nu sunteţi logat. - LOGIN
 
  HOME  |  Ce-mi recomandați - pag. principală  |  FRANȚA: - solicitări "Ce-mi recomandați?" » 30
 
NOU! versiune pt mobil
Solicitare CE-MI RECOMANDAȚI / FRANȚA / by denyy10
 
TRIMISĂ DE denyy10
din [craiova]
 • ÎNSCRIS ÎN: 25.05.11
 • membru: CHIBIȚ
  contribuție AFA: 600 PMA

  SCRISĂ IN: 05.04.17 14:51

  VIZUALIZĂRI: 1444

   

  Paris: Hotel Victoria, Disneyland, restaurante ieftine și bune

  BUNA ZIUA.

  De 1 iunie imi indeplinesc visul de a vizita Parisul, vom fi cazati la Hotel Victoria (in sudul arondismentului 9),

  a fost cineva cazat la acest hotel, cum ajung din Porte Maillot la Hotel?

  Voi calatori si cu fetitele (3 si 7 ani), pot ajunge pe jos in centru?

  Una din zile vom merge si la Disneyland, cum ajung de la hotel?

  Ponturi va rog?

  Recomandati-mi va rog restaurante ieftine dar bune?

  • PERIOADA: IUNIE -- NOPŢI CAZARE: 3
  • BUGET: 250 EUR
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 3,7

  Răspunsuri la solicitarea de mai sus:

  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 05.04.17 16:01

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @denyy10: Buna ziua,

  1. Cum ajungeti de la Porte Maillot la hotel:

  Luati metrou M1 in directia "Château de Vincennes" si coborati la statia "Concorde". Aici schimbati cu metrou M8 in directia "Pointe du Lac" si coborati la statia "Grands Boulevards". De aici hotelul e la 120 de metri: vezi harta.

  2. Pot ajunge pe jos in centru:

  Eu as zice ca da pentru anumite atractii. De la hotel sunt 1.5 km pana la Louvre: vezi harta. De aici in dreapta e Notre Dame pe langa Sena. In stanga dati de Jardin de Tuileries, Concorde, in continuare la Concorde Champs Elysees, Arcul de triumf...

  Pentru Tour Eiffel ori pe jos pe langa Sena de la Louvre (dar e cam mult de mers pentru copii fara un carut) ori de la "Grands Boulevards" luati M9 catre "Pont de Sevres" si coborati la statia "Trocadero".

  3. Pentru Disney e mai scump biletul de transport. Trebuie luat metroul M9 de la "Grands Boulevards" catre "Nation". Coborati la "Nation" iar acolo luati RER A catre "Marne-la-Vallée Chessy". Coborati la capat.

  O sa revin cu ponturi si alte informatii, preturi...


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (din 3 voturi)]
   
  SCRIS DE giuliani
  din [Stuttgart [DE]]
  membru: SENIOR

  IN: 05.04.17 17:49

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  Cel mai simplu se poate vedea cum ajungeti de la Hotel in orice alt loc cu transportul in comun asa:

  1. pe google maps selectati ca punct de plecare hotelul si ca punct de sosire Disneyland de exemplu

  2. click pt calcularea rutei

  3. schimbarea mijlocului de transport din bara aflata deasupra punctelor de plecare si sosire (sunt optiunile: auto, transport in comun, bicicleta, pe jos, etc)

  Daca selectati transportul in comun google afiseaza traseul si liniile pe care trebuie sa le folositi, iar pe harta apare si directiile ce trebuiesc urmate pe jos pana la cea mai apropiata statie de transport in comun sau de la statie pana la punctul final de sosire.

  Asa e cel mai simplu si mai exact.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 350 PMA (din 1 voturi)]
   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 05.04.17 17:59

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @giuliani: E buna metoda pentru a avea o idee

  in schimb google nu tine cont de statiile inchise pentru renovare sau incidente pe transportul in comun.

  Cel mai sigur e sa se foloseasca site-urile oficiale ale mijloacelor de transport in speta aici: ratp.fr si transilien.com


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (din 2 voturi)]
   
  SCRIS DE giuliani
  din [Stuttgart [DE]]
  membru: SENIOR

  IN: 06.04.17 09:31

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @blitzy: Lucrul asta ramane valabil si pentru sfaturile cuiva care a fost acolo acum 1 an, 5 luni sau o saptamana. Daca statia Concorde din Paris se inchide de luni, iar eu te sfatuiesc (stiu asta fiindca am fost anul trecut in iulie) sa schimbi metroul acolo saptamana viitpare cand mergi in concediu... nu prea e de ajutor.

