97627 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Pașapark Karatay Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
08.11.2019
DE
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
156 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un loc „sexos” într-un oraș religios


Urmare de aici

Spun drept că am avut ceva emoții în ceea ce privește Konya, orașul situat la sud de Ankara. Imagini și cuvinte mi se perindau prin minte, citisem articolul excelent al Elvirei și eram fascinată de acel necunoscut. Lăsând la o parte secta interzisă a dervișilor, despre care al meu soț nu are o părere prea bună, consider că Rumi a fost un iubitor de bun, bine, frumos, îndemnul lui este unul de bun simț.

„Oricine ai fi, vino, / Fie că eşti un trecător, un păgân sau un iubitor al despărţirilor/ Nu contează. / Caravana noastră nu e un loc al încrâncenării. / Hai, vino, chiar dacă ţi-ai încălcat jurămintele de o mie de ori. / Vino, revino totuşi. ”

Mă rog, asta cu păgânul nu prea o agreez, nu-mi place cum sună.

Fascinante sunt secretele, misterele, integrarea în absolut a acestor oameni e ceva de neînțeles pentru mine. Măcar un pic din magia lor de-aș fi putut descifra...

Pff, totul dispare ca un abur când cineva-mi spuse: „mă lași cu guru, secte și drogați? ” Ok.

Și totuși am fost acolo, am să vin cu recomandarea să nu ocoliți orașul sobru, conservator și religios, un loc în care poezia stă la loc de cinste iar luminile de seară par a fi mistice, eu așa le-am perceput. :)

Datorită Elvirei (căreia îi mulțumesc frumos) și din cauza drumului lung și obositor până în Goreme, am ales un popas în Konya. Rezervarea la hotel am făcut-o din iarnă, ca toate celelalte. Am comunicat excelent cu cei de la hotel, m-au contactat pe WhatsApp și mi-au propus o cameră luxoasă într-un alt hotel de-al lor, la același preț. I-am refuzat elegant, normal că argumentul meu a fost solid. În oraș există trei hoteluri Pașa, cel ales de mine e cel mai aproape de centrul vechi al orașului, obiectivul meu din această destinație.

Adresa hotelului este Şems-i Tebrizi Sk. No:3,42060 Karatay/Konya, Turcia, l-am găsit ușor, cu ajutorul aplicațiilor on și ofline.

Nu sunt obsedată de lux, mă acomodez oriunde, sunt o femeie obișnuită, lucrurile practice mă încântă mult mai mult, pesemne am îmbătrânit și am alt sistem de valori. Cum nu obișnuiesc să stau mult timp într-o cameră de hotel, alegerile mele sunt în funcție de interesul acordat obiectivelor turistice, nicidecum de lux, mâncăruri sau băuturi. Studiez bine poziționarea unui loc de interes crescut pentru mine, niciodată nu rezerv ca să anulez, când aleg ceva înseamnă că am studiat cazarea respectivă și nu mă voi răzgândi neam.

Astfel, Pașapark Karatay Hotel este cel mai vechi pașă dintre cele trei, o clădire cu patru etaje care dispune de un lift modern, clădire aflată la 15 minute de Muzeul Mevlana, de centrul orașului Konya.

Împrejurimile sunt liniștite, clădirile sunt vechi, parcarea gratuită este de fapt marginea trotuarului din fața hotelului.

Recepția dispune de un spațiu generos și modern, lobby la fel, am fost foarte plăcut surprinsă. La recepție erau doi tineri, nu prea zâmbăreți dar foarte respectuoși, cam timizi dar mă așteptam, știam unde mă aflu și m-am conformat, mi-am ales chiar si haine adecvate locului.

Am avut printată rezervarea în limba turcă, n-am avut nevoie de ea, știau cum arăt și ce doream de la ei. Am fost invitată să stau pe un fotoliu, în câteva minute am primit mesaj de la bancă, suma de 156 lei mi-a fost extrasă din cont. Preferam totuși să achit în euro fără implicarea cardului, dar ăstia-s prea religioși și corecți, total diferiți de ceea ce știam eu despre turcaleți. Am primit chitanță, factură, n-am dat șpagă, nici nu aveam motiv.

Primesc și cartela camerei, îl iau pe soț și urcăm împreună cu valijoara cărată de valet, la etajul 4. Când îi arăt băiatului cartela îmi spune că e o greșeală, să așteptăm să sune la recepție. Nu mai înțelegeam nimic:-?? , e drept că am avut o singură doleanță în ceea ce privește camera și mi-au promis că se rezolvă. „Ok Madam, e totul în regulă, poftiți”.

