97065 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă zona Cheia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
01.10.2019
DE
Avatar Crazy_Mouse
--- M ---
vârsta 30-40 ani
DIN Râmnicu Sărat
înscris/ă în 09.05.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 9 ani

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Peisaje de toamnă în Masivul Ciucaș - plimbare prin poiana Muntele Roșu


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Ultimul sfârșit de săptămână din luna septembrie ne-a răsfățat cu vreme frumoasă, numai bună pentru o ieșire scurtă de toamnă. Dacă sâmbătă am mers pe Valea Prahovei și seara am rămas la Bușteni, pentru ziua de duminică nu aveam nimic bătut în cuie. În funcție de vreme și de starea noastră, a rămas că vom decide dimineață programul pentru ziua respectivă.

Nu am fost prea matinali pentru că afară erau ceva norișori pe cer, așa că am mai lenevit în cameră până pe la ora 10.00. Cu gândul la aglomerație și la vreo surpriză neplăcută din partea vremii, ne-am decis să pornim spre casă, propunându-ne să abordăm un drum pe care l-am cam ocolit în această vară - este vorba despre DN 1A. Această șosea reprezintă o alternativă pentru aglomeratul drum de pe Valea Prahovei, iar Munții Ciucaș oferă priveliști de vis în zona stațiunii Cheia.

La Cheia am mai fost și cu alte ocazii, așa că ne-am gândit să facem și de această dată un popas pentru un probabil ultim picnic în acest an. Iar pe drum, apropiindu-ne de Cheia, ne-a venit ideea să urcăm în poiana din fața Cabanei Muntele Roșu, un loc superb unde nu mai mersesem de vreo doi ani. Zis și făcut! Pe la ora 13.00 am ajuns la intersecția cu drumul care urcă șerpuit și destul de abrupt prin pădure către Muntele Roșu.

Acest drum secundar (DC 22 pe hărțile online) este asfaltat (în urmă cu vreo câțiva ani nu era) și se parcurge în câteva minute cu viteză mică, având mereu grijă să rămâi pe partea ta, mai ales în serpentinele strânse. Cert este că cei aproximativ 3 kilometri sunt destul de ușor de străbătut cu orice mașină, iar aceia care doresc să facă mai multă mișcare pot alege să urce pe jos.

La ieșirea în poiană este amenajată o parcare destul de mare, dar se mai poate parca și pe marginea drumului, mai sus, către Cabana Silva. Fiind o zi superbă de toamnă, am găsit parcarea aproape plină, mulți dintre cei ajunși acolo fiind plecați pe munte, pe diferite trasee turistice. Din această poiană se poate urca spre zona ”La Răscruce” (marcaj ”triunghi roșu”; timp estimat o oră și jumătate - două) și apoi mai departe către Vârful Gropșoarele (1883 de metri - cel mai înalt pisc de pe culmea Zăganu - Gropșoarele). Tot din această poiană se mai poate ajunge în Valea Berii (marcaj ”punct roșu”; timp estimat o oră) sau la Cabana Ciucaș (urmând marcajul ”bandă galbenă”; timp estimat o oră și jumătate - două ore). De la Cabana Ciucaș putem continua ascensiunea până pe Vârful Ciucaș (cel mai înalt pisc din Masivul Ciucaș, cu ai săi 1954 de metri). În urmă cu un an am urcat și noi pe acest vârf semeț, doar că am urmat traseul care pleacă din Pasul Bratocea, mergând pe Culmea Bratocea și atingând apoi vârful (impresii aici). Nu în ultimul rând, din apropierea Cabanei Silva coboară prin pădure un traseu către localitatea Cheia (prin islaz, marcaj ”punct albastru”; durata estimată este de o oră). Indicatoarele și marcajele pentru toate traseele amintite anterior le-am observat în timp ce ne-am plimbat de-a lungul și de-a latul prin poiană.

