97268 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Cappadocia văzută din balon

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
14.10.2019
DE
Avatar doinafil
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 12.11.15
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2019
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
225 euro/pers.
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Zbor cu balonul cu aer cald, în Cappadocia


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Urmare de aici

Se pare că am fost norocoși de data aceasta când, la început de octombrie 2019 am zburat cu balonul, în Cappadocia. Spun asta pentru că ne-am mai dorit acest lucru în noiembrie 2018, cu ocazia unei excursii făcute în Iordania. N-a fost să fie atunci!

Anul acesta ne-am înscris în excursia organizată de Admin-ul saitului „amfostacolo.ro” în special pentru acest zbor, dar nu numai. Doream să ajungem și în Antalya, Cappadocia și Alanya, locuri în care am ajuns pe parcursul a șase zile pline, din cele opt, cât a durat vacanța noastră în Turcia.

Ghida ne-a spus că în limba turcă Cappadocia înseamnă „regiunea cailor frumoși”. Or fi fost odată, or fi și acum – nu știu! :-?? Acum, de când turismul „a înflorit” și la noi, zona este cunoscută mai mult pentru zborul cu balonul cu aer cald și nu pentru istoria milenară din spatele ei. Cine vrea să afle mai mult n-are decât să facă „săpături” pe net. Eu am reținut, de la ghidă, că formațiunile cu aspect selenar ale zonei se datorează, în principal, erupțiilor vulcanice produse în zonă – la intervale diferite - cu milioane de ani în urmă și care au răspândit tone de materiale în toată regiunea, tuf și bazalt. Apoi natura – prin ploaie, vânturi, nisipuri - cu inimitabila ei putere și măiestrie, a modelat aceste materiale ca să arate ca nicăieri în lume. Turcii s-au folosit de acest avantaj și au creat o adevărată „industrie de zbor cu balonul”, pentru turiști.

Eram puțin nesiguri dacă vom zbura sau nu în dimineața zilei programate. Inițial ar fi trebuit, după spusele ghidei noastre, să zburăm în ziua de marți, cum a fost programarea inițială, însă, ghidul Șef – un om de toată isprava, cu multă experiență în turism și relații pe plan local, a reușit să facă schimbarea cu o zi în avans, aflând că luni, 07 oct. vremea va fi favorabilă zborului. Cu o zi înaintea noastră și una după noi, nu s-a zburat cu balonul, de-aia spun c-am fost norocoși. Viteza vântului favorabilă unui zbor sigur nu trebuie să depășească 9 Km/h. Eu m-am rugat și la Domnul nostru, dar și la Mahomed al turcilor să ni se împlinească dorința, iar Ei m-au ascultat, făcând ca viteza vântului în acea dimineață să fie de aprox. 6,5 Km/h.

Cei care ne-am înscris în această „opțională” și-am plătit în avans ghidului 225 euro/pers., am fost treziți dimineața devreme - pe la ora 4,45 - cu telefonul hotelului „Perissia-Hotel”, din orașul Ürgüp, despre care am scris aici vezi impresii, și-am mers cu un microbuz vreo 8 sau 9 Km spre vest, în zona formațiunilor cu aspect selenar din Cappadocia, la platforma de îmbarcare în baloanele cu aer cald. Era întuneric și zeci de baloane, culcate și cu nacelele ancorate cu sfori, se pregăteau să „decoleze”.

Nacela în care am fost noi este solidă și cred că am încăput în ea vreo 30 de persoane, cu tot cu piloții balonului. Este înaltă – mie-mi ajungea până în dreptul pieptului – iar pentru a te urca în ea îți trebuie puțin ajutor, mai ales dacă ești mică și grăsuță, cum sunt eu. Urcarea se face pe laturile scurte ale nacelei, iar dacă vreți să fiți alături de partener/ă, trebuie să vă urcați pe aceeași latură deoarece, la interior, ea este compartimentată în așa fel că nu mai poți ajunge lângă persoana dorită. Așa s-a întâmplat cu noi, eu m-am urcat mai înaintea lui Mihai și-am prins un loc mai bun, pe mijlocul uneia din laturile lungi, el fiind cavaler, s-a urcat ultimul și-am fost separați – astfel - de pereții interiori ai nacelei. Unul din cuplurile grupului nostru chiar a fost rugat să ocupe locuri depărtate unul față de altul, :( ca să facă loc unei perechi tinere ce nu vroia să stea separată.