Măi, asta e culmea culmilor, am rămas muți amândoi, nici n-am mai fost atenți la explicațiile tânărului despre chestiile din cameră. Am dat draperiile într-o parte și atunci am înțeles...rotunjimea primită :p. Dar hai să vă descriu camera mea:

Un hol luuung și mochetat ne-a apărut în față, luminile erau puternice, de la spoturi. Pe stânga era un dulăpior, un spațiu liber dar și un șifonier cu rafturi, umerașe, seif, tablou electric, papuci, perne, pilotă și-o eșarfă brodată cu fir auriu. Nu mă întrebați ce și cum, habar n-am la ce folosea chestia aia sclipicioasă. (Sau o fi fost pentru rugăcini?) Mocheta din cameră era pufoasă, pereții erau tapetați frumos, existau tablouri, oglinzi, muuulte ferestre îmbrăcate cu perdele și două rânduri de draperii.

Elementul principal era o imensitate rotundă, gătită cu perne și cuvertură, satinate, închise la culoare. Da, patul, despre el vorbeam, era uriaș, rotund și foarte confortabil, lenjeria era din bumbac, albă, de calitate. Lipsea o oglindă în tavanul rotund și tacâmul era complet. Glumesc, desigur. :p

În lateralele patului erau întrerupătoarele pentru cele două aplice, lipseau noptierele dar aveam prize.

Vis-a-vis de pat erau câteva piese de mobilier alb: o măsuță și-un birou cu oglindă, un scaun tapisat cu o catifea roșie ca focul. TV-ul era slim, lampadarul era lângă birou, am avut și cană pentru încâlzit apa dar și pliculețe cu nes și zahăr, alături de două căni albe. Pe birou era și-un telefon dar și hărți cu obiectivele turistice din Konya.

A. C. exista dar nu l-am folosit, lângă acesta era o chestie micuță, habar n-am ce era dar știu clar indicațiile domnului C.: „niciodată, dar niciodată, să nu faceți prostioare într-o cameră de hotel care are senzori de fum sau alte „chestii” dubioase, acolo sunt ascunse camere de filmat” =)) Bine, recomandat e să vă abțineți total, indiferent de căsuță, hotel, motel, pensiune, a văzut el pe net niște filmulețe compromițătoare cu familii cuminți. În fine, să nu ziceți că nu v-am „avertizat” =))

Zona de relaxare, adică una dintre ele, era lângă ferestre, aceasta avea o canapea și două fotolii, numa' bune de aruncat diverse chestii pe ele. O măsuță rotundă se odihnea și ea lângă fotoliile catifelate.

O altă zonă de relaxare era baia. Adică spațiul destinat băii. Acesta era uriaș, n-am avut uși la nimic, cam nașpa cu aburii, zgomotele și mirosurile, părerea mea. Dar poate sunt eu expirată, presupun că așa-i în astfel de locuri rotunde, iubăreala include și mirosurile, sunt la pachet.

Așadar, în spatele patului era un perete, în spatele acestuia erau patru încăperi. În prima era o chiuvetă cu oglindă, săpun lichid, feon și prosoape. În următoarea era dușul, cu pară, fără pară, cu săpun lichid, șampon și ce-o mai fi fost pe-acolo, n-au lipsit nici prosoapele albe. În loc de ușă era o juma' de sticlă, drăguță, nu zic nu. Urma încăperea cu tronul, curată, avea consumabile și iar juma' de sticlă în loc de ușă. Of, sigur sunt eu prea țărancă și nu apreciez ce e modern. Hai că aveau un ventilator montat deasupra tronului, totuși... Urmează cireașa de pe rotunjimea camerei, jacuzzi, ultimul spațiu era destinat pentru această relaxare, o cadă rotundă, mare, trona în încăperea luminată albastru de spoturi. Prosoape albe și aici, niște sare de baie și cam atât, nimeni nu s-a atins de cadă, „puteam fi filmați” dar cel mai important „nu știi cine s-a scăldat acolo și ce moștenitori a lăsat pe pereți” =)) Avem acasă așa „albie”, deci nu ducem lipsă și nici nu suntem filmați :P

Acestea fiind zise, am să vă spun motivul pentru care am primit această cameră „suită de lux”, o „suită nupțială”. Balconul, bată-l vina, el e vinovat, din cauza lui am primit așa minunăție de mi-am pierdut timpul inspectând și fotografiind de zor culori și mirosuri :))

