96141 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Downtown B&B Studio Apartment (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
26.08.2019
DE
Avatar Aurici
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 19.04.13
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2019
DURATA: 6 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
PREŢ SEJUR:
EUR
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Amplasare excelentă în centrul orașului vechi din Malaga


Urmare de aici

După ce am ales Sevilia și Malaga pentru vacanța noastră de primăvară, cu cazarea a fost simplu pentru că știam un lucru și bun. Cum ambele aveau un centru istoric destul de mic și toate obiectivele se concentrau în acea zonă sau împrejurimi (accesibile cu piciorul), singura condiție la căutare, a fost amplasarea cât mai în centrul orașului vechi. Mă rog, în afară de curat și preț pentru buzunarul nostru, condițiile permanente.

La Sevilia a fost chiar simplu cu Nool pentru că a fost dragoste la prima vedere și n-am mai căutat. La Malaga am încercat inițial la hoteluri, pentru că ne oferă mai bine aerul de vacanță, dar mi s-a părut prea scump în buricul târgului, iar să mă depărtez nu prea voiam. M-am orientat din nou spre apartamente și primul care mi-a ieșit în cale a fost și câștigător.

Downtown B&B era un apartament studio inclus oarecum recent pe booking (sfârșitul anului 2017, eu căutam în 2018), iar prețul bun (sub 50 de EUR/noapte, față de peste 70 la Sevilia), amplasarea ideală și nota 9 m-au făcut să-l aleg fără să ezit.

Apartamentul tip studio a costat 285 EUR pentru 6 nopți, incluzând 30 EUR taxa pentru curățenie, fără nici o masă. Banii ne-au fost luați din card integral cu două săptămâni înainte să ajungem și știam acest lucru de la rezervare.

La Malaga am ajuns de la Sevilia cu trenul. Gara și autogara din Malaga sunt vecine și destul de aproape de centrul orașului, așa că am ajuns pe jos, de la gară la apartamentul nostru, în 15-20 de minute.

În bloc am intrat sunând la interfon, iar ulterior cu cheia noastră. Nu știu dacă blocul este nou dar sigur este renovat pentru că arată foarte bine și cred că primele etaje sunt sedii de firmă. Clădirea are 7 etaje, studioul nostru a fost la etajul 6, dar etajele 1,2 și 3 lipsesc de pe panoul liftului. Blocul foarte curat și liniștit, este deservit de două lifturi.

Ne-a primit gazda noastră, Lorenzo, cu care am comunicat foarte bine și anterior, pe WhatsApp. Ne-a făcut niște recomandări, ne-a arătat prin casă una-alta și nu l-am mai văzut niciodată. La plecare Lorenzo ne-a spus să lăsăm cheile pe masă și să tragem ușa după noi, după ce a fost extraordinar de amabil și ne-a permis un check-out întârziat, pentru că aveam avionul spre seară.

Îi mai suntem recunoscători lui Lorenzo pentru set-ul de informații despre principalele obiective din Malaga, pe care le avea agățate pe perete la intrare, deasupra mesei. În spaniolă și engleză erau făcute itinerarii cu ce poți face 3 zile în Malaga cu descrierea sumară a obiectivelor, adresă, gps și cum ajungi de la unul la altul, timpi, grupate organizat, astfel încât să folosești timpul cât mai eficient.

De asemenea, pe ușa de la intrare era o hartă a zonei și indicații despre unde să mănânci, 5-6 taverne recomandate de el, un top al obiectivelor din Malaga și diverse locuri pentru plăceri omenești.

Downtown B&B se află situat excelent, chiar în centrul orașului vechi din Malaga. Foarte aproape de port, de arterele principale, de obiective, ajungi ușor la gară, la mall, oriunde. Principala stradă a orașului vechi este Larios care se întinde de la port până la Plaza de la Constitución, una din piețele principale ale orașului, unde au loc procesiuni sau alte evenimente. Strada Larios este o arteră pietonală largă, numai bună pentru plimbare și shopping, iar noi ieșeam într-un minut în această arteră.

