Solicitare CMR / BULGARIA - #LITORAL NORD

Recomandare pentru familie copil 3 ani

Trimisă în 08.01.17 22:06
autor WildhoneyGD [Galaţi]
» VIZUALIZĂRI: 6440

Buna! As dori o recomandare pentru un hotel de pe litoralul bulgaresc care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- pe plaja

- all inclusive cu mancare nu atat diversificata cat proaspata si cu ingrediente de calitate

- intrare in apa lina

- statiune linistita, fara cluburi sau alte surse de zgomot langa hotel

In ultimii 2 ani am fost la HVD Viva Club in Nisipuri dar distanta pana la plaja ne-a facut sa cautam altceva pentru anul acesta

Multumesc


  • PERIOADA: august -- NOPŢI CAZARE: 4
  • BUGET: 700 [euro, probabil]
  • ADULŢI: 3 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 3

Răspunsuri — pag 1 / 3

riana784SV[BUCURESTI]3r[09.01.17 00:27]

Recomand Albena Hotel Kaliakra, daca faceti rezervare acum poate va incadrati in pret.


bogdan10GD[Bucuresti]3r[09.01.17 00:31]

Iti recomand Duni Royal Resort. Ai 4 hoteluri in resort (+ vile), din care 2 hoteluri sunt langa plaja: Marina Royal Palace respectiv Marina Beach.

Astfel de hoteluri cu plaja proprie mai exista si in Obzor, dar prefer sa nu nominalizez hotelul, deoarece nici pana acum nu am reusit sa postez impresiile din vara trecuta!

Adaug observatia ca la aceste hoteluri nu te vei incadra in buget in perioada de varf de sezon (iulie si august)! Va trebui sa adaugi cel putin 50% in plus!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

rdlcGD[Ploiesti]6r[09.01.17 06:06]

Am fost in 2016 si recomand Sol luna bay 4* din Obzor, vezi impresiile mele.

Hotel pe plaja, mancare excelenta, zona linistita, aqua parc, in perioada in care am fost circa 80% erau turisti germani automat serviciile ca atare,

singurul impediment ar fi ca rezervarea min 5 nopti iar pretul automat depaseste 700 euro.

Sigur nu o sa regretati

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

cmJR[bucuresti]2r[09.01.17 06:07]

Recomand Hotel Nona, Boriana din stațiunea Albena, hotelurile sunt situate exact pe plaja. Cei drept este puțin mai scump dar merita

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

simo78SV[Bucureşti]4r[09.01.17 06:33]

Miramar in Obzor, știu ca prețul este ceva mai mare, dar merita. Sau Sol Nessebar, este un complex cu 3 hoteluri, 2 de 4 stele și unul de 5. Eu am stat la unul de 4 și a fost super ok.

Mâncare din plin, băutura ok, multe activități pentru copii, singurul inconvenient erea plaja îngusta, dar intrarea in mare foarte lina si mergeai foarte mult cu apa pana la genunchi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

SejuricaPM[Pe lângă București]9r[09.01.17 07:54]

@Wildhoney: Am doi copii, unul de 8 si unul de 4 ani. In vara 2016 (cand cea mica avea 3 ani) am fost in Albena, la hotel Dobrotitsa. Nu te speria de cele doua stele! Este pe plaja, mancarea este foarte buna. Doar ca nu sunt camere luxoase, dar sunt curate. Daca esti ca mine, iei o sticla de Igienol si o laveta de acasa si iti asiguri comfortul anti-bacterian. (Asa fac oriunde merg, asa ca sa nu consideri asta un criteriu).

In 2015 am fost in Obzor, la Casablanca. Hotelul este superb, mancarea excelenta, dar mergi cam 5 minute pana la plaja. Nisipul nu este fin ca in fata la Dobrotitsa, intrarea in mare este cu pietre, iar curentii marini fac imposibila baia in mare. Hotelul are piscina, dar nu e nevoie sa bati drumul pana acolo pentru piscina.

Acum depinde si de ce iti doresti.