Ușa de la terasă era acoperită cu perdea, o draperie gen jaluzea și o draperie normală. Bănuiesc eu că nu prea trecuse cineva vreodată pe-acolo, era o terasă cu chillere și alte prostii puse pe acoperiș, nimic mobilat sau curățat. Perfect pentru insomniile mele, mi-am scos scaunul regal din cameră și l-am transformat în loc pentru fumat. Acoperișul, nu scaunul;)

Dar lipsea ceva totuși din cameră, un frigider, am făcut cercetări și am constatat că lângă dulăpiorul de la intrare era un spațiu gol, bănuiesc eu că s-a defectat frigi sau a trebuit scos din uz. N-a fost bai, afară erau 7 grade pe timpul nopții, se răcea bine apa de care aveam nevoie.

Pe Booking spuneau că au restaurant, l-am căutat și l-am văzut „ascuns” în capătul holului din lobby dar era închis, plus că am întrebat de cină și nu se putea mânca acolo decât micul dejun care era inclus în prețul camerei.

Sala de mese de la MD era măricică, frumușică, chiar elegantă pot spune, o parte din aceasta era rezervată pentru fumători, era închisă cu sticlă, aveam mese și scaune la marginea trotuarului, ingenioasă idee, mi-a plăcut tare mult.

MD a fost extrem de generos, frumos prezentat, am avut de toate, fructe crude dar și în compot, legume crude și murate, produse de patiserie sărate și dulci, brânzeturi, lactate, ouă, măsline, pâinici, lapte, ceai, cafea și ness, cartofi prăjiți și snițele de pui, a fost mai mult decât perfect. Că e la fel zilnic, de asta se pot plânge doar cârcotașii, eu n-am atâtea feluri de mâncare, la MD, acasă.

Diverse:

Hotelul asigură contra cost transfer de la aeroport, Konya are și aeroport, la 13 km distanță față de hotel.

Centrul Spa și Wellness l-am zărit la demisol, sala de fitness la fel.

Wi-Fi funcționa excelent, mai puțin pe terasa mea, adică pe acoperiș.

Animalele de companie nu sunt acceptate în hotel.

Pot spune că aș alege din nou acest hotel dacă aș fi nevoită, nu pentru cameră ci pentru distanța mică față de centrul vechi al orașului, la doar 15 minute de mers pe jos am găsit o frumusețe de muzeu și moschee, multe restaurante cu terasă, magazine cu suvenire. Am zărit și fast-food-uri dar nu ne sunt pe plac, în supermarket n-am intrat pentru că nu ne-a interesat. Chemarea la rugăciune se aude din orice colț al Konyei, acolo totul e mai intens, multe „case cântă”.

Orașul Konya este un pic altfel, este mai religios față de ce am întâlnit până acum, turiștii erau priviți cu mare curiozitate de localnici, limba engleză nu e prea cunoscută dar nu contează, oamenii sunt amabili, respectuoși, liniștiți, femeile sunt acoperite dar foarte curioase, ne studiau îndelung.

În urbe sunt mijloace de transport în comun, autobuze și tramvaie, am văzut că circulau des, dar prefer cazări în centru, vreau să merg pe jos, e mult mai interesant așa.

Despre muzeul Mevlana puteți citi un excelent articol, cel al Elvirei - vezi impresii, articol care m-a determinat să ajung în Konya, eu am să vă povestesc doar despre etli ekmek, am fost de-a dreptul încântată și-i mulțumesc lui @senateo pentru pont - vezi impresii

Konya a fost un amalgam de noutăți pentru mine, merită vizitat în câteva zile, am fost tristă că uriașul muzeu al fluturilor era închis lunea, exact ziua dedicată vizitei noastre în oraș.

Obiectivele turistice sunt interesante, nu toate sunt religioase, mi-ar fi plăcut să văd și Parcul Japonez Kyoto dar și Sille Subași, unul dintre puținele sate în care s-a vorbit limba greacă cappadociană, satul a fost locuit de greci până în 1923. Regret că timpul nu mi-a permis să văd tot ceea ce am dorit, dar totuși sunt mulțumită, amfostacolo :)

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 08.11.2019 19:27:15

Validat / Publicat: 08.11.19 20:16:26

VIZUALIZĂRI: 540


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  65700 PMA (din 49 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[08.11.19 20:17:25]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Pașapark Karatay Hotel, KONYA" (nou-creată pe sait)

    =

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[08.11.19 20:39:12]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[08.11.19 21:03:53]
» mesaj pers

   da' masina se poate folosi pentru prostioare? intreb nu dau sfaturi! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[08.11.19 21:09:37]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc, coordonatele Ok

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[08.11.19 21:13:26]
» mesaj pers

   @nrs: Doamne fer! Ce vorbe sunt astea? Ne vede Cel de sus plus oamenii civilizati =))

   Fii cuminte, eu te-am avertizat!