Paralel cu Larios este o altă arteră pietonală principală, Nueva, iar între ele mai multe intrări și alei printre care și Marin Garcia pe care se afla blocul nostru, la numărul 5. Intrarea Marin Garcia este destul de îngustă și este plină de restaurante, unul lângă altul, unele și cu mese afară. N-am avut nici o îndoială că totul o să fie bine din punct de vedere al mâncării, dar aveam să ne înșelăm, pentru că terasa din fața blocului nostru pe care pusesem ochii era veșnic închisă. Ne-au înnebunit și spaniolii cu siesta lor.

La momentul rezervării Casa Evei din Sevilia avea nota 9,6 iar apartamentul lui Lorenzo din Malaga avea nota 9. Este drept că nici prețul nu se compară, dar nici condițiile și diferența de notă mi se pare prea mică pentru că, prin comparație, văd puțin cu alți ochi studioul mai modest al lui Lorenzo.

Găsiți studioul Downtown B&B disponibil pe booking pentru 2, maxim 4 persoane, dar mare atenție la persoane. El se pretează pentru un cuplu sau o familie cu un copil, chiar doi mici, sau tineri care sunt obișnuiți cu hostelurile, dar nu 4 persoane adulte, cu tabieturi. Studioul nu este chiar așa mare și nu este foarte bine împărțit pentru a acomoda mai multe persoane, dar pentru 2 este un loc excelent. Este de tip vagon, destul de îngust și are o singură baie cu acces nepotrivit pentru mai multe persoane dar pentru noi a fost exact ce trebuia, chiar dacă veneam din casa superbă a Evei din Sevilia și am tot făcut comparații.

De afară, de pe palier, se intră direct în zona de living și nu într-un hol, oricât de mic. Masa cu 4 scaune dintre care 2 sunt absolut blocate și nefuncționale este chiar la ușă, apoi pe aceeași parte este o comodă cu TV-ul iar vis-à-vis o canapea. Și la Lorenzo am găsit casa plină de mesaje, încă de la intrare.

Pe latura cu canapeaua este frigiderul și apoi un mobilier de bucătărie. În fața lui este un fel de bibliotecă/comodă cu mai multe alveole după care este un pat între această poliță și geam. Practic acesta este dormitorul. Oarecum izolat de intrare, dar cumva în bucătărie, nu este o cameră de sine stătătoare. În fața patului este un dulap de haine și încă unul mai mic, cu rafturi.

Patul nu mi-a plăcut deloc pentru că 3 laturi sunt blocate și ai acces doar dinspre un capăt. Dar nu pot să spun că n-am dormit bine în el, ci că nu ai acces cum trebuie. Fără veioze, mai îngust decât suntem obișnuiți, dar noroc că living-ul era aproape și acolo ne petreceam puținul timp pe care îl aveam acasă.

În schimb, dulapurile din cameră au fost suficiente și am găsit acolo prosoape și lenjerie de rezervă, inclusiv pilote pentru serile mai răcoroase.

Am avut aer condiționat dar la vremea aceea nu l-am folosit deloc. Chiar dacă peste zi era foarte cald, noaptea era de-a dreptul răcoare și chiar ne-am învelit tot timpul cu pilota.

Studioul nu a avut balcon iar vederea pe singurul geam din casă era undeva pe acoperișurile caselor și spre catedrală. Pe la geamul nostru zburau permanent porumbei și dacă îl deschideam dădeam nas în nas cu vecina, care veșnic întindea rufe. Noroc că noi am plecat foarte devreme în fiecare zi și am ajuns întotdeauna foarte târziu, așa că micile inconveniente nu aveau când/cum să ne afecteze.

Baia simplă, cu cabină de duș, o chiuvetă mică și mașină de spălat care a fost pe post de poliță, în lipsa uneia, că rufe nu am spălat nici la Malaga.

