, nisipul în forme felurite tip... ţâşnitoarea, ploaia, dat-u-n ochii altuia, e. t. c. Durerea la banană a părintelui de sex feminin, duce-n psihoză unu' ca mine cu educaţie mai... nordică, care nu calcă pe oule nimanui dar, nici nu vrea să fie călcat. Evident mai sunt unii care, adolescenţi fiind te bagă-n benga, folosind o jucărie tip picătura chinezească, compusă dintr-un fel de... ou de struţ care, culisează pe nişte frânghii, cu mânere la ambele capete şi care... normal, „ouloiul” pasat de la unul la altul, din mâner în mâner face... toc... toc... toc şi la... cât mai multe „tocuri”!! Bănuiesc că, această jucărie provine din ciclul de invenţii „Dacă vreţi să vă rămână copilu' cretin! ”... eh... nu te poţi supăra prea tare dar, aşa începi să-l înţelegi pe, sfântul părinte Arsenie Boca. Îţi vine să te iei şi să te duci văzduhului. În acele clipe, îmi făceam autoterapie imaginativ cerebrală cu serenitatea şi... „blândeţea” Prislopului. Eliminând toate acestea, totul e la semi-superlativ, adică, marea nisipul, locul în sine, nu au nicio vină.

  ... şi opţional

  ”JOIE DE VIVRE”

  De obicei sunt sictirit când trebuie să-mi urnesc organele şi oasele către casă şi cu capsa pusă că mi s-a terminat concediul dar, după două săptămâni şi nu în ultimul rând, două trompe de espresso, ne luăm adio de la Lignano Sabbiadoro. Plecând cu noaptea-n cizme şi creier bleg ne-am pregătit de făcut... ţuşti, ca melcu', către casă. Având în vedere că eram în nevoi de... vignetă maghiareză şi neposedând câte două vezici pe cap de mort... pardon... de locuitor, ne oprim în the last gas station al hotarului sloven dar, fără a scăpa de „instrucţiunile” în formă continuată ale faraoanei făr' de tron...

  - Stai în maşina şi aştepţi aici, că arătăm de parcă ne mutăm de-acasă, la câte bagaje avem! , zise coana.

  - Adecăăă... să nu ma dau jos din... „rotobil”??? Să stau să mă tasez pân-ajung liliputan? Get outta here!!! , ... repetând de fapt, ce-mi spunea propria-mi vezică, în creier.

  - Ssssst! Eu mă duc prima şi pe urmă... urmezi tu!

  - Da', de ce neaparat in ordinea asta? Ce? 'Io-s “dă-lemn-Tănase”? 'Io n-am vezică?

  - Pentru că-s femeieeeeeee, domnu' Einstein!

  - Hei, Pocahontas, slow down!... că doar nu suntem în Kur... pardon Kârgâstan!

  Mă uit prin parcarea destul de aglomerată la acea oră, nefiind de mirare că în sfarsit de iulie, agitaţia orgasmică de a ajunge acasă, în vacanţă, a expaţilor noştri, era ca ajunsă la paroxism. Plin de mioritici, semi-mioritici şi alte neamuri, îşi flendureau posterioarele agitaţi să se aşeze la coadă de vignetă sau vezică. Un băştinaş, din zonă cred, era îmbracat în cosmonaut şi făcea, bănuiesc, reclamă la ceva gogomănie pentru fraieri, gen “Vaca dintre nori” sau “Cum să-ţi plimbi varanul pe Lună”... mă rog, ... neinteresant... aşa că, i-am dat pace. Eram mai preocupat de pelvisul meu care, începuse un dans cu ţipurituri, că trebuie dus la toaletă.

  Dar, cum sunt întrerupt...

  - Vezi că hoţii ăştia colcăie ca şerpii şi abia aşteaptă să-şi găsească „clientelă” naivă! , zise „Miami C. S. I. -ista” cu tărie.

