97150 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Voina / Iezer-Păpușa

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.10.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

La poalele Masivului Iezer-Păpușa, de la Cabana Voina la Cabana Cuca; alte informații


Urmare de aici

Iată că toamna și-a intrat destul de serios în drepturi, iar zilele călduroase din 2019 au rămas undeva în urma noastră. :( Până când vremea se va mai îmbuna, nu ne mai rămâne altceva de făcut decât să ”răsfoim” fotografiile din această vară, amintindu-ne astfel de locurile frumoase pe care le-am vizitat. Au fost multe zone unde noi am ajuns pentru prima dată și cam peste tot ne-ar plăcea să revenim cândva; un astfel de areal este pe valea Râului Târgului, la poalele Masivului Iezer-Păpușa.

Am mers acolo într-o după-amiază din luna august, după ce în prima parte a zilei vizitasem orașul Câmpulung. Citisem mai multe informații și articole despre Cabana Voina și împrejurimile sale, așa că am vrut să ajungem pe acea vale.

I. Barajul și lacul de acumulare Râușor; accesul spre Cabana Voina (pe DJ 734)

Calea de acces - Este simplu de ajuns la Cabana Voina. De pe Calea Brașovului (DN 73) din Câmpulung se virează pe DJ 734 (există indicator spre cabană) și se parcurg circa 20 de kilometri până acolo. Asfaltul este foarte bun, iar șoseaua traversează localitățile Voinești, Lerești sau Pojorâta pentru a ajunge apoi la Barajul Râușor. Frumusețea locurilor ne-a obligat practic să facem un prim popas.

Barajul Râușor a fost construit în anul 1985 și a format un lac de acumulare care are un volum de apă de aproximativ 68000000 de metri cubi. Privit pe hărțile online, lacul de acumulare Râușor are forma literei V. Am coborât din mașină și am făcut câțiva pași pe baraj, încântați fiind de frumusețea peisajelor, iar vremea bună ne-a permis să admirăm inclusiv o parte din golul alpin aflat la mai mulți kilometri depărtare. Urmând apoi șoseaua asfaltată care șerpuiește prin dreapta lacului de acumulare, am mai oprit de două ori în locuri de unde am putut privi luciul apei din unghiuri diferite. Trecând de lac, valea începea să se lărgească, iar poienițele de pe marginea drumului erau populate cu oameni ieșiți la picnic. În scurt timp aveam să trecem pe lângă niște unități de cazare și să ajungem apoi la Cabana Voina.

Zona a fost în acea zi mai aglomerată decât ne-am fi închipuit, nici măcar nu am putut parca în apropierea cabanei, așa că am mai parcurs câteva sute de metri pe drumul forestier de dincolo de cabană. În păduricea din jur, dar mai ales către malul râului erau instalate numeroase corturi și rulote, cei ieșiți în natură fiind pregătiți pentru o ședere mai lungă.

Când am ochit un spațiu liber pe marginea drumului, am parcat mașina și ne-am schimbat încălțămintea lejeră cu bocancii din portbagaj. Ajunsesem pentru prima dată acolo și nu aveam de gând să plecăm imediat înapoi, ci am hotărât să abordăm un traseu lejer pentru a ne bucura de frumusețea locurilor - este vorba despre o plimbare între Cabana Voina și Cabana Cuca.

II. Drumeție ușoară de la Cabana Voina (980 de metri altitudine) la Cabana Cuca (1210 metri altitudine) și înapoi

Citisem anterior mai multe detalii despre această zonă atât în scrierile colegilor de pe AFA, dar și prin alte articole de pe internet. Știam că între cele două cabane se poate face în câteva ore o plimbare lejeră. Punctul de intrare pe acest traseu este imediat după ce traversezi podul de beton; puțin mai jos de acel loc, apele de pe văile Bătrâna și Cuca se unesc, coborând către lacul de acumulare sub denumirea de Râul Târgului.

Un indicator turistic din apropiere ne arată că până la Cabana Cuca marcajul este ”triunghiul galben”, timp estimat - o oră. În apropiere, pe o piatră, este precizată și distanța - 3 kilometri. Așadar, știi de la început cam cum stau lucrurile: diferență de nivel mică, distanță medie, timpul necesar este destul de scurt (cam trei ore dus-întors, cu tot cu niște pauze pentru odihnă și fotografii).