Sfatul meu: profita de early booking! Daca te hotarasti, iti pot recomanda o agentie de incredere, cu un procent de reducere early booking considerabil. Pe booking costa mai mult.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

olteanul2010PA[Bucuresti]19r[09.01.17 08:01]

Dupa parerea noastra si a prietenilor pe locul I la calitatea mesei se afla Royal Helena Park din Sunny Beach 5*. Cititi impresiile postate. Deasemenea hotelul impresioneaza prin calitatea turistilor, majoritea din tarile nordice si atmosfera de lux. Singurul dezavantaj este lipsa barului gratuit de pe plaje si poate numarul insuficient de sezlonguri gratuite care se resimte cred in august.

Majoritatea hotelurilor bune de 4 si 5* recomandate anterior inclusiv acesta au in luna august sejur minim de 7 nopti si atunci bani nu ajung.

Va sfatuiesc sa prospectati piata turistica pentru a vedea cine are sejururi de 4 nopti in luna august. Dupa cate stiu sejururi mai scurte in august se gasesc in Nisipurile de Aur si in Sf. Constantin si Elena.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

costyy †SR[Târgu Jiu]12r[09.01.17 08:43]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

claupinSV[Băicoi [PH]]2r[09.01.17 09:07]

nu stiu daca va imcadrati la pret, dar ClubHotel Riu Helios Paradise mi se pare perfect pentru copii... vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

DallasJR[Sighetu Marmatiei]2r[09.01.17 09:22]

Buna, recomandarea mea este Hotel Marina Royal Palace din Duni, hotelul este pe plaja, intrarea in apa este exagerat de lina, mancarea buna si nu este galagie deloc.

Atentie nu Marina Beach care face parte din acelas resort, deoarece are multe scari si e mai greu cu copiii.

Sper sa va fie de folos.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

meehiPM[Medgidia]5r[09.01.17 09:58]

@Wildhoney: Noi am fost la Majestic in Sunny Beach. Condiții foarte bune de cazare, curățenie atat in camere cat si in tot resortul. Mâncarea diversificată dar un minus este dat de faptul ca nu au AI, ci HB. Un alt minus - șezlongurile de pe plajă nu erau gratuite, insa cele de la piscinele hotelului da. Acestea erau multe si nu au fost probleme sa găsim locuri libere.

Recenziile sunt foarte bune la acest hotel. Mai trebuie sa te uiți la preț dacă te încadrezi. Locația la fel e una foarte bună - plaja este peste drum de hotel. Nu e gălăgie și se ajunge ușor la Nessebar ca plusuri ale acestui hotel.

Alegere înțeleapta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

pepittoGD[Ploiesti]1r[09.01.17 10:38]

Hotelul Burgas Beach din Sunny Beach indeplineste toate conditiile (inclusiv pretul) dorite de tine. Vezi comentariile.

Eu am fost acolo de doua ori si a fost OK. Are 4 stele (care pot sune ca aici sunt OK) si preturi bune.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[București][09.01.17 10:53]

@Sejurica:

In 2015 am fost in Obzor, la Casablanca.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


webmasterX[București][09.01.17 10:54]

@simo78: @cm:

Recomand Hotel Nona, Boriana din stațiunea Albena

Miramar in Obzor, știu ca prețul este ceva mai mare, dar merita. Sau Sol Nessebar

Dac-aţi fost cazaţi acolo - Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


LexxxxxGD[Ploiesti [PH]]2r[09.01.17 11:00]

@Wildhoney: Buna, la fel ca Sejurica si eu iti recomand Albena ca statiune. Hotel Dobrotitsa consider ca e ok pentru voi.

Eu am fost in 2015, 2016 si biletele pentru 2017 tot acolo le-am luat. Nu sunt masochist, nu imi place sa ma chinui si sa imi bat joc de banii mei, te asigur

Am un copil de 7 ani si inca unul pe drum care va avea 4 luni la momentul concediului. Avand in vedere conditiile si ceea ce am trait anii trecuti, am curajul sa merg acolo si cu un copil de doar 4 luni.