  - Speriatas-De-Bombes, du-te şi lasă-ţi incontinenţa, nene, că mor aici cu zile!!

  - Te las aici sa fii... mangusta parcării!... şi plecă, chicotind pe nervii mei.

  Normal, că prostu', tre'să rămână. M-am apucat şi eu, ca şi copii ăia zgubilitici care se prostesc în oglindă, cu o perie de cap în chip de microfon să... cânt în retrovizoare aşa ca un Domingo mai... placid dar, cu voce tare şi cu strâmbături, á la Jim Carrey:

  Când eram tânăr ficiorrr

  Aveam ante-mergătoooor

  Amu's-cu-faraoana'n-spate

  De-mi face creierii salateee

  Puşca şi cureaua'ngustă

  Am ajuns să fiu manguuuustăăă

  Să-le-dau'n-freză şerpilor

  Că's în parcare, Domnitor!!

  De-o fi vară, de-o fi toamnă

  Îmi dă'n tâmplă a mea doamn...

  “Bătături” bine bătute in geamul lateral...

  - Hello! Excuse me! You need help?

  Era să-mi cadă apendicele în călcâiu' lu' Achile, aşa m-am speriat! Ce să vezi!!! Cosmonautul din parcare, îmi bătea în geam!!! Omu' şi-o fi zis că-s beteag şi urlu după help. Era să pic de pe fese şi să mă scurg prin maşină.

  Mă uit spre el şi prin geam-i zic, în ideea că nu mă aude prea bine:

  - Hakuna Matata, duschbag! Planeta e plină. Du-te acasă!

  El, nimic... tot bătea darabana cu degetele înmănuşate într-un grotesc-argintiu, parte din costumul cel ridicol.

  - Aloo, Magazia! Tu n-auzi, să laşi... castagnetele!

  Normal, că râia...

  - Hey! You're from Romania? , zise ridicându-şi viziera de la caşcheta-de-râsul-curcilor

  - No!... from... Indian Teritory!... just... just go home and... may The Force be with you!

  - Ouh, oh, ... you... gipsy??

  - Hey, watch it!... ca poate-ti dau cu... gipsu'n your head!

  - My name is Jakob! What's your name? , insistând ca cei, ce trebuie să-ţi vândă ceva...

  - Chankoowaşhtay Chavata n'Gâţiikwulva..., daca tot întreabă omu'...

  - C'mon!! That's joke!! What is that mean?!?!?

  - No, no! Really! It means: „The One Who Lost His Visa Card And Doesn't Give A Fuck”

  - Hey, we have park in Slovenia... amusement... you know?? , zise de parcă eu eram amator de aşa ceva.

  - Whatever you're selling, I'm not buying!

  Realizează, finally, dezinteresul meu pentru... orice, în acel moment şi pleacă în căutare de clienţi noi. În răstimp sau râs-timp, mă apucă o toropeală idioată... cred că venise ca o salvare sau calmare, pentru ca începeam să „văd” paradisul, eram într-un miraj plăcut, visam minunat... scutece impermeabile! Holly shit! Tresar ca ars, la gândul că visul era un fel de ecstasy contra incontinenţei. Mă dau jos speriat, ca de un coşmar ce-ţi dă mâncărimi sub ţeastă. Lânga maşină faraoana, cu ochii în lacrimi!

  - Ce-i baiu'?

  - Oricum n-o să mă crezi! zise, cu privire tristă şi căzută-n deznădejde.

  - What the fuck is goin'on??? ,

  - M-a prins de de fesă un... un... un... un... cosmonaut!!! , spuse cu o faţă disperată

  Ok, Ok, după cum stiţi nu am fost, nu sunt şi nu voi fi în rând cu... lumea planetară... atitudinea de clovn mă scapă de, depresii inutile şi ca unu' care poate fi numit şi nesimţit, nu pot lăsa o glumă/farsă, când o pot întinde cât mai departe, ca elasticul unui chilot mai nou dar, ... care se poate rupe şi-ţi vine înapoi în mufă! Adevarat, sunt şi riscuri de acest gen.

