96470 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Redescoperă masivul Făgăraș

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
05.09.2019
DE
Avatar Dana2008
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Tîrgu Mureş
înscris/ă în 15.06.12
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Vârful Moldoveanu 2544m, am ajuns pe acoperișul României! Traseu circuit de o zi, adica13 ore


Urmare de aici

Traseu circuit: – Stâna lui Burnei – Valea Rea – Portița Viștei – Vârful Viștea – Spintecătura Viștei – Vârful Moldoveanu – Vârful Roșu – Vârful Galben – Curmătura Pojarnei – Stâna lui Burnei

Durata traseu – 4 ore cu mașina și 9 ore traseu pe jos

Diferența de nivel – 1244m.

Dificultate traseu – medie

Distanța - 11 km

 

Totul s-a derulat foarte rapid, nu ne-am făcut un plan în acest sens... am ajuns pe acoperișul României înainte să conștientizăm ce se întâmpă. De obicei se face un plan, cu mult timp înainte, dorința de a-l îndeplini îți macină sufletul cu tot felul de gânduri de nereușită din cauza ta, sau din cauza vremii, etc.

Luni îi spune colegul de serviciu soțului meu că a fost pe Vf. Moldoveanu împreună cu soția lui și să mergem și noi pentru că este foarte frumos.

Miercuri mă cheamă soțul meu să ne uităm la un serial făcut de TVR, -În audiență la Suveran- despre urcarea pe Vf. Moldoveanu. Excepțional serial, cu traseu, cu răsărit și apus pe Vf. Moldoveanu. Ne uitam la documentar și eram cu zâmbetul larg pe fețe amândoi, eram bucuroși, nu ne venea a crede ce frumuseți se află la câteva ore de noi. Am concluzionat că e superb dar nu e de noi, e pentru profesioniști urcarea pe cel mai mare vârf din România.

A doua zi, joi, mă sună soțul de la serviciu spunându-mi că mergem mâine la Nucșoara, să sun la numărul de telefon pe care mi-l trimite ca să fac rezervare la Nucșoara, la Casa Carpatica – îi spusese colegul lui că de acolo putem merge cu mașinile pensiunii până la Stâna lui Burnei. Să îi spun dacă vreau să mergem împreună, pentru că își ia o zi de concediu. Răspunsul meu afirmativ a venit automat. Am sunat și am rezervat.

Vineri am plecat spre Nucșoara pentru ca sâmbătă dimineața să putem începe drumeția, la ora 6. Domnul Costică salvamontistul la a cărui pensiune ne-am cazat vezi impresii, ne-a spus că așteptăm să sosească pe la ora 6:30 un grup care urcă organizat cu ghid la Vf. Omu și va însoți și el acest grup. Ne-am alăturat și noi grupului, cu mare bucurie, pentru că altfel ar fi trebuit să ne orientăm singuri pe unde să mergem. A fost super bine cu grupul. Ne-am făcut prieteni, greutatea urcării a trecut cu glume, povești, fotografii, etc.

Drumetia

Deci am plecat de la Casa Carpatica la ora 7:00, iar la ora 9 am început urcarea de la Stâna lui Burnei, de la altitudinea de 1300m.

Am urmat traseul marcat cu triunghi roșu de la Stâna lui Burnei până la Portița Viștei, altitdinea 2310m, prin Valea Rea. Mie mi s-a părut partea cea mai grea din tot traseul. Poteca este abruptă, urcarea se face în plin soare. Fiindcă a venit vorba de soare, trebuie să vă dați cu cremă de protecție solară, altfel vă ardeți.

În Valea Rea vă puteți reface rezervele de apă, pe lângă potecă curge apă rece din trei izvoare cu debit mic. Noi am luat apă de aici și ne-a ajuns până la sfârșitul drumeției.

Pentru că am amintit de apă, veți consuma timp de 9 ore cam cât durează drumeția cu pauze, de la trei litri de apă în sus. Noi am avut în rucsac, fiecare, pe lângă apă, câte o sticlă cu apă cu magneziu și una cu multivitamine de la Decathlon. Soțul meu a cărat 5 l de apă doar pentru el, dar a donat o sticlă de apă celor care la Vf. Moldoveanu nu mai aveau deloc.

