91396 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descopera Cagliari si sudul Sardiniei

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
09.12.2018
DE
--- M ---
vârsta > 60 ani
DIN Piteşti
înscris/ă în 02.09.09
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
FEB-2018
DURATA: 7 zile
TIP: PRIETENI
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 4

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
NOUAmFostAcolo recomandă, pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și tururi turistice ale Romei / Vaticanului serviciile oferite de www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • Jurnal de călătorie: Sardinia, 11-18 februarie 2018 (partea a II-a - Cagliari)


  Urmare de aici

  Ziua a patra: 14.02.2018

  Dimineața, plecăm să vizităm orașul. De la apartament, pe Via Roma, apoi pe Largo Carlo Felice, ajungem în piața dominată de monumentul lui Carlo Felice (duce de Savoia, Piemont și Aosta și rege al Sardiniei între 1821-1831) (P01), de unde facem câțiva pași, până la Chiesa Monumentale di Santa Chiara (P02). De aici, urcăm spre Torre dell’Elefante (P03) apoi pe Via Università, trecem pe lângă Università di Cagliari, ne mai plimbăm pe străduțe înguste și, prin Portico delle Grazie (P04), ajungem pe esplanada (P05) de deasupra Bastionului Saint Remy. Fațada bastionului, cu scările monumentale ce coboară spre Piazza Costituzione și o parte din esplanadă sunt în reconstrucție, dar putem totuși să admirăm și să fotografiem panorama orașului (P06-P08).

  Continuăm drumul și urcăm de-a lungul zidului, pe Via del Duomo, până la Piazza Palazzo. La capătul sudic al acesteia, se află La Cattedrale Santa Maria Assunta, Duomo di Cagliari (P09). Catedrala a fost construită în secolul al XIII-lea, de pizani. Genovezii, la rândul lor își lasă și ei amprenta, prin modificările aduse în a doua parte a secolului al XVII-lea. Intrăm în biserica cu trei nave (P10), admirăm Cappella del Battisterio, Cappella di Santa Cecilia, Cappella della Madonna Nera o di San Eusebio, Cappella del SS Sacramento, Cappella della SS Vergine delle Mercede, Cappella di Santa Barbara e delle Famiglie Sante, după care coborâm în cripta catedralei (P11).

  Tot în Piazza Palazzo (P12), se află Palazzo Viceregio P (13), datând din secolul al XIV-lea, din perioada dominației aragoneze, în prezent un frumos muzeu. Ne luăm bilete de intrare și urcăm scările cu covor roșu, cu doi lei la bază (P14). La etaj, ne primește un tip nevorbit, care ne ia în primire și văzând că suntem interesați, începe să ne povestească mai întâi despre tablourile din prima încăpere, reprezentând guvernatorii în ordine cronologică: aragonezi, francezi, italieni. În a doua încăpere este expus portretul lui Carlo Alberto di Savoia, Re di Sardegna, 1831-1849 (P15). Candelabrele din trei încăperi sunt de Murano (P16), ca și aplicele din camera cu candelabru galben. Admirăm mobilierul din lemn masiv, sculptat, din epoca napoleoniană, portretul lui Vittorio Emanuele Re di Sardegna e Re d’Italia. Cea mai frumoasă încăpere, fosta sală de bal, este acum sală de ședințe, frumos pictată și foarte bogat ornamentată (P17). La sfârșit, surpriză: ghidul nostru ad-hoc ne spune că el e doar un simplu paznic! Da, dar știe foarte multe și povestește frumos …

  După ce ieșim din muzeu, mergem în Piazza dell’Indipendenza (P18), îndreptându-ne spre Cittadella dei Musei, în care pătrundem printr-un portal.

  Și Torre San Pancratio (P19), datând din 1305, este în renovare. Dincolo de portal, se deschide o altă piață, Piazza Arsenale, pe latura stângă a căreia se află Porta Cristina (P20), numită așa de la regina Maria Cristina di Borbone, soția regelui Carlo Felice.