Bucătăria a avut tot ce-i trebuie ca două persoane să se descurce, dar nimic în exces ca la Eva. Plită cu 2 ochiuri, filtru de cafea, microunde, prăjitor, frigider mare cu congelator și dulapuri cu veselă. Foarte puține, sau deloc mărunțișuri de care ai fi avut nevoie, un zahăr, un ceai, o sare…, cum am mai găsit prin alte părți. Nu ca ne-ar fi trebuit dar a fost bine când am mai dat de ele chiar dacă nu am folosit ceva neapărat. Am găsit niște nes și niște ceai verde, nici unele folositoare pentru noi. Iar în masca de la chiuvetă erau produse de curățenie, dar de asemenea nu ne-au folosit pentru că plătisem taxa de curățenie și oricum suntem ordonați. Am lăsat aproape cum am găsit.

Nu am avut nici o masă dar ne-am descurcat foarte bine pentru că am avut supermarket destul de aproape și am pus în frigider câteva chestii pentru diminețile noastre.

WiFi-ul însă a funcționat excelent, singurul lucru care a fost deasupra Evei.

Per total apartamentul este ușor învechit, gresia este puțin ciobită în zona bucătăriei, lucrurile din interior sunt ușor uzate și cu toate că am găsit foarte, foarte curat, a fost locul unde simțeam nevoia să mai spăl o dată cana pe care o foloseam. Mi s-a mai întâmplat și în alte locuri fără să pot justifica acest lucru. Pur și simplu.

Cred că tonul articolului este ușor defavorabil acestui studio dar nu din cauză că este rău la B&B, ci pentru că n-am scăpat de comparațiile cu casa Evei din Sevilia. Dar să știți că recomand din toată inima acest studio, situat excelent în Malaga, care a avut un preț foarte bun și o gazdă amabilă.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Aurici in 26.08.2019 20:08:27

Validat / Publicat: 26.08.19 21:40:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în SPANIA.
VIZUALIZĂRI: 465


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  55900 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo, la Downtown B&B Studio Apartment? - Scrie impresii DESPRE CAZARE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Aurici? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[26.08.19 21:39:35]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Downtown B&B Studio Apartment, MALAGA" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- kmy
[26.08.19 22:37:09]
» mesaj pers

   Malaga e superba. Pentru mine a ramas destinatia mea de top, a doua dupa Insula Capri si toata Coasta Amalfi.

   Ai descris foarte bine acest mini apartament, dar se vede clar ca ai fost influentata de cealalta locatie.

   Tinand cont de pretul platit eu zic ca pentru Malaga n-a fost asa rau.

   Felicitari!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[27.08.19 00:19:55]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Aurici
[27.08.19 07:35:46]
» mesaj pers

   @kmy:Acum niște ani cineva îmi spunea că pe Costa del Sol să nu mă obosesc să merg pentru că sunt alte locuri mult mai frumoase în lumea asta. Că acolo ar fi ca pe litoralul nostru și că au și ei o Mamaie dar restul sunt Eforii. Cum pe vremea aia nici nu zburam nu-mi făceam griji că o să ajung, dar mi-a rămas în cap părerea aceea și Malaga nu a fost pe lista mea, chiar și după ce am început să zbor.

   La un moment dat am început să citesc și să văd poze și mi-am dorit să ajung ca să văd cu ochii mei cum este.

   Mi-a plăcut foarte mult și mie și am fost fericită să găsesc atâtea oportunități. Malaga este o destinație de mai multe ori pentru că sunt multe de făcut în zonă, prea multe. Sper să mai ajung și eu.

   Studioul în care am stat a avut ghinionul să vină după cazarea foarte bună din Sevilia, dar așa cum spuneam a fost foarte bun pentru noi și mult mai ieftin.

   Mulțumesc mult pentru ecou, călătorii frumoase și mai spune-ne și tu pe unde ajungi.

   @webmaster: Mulțumesc mult, zi faină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Dana2008
[27.08.19 08:41:37]
» mesaj pers

   @Aurici: Bună, @Aurici!

   Nu mă pot abține să nu comentez ceva de patul cu trei laturi blocate😂... este special aranjat așa pentru siguranța pe timpul nopții. Știi că copiilor li se blochează părțile libere ale patului ca să nu cadă.