Frumoasa poiană aflată la aproximativ 1260 de metri altitudine oferă priveliști de vis către Munții Ciucaș. Privind spre creastă, în stânga am admirat Culmea Bratocea - Ciucaș, iar în partea opusă (ceva mai aproape) ni s-a arătat în toată splendoarea cealaltă culme a masivului, respectiv Gropșoarele-Zăganu.

În ceea ce privește construcțiile din poiană, pe partea stângă a drumului de acces se află Cabana Muntele Roșu. Din păcate, această locație era acum închisă și, din ceea ce am mai citit, situația este neschimbată de ceva vreme. Continuând plimbarea noastră către partea dreaptă a poienei, am ajuns la Cabana Silva, locație aflată la 1290 de metri altitudine (conform celor afișate). Pe micuța terasă exterioară erau mai mulți turiști care beau sucuri, bere sau mâncau mititei, iar ceea ce ne-a plăcut nouă au fost căsuțele din jurul cabanei care păreau destul de îngrijite. Ar fi un loc bun ca să rămânem vara peste noapte, pentru o tură mai lungă pe Gropșoarele-Zăganu.

Ceva mai sus de Cabana Silva se află Baza Salvamont ”Cheia-Muntele Roșu”, iar în spatele clădirii este Observatorul Seismologic ”Muntele Roșu”. Spațiul observatorului este împrejmuit cu gard, însă clădirea cu ziduri albe poate fi văzută din aproape orice punct al poienei. În continuare, am coborât către parcare, rămânând apoi mai bine de o oră întinși pe rogojină, pe iarba din apropiere. Știu că vara se campează în acest loc, dar acum nu mai era niciun cort instalat, probabil pentru că pe timpul nopților este destul de frig. Noi am avut parte de o zi însorită și doar câte o adiere mai rece ne amintea că totuși eram la finalul primei luni de toamnă. La un moment dat, am fost vizitați de o cireadă de văcuțe pașnice, animale aflate în căutarea ultimelor fire de iarbă verde.

În apropierea cabanei Muntele Roșu era amenajată o mică terasă cu grătar, sucuri și bere; am mers și noi acolo înainte de a pleca, pentru a mânca niște mititei; în ceea ce privește prețurile, acestea arătau astfel: mici - 3 lei/bucata; pulpe - 10 lei/bucata; cârnați cu șuncă - 7 lei sau cârnați țărănești - 10 lei. Berea la doză costa 5 - 6 lei, în funcție de sortiment, în vreme ce sucurile la 0,5 litri costau 5 lei fiecare.

Lângă această terasă, un alt comerciant vindea siropuri naturale (15 lei sticla de 0,5 litri), borcane cu dulceață, zacuscă de ghebe sau chiar cătină boabe la pahar (10 lei). Lângă parcarea închisă a Cabanei Muntele Roșu era instalată o tarabă cu produse tradiționale (șuncă afumată, cârnați, brânză, urdă), așa că aveai de unde cumpăra bunătăți dacă doreai asta (noi am luat o bucată mică de caș afumat pentru care am plătit 20 de lei).

Am plecat din poiană pe la ora 15.15, după mai bine de două ore petrecute în acest loc frumos, gândindu-ne că trebuia să ajungem acasă înainte de lăsarea întunericului.

Ce se mai poate face în zonă? În afară de parcurgerea vreunui traseu turistic sau de un picnic în acel decor natural de vis, cred că iarna poiana de la Cabana Muntele Roșu este un loc ideal pentru partidele de săniuș. Totodată, la câțiva kilometri distanță, în localitatea Cheia, puteți vizita Mănăstirea Cheia, Muzeul de Antropologie ”Francisc I. Rainer” sau Muzeul Florilor de Mină. În decursul anilor am vizitat toate aceste obiective interesante, la mănăstire și la florile de mină am mers chiar în mai multe rânduri; în trecut am scris despre ele pe AFA (impresii aici), așa că nu mai prezint acum alte detalii. Dincolo de ieșirea din stațiune, mergând în direcția Ploiești cam 5 kilometri, mai puteți vizita Mănăstirea Suzana, un obiectiv frumos, care deține o interesantă colecție de artă religioasă. Un ultim punct de atracție de pe Valea Teleajenului pe care îl voi aminti aici (l-am admirat și acum din mașină, în drum spre casă) este lacul de acumulare de la Măneciu.