În Valea Rea veți putea admira două cascade cu căderi mari de apă, Cascada Văii Rele, Cascada Zbuciumatul cu o cădere de apă de la 100m. apoi un lac Iezerul Triunghiular, lângă care era un petec de zăpadă.

Peisajul este minunat, masivi muntoși la orizont și floricele colorate și plăpânde pe lângă potecă. Sentimentele de oboseală și bucurie se întrepătrund dând naștere unor emoții unice care conduc ființa spre stări de beatitudine. Sufletul plutește și zburdă vesel în timp ce trupul se trudește să înainteze pe potecile solicitante care te conduc spre Acoperișul României.

Mintea îți spune că frumusețea abia începe și sufletul vrea mai multă hrană, de mai sus, mai sus...

Am ajuns la Portița Viștei pe la ora 11:40 și ne-am oprit pentru a mânca. Urmează traseul de cățărare printre stâncile uriașe spre Vf. Viștea Mare, 2527m, al treilea vârf ca înălțime din țară.

Traseul de la Portița Viștei spre Vf. Viștea Mare este marcat cu bandă verticală roșie.

După pauza de masă, a urmat urcarea până la Vf. Viștea Mare, traseu marcat cu punct roșu. Deși este foarte abruptă nu mi s-a părut grea nici mie nici celor cu care am mai vorbit, pentru că se urcă folosind si mâinile și astfel greutatea urcușului nu mai este doar pe picioare. Turiștii sunt ca niște capre negre agățați de stânci ascuțite. Mie mi-a plăcut mult partea acesta. Mi-am întors brusc privirea în spate ca să văd peisajul și porțiunea parcursă, dar am făcut o greșeală foarte mare. Am amețit și m-am dezechilibrat. M-am speriat. Acolo nu ai voie să cazi, totul este ascuțit și prăpăstios. Dupa m-am uitat doar în jos pe unde să pun piciorul ca să fie stabilă stânca și în sus spre vârf ca să văd cât mai este până acolo.

Aici ritmul nu este rapid, de aceea am spus că nu mi s-a părut greu, toată lumea așteaptă cuminte, în șir indian, nimeni nu se grăbește.

Ajunși în Vf. Viștea, ne fotografiem bucuroși, admirăm Franjurii crestei Făgărașului, ne bucurăm pentru că nu ne-au mai rămas de parcurs decât 421m până la cel mai înalt vârf al României.

O ceață densă ne-a urmărit și a ajuns deodată cu noi pe Vf. Viștea Mare. Îmi era frică să nu o ia înaintea noastră spre Vf. Moldoveanu. Erau și mulți nori. O altă frică după atâta efort, să nu vedem peisajul din cel mai înalt vârf. Ploaia putea de asemenea să ne surprindă, nimeni nu știe dacă va ploua sau nu.

Am avut noroc și am scăpat de ceață și nici ploaie nu a fost.

Cu toate că distanța este scurtă, traseul este periculos, sunt porțiuni expuse, traseul trece prin Spintecătura Viștei, sunt porțiuni în care trebuie să te ții de lanțuri, iar în câteva locuri suprafața pe care poți păși este foarte îngustă, în timp ce dedesubt hăul te sperie. Alte trăiri, alte emoții.

Partea cea mai neplăcută este că de același lanț se susțin și cei care coboară pe contra-sens. Domnul Costi de la salvamont a oprit ascensiunea până au coborât toți pe zona expusă.

Am ajuns la Vf. Moldoveanu 2544m în 4 ore și 20 minute cu pauze. Era ora 13 și 20 min. Bucuria nu poate fi povestită, trăirile sunt atât de intense când realizezi că ai reușit să ajungi pe cel mai înalt vârf din România. Da, tu ești pentru câteva minute cuceritorul înălțimilor.

Priveliștile cu celelalte piscuri din Făgaraș care se înalță semețe către cer te fac să împietrești asemeni lor și să fixezi imaginea acestora, pe prima pagină a amintirilor... ai vrea să nu se șteargă niciodată. Sutele de fotografii făcute pe traseu sunt mărturia speranței de a duce o parte din ceea ce vezi, cu tine acasă, să fie cu tine oricând îți dorești o retrăire a acelor emoții.

Dar nimic nu e veșnic, așa că părăsim Vf. Moldoveanu, continuând traseul de creastă trecând și pe la alte vârfuri - Vf. Roșu (2440m), apoi Vf. Galben (2419m). Coborâm apoi spre Lacul Galben, considerat de unii cel mai frumos lac din M-ții Făgăraș.