Ca sa iti faci o idee, citeste review-urile pentru acest hotel. Eu unul il recomand, e un raport excelent pret-calitate, daca nu esti exagerat de pretentios. vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

charisteasGD[Giurgiu]3r[09.01.17 11:04]

Ti-as fi recomandat Kaliopa chiar pe plaja in mijloc dar ofera doar demipensiune, asa ca iti recomand Amelia e la doar 30m de plaja acolo am servit masa si stiu ca au si servicii de AI iar masa a fost super, totul proaspat si diferit, hotelul arata foarte bine, curat 3 stele.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

viki68rPM[botosani]1r[09.01.17 11:05]

albena, hotel Dobrotitsa, ieftin si bun - vezi impresii


virgil razvanSV[Bucuresti]3r[09.01.17 11:28]

Buna ziua eu merg in fiecare an de mai multe ori in BUL cu copii pt acest an am 5 sejururi rezervate am citit sfaturile celorlalti dar cele precum H MIRAMAR SANT NEAREALISTE LA BUGETUL PE CARE IL AVETI,

deci va recomand 2 hot aproape de granita la ALBENA LA CARE AM STAT SI M AM SIMTIT F BINE RAPORT PRET CALITATE AMANDOUA PE MALUL MARII. hotel ELITSA si hotel DOBROTITSA.

CITITI REW pe mai multe saituri vedeti ce au si ce nu au in functie de asteptarile dv tineti cont ca doriti ca mergeti in perioada cea mai scupa posibila, eu va recomand sa mergeti dupa data de 25 august când preturile scad puternic si apa este f calda.

Eu cunosc agentie de unde puteti cumpara bilete f ieftine cunosc tot personalul acolo si va pot ajuta dar am inteles ca nu am voie sa dau nume nr de tel etc, am inteles ca putem lua legatura in privat dar nu am inteles exact cum, daca suteti interesati cautat ma si va oi da toate datele si informatiile de care aveti nevoie eventual si alte propuneri, astept raspunsul dv

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Corina70SR[Ploieşti]5r[09.01.17 11:45]

@Dallas: Scuze, dar cred ca incurci hotelurile.

Marina Beach este cel amplasat mai aproape de plaja (de pe terasa restaurantului iesi direct la piscina si la doi pasi este marea), iar Marina Royal Palace este cel cu scari spre zona de piscina si plaja (daca la aceste scari te-ai referit si nu la cele din interiorul fiecarui hotel).

Am fost la Marina Beach, doi ani la rand chiar, si nu am avut probleme de acest gen cu scarile sau cu accesul la plaja, piscina, restaurant.

Iata si pozele de pe site-ul oficial al resortului.

duni.bg/en

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

webmasterX[București][09.01.17 12:23]

@virgil razvan:

hotel ELITSA si hotel DOBROTITSA.

@alive2sin:

Laguna Beach. Laguna Mare ambele in Albena.

Dacă aţi fost cazaţi acolo - Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


csm34GD[Mioveni [AG]]3r[09.01.17 12:30]

Vă recomand hotelul RIU HELIOS BAY din staţiunea OBZOR. Cred că ar fi potrivit din toate punctele de vedere.

Hotelul este pe plajă, cu plajă proprie, ALL INCLUSIVE, departe de zgomot şi totul a fost de calitate, atunci când am fost noi.

Vă doresc sejur plăcut.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

virgil razvanSV[Bucuresti]3r[09.01.17 12:32]

@csm34: PROPUNERE EXCELENTA SI EU AM FOST ACOLO DAR ATENTIE LA BUGETUL AVUT SI LA PERIOADA


webmasterX[București][09.01.17 12:37]

@csm34, virgil razvan:

Vă recomand hotelul RIU HELIOS BAY din staţiunea OBZOR

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


virgil razvanSV[Bucuresti]3r[09.01.17 12:37]

@virgil razvan: Oricare dintrE voi care doriti sa mergeti in vacanta nu mai pierdeti timpul si faceti va cat mai rapid rezervarilE caci inca sunt in vigoare super oferte,

Din discutiile mele cu sefi de agentii anul 2 0 1 7 va fi un an foarte aglomerat la bulgari tinand cont de mai multi factori printre care evenimentele din Turcia si jegmaneala ce a fost in multe locuri in insule in GRECIA

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

AiaxUC[Bucureşti]1r[09.01.17 12:50]

Am fost de 5 ori in Bulgaria in diferite zona si la diferite Hoteluri.

Cel mai smeker a fost in Duni... la Marina Royal sau Marina Beach ca am fost la ambele in ani consecutivi... ambele foarte OK cu mancare f buna... genul ala "nu ma pot hotara ce sa iau ca as manca detoate" fata de o experienta trista la Lebed in Varna de paste unde "nu stiam ce as putea sa iau ca aratau toate dubios... mai putin painea".