  Aşa că..., cu privirea crocodilului care ştie că, într-un final, antilopa trebuie să se adape din baltă...

  - Refrazează, te rog!

  - Eşti nebuuuuuun? Tu nu auzi? , spuse madam-n disperare

  - Eşti sigură că ceea ce spui, ESTE ceea ce spui??? , zic răspicat în ideea de a o lungi.

  - Fuck you! În loc să mă aperi, tu... ! , spuse, cu intenţia de a îmi da cu naveta spaţială-n cap.

  - Stai să-mi revin!... cu gesturi teatrale de parcă eram, Sherlock Holmes... Am parcat, nu am aterizat... port şpilhozăn şi tricou de pieţar şi nu costum cu caşchetă... şi... ia planeta de unde nu-i! Să ştii Houston, că avem o problemă!

  - Termină odată, măi omule!!

  - Hei, hei, fi bucuroasă că ai trecere şi pe alte planete! , zic nelăsând garda jos.

  - Termină cu cretineala... tu nu'nţelegi că era un... om... om îmbrăcat în ceva costum!

  - Îl chema cumva Jakob Brâncâ Argintie?

  - De unde naiba să știu!!! Ești cu capu'? ... Ia stai! L-ai întâlnit, nemerniculeeee!!

  - Neah! I-am zis numa': Engage Enterprise and kiss my a... vatar!!

  Se uită la mine așa cum se uita Freddy Krueger la o victimă proaspată, pregatit să-i bage ghearele-n beregată.

  - Consideră că ți-am dat delete, tot drumu' pân' acasă!!

  Este de nesperat, cum poate să-ți cadă o pleașcă ca asta-n cap și mi-am ascuns bucuria, la gândul că urechile mele vor avea liniște până acasă, preț de 900 și ceva fâs, de kilometri. Faraoana va tace și liniștea îmi va reveni în creierul uscat deja, ca stafiditele doamne ce stau vraiște pe nisipul din Lignano Sabbiadoro.

  Pe... oricând!

  ---
  Impresii încărcate de Alex_Macedo in 27.09.2012 18:09:38

  Validat / Publicat: 27.09.12 19:12:51


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Suedia, Norvegia, Danemarca, Germania, Austria, Franta, Italia, Spania, Olanda, Belgia, Elvetia, Egipt, Turcia, Slovenia, Ungaria
  articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
  VIZUALIZĂRI: 4899

  Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Alex_Macedo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  75099 PMA (din 62 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Alex_Macedo? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - Admin
  [27.09.12 19:12:02]
  » mesaj pers

     In sfarsiiiiiiiiiit!!! - dupa ce ne-a tinut la limita subzistentei, aproape morti de "foamea & setea de [semnatura] Alex_Macedo" !!! :)))))))

     Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru aceasta destinatie SI pentru acest gen de reviews-uri !!!.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - zapacitu
  [27.09.12 20:39:41]
  » mesaj pers

     Stimabile ai avut un concediu de vis, a meritat toti "oiroii", iar pentru noi toate zilele de adastare.

     Ca un corolar a intregii escapade in tara fratilor nost'i de ginta, poetul mizer iti dedica cateva stihuri, cu Lacryma Christi in gand:

     

     "Vezica neostoita

     Si consoarta hartuita,

     Copilasi cu gura mare,

     Telefoane ordinare,

     "Toc" si "tocuri" dintr-un ou,

     Pandalii ca de tangou,

     In Veneto aste-au fost.

     Toate au de-amu' un rost,

     Iar la anu'care vine.

