97158 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Sibiu și împrejurimi?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
07.10.2019
DE
Avatar iulianic
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.05.11
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Restaurant Cârciuma din Bătrâni [Dumbrava Sibiului]

La Cârciuma din Bătrâni


Urmare de aici

De la Cisnădioara, pentru a ne întoarce la Șelimbăr unde ne stabiliserăm cartierul general, aveam trei variante de drum, toate aproximativ egale ca distanță. Părându-ni-se cea mai atractivă, am ales varianta cu DJ 106D și DJ 106A. În afară de faptul că era diferit de cel de dimineață, acest drum - foarte bun - care ne purta printr-o pădure neasemuit de frumoasă, ne oferea și posibilitatea de a poposi în Parcul Natural Dumbrava Sibiului.

Complexul Naţional Muzeal ASTRA - cea mai importantă instituţie etnomuzeală din România din care mai vizitaserăm câte ceva cu ani în urmă, dar și Cârciuma din Bătrâni - un local rustic situat în centrul celui mai mare muzeu al satului românesc, erau importante puncte de interes pentru noi.

La Vila Bel Ami din Șelimbăr, printre cele câteva pliante și printuri pe care le-am găsit în cameră, era și unul referitor la Cârciuma din Bâtrâni, un restaurant cu bucătărie tradițională românească. L-am pozat pentru că - delicat, pe o notiță strecurată printre celelalte, gazda ruga oaspeții să nu ia la plecare materialul informativ pus la dispoziție.

Pliantul ne informa că restaurantul dispune de un salon de servire interior cu 48 de locuri, un pridvor cu 20 de locuri, precum și o terasă cu 300 de locuri. Potrivite pentru grupuri sunt foișoarele de mare capacitate - filigoriile, cum le numesc ei. Cei care doresc mai multă intimitate pot opta pentru separeul rustic aflat lângă restaurant.

Aflându-se în centrul celui mai mare muzeu al satului românesc, se înțelege că Restaurantul "Cârciuma din Bâtrâni" este un loc potrivit pentru organizarea unor evenimente private speciale - nuntă, botez sau orice petrecere privată. În acest sens, restaurantul dispune de un cort de evenimente cu o capacitate de câteva sute de locuri. Vă imaginați cât de frumoasă ar fi o nuntă în aer liber, într-un cadru rustic original, departe de agitația orașului? Am aflat ulterior că pentru nunți și botezuri se poate aranja ca slujba religioasă să aibă loc la bisericuța de lemn situată în imediata apropiere.

Din marea parcare aflată la marginea pădurii, după ce ai traversat șoseaua și linia de tramvai, un panou te direcționează spre Cârciuma din Bâtrâni până la care mai ai de mers 200 m pe o frumoasă alee, prin parc. Sunt locuri de parcare și în interior, aproape de restaurant, dar noi am preferat mersul pe jos. Este o binefacere mai ales atunci când ești înconjurat de verdeață și de atâta frumusețe. Accesul la Cârciuma din Bătrâni, ca și la Hanul din Tulgheș aflat alături, se face pe Poarta 2. Această a doua poartă a Muzeului Satului din Dumbrava Sibiului, provenind din satul Șugatag - Maramureș, este o capodoperă a artei populare maramureșene.

Povestea cârciumii începe în anul 1850 când o familie de negustori din satul Bătrâni - Prahova, și-a construit o casă de locuit cu prăvălie și cârciumă. Până în 1952 construcția a servit scopurilor inițiale, iar în 1988, a fost transferată în Muzeul Satului din Dumbrava Sibiului recăpătându-și funcționalitatea și - perpetuând numele satului de proveniență - a devenit "Cârciuma din Bătrâni". Construcția cu un singur nivel supraînălțat pe un fundament de piatră are pivnițe largi, pridvor și un cerdac mare împodobit cu mușcate roșii. Dacă vei arunca o privire în interior, vei vedea un spațiu rustic, cu mobilier autentic, din lemn, cu broderii manuale, perdele țărănești și ștergare țesute la război, precum și cu ulcele și blide din lut pictat.

Fiind o zi frumoasă, de septembrie, noi am luat loc la o masă pe terasă, la umbră de brazi, în vecinătatea unei fântâni și a unor foișoare. Pe terasă, totul este din lemn masiv - mesele lungi, banchetele aflate de o parte și de alta, podeaua, stâlpii de susținere, grinzile și acoperișul. Pe terasă fumatul nu era permis atunci când am fost noi acolo. Cu două zile în urmă fusese închisă cu plastic transparent, protector de vânt și de ploi. Fumătorii aveau amenajate locuri speciale, afară, pe fântâna acoperită și pe butoaie. Alături de terasă, în aer liber, cei mici se pot bucura de un loc de joacă dotat cu leagăne, toate construite din lemn.

Când am fost noi acolo, într-o zi de luni, terasa era prea puțin ocupată. Probabil că în weekend sunt mai mulți clienți. Meniurile au fost aduse rapid și tot rapid a fost și serviciul. Meniul include în general de toate, cu accent pe bucătăria tradițională românească - ciorbe țărănești, ciolan cu fasole, sarmale, bucate făcute la ceaun sau grill și altele. Țuica naturală și vinul din pivnițele cârciumii pot completa orice meniu. Trebuie să menționez că - fiind anotimpul mustului - această dulce licoare din struguri se putea comanda la pahar - 3 lei sau la litru - 12 lei.