Intrarea pe valea spre Cuca seamănă cu un portal uriaș, loc dincolo de care nu știi la ce să te aștepți. După câțiva pași, valea se lărgește, iar în dreapta poți admira apa râului care formează mici cascade artificiale. Chiar dacă la intrarea pe această vale există o barieră metalică, aceasta era dată într-o parte și vreo două mașini au trecut val-vârtej pe lângă noi. În curând aveam să vedem că și pe această vale erau instalate multe rulote și chiar corturi. Acest lucru este o mare problemă pentru natura înconjurătoare, mai ales că am văzut câteva locuri unde erau improvizate deja mici gropi de gunoi. Mda... trist, este o imagine tot mai des întâlnită prin munții noștri! :(

Continuând plimbarea noastră, am trecut pe lângă niște cai lăsați liberi la păscut; i-am depășit după un mic ocol. Vântul adia printre brazii tot mai falnici din jurul nostru, murmurând parcă o poveste. Din loc în loc, firicele de apă se prelingeau pe stâncile de la marginea drumului, iar soarele a cam dispărut pentru că valea s-a îngustat destul de mult.

Am trecut prin dreptul unei mici hidrocentrale și am ajuns apoi la o intersecție de ape și de poteci. Până în acel punct am făcut circa 45 de minute. Ne aflam la confluența pâraielor Frăcea și Cuca. Acolo se află un pinten stâncos unde câțiva turiști practicau escalada. Noi am continuat plimbarea pe drumul forestier spre dreapta, pe firul pârâului Cuca; după alte 25 de minute am ajuns la Cabana Cuca (conform celor afișate pe peretele cabanei, locația se află la 1210 metri altitudine). Din locul unde am lăsat mașina (în apropierea Cabanei Voina) până la Cabana Cuca noi am ajuns în mers lejer, împreună cu un copil de 9 ani, într-o oră și 10 minute.

Cabana Cuca este o clădire micuță, vopsită în negru și roșu. Erau câteva mașini de teren în vecinătatea cabanei și din spate se auzeau mai multe voci. Fumul de la grătar se ridica printre copaci, iar buna dispoziție ne-a molipsit repede și pe noi. Am intrat în vorbă cu câțiva tineri care rămâneau acolo peste noapte, în timp ce juniorul a explorat curtea cabanei. Există prin curte câteva sculpturi interesante, dar și mai multe băncuțe de lemn pe care te poți odihni. Ne-a reținut atenția un afiș: ”Vaca și gâștele se-ntorc acasă seara. Gunoiul rămâne acolo unde l-ai lăsat! ”. Pe o anexă a cabanei există o hartă a zonei, cu denumirile culmilor din masiv, dar și un afiș pe care l-am mai întâlnit în această vară: ”Atenție, urși! ”

Pentru că ceasul arăta ora 17.00, i-am salutat pe cei care rămâneau la cabană și am parcurs traseul în sens invers, cam într-o oră. În total, plimbarea noastră a durat trei ore, cu tot cu pauza de circa 40 de minute de la Cuca.

La plecare, am vrut să rămânem pe terasa de la Voina ca să mâncăm ceva, dar era destul de aglomerat. Ne-am răzgândit și am plecat spre Păstrăvăria Nămăiești, un alt loc din zonă unde ne-ar face plăcere să revenim.

III. Alte trasee turistice în Masivul Iezer-Păpușa

În timpul plimbării noastre din acea după-amiază, am remarcat niște hărți ale zonei, dar și câteva indicatoare și marcaje turistice. Indicatoare sunt la Cabana Voina, la intersecția văilor Bătrâna și Cuca (există și hartă), dar și la Cabana Cuca (există hartă a masivului).

Înainte de a trece la enumerarea unor trasee marcate din zonă, voi prezenta pe scurt câteva informații despre Munții Iezer-Păpușa: această grupă de munți face parte din Carpații Meridionali. Cel mai înalt pisc este Vârful Roșu, cu altitudinea de 2469 de metri. În masiv există și alte vârfuri impunătoare, dintre care le-aș mai aminti pe cele care dau denumirea grupei de munți: Vârful Iezerul Mare - 2461 de metri și Vârful Păpușa - 2391 de metri.

Grupa montană este delimitată de Râul Dâmbovița în partea estică și de Râul Doamnei înspre vest.