     Pampers-ul il iau pe mine. "

     

     La mai multe calatorii venerabile!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
  - dorgo
  [27.09.12 20:46:51]
  » mesaj pers

     Inimitabil, inconfundabil, imbatabil... "uno scrittore vero, quest'amico Alex Macedo! "

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - johnnyredlabel*
  [27.09.12 20:49:01]
  » mesaj pers

     @Alex_Macedo: De atata surpriza si emotie ca ai aparut pe seara ca un coctail Mai Tai (ca-n Haway!), te votasem de doua ori, insa eram aproape sa jur ca web-ul de serviciu nu vrea sa ma lase sa te votez! Maestre, am o nelamurire: ala din P04 nu e cumva Cattani? (sau tat'su?)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - santana
  [27.09.12 20:51:31]
  » mesaj pers

     Faraoane, m-a apucat damblaua cea mare și toate-mi ecourili-mi sînt șterse de la o vreme... Dă-le la dracu că fac eu rost de altili, nu e bai... Măcar pe ăsta, care începe aici, să nu mi-l vămuiți: Respect, nene Alex!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - adri-nico
  [27.09.12 22:14:22]
  » mesaj pers

     Nu stiu prin ce imprejurare am ajuns la acest review, dar ma bucur nespus ca mi-ai latit un zimbet pe fata...

     Am si "io" un Denis (pericol public). Cred ca numele e predestinat, ca am gasit catelul in frigider si porumbelul invelit in plapuma... Dar asta e farmecul copilariei.

     Si noi, mamele(le) denisilor nu mai trebuie sa mergem la plaja?

     Ha???

     Felicitari sincere!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - webmaster13
  [27.09.12 22:15:21]
  » mesaj pers

     Articolul a "primit" o ilustratie muzicala sau video-muzicala - vezi mai sus, imediat sub titlu.

  Daca autorul prefera o alta melodie, este rugat sa ne scrie (aci, ca ecou, ori pe PM)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - adri-nico
  [27.09.12 22:18:08]
  » mesaj pers

     @webmaster13: Draga webule, am citit textul pe uscat si a mers ca... uns!!!

     dar si melodia face toti banii! (se potriveste cu starea mangustei, in moment ce se uita la oul-toc! )

     Hahaha!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - MCM
  [27.09.12 22:23:25]
  » mesaj pers

     Haoleo, conasule, heminentule, ca cand ai venit mata, aici'sa cu inscrisu' lu' matale... ptiu, sa nu-ti fie da daochi, ochiosule, ne-ai homorat. Ce-ai avut cu noi, hastia de rand, hiluminatule? Ca ce bine ne e acuma, hinteligentule!!!

     Hai sa ne... vorba aia... traiesti!!!

     Gipsy, spaima parcarii :))))

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - motaneata
  [27.09.12 22:57:56]
  » mesaj pers

     @Alex_Macedo, zici:

  eu fiind un tip... normal, că aşa îmi zic... vocile, de obicei!
  Eşti sigur? Eu zic să nu ai incredere... !

     Da' nu conteaza ce-ţi spun vocile, aşteptăm continuarea.

     Eu cam bănuiesc ce a urmat: Chankoowaşhtay Chavata n'Gâţiikwulva a plecat spre latrină, ţinundu-se c-o mană de şliţ şi cu cealaltă de ceafa lui Jakob. Da' spune-ne tu ce s-a-ntâmplat acolo, nu ne mai fierbe, nu cred c-ai dus-o pe faraoană acasă cu onoarea nereperată!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - Cris
  [28.09.12 07:26:07]
  » mesaj pers

     Alex, ti-am dus dorul, te rog sa nu ne mai faci sa asteptam atat de mult intre 2 review-uri.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Andox
  [28.09.12 09:34:05]
  » mesaj pers

     Alex, astept Sabbiadoro modus operandi .

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - gheisa
  [28.09.12 10:56:25]
  » mesaj pers

     @Alex_Macedo: a renovat imparatia cafeneaua aia, unde stateam la cafele dimineata la birou :) :) :). Mai avem noi ceva intrebari, on topic, evident, da le punem acolo, daca ne onorati cu prezenta.

