97816 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Circuite, excursii tematice Turcia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
25.11.2019
DE
--- M ---
vârsta 40-50 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 02.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
NOV-2019
DURATA: 7 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
329 eur
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 26

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Go Turkey


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

-D-le director am primit o ofertă de vacanță de nerefuzat, îmi aprobați și mie o săptămână de concediu în noiembrie?

-Da

Nu este vorba de nici un banc dar având în vedere că la noi în firmă luna noiembrie este full season este ori curaj ori inconștiență să ceri așa ceva. Adevărat că acel da a fost spus cu jumătate de gură important este că a fost un da. Plus că încă mai exist la locul de muncă actual. Turcia dă dependență iar dorul de ducă este mare. Textul de mai sus a fost rostit la 3 zile după vacanța din iunie, în Turcia bineînțeles. Și iată-mă împreună cu colegii AFA îndreptându-mă spre alte locuri din Turcia nevăzute de mine până acum.

Excursia a fost una combinată cu o parte a timpului petrecut la malul mării în zona Antalyei însorite și o parte în zona aridă dar frumoasă și interesantă a Cappadociei. Din cele 7 nopți/8 zile 2 zile l-am petrecut cu drumul domiciliu-București, transferul aeroport-hotel și zborul în sine. Alte două zile am petrecut predominant în autocar distanța între cele două regiuni fiind considerabilă. A rămas ceva timp de vizitat obiective turistice de pe drum. Au rămas patru zile, câte două pentru fiecare regiune în parte pe care le-am petrecut vizitând folosind timpul zilei la maxim. Turcia rămânând la ora de vară se lumina cam pe la ora 8.00 și se întuneca la 18.00.

Prima zi

După sosirea în București/Otopeni m-am despărțit de autovehicul lăsând în grija angajaților de la Hotelul Rin Otopeni, transferul la/de la aeroport fiind inclus în serviciile de parcare. La aeroport m-am întâlnit cu colegii AFA și familiile lor pe unii i-am recunoscut imediat de la întâlnirea AFA, pe alții din poze iar o parte i-am cunoscut acum. Aici la aeroport am făcut o poză în grup purtând un tricou personalizat.

Zborul a fost scurt și în regulă, la aterizare am reușit să văd ceva din Antalya, era apus de soare. Spre deosebire de această vară atunci când am ajuns la Alanya, aeroportul mi s-a părut mai pustiu. La ieșire am găsit imediat autocarul desemnat al agenției turistice partenere. Am cunoscut și ghidul care era o persoană care știa meserie dar probabil nu era în cea mai bună formă în timpul sejurului nostru, cel puțin așa am observat eu.

După aproximativ o oră am ajuns la Hotelul Port River din stațiunea Titreyengol-Manavgat în apropiere de Side. Este un hotel clasificat la 5 stele și chiar dacă am observat mici scăpări și acolo plus o senzație că nu este totul perfect, pentru mine care nu sînt atât de pretențios la cazare mi s-a părut foarte confortabil, chiar luxos.

Masa de seară am luat-o ca la armată adică militărește deoarece angajații la 20.30 au adunat tot și au stins luminile. A urmat o mică plimbare până la malul mării.

A doua zi

Ziua a început devreme, după micul dejun am luat calea Cappadociei. Am trecut munții Taurus și după trecerea peste cel mai înalt punct de pe drum (undeva la 1700-1800m) am avut un prim popas.

Al doilea popas a fost la Konya unde am vizitat mânăstirea/muzeu Mevlana. Tot aici am avut o pauză de masă sau de plimbare. Eu am folosit a doua variantă.

Undeva la Aksaray am avut al treilea popas.

Am ajuns la timp la Hotelul Perissia situat în Ürgub Nevsehir catalogat la 5 stele. Clădirea principală arată a 5 stele iar serviciile sînt foarte bune. Corpul unde am fost cazat este ok dar cam învechit. După masa de seară a urmat o mică plimbare de recunoaștere atât în hotel cât și în jur.