  Oricum, eu stiu ca daca cauti pe google maps informatii despre reteaua de transport in comun sunt sanse foarte mari ca informatiile sa fie actualizate, desi nu se intampla tot timpul asta. Totusi ai posibilitatea sa gasesti niste informatii pretioase: aca extinzi casuta laterala cu ruta aleasa:

  -ora de plecare/sosire

  -distanta de la locatia ta pana la statie sau de la statie de sosire pana locatia finala

  - numarul si numele statiilor intermediare, numele statiei unde schimbi precum si cate minute ai intre cele doua legaturi

  - numele companiei care opereaza ruta respectiva; dand click pe numele companiei poti cauta separat orarul pentru a vedea daca exista modificari.

  PS: Nu vreau sa spun ca informatiile venite de la alti vizitatori n-ar fi pretioase, insa eu cred ca intotdeauna este bine sa verifici. Si cum se poate verifica mai bine decat folosind un program a carei functie este tocmai rezolvarea acestor probleme de trafic?

  PS2: Ideal este sa cauti direct pe site-urile de transport in comun, dar nu intotdeauna le gaseste toata lumea; informatia mea se refera mai mult la o regula buna de aplicat in orice situatie si poate ajuta pe cineva sa se descurce singur mai usor.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 06.04.17 10:26

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @giuliani: 1. Eu nu te-am contrazis si nu am zis asta ca sa ne certam.

  Am zis doar ca pe google nu sunt actualizate statiile care sunt inchise, incidente si asa mai departe in timp real. Crede-ma ca am habar cum functioneaza google (sunt programator).

  Iti dau un exemplu pe linia RER A (trenul pentru disney) e un incident calator (trafic intrerupt) in momentul de fata intre Maison Laffite si Gare de Poissy. Pe Google iti zice sa iei RER A intre cele 2 statii, nu e actualizat cu incidentul. In schimb pe ratp. fr iti spun ca e un incident si iti sugereaza un itinerariu alternativ.

  2. Locuiesc in Ile de France, lucrez aici ma deplasez cu mijloacele de transport in comun de aici deci stiu de unde imi iau informatiile.

  In iunie doar statia "Château Rouge" de pe linia M4 e inchisa pentru lucrari.

  In fine cum ziceam nu vreau sa ne certam. Pentru mine google e doar un mijloc de a avea o idee cum se ajunge din punctul A in punctul B. In rest pentru informatii in timp real eu folosesc (oriunde ma duc sa vizitez nu numai in Ile de France) site-urile oficiale ale firmelor de transport in comun.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (din 1 voturi)]
   
  SCRIS DE giuliani
  din [Stuttgart [DE]]
  membru: SENIOR

  IN: 06.04.17 10:40

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @blitzy:

  Pentru mine google e doar un mijloc de a avea o idee cum se ajunge din punctul A in punctul B. In rest pentru informatii in timp real eu folosesc (oriunde ma duc sa vizitez nu numai in Ile de France) site-urile oficiale ale firmelor de transport in comun.

  Exact asta doream sa scot in evidenta. Faptul ca, cu google maps iti poti face o parere legata de modul de a ajunge din A in B, iar in cazul in care cineva nu stie cum se numeste compania de transport local in orasul X o poate gasi folosind acest site

  N-am dorit sa para ca ma cert, sorry, daca asa pare


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 06.04.17 11:51

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @denyy10: Buna ziua,

  revin cu informatii si ponturi.

  1. Bilete Disney:

  Daca nu ati luat biletele deja, bugetul de 250 de euro e cam mic.

  numai biletele va costa, daca le luati de pe internet 242 de euro: booktickets.disneylandpar ... id=32454335543R

  Bilet mini 1zi/2 parcuri 64 euro adult, 57 euro copil valabil doar pe 2 iunie avand in vedere ca stati de pe 1 iunie pana pe 4 iunie.

  La fata locului va costa 94 euro adult si 86 euro copil.

  Daca optati sa vizitati doar un parc (va sugerez parcul mare e si spectacolul de la sfarsit cu lumini, lasere, focuri de artificii, proiectii pe castel si muzica) pretul pe internet e 49 euro adult si 42 euro copil.