     Cat zahar, cu lapte, fara lapte... ?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - TraianS
  [28.09.12 11:53:45]
  » mesaj pers

     @Nea Alex

     Stilul tau inconfundabil m-a facut sa-mi imaginez scena de la "Last Gas Station", putin diferit de realitate, ca undeva pe Route 66, in mijlocul desertului. Un semn mare, cu un cowboy obosit, facand autostopul, un moshneag dormind pe-un scaun in benzinarie, boscheti uscati, purtati de vant de colo colo... si-o toaleta undeva prin spate.

     In tot acest peisaj sinistru, tu baricadat in masina, cu cosmonautul dandu-ti tarcoale... iar Faraoana, cu emotii cum sa strabata drumul de intoarcere... pana la automobil... :))

     Pana la urma ai plecat in cautarea lui Armstrong Perversul, ca sa-l tragi de antene, sau ati demarat in tromba?? :))

     Nasol moment... Daca ajung prin astfel de benzinarii, am sa am grija sa am sabia Klingoniana cu mine. Macar sa fiu o mangusta inarmata :)

     Multumim ca ne mai descretesti fruntile.

     P. s.

     Apelativul de "Nea", il folosesc in cazul persoanelor pentru care am un deosebit respect si care mi-s dragi. Sper sa nu-ti fie cu suparare :)

     Pe aceasta cale, imi cer iertare pentru coincidenta si de la userul mai nou... cel cu Tg. Muresul. :))

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
  - sev7
  [28.09.12 23:38:15]
  » mesaj pers

     In sfirsit... :)

     Nici nu stiu ce sa "zic"... ca nu mai am pofta de "filozofeala" dupa ce m-am "prapadit de ras!!!

     Vorba lu' fimea de 6 ani... "esti belea"!!!

     Asteptam de mult o reactie... o poveste... o ceva... si nu mai venea. Iti "dadui" (nu... nu sint oltean, da' imi place tare graiul lor) si mesaj... cica privat... si tot nimic!

     Ma bucur nespus sa regasesc "stilul" inconfundabil si amicul virtual!

     

     bafta multa!

     si... vorba ta (un pic modificata)... pe curind!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - le_maitre
  [29.09.12 11:38:48]
  » mesaj pers

     Este indubitabil faptul ca, pentru a savura cu o precizie chirurgicala un dezmatz psiho-socio-pedagogico-aventuroso-turistic "Macedo made" ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un filtru/ibric de cafea plin, trei cani la indemana, laptic, o gura de miere, timp liber si o tigara electronica (pen'ca unii s-au lasat de fumat si acu' zbiara eco).

     Finalmente, cum simteam adanc inlauntrul mentalului propriu, pot spune ca asteptarea fu lunga dar meritorie, god damned it, singularitatea stilistica a acestei rare "avis" care le esti Stimabile determinand sincope cu sughitzuri convulsive si o apreciere MAXIMA.

     Iti multumesc ca ne-ai incantat din nou ochiul si ne-ai scurtcircuitat retelele neuronale!

     AFERIM!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - magdan
  [30.09.12 18:01:54]
  » mesaj pers

     offf doamne mi ai ascultat ruga!!! slava tie mare Alex, cat te am asteptat dragule cu povestea ta, intradevar ai picat la tanc pt neuronu meu chinuit poopiu si cu drag astept stii tu... hei!!! cartea!!!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - magdan
  [30.09.12 18:09:34]
  » mesaj pers

     @magdan: uitasem si critica!!! pozeleee?!!!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Pami CONS. ONORIFIC AFA / ITALIA
  [01.10.12 11:39:52]
  » mesaj pers

     mult prea amuzant pentru o zi racoroasa, incetosata de octombrie si mai e si luni... vrei sa mor?!... de ras: -)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - edith simon
  [03.10.12 10:13:57]
  » mesaj pers

     Nu-ti mai scriu ca esti buuuuun... doar stii!

     Dar spune-ne, nu-i asa ca si "faraoana " prin felul ei si prin replicile pe care t-i le da, iti face si vacantele mai speciale?! Noi cititorii o iubim si pe ea!

