97492 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Altea

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.10.2019
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca, prea puțin cunoscută


Urmare de aici

Altea este un mic orășel – stațiune din provincia Alicante, în regiunea Marina Baixa, situat între Valencia (132 km) şi Alicante (53 km), mai exact între Calpe (aflat la 12 kilometri nord) şi Benidorm (aflat la 16 kilometri sud).

Numele Altea poate proveni din grecescul „Altahia” sau din arabă de la "Atalaya".

A prosperat datorită râului Algar, gura de vărsare a acestuia în Marea Mediterană aflându-se în imediata apropiere a oraşului, ceea ce i-a conferit o poziţie strategică importantă de-a lungul secolelor, portul Altea furnizând apă potabilă navigatorilor, dar şi pescarilor.

S-a aflat sub dominaţie musulmană până în anul 1244 când a fost cucerit de Jaume I de Aragon.

Cu o populaţie permanentă de 22.000 locuitori, Altea este un orăşel foarte cochet, absolut fermecător, situat pe un promontoriu deasupra unui golf liniştit protejat de muntele aflat foarte aproape. Economia oraşului se bazează primordial pe turism. Numărul turiştilor dublează populaţia rezidentă, aceştia fiind atraşi de climatul foarte plăcut şi de plajele frumoase ale Alteei. Staţiunea oferă cazări pentru orice buzunar şi pentru toate gusturile de la apartamente şi aparthoteluri de o stea până la hoteluri de cinci stele.

Ne-am plimbat doar prin Oraşul Vechi şi am rătăcit pe străduţele înguste cu piatră cubică, admirând casele cu faţadele vopsite în alb şi sumedenia de flori multicolore, până am ajuns în Plaza de la Iglesia, de unde am putut admira, de sus, marea. Aici am găsit cea mai bună panoramă asupra plajei şi mării, marea fiind ca o pată de culoare pe fondul alb al caselor tradiţionale bine îngrijite.

Dar mai întâi am vizitat principala biserică din Altea, Iglesia Nuestra Señora del Consuelo – un simbol al oraşului, cu vitralii impresionante şi decoraţii în stil baroc. Am admirat cele două cupole de culoare albastră, acoperite cu ţigle albastre cu motive geometrice albe, specifice, se pare, provinciei Alicante. Biserica este amplasată pe un deal deasupra mării, ceea ce o face vizibilă din orice punct al oraşului. Din acest motiv, biserica este nelipsită din orice fotografie cu Altea.

Biserica are o importanţă istorică deosebită, cunoscând trei etape istorice succesive. La începutul secolului al XVII-lea (1607-1617) a fost ridicată biserica iniţială de către fraţii Pere şi Damià de la Càmara, pe acelaşi loc, dar de dimensiuni mai reduse. În anul 1640 aceasta a fost ridicată la rangul de parohie. La mijlocul secolului al XIX-lea, din cauza stării de degradare în care ajunsese, s-a impus construirea Capelei Comuniunii, finalizate în anul 1854, separat de biserică în partea de sud-vest, prin ocuparea unei părţi din vechiul cimitir, desacralizat şi mutat deja cu ani în urmă. Între 1900 şi 1910 a fost construită biserica Nuestra Señora del Consuelo în forma în care o putem vedea şi astăzi, cu motive florale şi decoraţiuni aurite. În stânga intrării se află turnul clopotniţă construit pe o bază pătrată.

Ne-am bucurat că am avut norocul de a găsi biserica deschisă, ceea ce rar ni s-a întâmplat în plimbările din acest sejur, astfel că am putut-o admira în voie, vizitând şi prima sală a Muzeului Parohial al acesteia, unde sunt expuse obiecte liturgice, veşminte, cruci, candelabre, cărţi parohiale, dintre care se remarcă una din cele mai vechi cărţi din oraş, cartea parohială din 1640.

După vizitarea bisericii și a muzeului, aproape ne-am pierdut în labirintul străduţelor înguste şi în pantă care coborau spre mare, cu multe trepte de coborât şi apoi de urcat, am fost uimită de numărul mare de terase, cafenele şi restaurante aflate pe ambele părţi ale străduţelor, de magazinele de artizanat şi produse tradiţionale, de magazine de suveniruri sau bijuterii. În plimbarea noastră prin Altea ne-am intersectat cu o nuntă şi noi avem poze cu mirele şi mireasa, dar şi aceştia au poze cu noi :).

Portul din Altea merită de asemenea vizitat, existând numeroase posibilităţi de a lua masa chiar în apropierea mării, dar noi nu am avut timp nici măcar pentru o Sangria rece.

Altea dispune şi de o porţiune de plajă lungă de aproape șase kilometri, la nord existând plaja Cap Negret, frumoasă, dar cu pietre, plaja La Roda – în dreptul Oraşului Vechi şi plaja Cap Blanc spre sud spre Albir.

În Altea se poate ajunge cu maşina pe drumul naţional N-332 sau pe autostrada cu plată AP-7, luând ieşirea 64. Există şi posibilitatea de a ajunge cu trenul care circulă pe ruta Alicante-Denia sau cu autobuzele foarte confortabile ale firmei ALSA. Din Benidorm am fi putut ajunge cu busul turistic supraetajat L31, care are o frecvenţă destul de bună, dar este cam scump (9,50 euro un card valabil 24 ore), sau cu autobuzul L12 la un preţ foarte rezonabil de 1,50 euro, dar există doar patru curse pe zi şi nu la cele mai potrivite ore sau cu autobuzul L10 din Altea până în centrul Benidormului.

Pentru noi, care veneam din lumea „zgârie-norilor” din Benidorm, vizitarea Centrului Vechi al pitoreştii Altea a fost ca o întoarcere în timp spre orăşelul tradiţional spaniol autentic.