  2. Ponturi Disney:

  La anumite atractii aveti un sistem de Fast Pass. Cum functioneaza: cu biletul de intrare va duceti la masina si scanati biletul. Masina va elibereaza un bilet cu o perioada de intrare (jumatate de ora. Ex: intre 11:30 si 12:00). Cu acest bilet puteti sa intrati pe "poarta din spate" numita poarta Fast Pass si asa stati mai putin la rand pentru atractia respectiva. Atentie puteti sa luati Fast Pass numai la o atractie pentru o anumita perioada, adica daca ati optinut un fast pass pentru atractia A intre 11:30 si 12:00 urmatorul fast pass il puteti obtine doar dupa ce l-ati folosit pe precedentul sau la 2 ore dupa expirarea fast pass-ului precedent, deci in cazul nostru la 14:00.

  In parcul mare atractiile care au Fast Pass sunt: Star Wars HyperSpace Montain, Indiana Jones, Buzz Lightyear, Big Thunder Mountain, Peter Pan si Star Tours.

  In parcul mic Walt Disney Studio: Rock'n'Roller Coaster, The Twilight Zone Tower of Terror, Flying Carpets, Ratatouille.

  Restaurantele sunt scumpe in interior (un meniu adult e intre 12.99 euro si 14.99 euro iar un meniu copil 8.99 euro cel mai ieftin). Puteti sa va faceti niste sandwich-uri de la hotel sau sa le cumparati de la magazin. E si un magazin casino in statia de tren unde se vand sandwich-uri.

  Atractiile in general au o limita de inaltime de la care pot lua parte copii: disneylandparis.com/en/at ... ey-studios-park

  3. Excursie cu barca pe Sena

  Recomand o excursie cu barca pe Sena. Dureaza ~1 ora si iti permite sa descoperi cam toate atractiile parisului. Preturile sunt de 13.5 euro adult, 6 euro copil pana la 12 ani, copil pana la 4 ani gratis. Plecare e de la Pont D'Alma (undeva la mijloc intre Louvre si Tour Eiffel. E o statie de metrou M9 "Alma - Marceau" sau statie RER C "Pont d'Alma": bateaux-mouches.fr/en/cruise/tickets

  E bine de facut croaziera undeva intre zi si seara, adica sa faceti juma de ora pe zi si juma de ora pe seara sa vedeti si atractiile luminate. Trebuie sa calculati cam cand se insereaza...

  4. Daca vizitati biserica Sacre Coeur (si ar merita sa fie vizitata pentru ca in opinia mea e mai frumoasa decat Notre Dame, plus ca de sus avem o priveliste frumoasa catre Paris) langa Moulin Rouge e bine sa o faceti in timpul zilei. E o zona mai animata din toate punctele de vedere. Aveti grija la buzunare (nu numai aici... peste tot) si cand urcati treptele catre biserica evitati persoanele de acolo (in general negri) care sub pretextul ca vor sa va spuna o poveste va spun sa intindeti mana sa va faca o bratara iar la sfarsit va pun sa o platiti 5 euro sau cine stie... Spuneti no thanks si mergeti mai departe...

  Cam atat pe moment in linii mari, daca mai aveti nevoie de informatii va stau la dispozitie.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (din 3 voturi)]
   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 06.04.17 12:03

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @giuliani: Stai linistit nu e nici o problema. Important e ca la final am ajuns la un numitor comun

   
  SCRIS DE denyy10
  din [craiova]
  membru: CHIBIȚ

  IN: 26.04.17 16:00

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @blitzy:

  Bugetul nu este de 250 euro, cazarea cu mic dejun am luat-o in septembrie si m-a costa 250 euro, biletele de avion 200 euro (4 bilete), urmeaza sa achizitionez biletele de intrare la Disneyland si biletele de shuttle Beauvais-Paris (29 euro dus-intors). Exceptand acestea vom avea 500 euro bani de cheltuiala.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 26.04.17 16:15

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @denyy10: Ok, eu m-am uitat la informatiile trecute mai sus la detalii calatorie.

  Atunci ramane sa va uitati la informatiile care le-am trecut mai sus despre disney, croaziera sena... in rest va doresc o vizita placuta.

  Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE denyy10
  din [craiova]
  membru: CHIBIȚ

  IN: 18.05.17 16:13

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @blitzy: Care ar fi tariful biletului PARIS (NATION) - Disneyland, 2 ad + 2 copii (3 si 7 ani)?