     Si drumul spre casa... linistit fara niciun fel de evenimente, ... n-as crede?! Astept continuarea. :)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Alex_Macedo
  [12.10.12 16:36:43]
  » mesaj pers

     Având în vedere că în ultimele săptămâni... caroseria “a funcţionat mult îngreunată între toate orele”, datorită motivelor de sănătate... câteodată şi mentală, vă răspund cu întârziere şi scuzele la purtător:

     @Admin

     Nu ştiu cât de MiniGhid e review-ul ăsta dar, mă onorează. Nu este prea simplu să scrii despre aceleaşi locuri, tinzi să devii repetativ, să plictiseşti şi interesul se pierde pentru review-ul în cauză. Ştiu că nu e uşor cu unu'ca mine care, mai plimbă galoşul legat cu sfoară prin curtea AFA sau aiurea... oricum mulţumesc pentru sprijinul acordat, de-a lungul anilor... că au trecut ceva... şi... La Mulţi Ani că, între timp ai mai întinerit cu un an!

     @zapacitu

     Stimabile Master Z, nici nu mă aşteptam la mai puţin de la tine! Ai pus review-ul meu sau “accente” din el sub semnul poeziei, semnat intru-n mod special... de Z-et. Mă bucur că, trecând pe la mine, zilele de adăstare fac un refill, precum zici!

     À la vôtre!

     @dorgo

     Mulţumesc, domn' doctor! Am observat că trebuie să-mi dai un miel şi am mai văzut că ai... curbat, nick-urile câtorva useri, vreau să cred din simpatie (santana=santy; motaneaţă=motănel), şi după cum ştii deja, nu sunt supărăcios din fire aşa că voi lua totul ca un compliment! Încearcă să nu mai fii aşa de... cartonat, ca să rămâi pe site, canalizând scrierile din ecouri, în review-uri, că talent ai, indiscutabil!! Mersi de vizită!

     @johnnyredlabel

     He, he, johnny... mersi de votul dublu chiar daca nu se pune!... Ăla e tata lu' Cattani pe vremea când La Piovra era la apogeu, din Sicilia până'n Bronx.

     @santana

     Flo, ca întodeauna, reciprocitatea este, a fost şi va continua!... şi la talentul tău de scrib, spun doar atât: Respect, nene santana!

      @adri-nico

     În orice împrejurare, mă bucur că ai intrat “pe la mine”şi s-au “produs” zâmbete! Eh... se mai întâmplă să gaseşti pisica-n microunde sau căţelul legat cu bandă adezivă de calorifer dar, nu-i bai! Toţi copii au un moment de... raznă! Toate mamele (le), liber la plajă!... dar, cu puțină atenție :)) ! Mersi de urare!

     @webmaster13

     De-a lungul timpului, nu am avut nicio obiecţie vis-a-vis de alegerile în domeniu. Oricum încrederea, demult îţi era acordată. Să fie primit! Mersi!

     @MCM

     Auzi, bre! Da' tu numa' pe limba lu' Balaoacheşu'grăieşti? Haoaleo Emsiemo, te-ai apucat să parleşti şi să faci complementhe haici în băhtătură? Hai să ne trăieşti şi tu! Mai bagă “înscrisuri”, să te cetim! Bahtalo!... de la Mangusto :))))

     @motaneata

     Vocile mi-au zis să mă întorc de la Veneția că va începe @motaneaţă să scrie, acesta fiind unul din amendamentele dintr-un ecou, scris de tine pe aici pe undeva. Mă bucur să observ că te-ai ținut de cuvânt și că zilele acestea ai scris despre un oraș, drag mie, din tinerețe, Frankfurt am Main, că pe Oder nu am fost. În ceea ce privește o continuare, cred că va fi o altă poveste... ceva... sper cu Salzburg. Faraoana, supărata tare, frate, că nu am intervenit dar... vocile mi-au zis să mă comport... ehm... normal! :)

     Mersi de vizită, prietene!