În ceea ce privește traseele și marcajele din zonă, le voi prezenta pe acelea văzute de noi:

a) Cabana Voina - Vârful Văcarea - Crucea Ateneului - marcajul este ”banda roșie”; timp estimat 5 - 6 ore.

b) Cabana Voina - Valea Bătrâna - Refugiul/Lacul Iezer - marcajul este ”punctul albastru”; timp estimat 4 ore (pe hartă apare mențiunea că traseul este interzis pe timpul iernii).

c) Cabana Voina - Piciorul Iezerul Mare - Refugiul/Lacul Iezer - marcajul este ”crucea albastră”; timp estimat 5 ore.

d) Cabana Voina - Cabana Cuca - Vârful Păpușa - marcajul este ”banda albastră”; timp estimat 5 ore. Pe parcursul plimbării până la Cabana Cuca, am observat și acest marcaj, pe lângă ”triunghiul galben” urmărit de către noi.

e) Între cele mai importante vârfuri din masiv există un traseu de creastă marcat cu ”bandă roșie”. Astfel, pornind de pe Vârful Păpușa se poate ajunge pe Vârful Roșu și apoi pe Iezerul Mare în aproximativ 6 ore (cu mențiunea că traseul este interzis pe timpul iernii). Am urmărit un filmuleț care prezintă aspecte de pe traseul de creastă din acest masiv.

f) La Cabana Cuca am văzut un indicator către Cabana Plaiul Foii - marcaj ”bandă albastră”; timp estimat 10 - 11 ore. Așadar, traseul marcat cu bandă albastră ajunge pe Vârful Păpușa, pentru a continua apoi spre Plaiul Foii.

Pentru alte detalii despre traseele turistice din Munții Iezer Păpușa puteți arunca o privire aici.

IV. Alte informații

Pe traseul de la Cabana Voina spre Cabana Cuca am trecut pe lângă un izvor aflat lângă drumul forestier. Acolo ne-am refăcut rezerva de apă (am avut o sticlă de 2 litri în rucsac).

Pe indicatoarele și pe hărțile din zonă am remarcat informații contradictorii referitoare la altitudinea la care se află Cabana Cuca. Pe două indicatoare am văzut că altitudinea ar fi de 1175 de metri, pe peretele cabanei în schimb este scris mare: 1210 metri (aceeași altitudine am văzut-o menționată și pe harta aflată la intrarea pe valea Cuca). Am considerat această a doua variantă ca fiind cea corectă.

Ajuns la final de articol, recomandăm o ieșire în natură la Cabana Voina și prin împrejurimi! Doritorii de plimbări ușoare în natură pot merge până la Cabana Cuca, traseul părând a fi accesibil indiferent de anotimp. Nouă ne-a plăcut zona, motiv pentru care ne-am dori să revenim. Când? Asta rămâne de văzut...

Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 06.10.2019 20:36:32

Validat / Publicat: 06.10.19 21:13:01


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 338


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  43850 PMA (din 47 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mprofeanu
[06.10.19 21:22:04]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Ce bine îmi pare că mai revăd și îmi aduc aminte de frumusețile județului meu Argeș. Frumoase poze, cât de bine ai prins minunile naturii!

   Ce brazi înalți, ce minune verde!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[06.10.19 21:26:55]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Mulțumesc! Adevărul este că a fost ușor să facem fotografii frumoase, zona este deosebită! Ne propunem să revenim acolo în următorii ani și, de ce nu, să rămânem pentru vreo două zile cazați la poale pentru a putea aborda unul dintre traseele către zona înaltă a Munților Iezer-Păpușa. Ieșirea aceasta a fost una scurtă, mai mult de cunoaștere a zonei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[06.10.19 21:39:05]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[06.10.19 22:29:01]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Felicitări!

   Călătorii plăcute! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- adrianaglogo
[07.10.19 15:01:21]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Eu am zis ca nu te mai citesc!

   Ce de amintiri am din zona asta! La Cuca mergeam uneori cateva sambete la rand. Era un club de turism montan in Pitesti, aveam un harb de autobuz cu care nu aveam curaj sa mergem prea departe! Dormeam la Cuca si a doua zi faceam traseul de creasta. Stiam pe de rost fiecare piatra, dar tot ne placea.

   Odata am stat 4 persoane 3 zile si 3 nopti, singuri cuc la Cuca, asteptand sa stea ploaia si sa facem traseul spre Plaiu Foii. Ploaia nu a stat, noi am jucat carti continuu si, cand z-a terminat mancarea si bautura am plecat la Bucuresti - (nu ca acolo am fi avut mancare eram studenti ) !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1800 PMA1 (din 6 voturi)]
- mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.10.19 17:05:15]
» mesaj pers

   Zona cabanei Voina este o destinație de călătorie pentru familia mea, în fiecare an. O cunoaștem atât de bine, încât nu știu ce am mai putea face acolo din ceea ce nu am făcut, dar o reîntâlnim mereu cu plăcerea celui îndrăgostit de munte, doar pentru a respira aerul cu adevărat proaspăt și a degusta neasemuita friptură preparată la grătarul propriu. Am dormit de mai multe ori în împrejurimi, totdeauna în cort, dar tot acolo m-am lecuit de plăcerea acestui gen de ”cazare”, căci ultima dată, o posibilă întâlnire cu ursul, m-a îngrozit o noapte întreagă.