Chiar și separați, noi ne-am bucurat că urma să ni se împlinească dorința mult așteptată! Eram pregătiți – fiecare - cu „uneltele” imortalizării imaginilor văzute de sus. Mihai a filmat mai mult cu camera video, dar a și fotografiat cu telefonul, eu doar cu aparatul foto. Imaginile mele nu sunt foarte bune dar, ca digi-fotograf-amator, am rămas cu amintiri frumoase. Am prins și răsăritul de soare și, funcție de manevrele piloților de zbor, ne-am aflat când mai sus, când mai jos.

Balonul nostru a zburat la o înălțime medie față de celelalte baloane. Ne-am bucurat că nu eram mai jos, cum am văzut multe alte baloane, dar eu am regretat puțin că nu ne-am înălțat mai sus, unde am văzut că erau înălțate altele! Îi făceam semn turcului care manevra balonul cu degetul mare îndreptat în sus, rugându-l „more up, up! ”, îmi răspundea, într-o engleză aproximativă, ceva de neînțeles, și-am renunțat:(Pozele pe care le-am atașat vor „spune” mai mult și mai bine decât aș reuși eu să descriu, în cuvinte, imaginile – dacă mi-aș pune în gând s-o fac! S-ar putea ca ele să fie amestecate cu cele descărcate de mine din wats-up, postate de colegii de grup, de aceea unele pot fi nevotabile!

Un lucru bun gândit de organizatori a fost să atașeze balonului o cameră de filmat și de luat imagini, care ne-a înregistrat pe peliculă pe tot parcursul zborului. Au filmat și pozat pe ambele laturi lungi ale nacelei și, la final ne-au dat un stick cu toată înregistrarea, pe care am plătit tot grupul 50 euro. Am plătit pentru asta câte 5 euro/persoană.

Nu are rost să mai spun că mi-a plăcut, asta se subînțelege, numai că……... eu cred că sunt puțin „defectă” dacă – la 70 de ani ai mei - aș fi vrut să fie ceva mai palpitant, mai „cu zvâc”, mai cu adrenalină! A fost un zbor lin, ușor, fără mari emoții, dar eu aș fi vrut să zburăm mult mai sus! Nu știu care a fost motivul că nu s-a întâmplat asta – cum am văzut că zburau deasupra noastră multe alte baloane - că nu ne-am înălțat mai mult datorită greutății nacelei sau că piloții s-au temut să nu consume combustibil în exces :-?? !?

Durata zborului a fost cam de 50 de minute, iar aterizarea s-a făcut „la punct fix”, respectiv pe o platformă specială, de dimensiunile nacelei și tractată de un autoturism până la locul aterizării. Trebuie ceva îndemânare să faci să se întâmple asta și, desigur, puțin ajutor din partea celor de la sol, pregătiți special în acest scop.

La coborâre am fost așteptați cu două sticle de „șampanie” – au spus organizatorii, era - de fapt – un vin spumos care a fost turnat în pahare personalizate.

Încă dinaintea plecării, mai precis cu o zi în urmă, ni s-a sugerat că n-ar fi rău să lăsăm ceva bănuți pentru persoanele care au ajutat la înălțarea și aterizarea balonului, însă nu mărunțiș (monede), că-i jignești! Lucru pe care nimeni nu l-a contestat (sau comentat) și, fiecare a pus în paharele golite hârtia cu care a vrut să mulțumească. Am primit și stick-ul despre care am povestit mai sus, am făcut și pozele cu tot grupul nostru și, bucuroși că am bifat și momentul acesta din viață, ne-am întors la hotel, mai întâi pentru micul dejun și, apoi, pentru a continua programul turistic prestabilit.

---
Impresii încărcate de doinafil in 14.10.2019 12:51:07

Validat / Publicat: 14.10.19 20:36:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 1002


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (doinafil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  48800 PMA (din 53 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mprofeanu
[14.10.19 21:19:01]
» mesaj pers

   @doinafil: Felicitări pentru zborul cu balonul!

   Pozele sunt reușite chiar dacă așa cum precizezi nu ați fost chiar atât de sus ci la o înălțime medie față de celelalte baloane.

   Deși am fost și eu în Iordania habar nu am avut că se poate plimba cu balonul și acolo și unde!?

   Câteva baloane am văzut în Vilnius și mi-au plăcut cum se deplasau deasupra noastră...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- doinafil
[14.10.19 23:17:47]
» mesaj pers

   @mprofeanu:

   Mulțumesc frumos pentru ecou și vot! :)

   Anul trecut am fost într-un grup restrâns de, doar, 15 persoane, majoritari membri AFA, într-o excursie în Iordania, organizată de colega și prietena noastră @roth.

   Se zboară deasupra dealurilor superbe din Wadi Rum. Noi am ajuns acolo, însă numai pentru a înnopta în corturile special amenajate.