Ce am comandat? Pentru început bere fără alcool așa cum stă bine unor automobiliști, apoi o ciorbă de văcuță cu ardei iute pentru soțul meu și o ciorbă de fasole cu costiță pentru mine. Acestea au fost aduse fierbinți, împreună cu un coș cu câteva felii groase de pâine foarte bună. Ciorbele au fost bine gătite și în porții îndestulătoare.

Pentru felul doi, am preferat cârnați de casă (lângă care a fost adus și muștar) și cartofi țărănești. Mustul care a încheiat masa, a fost foarte bun. Dacă toate celelalte au fost bine primite și apreciate de noi, cartofii țărănești - un preparat pe care eu îl servesc adesea ca garnitură - nu mi-au plăcut deloc. Cea mai mare parte a rămas pe farfurie. Pentru ca bucățile să rămână întregi, cartofii au fost fierți separat și apoi puși peste un amestec prea uleios de ceapă călită și costiță. Gusturile ingredientelor nu erau îmbinate deloc.

La Cârciuma din Bătrâni ne-au plăcut stilul, ambianța, curățenia, serviciul, iar mâncarea doar parțial. Am făcut plata cu cardul. Comanda noastră a fost 85 lei. Pentru o impresie privind prețurile, atașez câteva file din meniu.

Restaurantul "Cârciuma din Bătrâni" este deschis zilnic între orele 10.00-22.30.

Pentru informatii suplimentare privind meniul și eventuale rezervări, consultați site-ul localului

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de iulianic in 07.10.2019 10:14:46

Validat / Publicat: 07.10.19 11:42:58


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
VIZUALIZĂRI: 263


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  27200 PMA (din 28 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[22] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Accesul din drumul județean, pe Poarta 2. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114239">Şterge vot</a></div><span id="v91114239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Accesul din drumul județean, pe Poarta 2.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Aleea prin pădure spre restaurantul rustic. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114240">Şterge vot</a></div><span id="v91114240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Aleea prin pădure spre restaurantul rustic.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Restaurantul rustic, o fostă casă țărănească din Prahova. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114241">Şterge vot</a></div><span id="v91114241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Restaurantul rustic, o fostă casă țărănească din Prahova.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Terasa acoperită, cu 300 locuri, lângă restaurantul rustic. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114242">Şterge vot</a></div><span id="v91114242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Terasa acoperită, cu 300 locuri, lângă restaurantul rustic.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Una dintre filigoriile restaurantului rustic. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114243">Şterge vot</a></div><span id="v91114243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Una dintre filigoriile restaurantului rustic.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - În terasa acoperită totul este din lemn. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114244">Şterge vot</a></div><span id="v91114244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - În terasa acoperită totul este din lemn.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - În terasa acoperită totul este din lemn. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114245">Şterge vot</a></div><span id="v91114245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - În terasa acoperită totul este din lemn.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - În terasa acoperită totul este din lemn. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114246">Şterge vot</a></div><span id="v91114246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - În terasa acoperită totul este din lemn.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Lângă restaurant, fântâna decorativă și butoaiele sunt locuri de fumat. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114247">Şterge vot</a></div><span id="v91114247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Lângă restaurant, fântâna decorativă și butoaiele sunt locuri de fumat.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Intrarea în restaurantul rustic. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114248">Şterge vot</a></div><span id="v91114248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Intrarea în restaurantul rustic.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Scara de piatră duce în restaurant, în pridvor și pe cerdacul împodobit cu flori. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114249">Şterge vot</a></div><span id="v91114249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Scara de piatră duce în restaurant, în pridvor și pe cerdacul împodobit cu flori.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Un foișor, un loc mai retras unde se poate servi masa. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114250">Şterge vot</a></div><span id="v91114250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Un foișor, un loc mai retras unde se poate servi masa.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Cel mai intim loc în care se poate servi masa. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114251">Şterge vot</a></div><span id="v91114251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Cel mai intim loc în care se poate servi masa.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Ciorba de fasole cu costiță și pâinea foarte bună. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114252">Şterge vot</a></div><span id="v91114252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Ciorba de fasole cu costiță și pâinea foarte bună.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Cartofii țărănești, doar aspect, nu și gust. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114253">Şterge vot</a></div><span id="v91114253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Cartofii țărănești, doar aspect, nu și gust.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Cârnați de casă cu muștar. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114254">Şterge vot</a></div><span id="v91114254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Cârnați de casă cu muștar.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - În final, un pahar cu must. Pentru că e vremea lui. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114255">Şterge vot</a></div><span id="v91114255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - În final, un pahar cu must. Pentru că e vremea lui.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Meniul, bucătărie tradițională românească. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114256">Şterge vot</a></div><span id="v91114256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Meniul, bucătărie tradițională românească.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Pentru a vă face o idee, o filă din meniu. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114257">Şterge vot</a></div><span id="v91114257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Pentru a vă face o idee, o filă din meniu.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Pentru a vă face o idee, o altă filă din meniu. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114258">Şterge vot</a></div><span id="v91114258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Pentru a vă face o idee, o altă filă din meniu.
foto iulianic [07.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Pliantul restaurantului găsit în camera de la Vila Bel Ami - Șelimbăr. -- foto by <b>iulianic</b> [uploaded 07.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1114259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1114259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1114259">Şterge vot</a></div><span id="v91114259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1114259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1114259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1114259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2019] Cârciuma din Bătrâni - Pliantul restaurantului găsit în camera de la Vila Bel Ami - Șelimbăr.
foto iulianic [07.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[22] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.174666881561 sec