     @pacurarcris

     Cris, nici timpurile nu mai sunt cum au fost şi timpul în sine a început să fie limitat, din păcate!... eh... sănătoşi să fim, că 'oi mai scrie aşa, câte ceva! Mersi.

     @Andox

     Asta ar mai lipsi! :))... să fac o continuare. Mai rar cu scrisul, zilele acestea dar, mai... citit... sper! :) Mersi de vizită, frate Andox.

     @gheisa

     Ralu, mulţumesc de invitaţie! Chiar îmi era dor de “ca la uşa... chat-ului”! Din păcate, ... ehm... superiorii au tăiat... pipeline-u' si nu mai am acces. Poate la “drum de seară” şi dacă timpul îmi va permite. Mulţumesc de cafea! ;)

     @TraianS

     Măi, Trăienel... știam că le ai cu poveștile și mai văd că mi-ai "desenat un schelet”, pentru un sequel, la rewiev-ul de mai sus :)) !... aia cu mangusta înarmată mi-a plăcut, tare!... se poate scrie un scenariu, mergând pe linia asta... ceva... în ton cu Ice Age.

     P. S. ŞTIAM de ce folosești apelativul mai sus numit deci, nu aveam cum să fiu ofticat, mai ales că-ți știu verticalitatea și caracterul..... că s-a nimerit să fie cineva și cu-n asemenea nick, nu e de mirare la aproape 40000 de useri.

     @sev7

     Mulțumesc, prietene!!... nah... că beleaua, apăru', cu poveștile! Mă bucur că ți-a fost pe plac. Cred că mesajul a ajuns în Spam, că nu'ș ce au mail-urile, mai nou! E de... belea :)). Pe curând, @sev7!

     @le_maitre

     Stimabile, apreciez faptul că te așezi pe-ndelete să citești și nu la foc automat! Sunt scrieri, onor dumitale că ești inclus, care trebuie adulmecate, mestecate pentru a simți aroma scribului! Lăsând semi-gluma la o parte, întodeauna i-am încurajat pe cei mai “tineri”, AFA-iști. Nu pot să mă fac că plouă, când citesc talente noi ca tine, @MCM, @TraianS și cei ce sunt in aceeasi linie cu voi! Consider că amfostacolo, are nevoie în fiecare an de sânge proaspăt care să dea totul cu susu'-n-jos în ceea ce privește, cadrul în care se scrie un review... sigur, păstrând linia site-ului în d'ale călătoriilor. Chestia cu greii site-ului e doar așa de poveste, pentru că voi prin activitatea voastră aici, sunteți grei prin esență și calitate. Noi, cei mai vechi suntem for the fun of it și deasemenea pentru că într-un fel ne-a intrat în oase acest site. Ne mai contrăm, mai ironizăm dar, (sper, în continuare!) amiciția nu dispare din chenarul respectului. Chestia cu apartenență la gașcă e o copilărie! Oameni votează prin simplitatea atitudini, care e dată de sinapsele ce spun: Îmi place, respectiv Nu-mi place. Aaaaa, ca sunt useri care se cunosc şi se apreciază reciproc, e o chestie simpla de viaţă si ţine de orice comunitate, mare sau mică. Ține de cunoștințele care le ai deja, vis-a-vis de un user și mental știi scheletul și rama în care acel user și-a expus rewiev-ul și de aici și votul sau lipsa lui. În ceea ce privește simpatia la vot este... cum am făcut eu la review-ul tău, par un examplu, am votat mai întâi și pe urmă am citit... pe-ndelete! Aferim!

     @magdan

     Sper că neuronu' s-a mai liniştit un pic şi mersi de vizită... la carte tot lucrez, aşa mai bătrâneşte :))... cu “timpurili” stau mai prost... poze am dar mai vechi, reprezentând aceleaşi meleaguri... anu' ăsta nu am mai fost “japonez”!