  La capătul nordic al Pieței Arsenalului începe Cittadella dei Musei Giovanni Lilliu (P21), care cuprinde un spațiu pentru expoziții temporare, Museo Archeologico Nazionale, Pinacoteca Nazionale, Museo Etnografico și Museo civico Cardu. Noi am ales să vizităm doar Museo Archeologico Nazionale și Pinacoteca Nazionale.

  În primul dintre acestea, se găsesc exponate din siturile arheologice din Sardinia, din diferitele perioade istorice: civilizația nuragică, perioada punică, cea romană etc. Cu această ocazie ne lămurim mai bine ce e cu sculpturile din holul aeroportului din Alghero: acestea sunt copii ale unor sculpturi nuragice în piatră, cunoscute sun numele de le sculture di Mont’e Prama. Un exemplu este statuia boxerului P (22). Alte artefacte interesante sunt așa-numiții bronzetti (P23), mici statuete din bronz, nu mai mari de 15 cm, aparținând tot culturii nuragice.

  Principalele exponate din Pinacoteca Nazionale sunt picturile religioase, colectate din diferitele biserici ale insulei (P24, P25), dar sunt prezentate și lucrări ale unor pictori contemporani (P26).

  Părăsim Citadela dei Musei și coborâm, pe Viale Buon Cammino (P27), ajungem la Anfiteatro Romano (P28) și apoi la Orto Botanico della Universita degli Studii, după care iată-ne ajunși pe Corso Vittorio Emanulele II, de unde intrăm în Largo Carlo Felice, iar de aici până „acasă” e o aruncătură de băț.

  Încheiem ziua, „descântând” o bere locală foarte bună, Ichnusa - anima sarda, făcută în apropiere de Cagliari, la Assemini. Ichnusa este numele dat Sardiniei de fenicieni și miceneni, însemnând, probabil, insula Hyksos, de la numele poporului care a fost izgonit din Egipt, pe la 1500 î. C. Un alt nume dat Sardiniei a fost Sandalion, dat de romani, probabil de la forma insulei, asemănătoare cu o sanda. Dar nimic nu e sigur, nici măcar originea actualului nume al insulei.

  Cât privește berea Ichnusa, compania Birra Ichnusa, fondată acum mai bine de un secol, în 1912, aparține, cum altfel, grupului olandez Heineken Internationa, care deține, în 70 de țări, 165 de fabrici de bere.

  Ziua a cincea: 15.02.2018

  Plecăm cu mașina de la hotel, pe la 10, direcția Faro di Capo Sant'Elia, (GPS: 39.184634,9. 147664), de unde admirăm priveliști frumoase. Alături de far, se află Torre de Calamosca, a cărui curte e plină de pisici; turnul datează din prima jumătate a secolului al XVII-lea, din perioada dominației spaniole (P29). Zona e sălbatică, folosită de localnici pentru trekking și cycling.

  Facem și noi o plimbare, în cursul căreia descoperim ruinele vechilor fortificații din timpul celui de-al Doilea Război Mondial; peisaje foarte frumoase, Stagno di Molentargius, cu bazine de sare (P30), unde, dacă ai noroc, poți vedea (din ce în ce mai rar) flamingi, care formau cândva aici o colonie. Ne îndreptăm apoi spre Spiagia del Poeto (P31), unde stăm la soare (îmbrăcați) și bem o cafea, urmărind lansarea la apă a câtorva iahturi.

  Ne întoarcem în oraș și, în drum, ne oprim pentru o vizită la Santuario di Nostra Signora di Bonaria, plasată strategic pe un loc înalt, având are în față o piață cu un frumos mozaic (P32-34). În stânga bisericii, un drum duce spre parcul Bonaria, cu o frumoasă priveliște spre oraș. Înainte de intrarea în parc, un afiș ne îndeamnă să intrăm în mica grotă unde este prezentată expoziția „La Sacra Rappresentazione”, cu scene biblice în miniatură, cinematice. E uimitoare migala cu care au fost făcute aceste scene!