A treia zi

Trezirea a fost foarte devreme, a urmat un zbor cu balonul. Dacă tot am zburat în viața mea cu un avion mic, cu parasailing de ce nu și cu balonul? Peisajul văzut era cam ce așteptam doar că în realitate este mult mai deosebit și de nedescris în cuvinte. Plus că nu știu din ce motive zborul a durat mai mult (o oră și 40 de minute) dar nu m-am supărat pentru asta. Zborul a fost ca o lecție de geografie, altfel se poate observa totul de sus.

După micul dejun a urmat explorarea zonei, adică vizitarea unor obiective turistice destul de importante. Primul obiectiv a fost orașul de sub pământ Derinkuyu. Am fost uimit de câte persoane putea să găzduiască orașul precum și modul de funcționare al lui. După aceea am vizitat Mânăstirea Seline și am luat masa într-un restaurant din zonă. Pentru Valea Ihlara s-a alocat mult timp, o mare parte din după masa zilei aici am petrecut-o. Practic am traversat la pas toată valea pe lângă râu. Ziua am terminat-o cu o miniîntâlnire a colegilor AFA, o aniversare.

A patra zi

Valea Porumbeilor se numește primul obiectiv vizitat, după care am poposit în apropierea castelului Uchisar. După vizitarea acestuia ne-am oprit într-un loc cu o panoramă deosebită în apropierea localității Goreme.

După masa de prânz luat în această localitate am vizitat un atelier de ceramică unde totul se face manual. Valea Imaginației (Devrent Valley) a urmat în program un loc interesant și care a dat frâu liber imaginației. Pentru muzeul în aer liber Goreme s-a alocat suficient timp dar și spațiul era pe măsură. Nu m-am plâns nici la Valea Coșurilor de fum, am avut și aici timp suficient.

A urmat Valea îndrăgostiților (Love Valley)

Ziua am terminat-o urmărind dansul dervișilor rotitori , dar și cu o altă miniîntâlnire cu colegii din nou celebrând ziua de naștere a unui user AFA.

A cincea zi

În drumul de întoarcere spre Antalya am vizitat ceva interesant pentru mine. Știam ce este un han, ce este un caravanserai dar nu am văzut niciodată în realitate. Acum am avut ocazia. Hanul l-am văzut cu ocazia unui popas, are aceeași destinație ca în trecut doar că acum în loc de cămile în curtea hanului găsim autocare. Caravanseraiul văzut Sultanhani se numește. Masa de prânz am luat-o în Konya.

Coborând din munți spre Antalya am observat cum crește temperatura aerului. Surpriza plăcută am avut-o la mare, apa era neașteptat de caldă, așa că am beneficiat două zile la rând de plajă și baie în mare, nu am crezut că se poate face asta în noiembrie cu moș crăciun la ușă.

Cazarea pentru ultimele 3 nopți am avut-o din nou la Port River Hotel un hotel îndrăgit de mine și datorită spațiului mare a camerelor.

A șasea zi

Ziua am început-o cu un drum spre Antalya. Prima vizită a fost la fabrica de aur și piele. Locul este foarte bine păzit (agenți înarmați plus ziduri cu sârmă ghimpată deasupra, practic ca o închisoare), este de înțeles. Am petrecut ceva timp aici după care am vizitat Cascada Kapuzkaldiran din apropierea Antalyei. Apa râului purtând același nume se varsă în mare de la o înălțime de aproape 40 de metri. Este spectaculoasa atât înălțimea cât și debitul de apă.

După vizita cascadei a urmat drumul spre centrul Antalyei. Am avut timp liber 2,5 ore timp în care am vizitat la pas tot orașul vechi străduță cu străduță plus simbolurile orașului și portul. Ziua am finalizat-o cu o baie prelungită în mare.

A șaptea zi

În a șaptea zi o parte din colegi au plecat spre Alanya. Petrecând deja acolo în acest an 7 zile pe acolo - vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii - am dorit să văd altceva și m-am deplasat la Side. Am fost impresionat de ruinele orașului antic și am petrecut în total 6 ore acolo incluzând și o vizită la amfiteatru și muzeu, vizita orașului vechi, masa de prânz și cumpărături.