   Toți prietenii glumesc pe seama asta, toți știu “precauția” domnului :)

   Mulțumesc de vizită!

   Vacanțe cuminți vă doresc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[08.11.19 21:16:42]
» mesaj pers

   scuze nu stiam ca si voi aveti trapa de sticla transparenta la masina =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[08.11.19 21:34:44]
» mesaj pers

   @krisstinna: Drăguț hotel! Bravo domnului C. pentru recomandările pertinente!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[09.11.19 06:25:20]
» mesaj pers

   @nrs: Chiar avem trapă la mașină =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[09.11.19 06:29:02]
» mesaj pers

   @Carmen Ion: Tu vorbești serios? In loc să ții cu mine, ții cu ursul? :*

   Stii că eu mă amuz de toate astea, e tare haios când îl văd că inspectează tot și apoi constată că “locul are ochi”. Dar, m-am obișnuit :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[09.11.19 08:01:29]
» mesaj pers

   @krisstinna: Chiar " sexoasă" camera voastră! Patul rotund... imens, numai bun pentru rostogolit în el 😁 dar voi sunteți cuminței, să nu cumva să vă prindă " ochiul" .

   Scaunul în ușă?! Preventiv sau pentru ce... dacă sunteți cuminți 😂

   Noi nu avem stresul ăsta... chiar profităm de condițiile oferite...

   Oricum arată tare bine camera și nu a fost scump.

   Trebuie să recunosc că am râs citind articolul, mi-a plăcut cum ai descris hotelul și mai ales superstițiile domnului C.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[09.11.19 09:33:10]
» mesaj pers

   @ANILU:

Patul rotund... imens, numai bun pentru rostogolit în el 😁 dar voi sunteți cuminței, să nu cumva să vă prindă " ochiul" .

   ... Noi nu avem stresul ăsta... chiar profităm de condițiile oferite...

   Gândim la fel :p. Nici noi nu ne-am fi stresat deloc şi am fi profitat de toate cele oferite, foarte " inspirante" de altfel :).

Scaunul în ușă?! Preventiv sau pentru ce... dacă sunteți cuminți 😂

   Scaunul din uşă este de frica hoţilor, nu are legătură cu altele =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[09.11.19 10:10:05]
» mesaj pers

   @ANILU: Prețul este pentru o camera normala, o dubla cu MD inclus. Nu știu prețul pentru rotunjimea primită, a fost o surpriza din partea gazdelor.

   Scaunul... a explicat perfect Nicole, C. “abuzează” de acel obiect sperând că va auzi zgomotul produs de căderea lui și hoții nu-l vor lua pe nepregatite :)

   Bravo, la fel aș face și eu:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[09.11.19 10:15:14]
» mesaj pers

   @nicole33: Păi de-aia puteți merge oriunde in lumea asta, nu aveți teamă de “teroriști”, musulmani, hoți, avion, vapor, pești, autocar sau camere ascunse in senzori de fum :)

   Măcar mă amuz, m-am obișnuit și înțeleg, totul e fără voie, ține de educația și povețele primite in copilărie.

   La tine m-am gândit când inspectam camera, ți-ar fi plăcut maxim :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[09.11.19 10:54:16]
» mesaj pers

   @krisstinna:

La tine m-am gândit când inspectam camera, ți-ar fi plăcut maxim

   Sincer, m-am înverzit de invidie când am văzut ce minunăţie de cameră aţi primit :))

   Chiar dacă mi-ar fi plăcut teribil, nu aş fi dispusă să plătesc preţul real al acesteia, dar la preţ de dublă standard, eram în stare să-mi prelungesc şederea măcar cu o noapte pentru a putea " explora" toate facilităţile :p acesteia, însă nu în detrimentul Cappadociei.