  Ne plimbăm puțin prin parcul Bonaria, admirând perspectiva mai îndepărtată (P36) și mai apropiată (P37) a orașului și coborâm apoi spre port, în Piazza Centomila, unde este amenajată o piață de legume, fructe și flori temporară, de unde cumpărăm cele mai gustoase portocale, proaspete și ieftine.

  Prânzul îl luăm la „La Cantina” (P38, P39), loc primitor, cu pereți de piatră și ornamente rustice, tablouri și afișe.

  Plecăm apoi din nou la plimbare, spre biserica Santa Eulalia (P40), de unde ajungem în Piazza Dettori, unde se află Auditorium Comunale (P41), un teatru amenajat în fosta biserică Santa Teresa, datând din secolul al XVII-lea. Traseul urmat este cel sugerat pe un pliant luat de la biroul de informații turistice, cu bisericile vechi din centrul orașului Cagliari.

  Continuăm traseul pe la biserica Santa Rosalia (P42), datând din prima jumătate a secolului al XVIII-lea și, în final, ajungem în Piazza Costituzione, la treptele care urcă spre Bastionul St. Remy (P43); trecem și prin Piazza Martiri D'Italia, cu Monumento ai Caduti delle Guerre d'Indipendenza P (44), apoi urcăm cu ascensorul, pe esplanada de deasupra bastionului St. Remy, vizitată deja cu o zi în urmă. Coborâm pe la Torre dell’ Elephante și ajungem la Chiesa di Santa Anna (P45), datând de la 1875 și la Chiesa di Santa Restituta, din apropiere, devenită în ultimul timp biserică ortodoxă rusă (P46, P47), apoi trecem pe la Chiesa di Sant’ Efisio (P48), pentru ca să ne oprim, în final, la Chiesa di San Michele, care este închisă, așa că fotografiem numai exteriorul (P49). Biserica, parte a unui complex iezuit, a fost construită în secolul al XVI-lea.

  Încheiem ziua, de data asta cu un pahar de vin roșu, local, foarte bun, Monica (di Sardegna).

  Citeşte şi continuarea aici

  ---
  Impresii încărcate de Costi in 09.12.2018 11:29:23

  Validat / Publicat: 09.12.18 13:08:52


  • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ITALIA.
  articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
  VIZUALIZĂRI: 452


  NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol:

  F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

  PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34500 PMA (din 25 voturi) nota2
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
  • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Costi? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
  • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
  • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
   sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
   
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster
  [10.12.18 05:56:01]
  » mesaj pers