Urmează apoi coborârea și cele 6 lacuri ale Galbenului. Înainte de intrarea în pădure, marcaj triunghi albastru, la ultimul lac Galben puteți să vă refaceți proviziile de apă, din râu.

Urmează apoi coborârea printre frumoșii jepi de un verde crud. Ajungeți într-un loc, Curmătura Pojarnei, de o frumusețe indescriptibilă. Aici am făcut un mic popas pentru a admira peisajul și să facem fotografii.

În scurt timp ajungem la porțiunea cu afine, din care nu ai cum să nu te înfrupți.

Coborârea este lungă, dar lejeră, peisajele sunt de vis.

De aceea eu recomand efectuarea acestui traseu circuit, de o zi, cel mai scurt traseu spre Vf. Moldoveanu.

Am ajuns din pădure la Stâna lui Burnei, locul de unde a pornit călătoria noastră.

Durata circuitului a fost de 9 ore, de la ora 9 până la ora 18. La acesta se adaugă cei 40 km parcurși cu mașina în două ore la dus și două ore la întors.

Noi am avut parte de vreme bună, toată lumea a fost îmbrăcată cu tricou, nu am avut nevoie de haine groase.

Recomandarea

Acestă drumeție a fost pentru mine cea mai frumoasă, mai soliciantă și cea mai plină de emoții, cel puțin de până acum. Să vedem ce ne rezervă viitorul?!

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dana2008 in 05.09.2019 07:36:29

Validat / Publicat: 05.09.19 08:38:27


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 510


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[05.09.19 08:37:50]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Redescoperă masivul Făgăraș, MASIVUL FĂGĂRAȘ" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[05.09.19 09:27:12]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- gettyy
[05.09.19 09:55:22]
» mesaj pers

   @Dana2008: Bravo! v Bravo! Bravo!

   De trei ori " Bravo" ! Îmi plac la nebunie tinerii care urcă pe munte.

   Ţi se vede bucuria pe chip! Mi-ai amintit de anii tinereţii si review-ul tău m-a umplut de energie!

   Eu cred că muntele este cel mai frumos spectacol. Simplitatea sa mie mi-a dezvăluit adevărata frumuseţe iar acolo, în înaltul munţilor am putut asculta cea mai frumoasă melodie: liniştea!

   Felicitări pentru acest traseu superb, pentru un review prin care ne-ai transmis multă bucurie şi pentru pozele extraordinare!

   Călătorii frumoase şi la cât mai multe escapade!

   Astea neplanificate să ştii că sunt cele mai frumoase!

   

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[05.09.19 13:59:54]
» mesaj pers

   @gettyy: 🤣😂😅

   ... astea neplanificate... mâine plecăm în Parang, mai înainte am aflat, tot colegul este de vină! Are fotografii foarte frumoase de acolo cu munții și lacurile.

   Acesta ar fi al treilea weekend consecutiv în care urcăm... e ca un drog, dă dependență muntele!

   Da, ai văzut bine, și acum mai sunt fericită că am urcat la Vf. Moldoveanu.

   Am foarte multe fotografii de pe traseu, nici nu știu pe care să le aleg, mai postez mai târziu cred, stau prost cu timpul...

   Numai bine!

   P.s. Și mie îmi plac tinerii care urcă pe munte.

   Mulțumesc frumos pentru vizită, ecoul măgulitor și aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Crazy_Mouse CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.09.19 16:03:18]
» mesaj pers

   @Dana2008: Superb traseu, excelent articol, grozave fotografii! Bravo! Traseul către Vârful Moldoveanu face parte și pentru noi din seria aceea de obiective numite generic ”Măcar o dată-n viață!”. Ne dorim să ajungem acolo, nu am mai fost, dar avem convingerea că vom păși cândva pe urmele voastre. Am urmărit și eu filmulețe cu acest traseu, am mai citit impresii, iar experiența voastră este edificatoare pentru mine!

   Referitor la vreme, aceasta ține -în general- cu cei bravi, așa că ați scăpat și de ceață și de ploaie!

   Felicitări încă o dată pentru tot! Ascensiuni sigure și vreme frumoasă în continuare! Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- AZE
[05.09.19 18:35:13]
» mesaj pers

   @Dana2008: FELICITARI !!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33
[05.09.19 18:36:43]
» mesaj pers

   @Dana2008:

   Felicitări pentru drumeţie şi performanţă!