Dar nu mancarea este motivul pentru care iti recomand Duni ci atmosfera de acolo, conditiile, etc.

Asta daca nu te hotrasti sa lasi nabi marea asta de KKo numita Marea Negra si sa mergi la o mare adevarata ORIUNDE IN GRECIA.

Suces si distractie placuta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 348 PMA (3 voturi)

VisiniuJR[Bucureşti]1r[09.01.17 12:54]

@Wildhoney: Cu siguranta Albena ti se potriveste

Recomand Kaliakra sau Malibu

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

MatteoSV[Târgu Jiu]2r[09.01.17 13:26]

La multi si binecuvantati ani, in primul rand! Noi suntem o familie de 4 persoane, doi copii mici, unul de 4 ani, unul de 7 luni.

Pe vremea când aveam doar un copil, am fost la hotelul Morsko Oko Garden, din Nisipurile de Aur. Este la 2 pasi de plaja, cobori de la masa direct pe plaja. Mancarea este foarte buna, proaspata, sunt foarte multi copii acolo. Fara probleme cu parcarea, se afla intr-o zona linistita, pentru familisti. Recomand!

De-asemenea, am mai fost la hotelul Slavuna din Albena, care este fix pe plaja, e perfect pentru copii. Are mancare buna si proaspata, leagane langa restaurant, program pentru copii unde se vorbeste si in romaneste. Prin fata hotelului trecea trenuletul cu care ajungeam in centrul statiunii, bucuria lui Stefan. Zona este foarte frumoasa, de cealalta parte a hotelului fiind o padure, care ajuta mult pe caldura.

Anul acesta, 2017, mergem tot la unul dintre acestea, si vom merge cu amandoi copiii. Sper ca va sunt de folos informatiile!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

andronachisJR[Brăneşti [IF]]1r[09.01.17 13:35]

Mie mi-a plăcut Albena. Ralitsa Aquaclub, 4 stele. De ce? Tot timpul am urmărit si altceva decât marea.

Hotelul acesta are intrare gratuită in aquaclubul care este lipit de el. Atracțiile din parcul acvatic sunt pentru copii între 2-16 ani. Mai mult pentru cei mici. M-am bucurat pt ca plecam la masa si intram din nou fără sa plătim. Hotelul are umbreluțe si șezlonguri la plaja si o terasa. Terasa se deschide la 10 sau 11, nu mai țin minte, si acolo se servesc: înghețată, sucuri, prăjituri si pizza. E de apreciat ca exista terasa asta, care e destul de mare, pt ca hotelul este exact la intrarea in stațiune si e destul de mers pana la plaja. Avantajul: exista shuttle bus din 15-15 min si nu se merge pe jos.

Plaja... aici nu mi-a plăcut. Am stat vreo 8-9 zile si am fost la plaja intr-o dimineața si intr-o după amiaza doar.

In rest, in parcul acvatic care MERITA. In apa erau formate niște dune de nisip si nu știai cum si unde calci. Erau vreo 5 salvamari care nu te lăsau sa te duci la apa mai mare de subțiori.

E drept ca nu in toată Albena apa e așa. O prietena a fost in celălalt capăt al stațiunii si plaja si apa erau line, ca in Mamaia la noi.

Mâncarea a fost foarte buna la acest hotel. Seara erau animatori pentru copii, vreo ora. Camerele erau elegante iar paturile... eu am o problema cu paturile si cu saltelele. Ei bine, in paturile astea se putea dormi. Chiar foarte bine. Hotelul avea si o piscina, stăteam acolo pana la 10 când se deschidea parcul acvatic. Si acolo erau animatori pentru copii. Mentionez ca ai mei copii aveau atunci 6 si 8 ani si considerau atracțiile din parc prea slabe pentru ei. A fost foarte frumos. Eu recomand!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

webmasterX[București][09.01.17 13:40]

@andronachis:

Mie mi-a plăcut Albena. Ralitsa Aquaclub, 4 stele

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


  • AFIȘATE rsp [1-30] — din total 74 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.12569189071655 sec
    ecranul dvs: 1 x 1