   Și la Cuca am fost de mai multe ori, dar în anii tinereții, când frecventam și eu un club de drumeții montane din Pitești, poate același de care pomenește @adrianaglogo, deși nu-mi amintesc s-o fi întâlnit vreodată (poate din cauza diferenței de generații). Cert e că n-am mai trecut pe la cabana Cuca de prin 1982, când am trăit cel mai trist revelion din viața mea, așteptând vești despre unul din colegii noștri, împreună cu care urcasem în acea ultimă zi a anului pe Păpușa, dar care a preferat să mai rămână pe munte și după reîntoarcerea la cabană a grupului. Era un schior experimentat, dar o cornișă mascată de zăpadă a fost o trambulină mult prea înaltă pentru el. Și-a pierdut viața acolo, pe munte, iar noi, cei întorși la cabană, am așteptat toată noaptea vești de la salvamontiști, trecând astfel pragul noului an cu belșug de lacrimi în ochi.

   Acum câțiva ani, aflându-ne în zona cabanei Voina pe la sfârșitul lunii august, am vrut să ne alăturăm ascensiunii organizate de mini-tabara montană ”Omul si Muntele” (este o tabără anuală câmpulungeană, dar nu fixă în calendar), care propunea o ascensiune pe traseul Cabana Cuca – Vârful Păpușa (2.391m), cu întoarcere prin Șaua Grădișteanului – Muntele Găinatu – Valea Largă – Cabana Voina, considerând că dacă jumătate din participanți erau copii, cu atât mai mult puteam face față excursiei și noi, cei trecuți de 60 de ani. Din păcate, s-a dovedit că demersul nostru era tardiv, lista cu participanții fiind închisă. Am zis că vom merge pe cont propriu în anul următor, dar am rămas la stadiul de proiect, iar azi, nici nu mă încumet să mă gândesc la un drum solitar prin pădurea bântuită de urși. Așa încât, dacă tot ți-ai propus să revii în zonă și să parcurgi și un traseu cu escaladare pe munte, sper că în ce mă privește, lectura review-ului consacrat să compenseze măcar puțin neputința mea :)

   Drum bun îți urez și întoarcere cu tolba plină cu povești!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 2700 PMA1 (din 9 voturi)]
- adrianaglogo
[07.10.19 17:38:51]
» mesaj pers

   @mariana. olaru: Romania Pitoreasca se numea clubul.

   Iar prietenul se numea cumva Constantinescu? Cu fratele lui suntem noi prieteni buni

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.10.19 17:46:50]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: Ai dreptate! Iar regretatul nostru coleg era un tânăr inginer și se numea Radu Constantinescu. Dumnezeu să-l odihnească, era atât de tânăr!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.10.19 20:45:06]
» mesaj pers

   @adrianaglogo: ”Singuri cuc la Cuca” ar putea fi chiar titlul unui film! :) Astfel de amintiri frumoase sunt lucruri de neprețuit, iar muntele ne oferă prilejul să legăm prietenii, să ne bucurăm de natură, să ne deconectăm (fie și numai pentru câteva ore) de la problemele inevitabile ale vieții de zi cu zi. Pentru noi, mersul pe munte nu se petrece atât de des pe cât ne-am dori, dar încercăm să ieșim din oraș ori de câte ori se aliniază favorabil astrele (mai bine zis, timpul liber, starea de sănătate și portofelul).

   Mulțumesc mult pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.10.19 20:58:11]
» mesaj pers

   @mariana. olaru:Fiind ceva mai departe de noi, nu ajunsesem niciodată la Voina. Așa că, aflându-ne prin zonă în această vară, nu am ratat oportunitatea ivită. Ne-au plăcut mult locurile și ne-am dori să ne întoarcem, poate chiar vara viitoare. Am studiat puțin traseele care se pot face în zonă, sunt destul de lungi, dar ne-am încumeta să urcăm spre zona de creastă, măcar până pe Păpușa, sau în partea cealaltă, spre Lacul Iezer.