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

      -

     Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

  [49] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [FEB-2018] Monumentul lui Carlo Felice, rege al Sardiniei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039448">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039448"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039448">Şterge vot</a></div><span id="v91039448" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039448)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039448Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039448MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [FEB-2018] Monumentul lui Carlo Felice, rege al Sardiniei
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [FEB-2018] Chiesa Monumentale di Santa Chiara -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039449">Şterge vot</a></div><span id="v91039449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [FEB-2018] Chiesa Monumentale di Santa Chiara
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [FEB-2018] Torre dell’Elefante, numit așa pentru că are niște elefănței pe pereți -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039450">Şterge vot</a></div><span id="v91039450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [FEB-2018] Torre dell’Elefante, numit așa pentru că are niște elefănței pe pereți
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]  P04 [FEB-2018] Portico delle Grazie, aflat în renovare -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039451">Şterge vot</a></div><span id="v91039451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [FEB-2018] Portico delle Grazie, aflat în renovare
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [FEB-2018] Esplanada de deasupra Bastionului Saint Remy -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039452">Şterge vot</a></div><span id="v91039452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [FEB-2018] Esplanada de deasupra Bastionului Saint Remy
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [FEB-2018] O parte din fațada Bastionului Saint Remy -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039453">Şterge vot</a></div><span id="v91039453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [FEB-2018] O parte din fațada Bastionului Saint Remy
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [FEB-2018] Giardino sotto le Mura, grădina de sub ziduri, văzută de pe esplanadă -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039454">Şterge vot</a></div><span id="v91039454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [FEB-2018] Giardino sotto le Mura, grădina de sub ziduri, văzută de pe esplanadă
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [FEB-2018] Vedere spre partea de est a orașului, până la Stagno di Molentagius, unde se zice c-ar fi flamingi. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039455">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039455"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039455">Şterge vot</a></div><span id="v91039455" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039455)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039455Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039455MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [FEB-2018] Vedere spre partea de est a orașului, până la Stagno di Molentagius, unde se zice c-ar fi flamingi.
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [FEB-2018] Cattedrale Santa Maria Assunta, Duomo di Cagliari -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039456">Şterge vot</a></div><span id="v91039456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [FEB-2018] Cattedrale Santa Maria Assunta, Duomo di Cagliari
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P10 [FEB-2018] Cattedrale Santa Maria Assunta, interior -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039457">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039457"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039457">Şterge vot</a></div><span id="v91039457" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039457)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039457Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039457MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [FEB-2018] Cattedrale Santa Maria Assunta, interior
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [FEB-2018] Cripta catedralei, adăpostind sarcofagul arhiepiscopului d'Esquivel, al lui Carlo Emanuele di Savoia şi al Giuseppinei Maria Luisa di Savoia -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039458">Şterge vot</a></div><span id="v91039458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [FEB-2018] Cripta catedralei, adăpostind sarcofagul arhiepiscopului d'Esquivel, al lui Carlo Emanuele di Savoia şi al Giuseppinei Maria Luisa di Savoia
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [FEB-2018] Piazza Palazzo, văzută de pe treptele Catedralei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039459">Şterge vot</a></div><span id="v91039459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [FEB-2018] Piazza Palazzo, văzută de pe treptele Catedralei
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P13 [FEB-2018] Palazzo Viceregio, acum un frumos muzeu -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039460">Şterge vot</a></div><span id="v91039460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [FEB-2018] Palazzo Viceregio, acum un frumos muzeu
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P14 [FEB-2018] Intrarea, străjuită de doi lei, în Palazzo Viceregio -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039461">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039461"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039461">Şterge vot</a></div><span id="v91039461" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039461)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039461Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039461MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [FEB-2018] Intrarea, străjuită de doi lei, în Palazzo Viceregio
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P15 [FEB-2018] Portretul lui Carlo Alberto di Savoia, Re di Sardegna -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039462">Şterge vot</a></div><span id="v91039462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [FEB-2018] Portretul lui Carlo Alberto di Savoia, Re di Sardegna