   Am intuit de la început că ai primit o cameră specială, ca tine :). Am intrat pe booking curioasă să văd cât ar costa " rotunjimea" ta. Am vizionat toate pozele postate, dar nu am regăsit-o. Suita ta " nupţială" nu apare în ofertă. Clar ai primit cea mai " tare" cameră din hotel. Bravo ţie! S-a dovedit că, deşi se spune că " fumatul dăunează grav sănătăţii" , în unele cazuri îţi poate oferi surprize extrem de plăcute. Păcat că superstiţiile domnului C. te-au împiedicat să profiţi.

   Din motive de fumat, şi eu am primit la Lamec în Gebze una din cele patru camere cu terasă din tot hotelul, o cameră mai scumpă decât cea rezervată şi plătită de mine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[09.11.19 11:05:16]
» mesaj pers

   @krisstinna:

Păi de-aia puteți merge oriunde in lumea asta, nu aveți teamă de “teroriști”, musulmani, hoți, avion, vapor, pești, autocar sau camere ascunse in senzori de fum

   Într-adevăr, îmi place să cred că nu am temeri exagerate, dar nici nu mi-aş forţa norocul.

   Am mers în Turcia în 2016 şi 2017 de câte două ori, câte patru, respectiv cinci săptămâni în total fără NICIO emoţie. Eram cu maşina, iar în caz că s-ar fi îngroşat gluma, renunţam la tot şi plecam imediat spre ţară, conducând non-stop amândoi.

   Cu vaporaşe micuţe sau cu autocarul ezit să merg din motive de sănătate, nicidecum de frică. Am fost şi eu la Istanbul, dar nu voi face niciodată o croazieră pe Bosfor, deşi mi-aş dori. Blindată cu pastile, am făcut însă excursia de 24 de ore la Cairo şi cea de 16 ore la Luxor, neconcepând să ajung în Egipt fără să vizitez măcar aceste obiective majore, pentru că mâncare şi băutură, chiar mult mai bune, găseam şi în Turcia mea dragă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- krisstinna
[09.11.19 11:08:42]
» mesaj pers

   @nicole33: Știu ca nu apare, asta-i spuneam și @mihaelei1961 când îi povesteam și ne amuzam copios :)

   Îți dai seama ca cine ajunge in camera aia nu are timp de fotografii, sunt activități mai importante de făcut =))

   Sa știi ca și in Goreme am primit o camera mai scumpa decât plătisem, am fost foarte, foarte incantata, m-am împrietenit cu gazda și am avut un sejur de excepție in Cappadocia.

   Fumătorii au și ei “Dumnezeul lor”, sunt tare descurcareți :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- krisstinna
[09.11.19 11:15:55]
» mesaj pers

   @nicole33: Ha, crezi că a scapat domnul de croaziera pe Bosfor? Nici gând, de data asta l-am pus in fața faptului împlinit, banii erau dați. Mai mult, l-am dus și cu telecabina, chiar dacă nu îi place, nu a avut încotro.

   O sa povestesc despre astea dar și despre hotelul din Istanbul care are camere cu balcon, știu ca te interesează.

   Să înțeleg ca nu e tocmai Ok haleala in Egipt? Hmm... eu tot aș merge, niște frunze și fructe aș găsi sa mănânc :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- doinafil
[09.11.19 14:21:05]
» mesaj pers

   Nu știu sigur, poate mă ajută careva: există - sau nu - o legislație „hotelieră” care să interzică categoric montarea camerelor de filmat în camere?! Montarea lor „violează” intimitatea turistului, părerea mea!

   Eu - dacă aș putea fi legiuitor - aș interzice acest lucru!

   Felicitări, @Krisstinna, pentru „norocul” de-a fi fumători! Uite că aici, în Konya, asta v-a ajutat să vă regalați cu o asemenea cazare!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- krisstinna
[09.11.19 14:40:47]
» mesaj pers

   @doinafil: Dar exista legislație, nu cred ca și-ar permite cineva asemenea “monstruozitati”.

   Ca amuzament v-am povestit temerile domnului, temeri nefondate, in care eu nu cred. Dar nici nu îmi place sa contrazic, fiecare crede ce vrea :)

   Fumatul ăsta nu e ok, ne ardem banii aiurea:(

   Va imbratisez cu drag:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[09.11.19 16:06:15]
» mesaj pers

   @krisstinna:

   mai am o nedumerire: sunt camere fara scaune, ce faceti daca primiti una? dormiti cu randul? unu doarme celalalt sta cu pusca indreptata spre usa? =))

   sau mai simplu: refuzati camera spunand ca nu indeplineste standardele voastre? =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[09.11.19 17:02:46]
» mesaj pers

   @doinafil:

Nu știu sigur, poate mă ajută careva: există - sau nu - o legislație „hotelieră” care să interzică categoric montarea camerelor de filmat în camere?! Montarea lor „violează” intimitatea turistului, părerea mea!

