97838 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Port River Hotel & Spa [Titreyengol]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.11.2019
DE
Avatar Marius 72
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Mediaş [SB]
înscris/ă în 07.03.16
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
OCT-2019
DURATA: 4 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ DP
PREŢ SEJUR:
390 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

La turci acasă


Pentru sejurul tomnatic al acestui an din Turcia, cele douã hotelurile au fost alese de agenţie.

Primul dintre ele – în ordinea cazãrii – a fost la Port River Hotel & Spa, un stabiliment cotat la 5 stele, deschis în anul 2015 și manageriat de o echipã condusã de un turc.

Fac aceastã mențiune întrucât, din câte am aflat pe perioada vacanței, cam 80% dintre unitãţile hoteliere din Antalya aparţin investitorilor descendenţi din otomani, fapt care m-a mirat, convins fiind cã strãinii au investit masiv în zona ce acum 30 de ani se prezenta ca teren arabil şi propice culturilor de tomate.

De altfel, mândrii, chipeşii administratori ai hotelului pot fi vãzuţi pe panoul aflat în stânga recepţiei, personajele din fotografii – mai ales seniorul – reprezentând turcul tipic. Cred cã şi fãrã a-i cunoaşte naţionalitatea aveam şanse considerabile de a i-o nimeri.

Primiţi în jurul orei 4 dimineaţa, ne-a fost repartizatã camera cea mai apropiatã de recepţie. Drept sã vã spun, una care nu se ridica la stelele afişate pe frontonul clãdirii.

Obosiţi fiind şi având înaintea noastrã doar douã ore şi jumãtate de somn, nu am cârcotit prea mult.

Aveam sã revenim la aceleaşi gazde dupã trei zile iar confortul camerei repartizate era superior anterioarei.

Primim o încãpere destul de spaţioasã cu un balcon ce dã spre rãsãrit. Dar şi spre scena pe care se desfãşoarã în fiecare searã concursuri pentru copii sau au loc diverse programe – karaoke, searã disco, artificii, elemente de circ - pe fond muzical cu sumedenie de decibeli, numai buni pentru a ne ţine treji undeva pânã spre ore târzii.

Structurat şi compartimentat destul de alambicat – prima cifrã reprezintã corpul de clãdire, a doua etajul iar ultimele douã numãrul camerei -, puţin greoi pentru cei aflaţi în prima zi a şederii, hotelul mi-a transmis foarte rapid ideea unei puşcãrii. Asta datoritã centrului gol şi a dispunerii camerelor pe etaje cu pãsãrele, fiecare uşã a camerelor pãrând a fi cea a unei celule. Lipseau doar gardienii care sã patruleze pe scãri...

Lãsãm la o parte aceastã primã impresie şi cãutãm a ne bucura de confortul şi facilitãţile puse la dispoziţia gloatei de turişti care mişunã neîncetat pe culoare, scãri, holuri, lifturi şi alte cãi de acces.

Mãsor eu din ochi şi am impresia cã aici introduci uşor populaţia unui cartier al Mediaşului

Camera reprezintã un lãcaş temporar confortabil, cu un pat larg propice unui somn cu vise plãcute şi cu alte accesorii necesare unui turist: un mic fotoliu, televizor, instalaţie de aer condiţional funcţionalã la mijlocul lunii septembrie, dulap, seif, loc pentru depozitat bagaje.

Baia situatã pe partea dreaptã, imediat cum intri în camerã, are dotãrile conform stasului de clasificare a unui asemenea hotel, cuvântul definitoriu pentru o scurtã caracterizare fiind curãţenie.

De altfel, peste tot femeia de serviciu intra şi deretica în fiecare zi. Iar într-una dintre acestea, probabil binedispusã, ne-a zãmislit un aranjament din pijamalele ordonat aşezate de noi sub pernã de dimineaţã.