Ziua bineînțeles am terminat-o cu baia în mare. A urmat încă o foarte scurtă întâlnire cu colegii după care m-am apucat de făcut bagaj.

A opta zi

O zi aproape tristă deoarece părăsim Turcia, zic aproape pentru că am prelungit puțin vacanța.

În București preluând autoturismul m-am întreptat spre Curtea de Argeș. Ultima oară am văzut-o în copilărie cândva la vârsta de 11 ani. Am vizitat Biserica Domnească și muzeul orașului plus o biserică în ruine din apropiere Am făcut o altă oprire la Mânăstirea Curtea de Argeș.

M-am cazat la o pensiune excelentă din localitate iar dimineața am găsit 2 cm de zăpadă pe mașină. Totuși am pornit spreLacul Vidraru și Transfăgărășan. Ningea dar zăpada nu se depunea pe carosabil. Cu părere de rău am trecut pe lângă Cetatea Poenari deoarece este închis (recunosc că Moș Martin ne-a învins pe noi turiștii din această cauză este închis), și am ajuns până la Piscul Negru locul de unde Transfăgărășanul este închis între 1 noiembrie-30 iunie.

Am ajuns cu bine acasă și mai bogat cu o nouă experiență turcească. Mulțumesc AFA pentru inițierea acestei excursii, mulțumesc colegilor pentru excelenta companie, completarea excursiei.

Așa cum știți nu mă opresc din scris aici urmează articolele privind cazările și excursiile în detaliu.

 

Rog WM să atașezi la începutul articolului, mulțumesc frumos: youtube.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de AZE in 25.11.2019 22:05:03

Validat / Publicat: 25.11.19 23:28:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 604

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51050 PMA (din 55 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[25.11.19 23:29:25]
» mesaj pers

   Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[26.11.19 12:59:54]
» mesaj pers

   @AZE: Mă bucur pentru tine și pentru ceilalți colegi de pe AFA care au dat curs acestei oferte interesante. Sunt convinsă că v-ați simțit bine împreună.

   Citind reviewul tău și văzând cât de încărcat a fost programul, am avut confirmarea părerii pe care mi-am format-o, cu regret, încă de când am văzut propunerea postată pe homepage-ul site-ului nostru, aceea că eu și Adrian n-am fi putut face față ritmului prea susținut pentru doi bătrânei bolnăviori, așa ca noi...

   Voi însă ați văzut o mulțime de locuri interesante și v-ați aflat tot timpul, așa cum ai subliniat și tu, într-o companie plăcută.

   Bravo!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- mprofeanu
[26.11.19 14:05:54]
» mesaj pers

   @AZE: Citit cu plăcere, văzut și revăzut pozele și peisajele de acolo, mă bucur pentru că ai scris despre excursia noastră, mă bucur că voi știi peste timp să citesc acest articol!

   Din Zona Goreme am vizitat situl Zelve, mi-a plăcut mult pentru că a fost mult mai liber decât dacă mergeam în situl Goreme..... Este adevărat erau mai multe biserici de vizitat dar și aglomerația pe măsură...

   Trecut la favorite!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
- balasa violeta
[26.11.19 16:06:41]
» mesaj pers

   @AZE: deosebit!

   A fost o vacanta altfel cu obiective foarte importante. Vacante minunate!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- balasa violeta
[26.11.19 16:09:26]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: sunt convinsa ca puteai! Dovada ca am putut eu!

   A fost totul la superlativ iar colegii afaisti au fost grijulii si politicosi cu mine! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[26.11.19 17:22:13]
» mesaj pers

   @AZE: " -D-le director am primit o ofertă de vacanță de nerefuzat, îmi aprobați și mie o săptămână de concediu în noiembrie?

   -Da "

   - să știi că se poate încadra foarte bine la bancuri, bancuri seci! Știu că tu ești mai hâtru, așa că bănui că știi de glumă!

   Felicitări pentru articol, pentru excursie și pentru păstrarea locului de muncă! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- ANILU
[26.11.19 20:07:12]
» mesaj pers

   @AZE: Aze, mi-a făcut plăcere să petrecem frumoasa vacanță în Capadocia împreună...