  Cum vi se pare banii de cheltuiala 500 euro?

   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 18.05.17 16:23

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @denyy10:

  - 7.6 euro adult /calatorie

  - 3.8 euro pentru copilul de 7 ani / calatorie

  - gratis pentru copilul de 3 ani

  Bugetul pentru 3 zile eu zic ca e ok. Daca nu contine biletele la Disney, transport (paris, diseny, aeroport) atunci e arhi suficient si va permite si sa va rasfatati prin Paris.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (din 1 voturi)]
   
  SCRIS DE denyy10
  din [craiova]
  membru: CHIBIȚ

  IN: 18.05.17 16:47

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  Avem cumparate biletele de intrare in Parc (56 eur/pers), transferul de la Aeroport, cazare cu mic dejun.

   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 18.05.17 16:53

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @denyy10: Atunci e totul ok

  Bugetul e super bun pentru 3 zile

  Va doresc sa aveti parte de un sejur placut si vreme buna

   
  SCRIS DE denyy10
  din [craiova]
  membru: CHIBIȚ

  IN: 19.05.17 11:44

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  Am inteles ca este convenabil un pachet de 10 calatorii pt. RER, undeva pe la 12-13 euro /10 calatorii, pt. fetita (7 ani) exista pachet de calatorii, din cate sa inteleg tariful ar fi la jumate?

   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 19.05.17 15:59

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @denyy10:

  Bonjour,

  pentru calatoria in paris e avantajos acest carnet de 10 bilete:

  - adult 14.50 euro

  - copil de la 4 ani pana la 10 ani beneficiaza de 50% reducere deci carnetul ar reveni la 7.25 euro

  Important: Aceste bilete nu sunt bune pentru a merge la Disneyland. Pentru Disney trebuie sa luati bilet separat.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE denyy10
  din [craiova]
  membru: CHIBIȚ

  IN: 20.05.17 23:13

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @blitzy: Prețul biletului pana la Disneyland care ar fi?

   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 21.05.17 10:42

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @denyy10:

  - 7.6 euro adult /calatorie

  - 3.8 euro pentru copilul de 7 ani / calatorie

  - gratis pentru copilul de 3 ani

   
  SCRIS DE denyy10
  din [craiova]
  membru: CHIBIȚ

  IN: 22.05.17 11:03

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @blitzy: Iti multumesc pt. promptitudine!

   
  SCRIS DE denyy10
  din [craiova]
  membru: CHIBIȚ

  IN: 27.05.17 11:17

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  Carnetul de 10 calatorii sunt valabile doar 1 zi? Acestea sunt nominale sau un carnet pot folosi si eu si sotul?

  Inca o intrebare cum ajung di Porte Maillot pana la Sacre Coeur, de preferinta cu metroul chiar daca mergem putin pe jos?


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   
  SCRIS DE blitzy
  din [Paris]
  membru: SILVER

  IN: 27.05.17 11:31

 • Trimite-i PM (mesaj pers)
 •  

  @denyy10: nu sunt nominale. Pot fi folosite de amandoi. Carnetul e format din 10 bilete individuale. Au valabilitate nedeterminata. Insa un bilet din momentul in care e validat are valabilitate ~1 ora. In aceasta ora puteti schimba mai multe mijloace de transport cu acelasi bilet.

  Pentru a ajunge la Sacre Coeur de la Porte Maillot trebuie luat metroul M1 de la Porte Maillot catre Chateau de Vincennes si coborati la Charles de Gaulle Etoile. De aici luati M2 catre Nation si coborati la Anvers.

  O alta alternativa ar fi sa coborati la Blanche in loc de Anvers ca sa vedeti Moulin Rouge si de acolo sa mergeti pe jos la Sacre Coeur.


  Puteți EVALUA răspunsul: FOARTE BUN -- BUN -- Nepotrivit / Eronat
  [punctaj crt: 50 PMA (std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
   

  Sunteți NELOGAT (neautentificat, ca guest) -- pagina este afișată din cache, versiunea din 16.07.18 -- 11:14:29

  Pentru a accesa versiunea curentă, „la secundă” -- rog logați-vă (vezi mai jos), sau creați-vă cont

  SCRIE UN RĂSPUNS

   
  Scrie un răspuns (mai jos)

  Doar utilizatori înregistrati (și logați pe sait) pot scrie răspunsuri.

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici

   
   
   
   

  [C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată în 0.108899831772 sec