În ceea ce privește distanțele, de la Ploiești până la Cheia sunt vreo 65 de kilometri, în timp ce de la Brașov până la Cheia aveți de parcurs cam 50 de kilometri. Drumul este în general bun și mai puțin aglomerat decât DN 1.

Acestea fiind spuse, recomandăm o ieșire în zona stațiunii Cheia, fie pentru abordarea vreunui traseu turistic, fie doar pentru un picnic ori pentru a vizita vreunul dintre obiectivele aflate în apropiere!

Toate cele bune!

---
Impresii încărcate de Crazy_Mouse in 01.10.2019 21:32:10

Validat / Publicat: 01.10.19 22:15:45


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 362


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Crazy_Mouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  59100 PMA (din 45 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster
[01.10.19 22:39:57]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[02.10.19 07:19:17]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- tata123
[02.10.19 12:28:01]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Poiana din jurul Cabanei Muntele Roșu e fotogenică, înconjurată de pădure și creste muntoase. Asfaltarea drumului în 2016 a adus sus pe munte o mulțime de turiști, cu bune și rele.

   La sfârșitul lui august sub poale de pădure erau întinse câteva corturi și rulote. Într-adevăr din septembrie nopțile devin mai reci la munte și nu mai e comod să campezi.

   Mulțumim pentru prezentare, zona Cheia are multe de arătat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.10.19 14:32:51]
» mesaj pers

   @tata123: Ai dreptate, zona prezentată de mine este fotogenică; de fapt, Munții Ciucaș sunt printre cei mai fotogenici munți de pe la noi, chiar dacă nu ating 2000 de metri înălțime. În Masivul Ciucaș ne tot propunem de câțiva ani buni să ajungem atunci când înflorește bujorul de munte, dar până în prezent nu am reușit asta. Pentru anul viitor, este una dintre drumețiile planificate, să vedem dacă ne vor ieși socotelile. Și tot atunci poate vom parcurge culmea Gropșoarele-Zăganu, mi-ar plăcea să ”cucerim” și această parte a Masivului Ciucaș.

   Mulțumesc pentru lectură și ecou! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster13
[02.10.19 17:04:32]
» mesaj pers