   Mie mi-a plăcut cazarea voastră mai ales la prețul acela. Și strada pe care se află, îmi place.

   Călătorii plăcute!

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Aurici
[27.08.19 11:03:37]
» mesaj pers

   @Dana2008:Bună! Știi că odată cu vârsta începem să dăm în mintea copiilor. Poate nouă a început să ne trimită Doamne-Doamne semne... Glumesc, m-a amuzat comentariul tău.

   Dacă ar fi după mine, eu aș scrie numai articole de cazare de bine. Stau atât de puțin prin camerele pe unde ajung că efectiv nu apuc să văd inconvenientele, sau nu apucă ele să mă deranjeze. Dacă este curat pentru mine este suficient. Când nimeresc cazări bune, mă bucur, normal, dar nu beneficiez aproape niciodată de facilități.

   Odată cu AFA însă am început să fiu mai atentă și să mai semnalez una-alta, dar nu că pe mine m-ar fi deranjat neapărat.

   Mulțumesc de vizită, călătorii plăcute și ție!

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2019] Principala stradă a orașului vechi, Larios. Aleea studioului nostru este o intrare din această stradă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100806">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100806"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100806">Şterge vot</a></div><span id="v91100806" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100806)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100806Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100806MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2019] Principala stradă a orașului vechi, Larios. Aleea studioului nostru este o intrare din această stradă.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2019] Aleea Marin Garcia, nr. 5. În dreapta este intrarea în blocul nostru. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100807">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100807"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100807">Şterge vot</a></div><span id="v91100807" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100807)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100807Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100807MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2019] Aleea Marin Garcia, nr. 5. În dreapta este intrarea în blocul nostru.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2019] Străduța noastră, dimineața devreme, când plecam noi de acasă. În două ore pe aici era un frunicar. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100808">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100808"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100808">Şterge vot</a></div><span id="v91100808" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100808)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100808Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100808MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2019] Străduța noastră, dimineața devreme, când plecam noi de acasă. În două ore pe aici era un frunicar.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2019] Și într-o dimineață un pic mai târziu, când strada începuse să se anime. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100810">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100810"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100810">Şterge vot</a></div><span id="v91100810" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100810)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100810Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100810MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2019] Și într-o dimineață un pic mai târziu, când strada începuse să se anime.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2019] Intrarea în bloc și cele două lifturi. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100811">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100811"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100811">Şterge vot</a></div><span id="v91100811" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100811)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100811Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100811MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2019] Intrarea în bloc și cele două lifturi.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2019] Etajul 6, palierul nostru. A doua ușă pe stânga este studioul B&B. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100813">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100813"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100813">Şterge vot</a></div><span id="v91100813" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100813)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100813Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100813MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2019] Etajul 6, palierul nostru. A doua ușă pe stânga este studioul B&B.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2019] Suntem la intrare. Ăsta-i studioul tip vagon. În capăt este baia și patul undeva în dreapta. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100816">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100816"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100816">Şterge vot</a></div><span id="v91100816" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100816)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100816Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100816MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2019] Suntem la intrare. Ăsta-i studioul tip vagon. În capăt este baia și patul undeva în dreapta.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2019] Intrarea bruscă. Fără hol, direct în living. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100819">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100819"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100819">Şterge vot</a></div><span id="v91100819" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100819)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100819Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100819MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2019] Intrarea bruscă. Fără hol, direct în living.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2019] Ca și la Sevilia, mesaje prin toată casa, încă de la intrare. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100822">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100822"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100822">Şterge vot</a></div><span id="v91100822" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100822)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100822Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100822MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2019] Ca și la Sevilia, mesaje prin toată casa, încă de la intrare.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2019] Cele două seturi de informații la dispoziția clienților. În spaniolă și în engleză. Foarte bine realizate și foarte utile pentru noi. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100824">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100824"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100824">Şterge vot</a></div><span id="v91100824" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100824)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100824Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100824MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2019] Cele două seturi de informații la dispoziția clienților. În spaniolă și în engleză. Foarte bine realizate și foarte utile pentru noi.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2019] Spre intrare din zona bucătăriei. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100825">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100825"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100825">Şterge vot</a></div><span id="v91100825" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100825)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100825Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100825MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2019] Spre intrare din zona bucătăriei.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2019] TV-ul pe care de data asta l-am folosit. În fiecare seară ne uitam la Fiesta de la Fuengirola, unde am ajuns și noi. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100826">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100826"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100826">Şterge vot</a></div><span id="v91100826" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100826)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100826Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100826MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2019] TV-ul pe care de data asta l-am folosit. În fiecare seară ne uitam la Fiesta de la Fuengirola, unde am ajuns și noi.