   Superbonus pentru articol

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[05.09.19 19:52:34]
» mesaj pers

   @Crazy_Mouse: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecoul măgulitor, și aprecieri!

   Pentru noi a fost totul la superlativ!

   Cu siguranță vom mai urca pe Vf. Moldoveanu, la momentul potrivit îl vom duce și pe băiatul nostru.

   Veți reuși să urcati cu siguranță cu băiatul vostru când simțiți asta. Porțiunile expuse sunt dificile și periculoase. Urcarea pe Vf. Vistea nu e pentru copii mici.

    Până atunci, puteți merge voi, adulții, în recunoaștere.

   Voi scrie când am fost cu băiatul. Puteți merge până la Valea Vistei. Până acolo nu e periculos. Soțul spunea să mergem cu gașca de copii până acolo. Treceți Valea Rea, e greu, dar frumos!

   Caută filmul "In audiență la Suveran" . A doua zi pleci pe vf. Moldoveanu!

   Curaj, vei reuși! Toată lumea poate, numai să se pornească! Au fost persoane sedentare si în etate la Vf. Moldoveanu Nu e foarte greu.

   Călătorii plăcute!

   P. s. Azi am pregătit bagajele pentru cucerirea unui alt vârf pe sâmbătă. O decizie subită la prânz... iar colegul de serviciu cu pozele din drumeție!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Dana2008
[05.09.19 19:55:42]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Călătorii plăcute!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[05.09.19 19:58:18]
» mesaj pers

   @nicole33: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri, SB!

   Călătorii plăcute! 😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[05.09.19 23:50:47]
» mesaj pers

   Frumoasă ascensiune, deși greu traseul, dar veți spune, AmFostAcolo!

   Am fost în tinerețe în Făgăraș pe traseul Voineasa-Podragu. Atât. Și am coborât la Sâmbăta. Nu s-a mai repetat, dar AmFostAcolo, am fost în Făgăraș!

   Felicitări pentru excursie și pentru modul de expunere! Să fiți sănătoși și să mergeți și în Alpi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[06.09.19 08:42:03]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Da, este o realizare și vrem să ne reîntoarcem în Munții Făgăraș ca să urcăm și pe Vf. Negoiu al doilea ca înălțime din țară.

   Pe Vf. Moldoveanu intenționăm să ajungem și cu juniorul peste câțiva ani, după ce mai prinde forță și rezistență la urcare.

   Orice ascensiune este o realizare, o împlinire.Felicitări și ție pentru drumeție!

   Călătorii plăcute!

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[06.09.19 10:17:28]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[06.09.19 10:25:44]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Michi
[06.09.19 18:00:32]
» mesaj pers

   Ce bucurie mi-a făcut citindu-ţi reviewul! Am făcut Viştea- Moldovanu de trei sau patru ori când lucram ca stagiară la Ucea (oraşul Victoria) la Combnatul Chimic prin 1958-60. Cred că nici părinţii vostri nu erau încă născuţi. Ce ţin minte este, că la unul din urcuşuri m-am aşezat lată pe cărare şi cred că le-a trebuit un sfert de oră celor din grup să mă convingă să mă ridic. În munţii Făgăraş ce urci, cobori şi asta de multe ori până ajungi la vârful dorit. Să mergi la Bâlea cu rucsacul în spate, asta da drumeţie! dar caprele negre şi priveliştea de pe Vânătoarea lui Buteanu sunt de neegalat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- AZE
[06.09.19 22:27:27]
» mesaj pers

   @Dana2008: Mă bucur că ai ajuns pe acoperișul României iar în poza de lângă drapelul tricolor se vede bucuria pe chipul tău. Articolul tău este și un remember pentru alți useri care au mai fost acolo.

   Pe vârful Moldoveanu am mai fost dar cea mai faină experiență este prima urcare adică cea din 2001. Erau alte condiții, mai circulam cu trenul pe atunci, și bineînțeles mulți kilometri pe jos pe drumuri asfaltate și forestiere până să ajungem la potecile de munte.

   Așa am luat-o într-o dimineață de august superbă din 2001 drumul Viștei Mari asta direct din sat Viștea de Sus. A fost cel mai susținut urcuș de până atunci.

