nu sunteţi logat. - LOGIN
 
  HOME  |  Ce-mi recomandați - pag. principală  |  MUNTENEGRU: - solicitări "Ce-mi recomandați?" » 12
 
NOU! versiune pt mobil
Solicitare CE-MI RECOMANDAȚI / MUNTENEGRU / by Emyl27
 
TRIMISĂ DE Emyl27
din [Râmnicu Vâlcea]
 • ÎNSCRIS ÎN: 28.06.17
 • membru: UCENIC
  contribuție AFA: 1600 PMA

  SCRISĂ IN: 28.06.17 23:58

  VIZUALIZĂRI: 2857

   

  Variante drum spre Budva

  In luna august doresc sa calatoresc in Muntenegru, Budva, din Ramnicu Valcea, insa nu reusesc sa stabilesc un traseu la dus si alt traseu la intoarcere.

  As vrea vrea sa fac drumul in doua zile, atat la dus cat si la intoarcere cu o oprire pe traseu, iar rutele sa nu fie aceleasi la dus si intors si obligatoriu canionul Tara.

  Din Budva as vrea sa merg o zi la Dubrovnic si Kotor.

  Va rog recomandarea unor trasee frumoase, unde ma sfatuiti sa iau cazarile intermediare?

  Informatii si sugestii utile despre drum, budva, dubrovnic?

  Multumesc!

  • PERIOADA: august -- NOPŢI CAZARE: 5
  • BUGET: 1000 -- TRANSPORT: auto
  • ADULŢI: 4 -- COPII: 0
  încărcată de pe telefon!

  Răspunsuri la solicitarea de mai sus:

  SCRIS DE zlatna
  din [Râmnicu Vâlcea]
  membru: AUGUSTUS

  IN: 29.06.17 07:38

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @Emyl27: În 2015 am fost la Budva.

  Am scris un articol despre traseul urmat (vezi articol).

  Am urmat traseul Rm. Valcea-Targu Jiu-Motru - am ieşit din ţară pe la Porţile de Fier I (cele de lângă Orşova) apoi în Serbia traseul la dus a fost următorul:Kladovo-negotin-Zajecar-Paracin. La Paracin se merge 18 kilometri pe autostradă pentru care am plătit 50 eurocenţi. Am ieşit de pe autostradă apoi am urmat drumul spre Kruşevac - Kraljevo. De aici noi am ales să mergem spre Novi Pazar. Imediat am trecut graniţa Sârbo-Muntenegreană şi am urmat traseul spre Rozaje şi Berane. Lângă Berane am avut cazare intermediară la hotelul Komovi din localitatea Andrijevica. Din râmnic am plecat la 6 dimineaţa şi la 16:30 (ora Muntenegrului eram acolo.

  A doua zi am plecat spre Budva si pe la ora 12 am ajuns la hotel.

  La întoarcere am urmat alt traseu, exact cum vreţi şi voi. Budva-Cetinje-Podgorica-Kolasin-Bijelo Polje, am trecut în Serbia şi am urmat Nova Varos- Zlatibor-Cacak-Kraljevo apoi acelaşi traseu ca la dus.

  Din Budva până la Kotor ajungi în maxim jumătate de oră pe un drum aproape paralel cu marea.

  Am fost şi la Dubrovinik, cand am fost acolo la dus am ales traseul care merge pe marginea golfului Kotor iar la întoarcere am trecut golful cu bacul.

  În toate aceste ţări se trece cu buletinul. Aveţi grijă pe RCA să fie scris MNE pentru că dacă nu scrie nu e valabilă în Muntenegru.

  Dacă mai ai nevoie de alte informaţii îţi stau la dispoziţie.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (din 3 voturi)]
   
  SCRIS DE Nasshu
  din [Bascov [AG]]
  membru: PARTENER

  IN: 29.06.17 08:03

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  Eu in 2011 am fost pe urmatorul traseu google.ro/maps/dir/Budva, ... d44.8564798!3e0

  LA dus am dormit in zona Uzice/Zlatibor vezi impresii

  Iar la intoarcere am avut cazare in Belgrad. Am plecat din Budva pe la 12 si am ajuns aproapre de miezul noptii in Belgrad.