   Drumul cu autocarul dar și plăcuta plimbare prin Valea Ihlarei!

   Trebuie să recunoști că am petrecut o vacanță frumoasă alături de " gașca veselă "

   Sper să mai fie astfel de vacanțe inedite dar și plăcute.

   Am văzut că tu ti-ai prelungit vacanța până... la Curtea de Argeș.

   Toate cele bune ție și familiei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- doinafil
[26.11.19 20:46:52]
» mesaj pers

   @AZE:

   D-le AZE, am citit articolul minuțios scris - pe zile și obiective - și am retrăit (cu gândul) excursia pe care am făcut-o și noi, cei din prima serie.

   Felicitări pentru ce și cum ați scris, dar și pentru pozele frumoase pe care - nu știu cum reușiți -:-?? le faceți atât de bine, mai ales pe cele panoramate! ;)

   Să ne fie de bine tuturor celor care am făcut acest traseu și „s-o mai comitem”, dacă se poate, cu ajutorul Admin-ului!

   P. S. Dacă am fost eu la zi cu tot ce s-a scris în ecouri, cred că am fost, toate seriile, norocoase că am putut zbura cu balonul! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[26.11.19 21:03:53]
» mesaj pers

   @Carmen Ion:

   Carmen, draga mea, cred că Violeta este mai tinerică decât mine și s-a putut urca în balon! Mie, la vârsta asta (70:() nu mi-a fost DELOC ușor să urc în nacela balonului, chiar dacă acum nu mă dor picioarele și am făcut sport intens până în urmă cu vreo patru ani (la sală +23 km/zi pe bicicletă, aproape zilnic! Fără ajutorul destoinic al tinerilor bărbați care răspundeau de zbor, nu cred că aș fi reușit!

   Ca să te consolez - știind că (nici ale tale, nici ale mele) picioarele nu mai sunt atât de sprintene ca altă dată, nu cred că ai fi reușit să urci în nacelă! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Carmen Ion
[26.11.19 21:06:56]
» mesaj pers

   @balasa violeta: Mersi. Mă îndoiesc profund (știu eu de ce), dar apreciez încurajarea. :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[26.11.19 21:09:08]
» mesaj pers

   @doinafil: Doina, așa cum i-am răspuns și Violetei, am dubii mari că aș fi reușit. Am eu motivele mele să cred asta, dar ești drăguță că mă încurajezi. Mersi! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[26.11.19 22:10:19]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Mulțumesc

   Eu zic și este strict părerea mea că puteați să veniți. Adevărat programul a fost încărcat (nici mie nu îmi place să văd pe repede înainte totul)

   Cât despre colegii AFA și familiile lor, au fost o companie plăcută, noi cei din această serie am fost cei mai mulți chiar majoritatea din autocar.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 750 PMA1 (din 3 voturi)]
- AZE
[26.11.19 22:17:49]
» mesaj pers

   @ANILU: Corect și recunosc că alături de gașca veselă vacanța a fost mai frumoasă. M-am simțit bine cu voi și probabil nu am fost la nivelul așteptărilor dar asta sînt eu și la vârsta asta nu mă mai pot schimba.

   Toate cele bune până la următoarea întâlnire oficială sau... mai puțin oficială :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[26.11.19 22:21:32]
» mesaj pers

   @doinafil: Mulțumesc și mă bucur că o asemenea excursie nu se uită așa ușor.

   Cât despre pozele panoramate, se spune panaramă noi cei din gașca veselă știm de ce :)):)):)):))

   Mai (ca să dau o explicație)exact ghida turcoaică care a început să învețe câteva cuvinte românește aproape că a învățat greșit cuvântul panoramă,a fost corectată în ultimul moment.Pe de altă parte ne-a spus că de mult nu a avut așa un grup și nu ne va uita așa ușor.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- roth
[27.11.19 08:35:56]
» mesaj pers

   @AZE, un articol pe sufletul meu cu subiect si predicat. Foarte bine structurat si gandit/asezat in text.

   Recunosc ca am citit putin din minunatele tale povesti, promit sa te " studiez" mai mult, atat cat timpul imi va permite.