   În ziua în care ar fi trebuit să zburăm, se făceau filmări în Wadi Rum, cel puțin așa ne-a spus Ghidul de toată isprava - Adel Mahadin, trăit și școlit în România 27 de ani, și-am ratat ocazia!

   Vă doresc să ajungeți să zburați cu balonul, oriunde se poate în lumea largă.

   De curând am auzit - de la TV - că se poate și în România, în mai multe zone din Ardeal.

   Să aveți alegeri inspirate și...:*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[15.10.19 07:56:12]
» mesaj pers

   @doinafil: Felicitări pentru zborul cu balonul!

   Deci, tu voiai mai multă adrenalină, mai mult " zvac" !!!

   Nu ai avut emoții? Când te vezi sus, deasupra zonei... tu voiai și mai sus!!!

   Oricum este frumos, spectaculos și inedit. Și cred că zona fiind ofertanta în relieful selenar se mai adaugă și spectacolul dimineții, inganarea nopții cu ziua, răsăritul soarelui...

   Felicitări pentru articol în care ne-ai prezentat experiența voastră.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- doinafil
[15.10.19 09:56:47]
» mesaj pers

   @ANILU:

   Te pup, @ANILU, și-ți mulțumesc pentru ecou și vot! :*

    Da, voiam și mai sus!

   Senzații tari am simțit când am „zburat” cu tiroliana în munții noștri, la o înălțime aproape de 100m, la 61 de ani! La un moment dat tiroliana s-a oprit, avea o mică mică problemă și-am rămas atârnată acolo preț de vreo cinci minute, timp în care n-am avut nici măcar un strop de teamă.

   Să vezi ce bine o să fie în balon! Îți doresc să ai vreme bună de zbor! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster26
[15.10.19 11:28:00]
» mesaj pers

   Am primit de la autoare citeva videoclipuri, dupa prelucrare le-am atasat articolului si pe canalul youtube AFA.

   youtube

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mika
[15.10.19 11:29:18]
» mesaj pers

   @doinafil: Felicitări! Foarte frumos! O experiență inedită. Poate data viitoare va fi mai cu ”zvac” :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Carmen Ion
[15.10.19 11:50:29]
» mesaj pers

   @doinafil: Bravo, mă bucur că v-ați îndeplinit (și) acest vis, chiar și așa, cu mai puțin ”zvâc”!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- balasa violeta
[15.10.19 13:12:16]
» mesaj pers

   @doinafil: felicitari!

   Asteptam sa va citesc impresiile despre zborul cu balonul, multumesc!

   Eu pot urca in nacela tinand cont ca sunt bine facuta? =))

   De ce sunt pozele nevotabile? :(

   Bravo, prieteni! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[15.10.19 13:26:22]
» mesaj pers

   @balasa violeta:

De ce sunt pozele nevotabile?

   Cel mai probail autoare a ales această setare, pentru unele din tre poze

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[15.10.19 19:00:28]
» mesaj pers

   @balasa violeta:

   Păi dacă am reușit eu, sigur vei reuși și tu, :)) cu puțin ajutor, desigur!

   Unele poze sunt nevotabile pentru că nu le-am făcut eu. Am considerat că nu am nici un merit și că nu pot căpăta puncte pe nedrept.

   Mulțumesc de ecou și vot, Violeta! :*:*:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[15.10.19 20:58:45]
» mesaj pers

   @webmaster26:

   Bună seara! Am mai găsit vreo trei poze făcute, după zbor, cu colegii de grup.

   Pot să la atașez acum, după ce a trecut o zi de la validare?!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- androstef
[15.10.19 21:17:27]
» mesaj pers

   Ma bucur ca ati reusit sa zburati cu balonul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster45
[15.10.19 21:31:49]
» mesaj pers

   @doinafil:

   Fotografiile pot fi ataşate oricând

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[15.10.19 22:06:34]
» mesaj pers

   Fericiţilor! Am vrut şi noi să mergem, n-am ajuns la timp aşa că intră în programul vieţii următoare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[15.10.19 22:58:13]
» mesaj pers

   @webmaster45:

   Mulțumesc de acord! Le-am adăugat și urmează să fie validate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[15.10.19 23:03:22]
» mesaj pers

   @Michi:Mulțumesc de ecou și vot, mama Michi!

   Am avut noroc de zi fără vânt.

   Păcat că n-ați ajuns la timp! Dacă ne vom întâlni în viața următoare, mai vin și eu cu voi, poate acolo va fi zborul mai „cu zvâc”! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- doinafil
[16.10.19 10:42:56]
» mesaj pers

   @androstef: Mulțumesc de ecou!