  Din Budva iti recomand sa mergi si la Manastirea Ostrog vezi impresii , dar atentie ultima portiune de drum este destul de grea, drum foarte ingust si fara parapet pe marginea dinspre prapastie Tu stii cit de bine stai cu sofatul


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (din 3 voturi)]
   
  SCRIS DE Nicu
  din [Timisoara]
  membru: SENATOR

  IN: 29.06.17 12:18

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  In luna august cam greu cu vizita de o zi la Dubrovnic din cauza traficului foarte aglomerat si stat mult in vama spre Croatia si la dus si la intors. Eu am mers spre Dubrovnic din Herceg Novi in luna mai si tot aglomerat a fost in vama, eventual plecati din Budva dimineata devreme la ora 5 spre vama.

  Pentru zona Kotor o zi e foarte putin, Kotorul nu trebuie doar tranzitat trebuie si vizitat fiinca e cel mai frumos loc din Muntenegru si de pe partea aia de mare de sus din Slovenia pina jos dupa Albania. Cine a fost in zona stie ce e aia Golful Kotor.

  5 nopti pentru a vizita ce vati propus e foarte putin, eventual lasati pe alta data Dubrovnicul si il cuplati data viitoare cu zona Herceg Novi.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (din 2 voturi)]
   
  SCRIS DE Radix7
  din [Iasi]
  membru: SENIOR

  IN: 29.06.17 13:00

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @Emyl27: iti recomand traseul Tg Jiu, Drobeta - vama Naidas - Smederevo - Kragujevac - Cacak - Uzice -Bijelo Polje - Mojkvac - Podgorica - Cetinje - Budva. Am fost in aprilie anul acesta, drumul este ok, semnalizat, E763+E65, cu peisaje spectaculoase mai ales in MNE (la intrare in Podgorica ne-a impresionat o padure de pini inclinati; la cum bate iarna vantul prin vaile alea , ).

  De dormit intermediar (am plecat dim din Targoviste) am dormit la Kragujevac, un apartament inchiriat, echiv. 165 ron, 2 cam+living, iti pot da detalii in mesaj privat.

  Si noi am facut excursii din Budva, am fost pana in Bar, Ulcinj, Kotor si in Albania la Shkoder si Cetatea Rozafa, vezi detalii aici: vezi impresii.

  La intoarcere iti recomand fie tunelul nou pe E80 intersectie cu E65 spre Podgorica. Nu iti recomand sa intri in Kosovo, nu ai casco/carte verde ptr asa ceva sau mai recomand drumul Budva-Kotor-Perast - P11-M6 - Niksici - Kolasan si retur pe la Portile de Fier.

  Noi am revenit pe la Dubrovnik-Mostar-Sarajevo-Belgrad dar bucata de mai sus stiu ca este iarasi ok.

  In principiu drumurile din SRB, MNE sunt mai bine semnalizate decat la noi, uneori prea meticulos, cu restrictii modificate si de catre trei patru ori pe distante scurte dar este mai bine asa. Nu am avut parte de agresivi pe sosele, tir-uri sunt dar merg cumva mai fluent decat in Ro. In SRB am vazut 3-4 echipaje cu radar (un fel de ET care sta in masina si filmeaza) in cam 450 km parcursi, in MNE doar un politist moto, cu radar-pistol, dar care avea client si la dus si la intors. Mergi respectand viteza si atat. La intoarcere am dormit, si noi tot 4 pers, intr-o vila la Banja Koviljaca, o mica statiune la granita BIH cu SRB, cam 110 ron /1 cam mare cu 4 paturi.

  Si inca ceva, este un drum spectaculos intre Cetinje si Kotor, cu un nume dragut, Serpentine . Daca n-aveti rau de masina...

  Vacanta frumoasa!


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (din 2 voturi)]
   
  SCRIS DE webmaster26
  din [Alexandria]

  IN: 29.06.17 13:04

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @Radix7:

  La intoarcere am dormit, si noi tot 4 pers, intr-o vila la Banja Koviljaca,

  &

  am dormit la Kragujevac, un apartament inchiriat, echiv. 165 ron, 2 cam+living

  Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

  În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

  Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

   
  SCRIS DE Radix7
  din [Iasi]
  membru: SENIOR

  IN: 29.06.17 15:34

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @webmaster26: da, voi scrie aceste review-uri.