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P16 [FEB-2018] Un candelabru de Murano, din Palazzo Viceregio -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039463">Şterge vot</a></div><span id="v91039463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [FEB-2018] Un candelabru de Murano, din Palazzo Viceregio
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P17 [FEB-2018] Fosta sală de bal, acum sală de ședințe festive, din Palazzo Viceregio -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039464">Şterge vot</a></div><span id="v91039464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [FEB-2018] Fosta sală de bal, acum sală de ședințe festive, din Palazzo Viceregio
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P18 [FEB-2018] Piazza dell’Indipendenza. În fundal, portalul spre Cittadella dei Musei. -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039465">Şterge vot</a></div><span id="v91039465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [FEB-2018] Piazza dell’Indipendenza. În fundal, portalul spre Cittadella dei Musei.
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [FEB-2018] Torre San Pancratio, datând din 1305 -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039466">Şterge vot</a></div><span id="v91039466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [FEB-2018] Torre San Pancratio, datând din 1305
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P20 [FEB-2018] Porta Cristina, numită așa în onoarea reginei Maria Cristina di Borbone, soția regelui Carlo Felice -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039467">Şterge vot</a></div><span id="v91039467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [FEB-2018] Porta Cristina, numită așa în onoarea reginei Maria Cristina di Borbone, soția regelui Carlo Felice
  foto Costi [09.12.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [FEB-2018] Un panou cu o schemă reprezentând Cittadella dei Musei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039468">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039468"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039468">Şterge vot</a></div><span id="v91039468" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039468)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039468Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039468MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [FEB-2018] Un panou cu o schemă reprezentând Cittadella dei Musei
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P22 [FEB-2018] Celebrele statui nuragice din Museo Archeologico Nazionale -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039469">Şterge vot</a></div><span id="v91039469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [FEB-2018] Celebrele statui nuragice din Museo Archeologico Nazionale
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [FEB-2018] Două exemple de bronzetti, din Museo Archeologico Nazionale -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039470">Şterge vot</a></div><span id="v91039470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [FEB-2018] Două exemple de bronzetti, din Museo Archeologico Nazionale
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [FEB-2018] „La cena a casa del fariseo”, pictură de Giulio Carpioni (sec. XVII), provenită din biserica Santa Teresa, din Cagliari, acum expusă în Pinacoteca Nazionale -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039471">Şterge vot</a></div><span id="v91039471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [FEB-2018] „La cena a casa del fariseo”, pictură de Giulio Carpioni (sec. XVII), provenită din biserica Santa Teresa, din Cagliari, acum expusă în Pinacoteca Nazionale
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P25 [FEB-2018] „Tripticul alinării” (Sf. Ioan Botezătorul, Fecioara cu pruncul, Sf. Mihail), picturi de Michele Cavaro (1535), expuse în Pinacoteca Nazionale -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039472">Şterge vot</a></div><span id="v91039472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P25 [FEB-2018] „Tripticul alinării” (Sf. Ioan Botezătorul, Fecioara cu pruncul, Sf. Mihail), picturi de Michele Cavaro (1535), expuse în Pinacoteca Nazionale
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P26 [FEB-2018] „Săpătorii”, pictură de Antonio Ruyu (1954), expusă în Pinacoteca Nazionale -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039473">Şterge vot</a></div><span id="v91039473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P26 [FEB-2018] „Săpătorii”, pictură de Antonio Ruyu (1954), expusă în Pinacoteca Nazionale
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P27 [FEB-2018] Viale Buon Cammino, la ieșirea din Citadela dei Musei -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039474">Şterge vot</a></div><span id="v91039474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P27 [FEB-2018] Viale Buon Cammino, la ieșirea din Citadela dei Musei
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P28 [FEB-2018] Anfiteatro Romano -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039475">Şterge vot</a></div><span id="v91039475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P28 [FEB-2018] Anfiteatro Romano
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P29 [FEB-2018] Faro di Capo Sant'Elia (dreapta) și Torre de Calamosca (stânga) -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039476">Şterge vot</a></div><span id="v91039476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P29 [FEB-2018] Faro di Capo Sant'Elia (dreapta) și Torre de Calamosca (stânga)
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P30 [FEB-2018] Stagno di Molentargius și bazinele de sare, văzute de la Capo Sant'Elia -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039477">Şterge vot</a></div><span id="v91039477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P30 [FEB-2018] Stagno di Molentargius și bazinele de sare, văzute de la Capo Sant'Elia
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P31 [FEB-2018] Spiagia del Poeto -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039478">Şterge vot</a></div><span id="v91039478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P31 [FEB-2018] Spiagia del Poeto
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P32 [FEB-2018] Santuario di Nostra Signora di Bonaria -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039479">Şterge vot</a></div><span id="v91039479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P32 [FEB-2018] Santuario di Nostra Signora di Bonaria