   Și noi ne-am bucurat tare mult! Am stat cu emoții până la platforma de zbor, deoarece vremea, câteodată, este schimbătoare în câteva minute.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[16.10.19 16:24:00]
» mesaj pers

   @doinafil: Aseară l-am sărbătorit pe soț și toată seara am rememorat petrecerea lui de anul trecut din Cappadoccia. Și zborul cu balonul, care a fost damblaua lui pentru schimbarea prefix-ului.

   Mă bucur pentru voi că ați zburat, va rămâne ceva de neuitat. Vis-a-vis de preț... a luat-o razna, dar cred că încă ați mai zburat rezonabil. Am vorbit cu Jay de curând și ne-a spus că au avut, în Goreme și împrejurimi, vreo 3000 de asiatici, care nu au putut să zboare deloc în perioada în care au fost ei, din cauza condițiilor meteo. Și că cei mai mulți (spre toți), ofereau 1000 de EUR pe zbor, numai să facă cumva baloanele să zboare, pentru că ei nu se mai întorc vreodată în zona aia și asta era singura șansă. Și-atunci, cum să nu și-o ia în cap afaceriștii din zonă?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- doinafil
[16.10.19 20:59:15]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Îți mulțumesc frumos pentru vot și ecou!

   Am avut NOROC DE VREME PENTRU ZBOR, ăsta-i adevărul, având în vedere că înainte cu o zi și după noi nu s-a zburat!

   Cât despre „invazia” asiaticilor acolo, pentru zbor, cât și pe întreg mapamondul, pentru afaceri sau/mai ales turism, de-acum li s-a dus buhul, nu mai este o noutate.

   Noi ne-am mirat de fiecare dată când i-am întâlnit, de comportamentul lor cam agresiv, mai ales atunci când era vorba de făcut poze în punctele de belvedere. Pur și simplu te dau la o parte cu coatele și se așează în locul tău, fără nici o jenă! :(Despre „scuze” sau „pardon”, nici vorbă!...:((