     @Pami

     Tocmai că în ziua de luni, nici iarba nu creşte aşa că, un râs pe început de toamnă-iarnă nu face rău :)... mai ales acolo în Germănica! Tchussss, Pami

     @edith_simon

     Faraoana are rolul sau rolurile ei, ori e Hitler ori mai blândă ca... ehm... Goebbels sau devine doctor... unu'..., cred că-l cheama... Mengele. Farmecul ei este că, chiar dacă o pun deseori în situaţii delicate (era sa zic... poziţii!), rămâne într-o stupefianto-copilarească atitudine dar, îşi revine repede... farsele au deliciul lor, tocmai pentru a vedea cum reuşeste să iasă din ele. Continuare... eh... ce să zic... mai vedem;) !

     @All... inclusive

     Mulţumesc voua, dragi colegi inclusive useri-lor mai vechi sau mai noi din caseta de voturi, de susţinere, ajutor când am avut nevoie şi că, în definitiv dar nu mai puţin important, citiţi!! Oricât net aş mânca pe pâine, cartea rămâne veşnic un prieten bun!

     Pe... oricând!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 7 voturi)]
  - magdan
  [14.10.12 14:21:41]
  » mesaj pers

     @Alex_Macedo: dragule multumim pentru scriere si asta compenseaza faptul ca nu ne ai scris cateva episoade si anul asta fie de la mine de data asta..., da din pacate neuronu s a linistit si cred ca este la cele sfinte cu verdeata, era vorba de socru meu, care doamne doamne a avut grija sa nu l mai chinuie, poopa cu drag

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - piti
  [20.01.14 18:57:58]
  » mesaj pers

     Bazat pe scrierile tale, am rezervat in zona.

     Sa nu fie cum zici tu... te-ai " ars ".

     Vorbim dupa iulie.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - xcpaula
  [26.06.18 12:30:34]
  » mesaj pers

     Abia ce m-am intors din Lignano (am fost pentru un concert si nu pentru vacanta la plaja, insa)

     Parerea mea este ca daca iti place la Mamaia, iti place si plaja la Lignano... dar, daca iti place la Corbu - trebuie neaparat sa pastrezi distanta si sa alegi o alta destinatie.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [4] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [JUL-2012] Residenza Cristina - poza de pe net - sageata indica, evident culcusul -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371771">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371771"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371771">Şterge vot</a></div><span id="v9371771" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371771)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371771Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371771MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [JUL-2012] Residenza Cristina - poza de pe net - sageata indica, evident culcusul
  foto Alex_Macedo [27.09.12]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [JUL-2012] Balcon in stanga foto, usa ce da intr-un hol ce separa baia de dormitor - poza de pe net- -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371776">Şterge vot</a></div><span id="v9371776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [JUL-2012] Balcon in stanga foto, usa ce da intr-un hol ce separa baia de dormitor - poza de pe net-
  foto Alex_Macedo [27.09.12]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P04 [JUL-2012] Pe vremea lu” bunicu”!!! -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371780">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371780"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371780">Şterge vot</a></div><span id="v9371780" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371780)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371780Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371780MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [JUL-2012] Pe vremea lu” bunicu”!!!
  foto Alex_Macedo [27.09.12]
  # [50 PMA, +BONUS]  P05 [JUL-2012] Umbrele VIP... la pret... ca in rest, degeaba... doar ca nu stateai buza-n buza si era mai aerisit. -- foto by <b>Alex_Macedo</b> [uploaded 27.09.12] - <span class="allrVotedi" id="av371781">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv371781"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=371781">Şterge vot</a></div><span id="v9371781" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(371781)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f371781Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e371781MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [JUL-2012] Umbrele VIP... la pret... ca in rest, degeaba... doar ca nu stateai buza-n buza si era mai aerisit.
  foto Alex_Macedo [27.09.12]
  # [50 PMA, +BONUS]

  [4] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată in 0.116970062256 sec