   clipul atasat se poate sterge sau se poate schimba...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[23] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2019] Urcăm prin pădure către Cabana Muntele Roșu. Drumul secundar este foarte bun și în câteva minute am ajuns în poiană. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112288">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112288"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112288">Şterge vot</a></div><span id="v91112288" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112288)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112288Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112288MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2019] Urcăm prin pădure către Cabana Muntele Roșu. Drumul secundar este foarte bun și în câteva minute am ajuns în poiană.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2019] Am ajuns în parcarea din partea de jos a poienei. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112290">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112290"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112290">Şterge vot</a></div><span id="v91112290" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112290)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112290Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112290MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2019] Am ajuns în parcarea din partea de jos a poienei.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2019] Aruncăm o privire spre culmea Bratocea - Ciucaș. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112291">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112291"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112291">Şterge vot</a></div><span id="v91112291" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112291)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112291Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112291MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2019] Aruncăm o privire spre culmea Bratocea - Ciucaș.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2019] În partea opusă admirăm culmea Gropșoarele - Zăganu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112292">Şterge vot</a></div><span id="v91112292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2019] În partea opusă admirăm culmea Gropșoarele - Zăganu.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2019] La plimbare prin poiana de la Muntele Roșu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112293">Şterge vot</a></div><span id="v91112293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2019] La plimbare prin poiana de la Muntele Roșu.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2019] Peisaje superbe de toamnă în Masivul Ciucaș. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112294">Şterge vot</a></div><span id="v91112294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2019] Peisaje superbe de toamnă în Masivul Ciucaș.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2019] Ne-am relaxat pe iarbă, admirând superbii munți din jur. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112295">Şterge vot</a></div><span id="v91112295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2019] Ne-am relaxat pe iarbă, admirând superbii munți din jur.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2019] La plimbare prin poiană, spre Cabana Silva. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112296">Şterge vot</a></div><span id="v91112296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2019] La plimbare prin poiană, spre Cabana Silva.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2019] Privim în urmă cu un mic regret că vara parcă a trecut prea repede. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112297">Şterge vot</a></div><span id="v91112297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2019] Privim în urmă cu un mic regret că vara parcă a trecut prea repede.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2019] Spre dreapta - către Cabana Silva. Spre stânga - către Baza Salvamont ”Cheia-Muntele Roșu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112298">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112298"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112298">Şterge vot</a></div><span id="v91112298" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112298)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112298Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112298MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2019] Spre dreapta - către Cabana Silva. Spre stânga - către Baza Salvamont ”Cheia-Muntele Roșu.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2019] Am ajuns la Cabana Silva. Lumea se relaxa pe terasă. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112299">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112299"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112299">Şterge vot</a></div><span id="v91112299" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112299)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112299Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112299MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2019] Am ajuns la Cabana Silva. Lumea se relaxa pe terasă.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2019] Căsuțele de la Cabana Silva par destul de îngrijite. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112300">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112300"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112300">Şterge vot</a></div><span id="v91112300" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112300)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112300Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112300MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2019] Căsuțele de la Cabana Silva par destul de îngrijite.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2019] Baza Salvamont ”Cheia-Muntele Roșu. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112301">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112301"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112301">Şterge vot</a></div><span id="v91112301" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112301)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112301Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112301MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2019] Baza Salvamont ”Cheia-Muntele Roșu.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2019] Această clădire găzduiește Observatorul Seismologic ”Muntele Roșu”. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112302">Şterge vot</a></div><span id="v91112302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2019] Această clădire găzduiește Observatorul Seismologic ”Muntele Roșu”.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2019] Privim din nou spre creastă. Vom ajunge acolo în următorii ani. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112303">Şterge vot</a></div><span id="v91112303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2019] Privim din nou spre creastă. Vom ajunge acolo în următorii ani.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2019] Poiana văzută din partea superioară. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112304">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112304"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112304">Şterge vot</a></div><span id="v91112304" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112304)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112304Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112304MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2019] Poiana văzută din partea superioară.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2019] Indicatoare turistice: spre zona ”La răscruce” și către Cabana Ciucaș. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112305">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112305"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112305">Şterge vot</a></div><span id="v91112305" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112305)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112305Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112305MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2019] Indicatoare turistice: spre zona ”La răscruce” și către Cabana Ciucaș.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2019] Mama Natură a început să picteze frunzele copacilor. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112306">Şterge vot</a></div><span id="v91112306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2019] Mama Natură a început să picteze frunzele copacilor.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2019] Peisaj de toamnă la Muntele Roșu. Ne-au vizitat văcuțele; sau poate noi le-am vizitat pe ele?! -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112307">Şterge vot</a></div><span id="v91112307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2019] Peisaj de toamnă la Muntele Roșu. Ne-au vizitat văcuțele; sau poate noi le-am vizitat pe ele?!
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2019] Siropuri, dulceață, gem și fructe de pădure erau expuse acolo pentru vânzare. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112308">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112308"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112308">Şterge vot</a></div><span id="v91112308" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112308)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112308Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112308MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2019] Siropuri, dulceață, gem și fructe de pădure erau expuse acolo pentru vânzare.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2019] Sosise momentul să pornim către casă. Ziua este tot mai scurtă și ne-am dorit să ajungem acasă pe lumină. -- foto by <b>Crazy_Mouse</b> [uploaded 01.10.19] - <span class="allrVotedi" id="av1112309">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1112309"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1112309">Şterge vot</a></div><span id="v91112309" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1112309)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1112309Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1112309MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2019] Sosise momentul să pornim către casă. Ziua este tot mai scurtă și ne-am dorit să ajungem acasă pe lumină.
foto Crazy_Mouse [01.10.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[23] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.116569042206 sec