   Să-ți trăiască soțul, este „balanță”, ca și mine! Să fie sănătos și să vă plimbați cât mai mult și cu folos!:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  Publicitate    [08.12.19 03:09:40]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[36] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [OCT-2019] 1, Încep pregătirile de zbor. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116458">Şterge vot</a></div><span id="v91116458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [OCT-2019] 1, Încep pregătirile de zbor.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [OCT-2019] 2. Unele baloane își iau zborul acum. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116459">Şterge vot</a></div><span id="v91116459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [OCT-2019] 2. Unele baloane își iau zborul acum.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [OCT-2019] 3. Urcăm, încet, și noi. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116460">Şterge vot</a></div><span id="v91116460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [OCT-2019] 3. Urcăm, încet, și noi.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [OCT-2019] 4. Soarele n-a răsărit, încă! -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116461">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116461"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116461">Şterge vot</a></div><span id="v91116461" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116461)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116461Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116461MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [OCT-2019] 4. Soarele n-a răsărit, încă!
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [OCT-2019] 5. Începe să răsară acum! -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116462">Şterge vot</a></div><span id="v91116462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [OCT-2019] 5. Începe să răsară acum!
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [OCT-2019] 6. Soarele s-a ridicat deasupra liniei orizontului. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116463">Şterge vot</a></div><span id="v91116463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [OCT-2019] 6. Soarele s-a ridicat deasupra liniei orizontului.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [OCT-2019] 7. Astea două s-au ciocnit și nu se pot înălța. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116464">Şterge vot</a></div><span id="v91116464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [OCT-2019] 7. Astea două s-au ciocnit și nu se pot înălța.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [OCT-2019] 8. Suntem ceva mai sus, de-acum! -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116465">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116465"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116465">Şterge vot</a></div><span id="v91116465" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116465)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116465Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116465MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [OCT-2019] 8. Suntem ceva mai sus, de-acum!
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [OCT-2019] 9. Aici, și mai sus... -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116466">Şterge vot</a></div><span id="v91116466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [OCT-2019] 9. Aici, și mai sus...
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [OCT-2019] 10. În colțul din dreapta-sus, este ancorată camera video. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116467">Şterge vot</a></div><span id="v91116467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [OCT-2019] 10. În colțul din dreapta-sus, este ancorată camera video.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [OCT-2019] 11. Mult mai sus... dar nu suficient, după părerea mea! -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116468">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116468"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116468">Şterge vot</a></div><span id="v91116468" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116468)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116468Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116468MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [OCT-2019] 11. Mult mai sus... dar nu suficient, după părerea mea!
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [OCT-2019] 12. Se vede și nacela noastră, solid construită. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116469">Şterge vot</a></div><span id="v91116469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [OCT-2019] 12. Se vede și nacela noastră, solid construită.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [OCT-2019] 13. Altă imagine frumoasă... -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116470">Şterge vot</a></div><span id="v91116470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [OCT-2019] 13. Altă imagine frumoasă...
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [OCT-2019] 14. Și mai sus. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116471">Şterge vot</a></div><span id="v91116471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [OCT-2019] 14. Și mai sus.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [OCT-2019] 15. Altă imagine frumoasă. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116472">Şterge vot</a></div><span id="v91116472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [OCT-2019] 15. Altă imagine frumoasă.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [OCT-2019] 16. Suntem sus, dar alții sunt deasupra noastră. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116473">Şterge vot</a></div><span id="v91116473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [OCT-2019] 16. Suntem sus, dar alții sunt deasupra noastră.
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [OCT-2019] 17. Să facem puțin mai cald, chiar dacă jetul de foc face mult zgomot! -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116474">Şterge vot</a></div><span id="v91116474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [OCT-2019] 17. Să facem puțin mai cald, chiar dacă jetul de foc face mult zgomot!
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [OCT-2019] 18. Mai luăm ceva înălțime sau, doar, ne menținem la aceeași altitudine?! -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116475">Şterge vot</a></div><span id="v91116475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [OCT-2019] 18. Mai luăm ceva înălțime sau, doar, ne menținem la aceeași altitudine?!
foto doinafil [14.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [OCT-2019] 19. O parte din grupul nostru, cu ajutorul camerei atașate nacelei. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116476">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [OCT-2019] 19. O parte din grupul nostru, cu ajutorul camerei atașate nacelei.
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [OCT-2019] 20. O parte din grupul nostru, cu ajutorul camerei atașate nacelei. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116477">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [OCT-2019] 20. O parte din grupul nostru, cu ajutorul camerei atașate nacelei.
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [OCT-2019] 21. O parte din grupul nostru, cu ajutorul camerei atașate nacelei. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116478">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [OCT-2019] 21. O parte din grupul nostru, cu ajutorul camerei atașate nacelei.
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [OCT-2019] 22. Cealaltă parte a grupului nostru. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116479">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [OCT-2019] 22. Cealaltă parte a grupului nostru.
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [OCT-2019] 23. Cealaltă parte a grupului nostru. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116480">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [OCT-2019] 23. Cealaltă parte a grupului nostru.
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [OCT-2019] 24. O imagine mai cuprinzătoare. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116481">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116481"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116481">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [OCT-2019] 24. O imagine mai cuprinzătoare.
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [OCT-2019] 25. O alta, în partea opusă. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116482">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [OCT-2019] 25. O alta, în partea opusă.
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [OCT-2019] 26. Mihai, pe care nu eu... l-am luat în balon... (Hi, hi, hi!) -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116483">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [OCT-2019] 26. Mihai, pe care nu eu... l-am luat în balon... (Hi, hi, hi!)
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [OCT-2019] 27. Tot el, fotografiind. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116484">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [OCT-2019] 27. Tot el, fotografiind.
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [OCT-2019] 28. Ne pregătim de aterizare. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116485">Şterge vot</a></div><span id="v91116485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [OCT-2019] 28. Ne pregătim de aterizare.
foto doinafil [14.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [OCT-2019] 29. Nacela așezată pe platformă, fără balon, se retrage tractată de un autoturism. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116486">Şterge vot</a></div><span id="v91116486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [OCT-2019] 29. Nacela așezată pe platformă, fără balon, se retrage tractată de un autoturism.
foto doinafil [14.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [OCT-2019] 30. Noi doi, bucuroși de reușită! -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av1116487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116487">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [OCT-2019] 30. Noi doi, bucuroși de reușită!
foto doinafil [14.10.19] nevotabilă
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [OCT-2019] 31. Poftiți acum, la final, să bem un pahar de vin spumant! În fundal se văd baloane ce merg „la culcare”. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 14.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116488">Şterge vot</a></div><span id="v91116488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [OCT-2019] 31. Poftiți acum, la final, să bem un pahar de vin spumant! În fundal se văd baloane ce merg „la culcare”.
foto doinafil [14.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [OCT-2019] 32. Grupul nostru, incomplet, deocamdată. -- foto by <b>doinafil</b> [uploaded 15.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1116932">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1116932"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1116932">Şterge vot</a></div><span id="v91116932" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1116932)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1116932Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1116932MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [OCT-2019] 32. Grupul nostru, incomplet, deocamdată.
foto doinafil [15.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[36] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.147665023804 sec