Ce ne-a surprins a fost lipsa conexiunii gratuite la internet într-o asemenea locaţie. Dacã preferai sã nu rãmâi în afara întâmplãrilor zilnice de pe mapamond şi a bârfelor cunoscuţilor de pe molipsitoarele reţele de socializare, era musai sã te duci cu telefonul la recepţie, achitai 5 euro iar tipul de acolo îţi introducea personal parola funcţionalã o zi.

Dar aveam sã constatãm cã, deşi plãtise doar pentru 24 de ore de dragul de a-ţi vedea nepoţelul, un membru al grupului nostru s-a putut bucura de privilegiul accesului la internet pe toatã durata şederii.

Ca toate hotelurile care se respectã, şi acesta avea plajã privatã. Una situatã cam la 300 metri, iar cei cu dificultãţi de mişcare sau cei leneşi de-a dreptul aveau la dispoziţie un simulacru de autobuz ce-i transporta spre nisip.

Plaja era curatã, duşuri, toalete şi cabine de schimb la marginea ei, nisipul fin, umbrele şi şezlonguri multe iar saltelele de pe acestea destul de vechi şi rãpciugoase. Pentru a beneficia de un prosop, trebuia sã plãteşti 2,5 euro, mergeai cu un cartonaş la centrul spa de unde îţi elibera articolul de toaletã.

Cei în regim all inclusive puteau servi gratuit bãuturi sau mâncare gãtitã acolo. Spre marea mea mirare, bucãtarii începeau sã gãteascã de la ora 10, adicã ora la care se termina programul de mic dejun în hotel. Cine poate mânca atât?

Nu toţi erau dornici a se afla în preajma valurilor. Aşa cã rãmâneau la hotel şi se întindeau pe şezlongurile aranjate în jurul piscinei. A cãrei apã era impecabil de curatã şi având o temperaturã de 24 grade. Demnã de amintit era şi piscina interioarã deschisã pânã la ora 18.

Pentru mulţimea de turişti neinteresaţi doar de a înfuleca şi a se prãji la soare, un colţ din imensul lobby te invita sã rãsfoieşti sumedenia de pliante ce prezentau atracţiile zonei, preponderent în turcã şi rusã, unele în germanã. De vã vine a crede, în momentul prezentãrii mele acolo nu se afla niciun pliant în limba englezã!!!

La primul nivel al clãdirii erau dispuse zona de shopping, night clubul, restaurantele, mini clubul copiilor şi cabinetul medical ce asigura zilnic prezenta unui doctor în cazul nevoilor turiştilor. Trebuia sã prezinţi doar actul de identitate şi asigurarea de cãlãtorie sau cardul european de asigurãri pentru a beneficia de gratuitatea consultului.

Din faţa hotelului aveai posibilitatea sã închiriezi biciclete sau alte atelaje velo, excelente pentru un tur al acestei zone a litoralului, având în vedere facilitãţile de infrastructurã amenajate.

Pentru cei care au de gând sã viziteze localitatea Side – şi sfãtuiesc sã includeţi asta în planul vostru – autobuzul 11 ce îi va duce într-acolo se poate lua din faţa hotelului. Preţul unei cãlãtorii este de 1 euro sau 1 dolar sau 3 lire. Asta da ratã de schimb!!

Aşa cã ar fi bine sã aveţi niscaiva mãrunţiş turcesc la voi. E de la sine înţeles cã nu are rost sã aşteptaţi bilet de la şofer. Turcii fac economie la hârtie, nu dau bilete şi nu dau bonuri fiscale.

Am lãsat intenţionat la urmã un important şi esenţial aspect al unei plãcute şederi, şi anume mâncarea.

Am rugãmintea sã mã înţelegeţi cã e ora 20.35 când scriu aceste rânduri iar divagaţiile pe marginea acestui subiect ar cauza pofte nelalocul lor într-o vineri seara. Replica unei piese jucate de un cumnat de-al meu spune cã dupã ora 19 noi nu mâncãm, iar pofta îmi e destul de greu a o stãpâni şi doar dacã privesc şi aleg fotografiile ce urmeazã a fi ataşate articolului.