   Suntem cât de cât antrenați, iar într-o zi lungă de iulie (de exemplu), am putea urca și apoi coborî în aceeași zi. Ne-au plăcut și câteva locații de cazare din zonă, așa că probabil că ne vom caza prin apropiere dacă vom urca pe munte. Cam acesta e stilul nostru pentru drumeții: urcăm pe munte și rămânem apoi în zonă, ca să nu conducem obosiți către casă.

    E frumos și la cort, dar în zone mai sigure. Vrem să dormim bine, nu să stăm toată noaptea cu frica-n sân că ne vizitează vreun Moș Martin.

   Îmi pare rău de colegul care a pierit pe munte! Cam așa stau lucrurile acolo sus - pentru o clipă de neatenție, pentru o greșeală cât de mică poți plăti chiar cu viața. Iar exemple sunt nenumărate, am văzut pe la tv și în toamna asta.

   Mulțumesc frumos pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- adrianaglogo
[07.10.19 23:07:42]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Hai sa ne lansam in cinematografie! Titlul il avem, ce ne mai trebuie!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[50] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2019] Am plecat din Câmpulung spre Cabana Voina; am urmărit indicatoarele. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113942">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113942"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113942">Şterge vot</a></div><span id="v91113942" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113942)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113942Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113942MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2019] Am plecat din Câmpulung spre Cabana Voina; am urmărit indicatoarele.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2019] Pe DJ 734, spre Masivul Iezer-Păpușa. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113944">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113944"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113944">Şterge vot</a></div><span id="v91113944" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113944)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113944Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113944MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2019] Pe DJ 734, spre Masivul Iezer-Păpușa.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2019] Am admirat lacul de acumulare Râușor de pe baraj. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113945">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113945"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113945">Şterge vot</a></div><span id="v91113945" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113945)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113945Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113945MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2019] Am admirat lacul de acumulare Râușor de pe baraj.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2019] Barajul Râușor, un loc bun pentru fotografii. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113947">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113947"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113947">Şterge vot</a></div><span id="v91113947" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113947)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113947Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113947MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2019] Barajul Râușor, un loc bun pentru fotografii.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2019] Continuăm drumul către Cabana Voina. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113949">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113949"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113949">Şterge vot</a></div><span id="v91113949" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113949)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113949Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113949MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2019] Continuăm drumul către Cabana Voina.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2019] Pe DJ 734, spre Voina. Asfaltul este bun, iar drumul destul de liber. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113950">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113950"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113950">Şterge vot</a></div><span id="v91113950" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113950)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113950Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113950MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2019] Pe DJ 734, spre Voina. Asfaltul este bun, iar drumul destul de liber.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2019] Cabana Voina văzută din apropiere. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113953">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113953"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113953">Şterge vot</a></div><span id="v91113953" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113953)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113953Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113953MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2019] Cabana Voina văzută din apropiere.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2019] În zona Cabanei Voina erau instalate multe corturi și rulote. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113954">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113954"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113954">Şterge vot</a></div><span id="v91113954" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113954)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113954Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113954MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2019] În zona Cabanei Voina erau instalate multe corturi și rulote.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2019] Împrejurimile Cabanei Voina. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113955">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113955"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113955">Şterge vot</a></div><span id="v91113955" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113955)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113955Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113955MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2019] Împrejurimile Cabanei Voina.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2019] La intersecția văilor Bătrâna și Cuca. Am pornit în drumeție spre Cabana Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113956">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113956"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113956">Şterge vot</a></div><span id="v91113956" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113956)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113956Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113956MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2019] La intersecția văilor Bătrâna și Cuca. Am pornit în drumeție spre Cabana Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2019] Un adevărat portal natural - intrarea pe drumul forestier către Cabana Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113957">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113957"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113957">Şterge vot</a></div><span id="v91113957" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113957)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113957Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113957MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2019] Un adevărat portal natural - intrarea pe drumul forestier către Cabana Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2019] Am admirat cascadele artificiale de pe valea Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113959">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113959"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113959">Şterge vot</a></div><span id="v91113959" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113959)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113959Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113959MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2019] Am admirat cascadele artificiale de pe valea Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2019] Peisaje frumoase pe valea Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113962">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113962"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113962">Şterge vot</a></div><span id="v91113962" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113962)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113962Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113962MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2019] Peisaje frumoase pe valea Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2019] Pe marginea drumului forestier spre Cabana Cuca erau instalate alte rulote și corturi. Zona era foarte populată în acea perioadă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113963">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113963"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113963">Şterge vot</a></div><span id="v91113963" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113963)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113963Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113963MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2019] Pe marginea drumului forestier spre Cabana Cuca erau instalate alte rulote și corturi. Zona era foarte populată în acea perioadă.