   Astept articolele detaliate, sa ai vacante minunate si multa fericire!

   

   

   PS

   O selectie de poze exceptionale, o destinatie care merita imortalizata de "profesionisti" pentru a ramane undeva in suflet bine ascunsa. Vacanta a fost minunata, or sa vina si altele care o vor egala sau depasi, cu siguranta nu va fi data uitarii fiindca am fost o gasca nebuna-nebuna.

   

   Vacante minunate

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [07.12.19 18:49:59]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [NOV-2019] Mânăstirea Mevlana din Konya -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127372">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127372"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127372">Şterge vot</a></div><span id="v91127372" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127372)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127372Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127372MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [NOV-2019] Mânăstirea Mevlana din Konya
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [NOV-2019] Vedere din balon-zona Goreme -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127374">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127374"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127374">Şterge vot</a></div><span id="v91127374" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127374)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127374Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127374MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [NOV-2019] Vedere din balon-zona Goreme
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [NOV-2019] Orașul subteran-din exterior -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127376">Şterge vot</a></div><span id="v91127376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [NOV-2019] Orașul subteran-din exterior
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [NOV-2019] Mânăstirea Seline -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127378">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127378"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127378">Şterge vot</a></div><span id="v91127378" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127378)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127378Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127378MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [NOV-2019] Mânăstirea Seline
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [NOV-2019] Valea Ihlara văzut de sus înainte de coborâre -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127379">Şterge vot</a></div><span id="v91127379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [NOV-2019] Valea Ihlara văzut de sus înainte de coborâre
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [NOV-2019] Valea Porumbeilor (stânga în fundal castelul Uchisar) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127380">Şterge vot</a></div><span id="v91127380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [NOV-2019] Valea Porumbeilor (stânga în fundal castelul Uchisar)
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [NOV-2019] Peisaj cu castelul Uchisar -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127381">Şterge vot</a></div><span id="v91127381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [NOV-2019] Peisaj cu castelul Uchisar
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [NOV-2019] O altă panoramă din Goreme -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127382">Şterge vot</a></div><span id="v91127382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [NOV-2019] O altă panoramă din Goreme
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [NOV-2019] O cămilă în valea imaginației -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127383">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127383"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127383">Şterge vot</a></div><span id="v91127383" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127383)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127383Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127383MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [NOV-2019] O cămilă în valea imaginației
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [NOV-2019] Goreme-muzeul în aer liber -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127384">Şterge vot</a></div><span id="v91127384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [NOV-2019] Goreme-muzeul în aer liber
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [NOV-2019] Valea coșurilor de fum -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127385">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127385"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127385">Şterge vot</a></div><span id="v91127385" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127385)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127385Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127385MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [NOV-2019] Valea coșurilor de fum
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [NOV-2019] Love Valley -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127386">Şterge vot</a></div><span id="v91127386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [NOV-2019] Love Valley
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [NOV-2019] Sultanhani Caravanserai (din păcate era o ceață...) -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127387">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127387"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127387">Şterge vot</a></div><span id="v91127387" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127387)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127387Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127387MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [NOV-2019] Sultanhani Caravanserai (din păcate era o ceață...)
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [NOV-2019] Cascada Kapuzkaldiran Antalya -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127388">Şterge vot</a></div><span id="v91127388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [NOV-2019] Cascada Kapuzkaldiran Antalya
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [NOV-2019] Dervișii rotitori -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127389">Şterge vot</a></div><span id="v91127389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [NOV-2019] Dervișii rotitori
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [NOV-2019] Antalya-portul turistic -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127390">Şterge vot</a></div><span id="v91127390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [NOV-2019] Antalya-portul turistic
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [NOV-2019] Side-spectator în teatrul antic -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127392">Şterge vot</a></div><span id="v91127392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [NOV-2019] Side-spectator în teatrul antic
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [NOV-2019] Vă salut pe toți -- foto by <b>AZE</b> [uploaded 25.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1127393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1127393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1127393">Şterge vot</a></div><span id="v91127393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1127393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1127393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1127393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [NOV-2019] Vă salut pe toți
foto AZE [25.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.12618803978 sec