Doar atât vã spun: aveau de toate!!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Marius 72 in 28.11.2019 20:22:18

Validat / Publicat: 28.11.19 21:09:20


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 286


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Marius 72); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  20900 PMA (din 21 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[28.11.19 21:08:59]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Port River Hotel & Spa [Titreyengol], SIDE" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [07.12.19 18:50:38]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[19] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2019] Camera -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128033">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128033"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128033">Şterge vot</a></div><span id="v91128033" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128033)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128033Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128033MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2019] Camera
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [OCT-2019] Camera -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128034">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128034"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128034">Şterge vot</a></div><span id="v91128034" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128034)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128034Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128034MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2019] Camera
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [OCT-2019] Parcă lipsesc doar gardienii... -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128035">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128035"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128035">Şterge vot</a></div><span id="v91128035" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128035)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128035Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128035MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2019] Parcă lipsesc doar gardienii...
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2019] Unul dintre lobby -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128036">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128036"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128036">Şterge vot</a></div><span id="v91128036" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128036)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128036Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128036MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2019] Unul dintre lobby
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2019] Zona comercială -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128037">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128037"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128037">Şterge vot</a></div><span id="v91128037" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128037)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128037Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128037MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2019] Zona comercială
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2019] Imagine de pe balcon -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128038">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128038"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128038">Şterge vot</a></div><span id="v91128038" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128038)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128038Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128038MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2019] Imagine de pe balcon
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2019] Liniştea serii -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128039">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128039"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128039">Şterge vot</a></div><span id="v91128039" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128039)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128039Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128039MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2019] Liniştea serii
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [OCT-2019] Mic dejun - sector patiserie -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128040">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128040"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128040">Şterge vot</a></div><span id="v91128040" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128040)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128040Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128040MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2019] Mic dejun - sector patiserie
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2019] Mic dejun - sector salate -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128041">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128041"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128041">Şterge vot</a></div><span id="v91128041" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128041)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128041Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128041MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2019] Mic dejun - sector salate
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2019] Mic dejun - sector salate -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128042">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128042"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128042">Şterge vot</a></div><span id="v91128042" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128042)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128042Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128042MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2019] Mic dejun - sector salate
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2019] Mic dejun - sector dulceţuri -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128043">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128043"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128043">Şterge vot</a></div><span id="v91128043" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128043)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128043Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128043MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2019] Mic dejun - sector dulceţuri
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2019] Dulciuri -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128044">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128044"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128044">Şterge vot</a></div><span id="v91128044" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128044)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128044Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128044MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2019] Dulciuri
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [OCT-2019] Bogăţie culinară -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128045">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128045"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128045">Şterge vot</a></div><span id="v91128045" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128045)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128045Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128045MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2019] Bogăţie culinară
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2019] Recepţia -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128046">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128046"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128046">Şterge vot</a></div><span id="v91128046" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128046)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128046Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128046MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2019] Recepţia
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [OCT-2019] Intrarea -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128047">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128047"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128047">Şterge vot</a></div><span id="v91128047" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128047)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128047Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128047MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2019] Intrarea
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [OCT-2019] Piscina exterioară -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128048">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128048"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128048">Şterge vot</a></div><span id="v91128048" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128048)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128048Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128048MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2019] Piscina exterioară
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2019] Lobby -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128049">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128049"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128049">Şterge vot</a></div><span id="v91128049" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128049)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128049Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128049MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2019] Lobby
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [OCT-2019] Holuri imense -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128050">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128050"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128050">Şterge vot</a></div><span id="v91128050" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128050)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128050Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128050MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2019] Holuri imense
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [OCT-2019] Sală de recreere şi jocuri -- foto by <b>Marius 72</b> [uploaded 28.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1128051">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1128051"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1128051">Şterge vot</a></div><span id="v91128051" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1128051)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1128051Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1128051MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2019] Sală de recreere şi jocuri
foto Marius 72 [28.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[19] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.106402158737 sec