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2019] Drumeție către Cabana Cuca din Masivul Iezer-Păpușa. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113964">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113964"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113964">Şterge vot</a></div><span id="v91113964" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113964)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113964Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113964MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2019] Drumeție către Cabana Cuca din Masivul Iezer-Păpușa.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2019] Peisaje de vis pe valea Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113965">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113965"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113965">Şterge vot</a></div><span id="v91113965" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113965)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113965Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113965MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2019] Peisaje de vis pe valea Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2019] Drumeție către Cabana Cuca din Masivul Iezer-Păpușa. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113966">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113966"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113966">Şterge vot</a></div><span id="v91113966" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113966)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113966Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113966MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2019] Drumeție către Cabana Cuca din Masivul Iezer-Păpușa.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [AUG-2019] Admirăm natura înconjurătoare. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113967">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113967"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113967">Şterge vot</a></div><span id="v91113967" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113967)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113967Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113967MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [AUG-2019] Admirăm natura înconjurătoare.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [AUG-2019] Drumeție către Cabana Cuca din Munții Iezer-Păpușa. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113968">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113968"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113968">Şterge vot</a></div><span id="v91113968" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113968)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113968Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113968MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [AUG-2019] Drumeție către Cabana Cuca din Munții Iezer-Păpușa.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [AUG-2019] Valea se îngusta, soarele se ascundea de noi. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113969">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113969"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113969">Şterge vot</a></div><span id="v91113969" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113969)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113969Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113969MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [AUG-2019] Valea se îngusta, soarele se ascundea de noi.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [AUG-2019] Am trecut pe lângă o mică hidrocentrală. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113970">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113970"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113970">Şterge vot</a></div><span id="v91113970" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113970)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113970Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113970MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [AUG-2019] Am trecut pe lângă o mică hidrocentrală.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [AUG-2019] ”Perdea” frumoasă de apă pe valea Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113971">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113971"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113971">Şterge vot</a></div><span id="v91113971" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113971)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113971Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113971MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [AUG-2019] ”Perdea” frumoasă de apă pe valea Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [AUG-2019] Ne aflam la confluența pâraielor Frăcea (în stânga) și Cuca (în dreapta). Acolo este un loc de escaladă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113972">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113972"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113972">Şterge vot</a></div><span id="v91113972" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113972)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113972Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113972MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [AUG-2019] Ne aflam la confluența pâraielor Frăcea (în stânga) și Cuca (în dreapta). Acolo este un loc de escaladă.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [AUG-2019] Spre dreapta, către Cabana Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113973">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113973"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113973">Şterge vot</a></div><span id="v91113973" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113973)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113973Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113973MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [AUG-2019] Spre dreapta, către Cabana Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [AUG-2019] Am trecut pe lângă pereți impresionanți de stâncă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113974">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113974"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113974">Şterge vot</a></div><span id="v91113974" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113974)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113974Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113974MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [AUG-2019] Am trecut pe lângă pereți impresionanți de stâncă.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [AUG-2019] Apa vijelioasă de pe valea Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113976">Şterge vot</a></div><span id="v91113976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [AUG-2019] Apa vijelioasă de pe valea Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [AUG-2019] Mai aveam câteva minute până la Cabana Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113977">Şterge vot</a></div><span id="v91113977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [AUG-2019] Mai aveam câteva minute până la Cabana Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [AUG-2019] Golul alpin nu mai era prea departe. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113978">Şterge vot</a></div><span id="v91113978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [AUG-2019] Golul alpin nu mai era prea departe.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [AUG-2019] Am ajuns la Cabana Cuca. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113979">Şterge vot</a></div><span id="v91113979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [AUG-2019] Am ajuns la Cabana Cuca.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [AUG-2019] Cabana Cuca din Munții Iezer-Păpușa (aflată la 1210 metri altitudine). -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113981">Şterge vot</a></div><span id="v91113981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [AUG-2019] Cabana Cuca din Munții Iezer-Păpușa (aflată la 1210 metri altitudine).
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [AUG-2019] Cabana Cuca - prin curtea cabanei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 06.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1113983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1113983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1113983">Şterge vot</a></div><span id="v91113983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1113983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1113983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1113983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [AUG-2019] Cabana Cuca - prin curtea cabanei.
foto Crazy_Mouse [06.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[50] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.138523101807 sec