Ne-am despărţit cu greu de Altea şi doar cu promisiunea vizitării fabricii de ciocolată Valor din Villajoyosa, care produce cea mai bună ciocolată din Spania. Ispita a fost prea mare şi prea dulce :D.

Recomand cu toată încrederea petrecerea câtorva ore hai hui prin Altea – o bijuterie prea puţin mediatizată de pe Costa Blanca. Dacă eram o fire mai boemă m-aş fi gândit foarte serios chiar la un sejur de câteva zile în această frumoasă staţiune. Altea şi-a păstrat frumuseţea şi farmecul de-a lungul anilor, ceea ce nu s-ar putea spune despre alte foste sate de pescari, transformate chiar radical în ultimele decenii.

---
Impresii încărcate de nicole33 in 28.10.2019 22:08:14

Validat / Publicat: 28.10.19 23:28:35


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA. A mai fost în/la: Costa Azahar, Costa Brava, Costa del Sol, Mallorca, Tenerife
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Grecia, Turcia, Republica Dominicană, E. A. U., Iordania, Serbia, Egipt, Tunisia
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 584


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  97500 PMA (din 74 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de nicole33? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[28.10.19 23:16:58]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Descoperă Altea, CALPE" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[29.10.19 07:14:57]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

   --

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[29.10.19 21:43:40]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulţumesc! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[85] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - portul şi marea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120388">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120388"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120388">Şterge vot</a></div><span id="v91120388" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120388)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120388Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120388MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - portul şi marea
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - zona nouă a oraşului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120389">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120389"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120389">Şterge vot</a></div><span id="v91120389" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120389)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120389Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120389MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - zona nouă a oraşului
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - Biserica Nuestra Senora del Consuelo - vedere laterală -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120390">Şterge vot</a></div><span id="v91120390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - Biserica Nuestra Senora del Consuelo - vedere laterală
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - turnul clopotniţă şi faţada Bisericii Nuestra Senora del Consuelo -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120391">Şterge vot</a></div><span id="v91120391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - turnul clopotniţă şi faţada Bisericii Nuestra Senora del Consuelo
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - interiorul Bisericii Nuestra Senora del Consuelo -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120392">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120392"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120392">Şterge vot</a></div><span id="v91120392" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120392)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120392Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120392MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - interiorul Bisericii Nuestra Senora del Consuelo
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - interiorul Bisericii Nuestra Senora del Consuelo -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120393">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120393"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120393">Şterge vot</a></div><span id="v91120393" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120393)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120393Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120393MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - interiorul Bisericii Nuestra Senora del Consuelo
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120394">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120394"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120394">Şterge vot</a></div><span id="v91120394" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120394)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120394Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120394MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120395">Şterge vot</a></div><span id="v91120395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120396">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120396"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120396">Şterge vot</a></div><span id="v91120396" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120396)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120396Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120396MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120397">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120397"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120397">Şterge vot</a></div><span id="v91120397" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120397)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120397Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120397MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120398">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120398"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120398">Şterge vot</a></div><span id="v91120398" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120398)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120398Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120398MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120399">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120399"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120399">Şterge vot</a></div><span id="v91120399" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120399)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120399Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120399MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2019] Altea – cele două cupole albastre şi clopotniţa Bisericii Nuestra Senora del Consuelo -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120400">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120400"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120400">Şterge vot</a></div><span id="v91120400" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120400)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120400Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120400MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2019] Altea – cele două cupole albastre şi clopotniţa Bisericii Nuestra Senora del Consuelo
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi. Ne-am întâlnit şi cu o nuntă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120401">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120401"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120401">Şterge vot</a></div><span id="v91120401" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120401)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120401Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120401MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi. Ne-am întâlnit şi cu o nuntă
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi. Nunta cu care ne-am intersectat -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120402">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120402"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120402">Şterge vot</a></div><span id="v91120402" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120402)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120402Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120402MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi. Nunta cu care ne-am intersectat
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120403">Şterge vot</a></div><span id="v91120403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120404">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120404"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120404">Şterge vot</a></div><span id="v91120404" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120404)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120404Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120404MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120405">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120405"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120405">Şterge vot</a></div><span id="v91120405" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120405)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120405Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120405MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - restaurante şi terase în Plaza Iglesia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120406">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120406"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120406">Şterge vot</a></div><span id="v91120406" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120406)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120406Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120406MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - restaurante şi terase în Plaza Iglesia
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - Mirador în Plaza Iglesia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120407">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120407"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120407">Şterge vot</a></div><span id="v91120407" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120407)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120407Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120407MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - Mirador în Plaza Iglesia
foto nicole33 [28.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - Biserica Nuestra Senora del Consuelo -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120408">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120408"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120408">Şterge vot</a></div><span id="v91120408" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120408)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120408Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120408MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - Biserica Nuestra Senora del Consuelo
foto nicole33 [28.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120409">Şterge vot</a></div><span id="v91120409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120410">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120410"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120410">Şterge vot</a></div><span id="v91120410" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120410)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120410Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120410MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120411">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120411"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120411">Şterge vot</a></div><span id="v91120411" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120411)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120411Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120411MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120412">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120412"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120412">Şterge vot</a></div><span id="v91120412" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120412)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120412Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120412MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - prin Oraşul Vechi
foto nicole33 [28.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - marea şi zona nouă a oraşului Altea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 28.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1120413">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1120413"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1120413">Şterge vot</a></div><span id="v91120413" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1120413)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1120413Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1120413MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2019] Altea – o stațiune cochetă de pe Costa Blanca - marea şi zona nouă a oraşului Altea
foto nicole33 [28.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[85] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.118456125259 sec