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2019] Zona de bucătărie iar în dreapta, după comoda care se vede era dormitorul. Adică doar un pat. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100828">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100828"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100828">Şterge vot</a></div><span id="v91100828" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100828)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100828Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100828MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2019] Zona de bucătărie iar în dreapta, după comoda care se vede era dormitorul. Adică doar un pat.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2019] În dreapta dormitorul. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100830">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100830"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100830">Şterge vot</a></div><span id="v91100830" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100830)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100830Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100830MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2019] În dreapta dormitorul.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2019] Dormitorul! -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100831">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100831"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100831">Şterge vot</a></div><span id="v91100831" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100831)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100831Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100831MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2019] Dormitorul!
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P16 [MAY-2019] Mesaje și prin dormitor. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100832">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100832"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100832">Şterge vot</a></div><span id="v91100832" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100832)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100832Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100832MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2019] Mesaje și prin dormitor.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2019] Patul blocat pe 3 laturi. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100833">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100833"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100833">Şterge vot</a></div><span id="v91100833" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100833)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100833Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100833MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2019] Patul blocat pe 3 laturi.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2019] Bucătăria. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100834">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100834"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100834">Şterge vot</a></div><span id="v91100834" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100834)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100834Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100834MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2019] Bucătăria.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [MAY-2019] Frigiderul cu congelator și minimul necesar într-o bucătărie. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100835">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100835"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100835">Şterge vot</a></div><span id="v91100835" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100835)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100835Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100835MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2019] Frigiderul cu congelator și minimul necesar într-o bucătărie.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2019] Cam asta era toată vesela. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100836">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100836"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100836">Şterge vot</a></div><span id="v91100836" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100836)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100836Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100836MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2019] Cam asta era toată vesela.
foto Aurici [26.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2019] Fără balcon, cu această vedere pe geam. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100837">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100837"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100837">Şterge vot</a></div><span id="v91100837" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100837)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100837Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100837MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2019] Fără balcon, cu această vedere pe geam.
foto Aurici [26.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2019] Prosoapele de rezervă. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100838">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100838"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100838">Şterge vot</a></div><span id="v91100838" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100838)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100838Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100838MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2019] Prosoapele de rezervă.
foto Aurici [26.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2019] Living. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100839">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100839"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100839">Şterge vot</a></div><span id="v91100839" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100839)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100839Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100839MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2019] Living.
foto Aurici [26.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2019] Baia. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100840">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100840"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100840">Şterge vot</a></div><span id="v91100840" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100840)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100840Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100840MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2019] Baia.
foto Aurici [26.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2019] Baia. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100841">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100841"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100841">Şterge vot</a></div><span id="v91100841" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100841)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100841Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100841MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2019] Baia.
foto Aurici [26.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2019] Mașina de spălat pe post de poliță pentru noi. -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100842">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100842"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100842">Şterge vot</a></div><span id="v91100842" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100842)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100842Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100842MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2019] Mașina de spălat pe post de poliță pentru noi.
foto Aurici [26.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2019] Chiuveta fără nici o poliță/blat... -- foto by <b>Aurici</b> [uploaded 26.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1100843">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1100843"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1100843">Şterge vot</a></div><span id="v91100843" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1100843)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1100843Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1100843MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2019] Chiuveta fără nici o poliță/blat...
foto Aurici [26.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.11748790741 sec