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P33 [FEB-2018] Santuario di Nostra Signora di Bonaria - interior -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039480">Şterge vot</a></div><span id="v91039480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P33 [FEB-2018] Santuario di Nostra Signora di Bonaria - interior
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P34 [FEB-2018] Santuario di Nostra Signora di Bonaria -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039481">Şterge vot</a></div><span id="v91039481" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039481)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039481Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039481MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P34 [FEB-2018] Santuario di Nostra Signora di Bonaria
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P35 [FEB-2018] O scenă din „La Sacra Rappresentazione” -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039482">Şterge vot</a></div><span id="v91039482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P35 [FEB-2018] O scenă din „La Sacra Rappresentazione”
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P36 [FEB-2018] Parcul Bonaria și vedere spre oraș -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039483">Şterge vot</a></div><span id="v91039483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P36 [FEB-2018] Parcul Bonaria și vedere spre oraș
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P37 [FEB-2018] Cimitero Monumentale di Bonaria -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039484">Şterge vot</a></div><span id="v91039484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P37 [FEB-2018] Cimitero Monumentale di Bonaria
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P38 [FEB-2018] La Cantina, local unde se mănâncă bine -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039485">Şterge vot</a></div><span id="v91039485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P38 [FEB-2018] La Cantina, local unde se mănâncă bine
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P39 [FEB-2018] La cantina - interior -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039487">Şterge vot</a></div><span id="v91039487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P39 [FEB-2018] La cantina - interior
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P40 [FEB-2018] Biserica Santa Eulalia -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039490">Şterge vot</a></div><span id="v91039490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P40 [FEB-2018] Biserica Santa Eulalia
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P41 [FEB-2018] Auditorium Comunale -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039493">Şterge vot</a></div><span id="v91039493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P41 [FEB-2018] Auditorium Comunale
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P42 [FEB-2018] Biserica Santa Rosalia -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039496">Şterge vot</a></div><span id="v91039496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P42 [FEB-2018] Biserica Santa Rosalia
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P43 [FEB-2018] Piazza Costituzione și Bastionul St. Remy -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039498">Şterge vot</a></div><span id="v91039498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P43 [FEB-2018] Piazza Costituzione și Bastionul St. Remy
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P44 [FEB-2018] Piazza Martiri D'Italia, cu Monumento ai Caduti delle Guerre d'Indipendenza -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039500">Şterge vot</a></div><span id="v91039500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P44 [FEB-2018] Piazza Martiri D'Italia, cu Monumento ai Caduti delle Guerre d'Indipendenza
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P45 [FEB-2018] Chiesa di Santa Anna -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039502">Şterge vot</a></div><span id="v91039502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P45 [FEB-2018] Chiesa di Santa Anna
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P46 [FEB-2018] Chiesa di Santa Restituta -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039503">Şterge vot</a></div><span id="v91039503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P46 [FEB-2018] Chiesa di Santa Restituta
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P47 [FEB-2018] Chiesa di Santa Restituta - interior -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039505">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039505"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039505">Şterge vot</a></div><span id="v91039505" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039505)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039505Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039505MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P47 [FEB-2018] Chiesa di Santa Restituta - interior
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P48 [FEB-2018] Chiesa di Sant’ Efisio -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039511">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039511"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039511">Şterge vot</a></div><span id="v91039511" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039511)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039511Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039511MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P48 [FEB-2018] Chiesa di Sant’ Efisio
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P49 [FEB-2018] Chiesa di San Michele -- foto by <b>Costi</b> [uploaded 09.12.18] - <span class="allrVotedi" id="av1039512">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1039512"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1039512">Şterge vot</a></div><span id="v91039512" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1039512)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1039512Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1039512MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P49 [FEB-2018] Chiesa di San Michele
  foto Costi [09.12.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [49] foto . Click pe oricare pentru a le mări
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată in 0.14006114006 sec