   
  SCRIS DE Emyl27
  din [Râmnicu Vâlcea]
  membru: UCENIC

  IN: 29.06.17 18:36

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  Multumesc pentru recomandari, imi sunt foarte utile in palnificarea acestei vacante. Nu sunt lamurit in totalitate despre despre canionul Tara si Moraca si parcul Durmitor, despre care am auzit ca sunt superbe si nu as vrea sa le ratez, ce traseu sa aleg pentru a ma bucura de aceste locuri?? Se pot face pe acelasi traseu?

  O cazare intermediara ar fi buna imediat dupa ce intru in Muntenegru pentru a pleca dimineata spre Budva, o localitate frumoasa de recomandat??

  Stie cineva cam cat se sta la vama spre Croatia (Dubrovnic)?

  Multumesc!


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (din 2 voturi)]
   
  SCRIS DE zlatna
  din [Râmnicu Vâlcea]
  membru: AUGUSTUS

  IN: 29.06.17 20:12

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @Emyl27: Dacă mergeți prin Zlatibor treceti prin ambele canioane.

  Cum am scris si mai sus noi am făcut oprirea intermediară imediat ce am trecut granița în Muntenegru, în localitatea Andrijevica, la hotelul Komovi. Hotelul este ok pentru oprire intermediară. Zona este superba in zona fiind o pârtie de schi dar și terenuri de fotbal, fiind o zonă unde echipe de fotbal fac aici cantonamentul.

  Când am fost noi la Dubrovnik, la granita am avut vreo 3-4 masini în fața si am stat maxim 10 minute.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (din 3 voturi)]
   
  SCRIS DE cristic66
  din [Iaşi]
  membru: PREMIUM

  IN: 29.06.17 21:36

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @Emyl27: Ati primit raspunsuri competente deja, nu le voi repeta! Am fost anul trecut in Muntenegru si Croatia si va raspund punctual: la 7 dimineata eram la granita dintre Serbia si Muntenegru, coada de masini de 1 km cred, se mergea pe 2 coloane: una cu masini UE, fara verificare acte, fara nimic, doar facut semn pt a avansa mai repede; a doua cu masini de Serbia si Mne, verificate mai amanuntit. Intre Mne si Croatia am trecut undeva la 9 dimineata, 5 masini cred, verificat acte si atat, trecut in 5 minute. Daca vreti sa urcati mai departe, spre Split sa spunem, va trebui sa treceti si prin Bosnia, daca va deplasati doar pana in Dubrovnik nu sunt probleme! Drumul si peisajele in Mne sunt fascinante! Concediu placut va doresc!


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (din 1 voturi)]
   
  SCRIS DE webmaster26
  din [Alexandria]

  IN: 29.06.17 21:44

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @cristic66:

  Am fost anul trecut in Muntenegru si Croatia

  Mulțumim pentru review-uri... dar despre cazări nu ne spui nimic?!

  ===

  Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

  În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

  Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

   
  SCRIS DE cristic66
  din [Iaşi]
  membru: PREMIUM

  IN: 29.06.17 21:55

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @webmaster26: abia acum mi-am dat seama ca nu am scris nimic despre cazare ci numai despre drumuri; in limita timpului o sa punctez si despre ele!

   
  SCRIS DE Emyl27
  din [Râmnicu Vâlcea]
  membru: UCENIC

  IN: 30.06.17 17:07

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @zlatna: Puteti sa mi dati un traseu asfel incat sa trec prin ambele canioane? Iesirea din tara as vrea sa o fac pe la Portile de Fier II, la intoarcere o sa mi calculez sa trec pe la Cazanele Dunarii, nelamurit sunt pe unde sa intru in Muntenegru???

  Multumesc!


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE zlatna
  din [Râmnicu Vâlcea]
  membru: AUGUSTUS

  IN: 01.07.17 15:06

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @Emyl27: Ca să le puteţi vedea ambele canioane, trebuie şă mergeţi prin Zlatibor. Treceţi graniţa cu Muntenegru pe la Jabuca apoi o luaţi spre Pljevlja şi mergeţi prin canionul Tara până în localitatea Mojkovac iar de aici spre Kolasin ajungeţi la canionul Moraca, până la Podgorica. De aici mergeţi mai departe spre Budva

  Eu am făcut o simulare pe google maps dar nu ştiu cum să o pun în acest mesaj. Am încercat pe google şi îmi dă următoarea adresă URL:

  goo.gl/maps/rDEYL9hQ1LB2

  Dacă merge e Ok, dacă nu bagă tu pe google maps localităţile pe care le-am îndicat mai sus şi vezi traseul din Zlatibor până la Budva.