   Am dormit în refugiul pe atunci din cărămidă de sub Viștea, iar a doua zi am cucerit vârful pe o zi superbă complet fără nori. Eram doar eu cu încă 2 prieteni. Întoarcerea am făcut-o ocolit, am parcurs o bucățică de creastă până în șaua Podragu, am coborât până la lac, cabana Turnuri și orașul Victoria. Cândva noaptea cu trenul am ajuns înapoi în Sibiu.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Dana2008
[07.09.19 06:37:59]
» mesaj pers

   @Michi: Bună @Michi!

   Ce ecou emoționant!

   Tata este din 50 si mama din 55, nu sunt atât de tânără nici eu, sunt din 76. Faptul că ați urcat de atâtea ori mă face să mă înclin în fața dumneavoastră! Felicitări! Ați fost o persoană sportivă, iubitoare de drumeții, ... cum e viața noastră, din păcate ne pune punct multor plăceri odată cu înaintarea în vârstă. Noi am început destul de târziu să cucerim vârfurile de peste 2500m, mai precis acum o săptămână, vf. Moldoveanu. Vf. Omu de anul trecut a fost introducerea.

   Imediat plecăm pe Parangul Mare.

   Mulțumesc frumos pentru vizită, ecoul emoționant și aprecieri!

   Numai bine! 😘🤗

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Dana2008
[07.09.19 06:45:34]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Ce efort susținut, pentru cucerirea piscurilor montane! Noi am fost cu mașinina până la începerea urcușului, domnie, alte vremuri. Voi făceați sacrificii si eforturi mult mai mari in trecut pentru a ajunge pe munte.

   FELICITARI pentru efortul depus în cucerirea frumuseții muntelui!

   Călătorii plăcute!

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Michi
[07.09.19 16:54:08]
» mesaj pers

   Dana 2008@: cum e viața noastră, din păcate ne pune punct multor plăceri odată cu înaintarea în vârstă

   Da, aşa e! După ce am avut în mai o operaţie de protezare a şoldului f. reuşită. mergeam după două luni fără baston şi-mi făceam planuri ce mai am de văzut prin ţară. de o lună şchiopătez rău, bazinul s-a înclinat, scolioza s-a accentuat, nu mai mă pot deplasa decât cu taxiul. Sunt în curs de investigaţii, nu prea sunt speranţe dar cu încredere în Dzeu, vom vedea. Mă înţelegi de ce mă entuziasmează scrierile voastre care-mi aduc aminte de drumeţiile noastre.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- Dana2008
[08.09.19 10:56:32]
» mesaj pers

   @Michi: Bună ziua mama Michi!

   Îmi pare rău pentru starea dumneavoastră de sănătate.

   Vă doresc multă sănătate și să vă ajute bunul Dumnezeu să vă refaceti cât mai repede sănătatea și să scăpați de dureri.

   Vă mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și îmi pare bine că citind articolul meu v-am adus aminte de momente plăcute despre drumeții.

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Aurici
[09.09.19 14:41:39]
» mesaj pers

   @Dana2008: Felicitări și din partea mea, chiar dacă cu întârziere. Nu știu cum faci de reușești să drumețești atât de des. Toată admirația și toată invidia mă încearcă când îți citesc articolele.

   În week-end-ul acesta a fost și băiatul meu pe Moldoveanu, dar a făcut traseul de pe partea cealaltă a muntelui. A fost mai lung puțin, dar ei sunt tineri și vânjoși. Apropo de poze, i-am spus să trimită și el pe grupul familiei câteva poze cu peisaje și aproape că ne-a blocat telefoanele la toți, nu s-a mai oprit.

   Bravo, felicitări încă o dată! Și ține-o tot așa! Personal, în afară de fericirile lumești, legate de copii și familie, nu cunosc fericire mai mare decât cea pe care mi-a dat-o muntele și pădurea.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Yolanda
[09.09.19 14:55:55]
» mesaj pers

   @Dana2008: la peisajele superbe din tara noastra si fotografiile ies pe masura.

   Felicitari pentru drumetie!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[09.09.19 15:43:43]
» mesaj pers

   @Aurici: Bună, @Aurici!

   A fost al treilea weekend consecutiv în care urcăm pe piscuri... ne-a apucat acum la bătrânețe cucerirea vârfurilor din România.