   Evident, legislaţia interzice asemenea practici. Aşa cum nu este permis nici în toalete sau în cabinele de probă din magazine. Dacă sunt prinşi riscă amenzi uriaşe, iar scandalul izbucnit îi poate scoate definitiv din afacere.

   Am văzut şi eu prin filme camere de hotel atent " monitorizate" , dar nu era vorba de toate camerele acelui hotel, iar oaspeţii cazaţi acolo nu erau aleşi la întâmplare. Probabil şi domnul C. al Krisstinnei a văzut multe astfel de filme. Eu consider supoziţiile de acest gen simple ficţiuni, care nu mă vor împiedica vreodată să mă bucur de vacanţă.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[09.11.19 17:12:20]
» mesaj pers

   @nrs: Eu nu refuz camere, mi s-a întâmplat doar anul acesta in Muntenegru, fiind total neconformă cu ceea ce văzusem in poze și rezervasem.

   Culmea, mereu sunt scaune :D

   Dar nu tot timpul blochează ușile, ci doar când are ceva suspiciuni. In Belgrad a făcut la fel, căutam noaptea scaunul sa mi-l duc pe balcon și nu îl găseam. Am pus și acolo poză, parcă :)

   Plus ca nici taxi nu am folosit in Belgrad, sa nu cumva sa ne răpească șoferul.

   Ți-am spus, eu mă distrez copios, m-am obișnuit. Ehe, câte de-astea face el și eu râd cu poftă...

   De ce crezi ca a zis @ungureanica (și alții) ca ar merge cu noi in vacante? Pentru amuzament, desigur=))

   La Roma, de ex. nu știa ca autocarul e plin de români, s-au prăbușit ăia de râs când discutam noi, sa îmi amintești sa îți povestesc când ne-om întâlni, nu se poate povesti așa ceva pe afa :)

   E plăcut, nu te plicti niciodată cu C., distracția e garantată :p

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[09.11.19 17:15:01]
» mesaj pers

   @nrs:

mai am o nedumerire: sunt camere fara scaune, ce faceti daca primiti una? dormiti cu randul? unu doarme celalalt sta cu pusca indreptata spre usa?

   Neah... Nu cât timp mai există sticle de sticlă. =))

   Mai poţi pune trolerul în uşă, cu mânerul reglabil al acestuia blochezi clanţa uşii dacă este din cea clasică şi, preventiv, pui o sticlă pe valiză, care va cădea producând suficient zgomot pentru a te trezi. Roţile trolerului le blochezi cu un pantof/adidas/bocanc, după caz.

   Aaaa... şi pe la cazările de tranzit am mai văzut o chestie: uşile erau dotate cu lanţ, cum aveam în copilărie în apartamentul părinţilor, sau un alt sistem metalic similar de blocare din interior.

   Soluţii vor exista întotdeauna :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- cosminap
[09.11.19 18:40:13]
» mesaj pers

   @nicole33: Wow! 😂

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[09.11.19 18:47:56]
» mesaj pers

   @krisstinna:

Mai mult, l-am dus și cu telecabina, chiar dacă nu îi place, nu a avut încotro.

   În Antalya? Abia aştept povestea :)

O sa povestesc despre astea dar și despre hotelul din Istanbul care are camere cu balcon, știu ca te interesează.

   O... da. Cum să nu mă intereseze.

   Am stat în Istanbul într-un hotel care avea balcoane doar la camerele de la etajele inferioare şi doar geam la cele superioare. Am renunţat la balcon pentru o vedere superbă din pat asupra Cornului de Aur şi a Podului Galata. Am fumat în cameră după ce am verificat că nu există detectoare de fum sau alte chestii suspecte, deci nici camere =)), dar aveam scrumieră :D. Lăsam toată ziua geamul deschis fără frica hoţilor şi ajungeam înapoi tocmai seara. Atunci am ales hotelul pentru că dispunea de parcare subterană gratuită, confortul maşinii fiind mai important decât cel personal. Între timp, hotelul a fost renovat, este de nerecunoscut, a mai primit o stea, iar preţul în euro s-a triplat. Nu aş mai reveni acolo, deoarece a fost interzisă circulaţia maşinilor în zona hotelului, strada devenind exclusiv pietonală, chiar dacă un sens unic ar fi fost, în opinia mea, suficient.