  Drum bun.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE Emyl27
  din [Râmnicu Vâlcea]
  membru: UCENIC

  IN: 01.07.17 18:49

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @zlatna: multumesc!

   
  SCRIS DE andreeapreda01
  din [bucuresti]
  membru: JUNIOR

  IN: 02.07.17 15:43

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  bun ziua

  As dori dk se poate sa-mi oferiti traseele exacte pe ruta Zlatibor si cealalta, care ar fi mai bun si pe unde se iese din tara, Vidin sau Tr. Severin. Din prezentarile dvs. nu prea am inteles clar

  Va multumesc si astept raspuns, deoarece plec si eu pe 21.07.2017 in Tivat.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE zlatna
  din [Râmnicu Vâlcea]
  membru: AUGUSTUS

  IN: 02.07.17 21:28

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @andreeapreda01: Dacă citeşti cu atenţie toate răspunsurile de sus, cred că găseşti toate detalile care te interesează.

  De la Budva până la Tivat mai sunt vreo 30 de kilometri pe un drum foarte bun.

  Dacă nu te-ai lămurit din răspunsurile de mai sus, pot să-ţi răspund unde ai nelămuriri.

  Drum bun.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (din 2 voturi)]
   
  SCRIS DE catalinioan
  din [turda]
  membru: GOLD

  IN: 05.07.17 05:50

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @Emyl27: Noi am facut o prima oprire in Zlatibor, unde ne-am cazat la Apartments Blue House (2 dormitoare, un living cu canapea si coltar, bucatarie), pret 30 de euro. A trebuit sa platim in moneda locala. vezi impresii

  Oraselul este grozav. Puteti merge cu trenuletul cu aburi (intrebati localnicii de Mokra Gora), puteti vedea locul in care Emir Kusturita a construit pt filmari un sat traditional. A doua zi am pornit spre Žabljak, Muntenegru (150 de km, daca retin bine).

  Traseul ofera peisaje spectaculoase. Ajunsi la pod, va puteti bucura de Tara. Nu departe este si Parcul National Durmitor.

  De acolo mai aveti cam 150 de km pana in Budva. Nu cred ca veti dori sa mai opriti undeva.

  Drum bun si concediu frumos!


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE Emyl27
  din [Râmnicu Vâlcea]
  membru: UCENIC

  IN: 05.07.17 10:06

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  Iar m-am derutat , dupa ce intru in Muntenegru merg spre Zabljak sau spre Mojkovac si Kolasin pentru a vedea ambele canioane, Tara si Moraca???

  De la Podgorita nu-i mai frumos sa cobor spre mare pe la lacul Skadar, decat direct spre Budva?

  Multumesc!


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE catalinioan
  din [turda]
  membru: GOLD

  IN: 05.07.17 10:24

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @Emyl27: Din cate retin eu, daca mergeti spre Zabljak, vedeti Tara. Pe urma va indreptati inspre Moraca.

   
  SCRIS DE Radix7
  din [Iasi]
  membru: SENIOR

  IN: 05.07.17 23:21

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  De la Podgorita se poate merge pe langa lacul Shkoder si printr-un tunel nou, apoi dreapta spre Budva, asa este. Si acest traseu are frumusetea lui, ca si cel prin Cetinje. Primul este sigur mai rapid, cu mai putine curbe, al doilea este insa panoramic.

  Vacanta frumoasa!


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   

  Sunteți NELOGAT (neautentificat, ca guest) -- pagina este afișată din cache, versiunea din 24.06.18 -- 02:38:59

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- rog logați-vă (vezi mai jos), sau creați-vă cont

  SCRIE UN RĂSPUNS

   
  Scrie un răspuns (mai jos)

  Doar utilizatori înregistrati (și logați pe sait) pot scrie răspunsuri.

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

   
   
   
   

  [C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată în 0.109201192856 sec