   Scriu imediat și despre Parangul Mare.

   Ne facem planuri pentru week-endul următor pentru ca prognoza meteo e bună.

   Nu ne mai săturam de munți, suntem dependenți. Avem și rezistență la urcare acum, nu mai facem febră musculara, ce ne-ar putea sta în cale? Numai sănătoși sa fim și să nu ne accidentam, căci în rest sufletul este în expansiune și mai vrea...

   Hai si tu pe creste! E plin de oameni pe poteci, oameni faini, socializam, e super!

   Numai bine! 🤗😘

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Dana2008
[09.09.19 15:48:37]
» mesaj pers

   @Yolanda: Mulțumesc frumos pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Drumețiile noastre sunt abia la început, vrem sa cucerim toate piscurile de peste 2500m din România.

   Pozele nu sunt profi dar mie îmi plac și astea cu telefonul... sunt făcute pe fugă, cam rămân în urmă datorită lor, nu mă pot abține să nu fotografiez, vreau să iau acasă frumusețea munților.

   Numai bine!

   Pupici!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Michi
[09.09.19 16:14:42]
» mesaj pers

   @ Bravo fetelor, ţineţi-o tot aşa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[43] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Stâna lui Burnei -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104313">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104313"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104313">Şterge vot</a></div><span id="v91104313" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104313)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104313Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104313MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Stâna lui Burnei
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Stâna lui Burnei, cascada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104314">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104314"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104314">Şterge vot</a></div><span id="v91104314" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104314)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104314Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104314MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Stâna lui Burnei, cascada
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104315">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104315"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104315">Şterge vot</a></div><span id="v91104315" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104315)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104315Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104315MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104316">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104316"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104316">Şterge vot</a></div><span id="v91104316" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104316)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104316Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104316MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104317">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104317"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104317">Şterge vot</a></div><span id="v91104317" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104317)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104317Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104317MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104318">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104318"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104318">Şterge vot</a></div><span id="v91104318" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104318)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104318Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104318MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea, cascada curcubeu -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104319">Şterge vot</a></div><span id="v91104319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea, cascada curcubeu
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea, Iezerul triunghiular -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104320">Şterge vot</a></div><span id="v91104320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –Valea Rea, Iezerul triunghiular
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –spre Vf. Viștea Mare, 2527m, al treilea vârf ca înălțime din țară. -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104321">Şterge vot</a></div><span id="v91104321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –spre Vf. Viștea Mare, 2527m, al treilea vârf ca înălțime din țară.
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –spre Vf. Viștea Mare, 2527m, al treilea vârf ca înălțime din țară. -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104322">Şterge vot</a></div><span id="v91104322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –spre Vf. Viștea Mare, 2527m, al treilea vârf ca înălțime din țară.
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Spintecătura Viștei, traseu expus -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104323">Şterge vot</a></div><span id="v91104323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Spintecătura Viștei, traseu expus
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – spre vf. Viștea -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104324">Şterge vot</a></div><span id="v91104324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – spre vf. Viștea
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Spintecătura Viștei, traseu expus -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104325">Şterge vot</a></div><span id="v91104325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Spintecătura Viștei, traseu expus
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Spintecătura Viștei, traseu expus -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104326">Şterge vot</a></div><span id="v91104326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Spintecătura Viștei, traseu expus
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Viștea -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104327">Şterge vot</a></div><span id="v91104327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: – Viștea
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104328">Şterge vot</a></div><span id="v91104328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104329">Şterge vot</a></div><span id="v91104329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –, Curmătura Pojarnei -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104330">Şterge vot</a></div><span id="v91104330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit: –, Curmătura Pojarnei
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104331">Şterge vot</a></div><span id="v91104331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104332">Şterge vot</a></div><span id="v91104332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit
foto Dana2008 [05.09.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104333">Şterge vot</a></div><span id="v91104333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit
foto Dana2008 [05.09.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104334">Şterge vot</a></div><span id="v91104334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit
foto Dana2008 [05.09.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104335">Şterge vot</a></div><span id="v91104335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit
foto Dana2008 [05.09.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 05.09.19] - <span class="allrVotedi" id="av1104336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1104336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1104336">Şterge vot</a></div><span id="v91104336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1104336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1104336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1104336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2019] Vâful Moldoveanu, Traseu circuit
foto Dana2008 [05.09.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[43] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.138303041458 sec