Să înțeleg ca nu e tocmai Ok haleala in Egipt? Hmm... eu tot aș merge, niște frunze și fructe aș găsi sa mănânc

   Nu, nicidecum. Mâncarea a fost foarte ok la hotelurile din Hurghada, ceva mai slabă la cel din Sharm, dar acolo mă aşteptam pentru că am ales un hotel ieftin. Nu are varietatea sortimentală cu care eram obişnuită din Turcia, dar nu este o tragedie dacă în loc de o sută de feluri ai doar şaptezeci, cât timp volumul stomacului este acelaşi. Şi prăjiturile mi-au plăcut mai mult ca la turci fiind parcă mai puţin dulci, ceea ce a fost foarte bine.

   Singura problemă reală o constituie băuturile alcoolice locale de slabă calitate, mai proaste decât cele locale turceşti. La turci aveam incluse băuturi de import foarte bune, uneori chiar mărci premium. Aici trebuia să plătesc dacă doream ceva de import şi nu am plătit, apreciind că deja plătisem destui bani pe bilet, comparativ cu alte hoteluri din Egipt, să ne înţelegem. Berea şi sucurile erau ok. Cafeaua era ok. Pentru mulţi acestea sunt suficiente.

   Am eu o bănuială că-l vei surprinde cu un Egipt pe domnul C. în 2020 şi nu pot decât să te felicit pentru alegere încă de pe acum :).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- michaela_1961
[18.11.19 21:17:44]
» mesaj pers

   @krisstinna: Eu as merge cu voi în vacanta pentru siguranță, m as plia la fix pe temerile d lui C. Am și eu ceva pitici, adică în Bulgaria când atacau mașini acum ceva ani, am luat o amenda de toată frumusețea ptr ca i am strigat soțului " Accelerează, ăștia sunt raketi! " . Nu erau, era politia care s a luat după noi. Acasă la mine am chei la toate dormitoarele, tot pe principiul sa nu ma ia hotul prin surprindere. Eee, ce zici, ne potrivim?!

   Camera de hotel, supeeer, pe sufletul vostru!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[18.11.19 21:23:43]
» mesaj pers

   @michaela_1961: =))

   Și noi avem chei la fiecare cameră din apartament dar și la casa de vacanță. In plus avem monitorizare, vine echipajul imediat dacă “e ceva”

   Da, vă potriviți foarte bine, m-aș prăpădi de râs cu voi doi :p

   Știam că îți place camera, chiar e simpatică foc.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [19.11.19 07:39:42]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[62] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2019] Pașapark, sus în stânga, pe acoperiș era camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123441">Şterge vot</a></div><span id="v91123441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2019] Pașapark, sus în stânga, pe acoperiș era camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2019] Împrejurimile hotelului -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123442">Şterge vot</a></div><span id="v91123442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2019] Împrejurimile hotelului
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2019] Aveam și luminițe ca ceas de seară -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123443">Şterge vot</a></div><span id="v91123443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2019] Aveam și luminițe ca ceas de seară
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2019] Lobby -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123446">Şterge vot</a></div><span id="v91123446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2019] Lobby
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2019] Prin lobby -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123447">Şterge vot</a></div><span id="v91123447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2019] Prin lobby
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [SEP-2019] Prin lobby -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123449">Şterge vot</a></div><span id="v91123449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2019] Prin lobby
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [SEP-2019] Un mic magazin cu suvenire, în lobby -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123451">Şterge vot</a></div><span id="v91123451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2019] Un mic magazin cu suvenire, în lobby
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2019] Intrarea in hotel -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123453">Şterge vot</a></div><span id="v91123453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2019] Intrarea in hotel
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2019] Locul de fumat -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123454">Şterge vot</a></div><span id="v91123454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2019] Locul de fumat
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [SEP-2019] Lângă locul de fumat era mașinuța parcată -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123456">Şterge vot</a></div><span id="v91123456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2019] Lângă locul de fumat era mașinuța parcată
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2019] Prin lobby -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123457">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123457"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123457">Şterge vot</a></div><span id="v91123457" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123457)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123457Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123457MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2019] Prin lobby
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [SEP-2019] Temperaturi verificate de mine de câteva ori pe zi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123459">Şterge vot</a></div><span id="v91123459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2019] Temperaturi verificate de mine de câteva ori pe zi
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2019] Către Spa -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123463">Şterge vot</a></div><span id="v91123463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2019] Către Spa
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2019] Recepția -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123465">Şterge vot</a></div><span id="v91123465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2019] Recepția
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [SEP-2019] Liftul și ușa dantelată -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123467">Şterge vot</a></div><span id="v91123467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2019] Liftul și ușa dantelată
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2019] Restaurantul dezafectat, nefolosit -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123469">Şterge vot</a></div><span id="v91123469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2019] Restaurantul dezafectat, nefolosit
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2019] Intrarea în camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123472">Şterge vot</a></div><span id="v91123472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2019] Intrarea în camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2019] Camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123474">Şterge vot</a></div><span id="v91123474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2019] Camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [SEP-2019] Camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123476">Şterge vot</a></div><span id="v91123476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2019] Camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [SEP-2019] Camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123478">Şterge vot</a></div><span id="v91123478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2019] Camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [SEP-2019] Camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123480">Şterge vot</a></div><span id="v91123480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2019] Camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2019] Camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123482">Şterge vot</a></div><span id="v91123482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2019] Camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2019] Cică „baia” -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123483">Şterge vot</a></div><span id="v91123483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2019] Cică „baia”
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2019] Fără ușă aici -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123485">Şterge vot</a></div><span id="v91123485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2019] Fără ușă aici
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2019] Juma de ușă aici -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123487">Şterge vot</a></div><span id="v91123487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2019] Juma de ușă aici
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2019] Juma de ușă și aici -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123490">Şterge vot</a></div><span id="v91123490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2019] Juma de ușă și aici
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2019] Fără perdele, mușamale sau uși... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123492">Şterge vot</a></div><span id="v91123492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2019] Fără perdele, mușamale sau uși...
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2019] Camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123494">Şterge vot</a></div><span id="v91123494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2019] Camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2019] Pentru cine vrea relaxare... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123496">Şterge vot</a></div><span id="v91123496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2019] Pentru cine vrea relaxare...
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2019] Camera mea -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123498">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123498"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123498">Şterge vot</a></div><span id="v91123498" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123498)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123498Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123498MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2019] Camera mea
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2019] Se vede chiuveta în stânga -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123500">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123500"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123500">Şterge vot</a></div><span id="v91123500" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123500)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123500Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123500MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2019] Se vede chiuveta în stânga
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2019] Iată și ușile din sticlă -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123502">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123502"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123502">Şterge vot</a></div><span id="v91123502" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123502)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123502Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123502MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2019] Iată și ușile din sticlă
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2019] Mă strecuram pe aici, dacă tot nu aveam uși -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123504">Şterge vot</a></div><span id="v91123504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2019] Mă strecuram pe aici, dacă tot nu aveam uși
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2019] În dulap -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123506">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123506"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123506">Şterge vot</a></div><span id="v91123506" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123506)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123506Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123506MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2019] În dulap
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2019] În dulap -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123508">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123508"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123508">Şterge vot</a></div><span id="v91123508" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123508)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123508Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123508MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2019] În dulap
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2019] De aici lipsește frigi -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123510">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123510"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123510">Şterge vot</a></div><span id="v91123510" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123510)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123510Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123510MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2019] De aici lipsește frigi
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2019] Holul camerei -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123512">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123512"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123512">Şterge vot</a></div><span id="v91123512" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123512)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123512Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123512MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2019] Holul camerei
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2019] Descoperisem beculețele din tavan -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123514">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123514"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123514">Şterge vot</a></div><span id="v91123514" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123514)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123514Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123514MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2019] Descoperisem beculețele din tavan
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [SEP-2019] Pe birou -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123516">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123516"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123516">Şterge vot</a></div><span id="v91123516" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123516)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123516Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123516MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [SEP-2019] Pe birou
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [SEP-2019] Pe birou, harta cu obiective turistice Konya -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123518">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123518"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123518">Şterge vot</a></div><span id="v91123518" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123518)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123518Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123518MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [SEP-2019] Pe birou, harta cu obiective turistice Konya
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [SEP-2019] Vedeți ceva lângă A. C. ? Un punct? Acolo cică e camera de filmat... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 08.11.19] - <span class="allrVotedi" id="av1123520">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1123520"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1123520">Şterge vot</a></div><span id="v91123520" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1123520)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1123520Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1123520MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [SEP-2019] Vedeți ceva lângă A. C. ? Un punct? Acolo cică e camera de filmat...
foto krisstinna [08.11.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[62] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.610378980637 sec