95671 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Agios Nikitas

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
13.08.2019
DE
Avatar Dana2008
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Tîrgu Mureş
înscris/ă în 15.06.12
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUL-2019
DURATA: 1 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
18euro taxi boat/3 pers +15 euro umbrele
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 11

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Plaja Milos din Lefkada, salbatică, liniștită, minunat colorată, fascinantă


Urmare de aici

Anul acesta am ajuns pe una dintre cele mai frumoase plaje al insulei Lefkada, Plaja Milos, la care nu am reușit să ajungem anul trecut, cu toate că atunci ne-am străduit să vedem cât mai multe plaje, au fost în număr de 13 într-un sejur de 10 zile (vezi impresii).

Accesul

De pe soseaua principala va orientati dupa indicatoarele spre Agios Nikitas, nu cred ca am vazut sa scrie undeva Milos.

Parcarea

Noi am pornit mai devreme si cu toate acestea ne-am invatit destul de mult ca sa gasim un loc de parcare. Parcarea se face pe marginea strazii, gratuit, accesul spre Agios Nikitas facandu-se pe un drum exclusiv pietonal. Pe marginea drumului sunt multe indicatoare cu oprirea interzisa, dar cu toate acestea, atunci cand am plecat acasa la pranz, masinile erau oprite pe acele spatii, si nu am observat vreo amenda sau roti blocate. Nu stiu daca sa va spun sa riscati sau nu, oprind intr-un loc intrezis.

Am citit despre accesul spre plajă ca fiind unul dificil și acesta a fost motivul pentru care am tăiat anul trecut această plajă de pe listă.

Anul acesta am hotătât să mergem cu taxi boat ca să nu ne chinuim pe drumul prin pădure, cu bagaje, mai ales la întoarcere, când e foarte cald și energia este la nivel minim.

La Plaja Milos se poate ajunge în două moduri: pe jos, prin pădure urcând și apoi coborând o pantă abruptă printre rădăcinile arborilor și parurgând o gramadă de scări, timp de 15 minute, prin partea stângă a plajei Agios Nikitas, sau mai lejer cu taxi boat.

Taxi boat

Noi am hotărât să vizităm Plaja Milos cu taxi boat. La ora 8-45 am fost pe plaja Agios Nikitas de unde am citit că se pleacă cu taxi boat spre plaja Milos. La acea oră era pustiu pe plajă, abia se deschideau tavernele, de unde ne-am interesat despre locul din care se pleacă. Am primit indicații și am ajuns în partea dreaptă a plajei Agios Nikitas, unde este un culoar delimitat pe care barca vine până pe plajă.

Am așteptat până la ora 10 când a fost prima plecare, apoi se pleacă din 20 în 20 minute. Pe măsură ce se apropia de ora 10 oamenii se strângeau tot mai mulți în dreptul culoarului.

Taxa pentru cursa spre Plaja Milos cu taxi boat este de 3 euro pe sens. Dacă vreți să călatoriți exclusiv cu barca, atunci vă costă 6 euro dus - întors. Sunt persoane care vor să combine ambele trasee pe apă și pe uscat, în acel caz plătesc doar 3 euro un drum de dus sau de întors. Biletele se cumpără la urcarea pe barcă.

Băiatul meu a urcat primul în barcă și am văzut că au rămas mulți oameni care nu au avut loc în barcă la prima cursă. Până la urmă a fost bine că am ajuns devreme, am crezut că se pleacă de la ora 9.

Daca marea este agitata, taxi boat nu circula.

Plaja Milos

Acesta este sub forma unui golf, cu apa liniștită și caldă, cel puțin atunci când am fost noi nu erau valuri, de un albastru incredibil de frumos. Apa nu avea alge, era foarte limpede, se vedeau peștii fără să fie nevoie să faci snorkeling. Intrarea în apă se adâncește rapid, are cam un metru la o distanță de cca. 2 m de la mal.

Peretele alb muntos și abrupt din spatele plajei este acoperit cu vegetație. Peisajul este minunat, cromatica unică, muntele și nisipul alb- gri cu vegetația verde care-l îmbracă și împodobit cu nuanțele de albastru ale Mării Ionice așa cum numai în Lefkada pe partea vestică puteți găsi.

Pe plajă nu sunt dușuri și toalete.

Plaja Milos este sălbatică, lungă, lată, liniștită, cu pietricele mici, aveți nevoie de papuci de apă. Pe partea de la baza muntelui este nisip foarte fin. Am văzut mulți oameni care s-au așezat acolo. E bine pentru copii că se pot juca cu nisip, dar apa este mai departe.

În partea dreaptă sunt amenajate șezlonguri cu umbrele, care se pot folosi contra sumei de 15 euro.

Plaja nu este aglomerată. Nu am vazut nudisti,asa cum am mai citit. Am inteles de la gazda noastra ca nu mai este permis nudismul.

Mancare/bautura

Există o tonetă cocoțată pe munte la care se ajunge pe o potecă cu nisip foarte fin. Eu am renunțat la papucii de apă ca să mă bucur de acel nisip fin care este foarte rar pe plajele din Lefkada și am urcat destul de anevoios, pentru că piciorele se afundau în acesta, spre toneta Milos Bay Beach.

Milos Bay Beach

În fața tonetei sunt câteva scaune și o masă, ampalsate în nisipul fin, la umbra tonetei și a unei umbrele.

Am studiat oferta, mai ales că peste tot am citit că nu există nimic pe plajă și că trebuie să aveți apă la voi.

Aici am văzut oferta de băuturi care arată așa: bere cu alcool și fără alcool cu prețuri cuprinse între 4-6 euro, cidruri la 6 euro, cafea diferite sortimente la 3,5 euro, smoothies la 6 euro, sucuri diverse sortimente la 3 euro, fresh de portocale la 5 euro, apa la 500 ml 1 euro.

Oferta de mâncare constă în- hot dog 5 euro, club sandwich & chips 7,5 euro, pizza 28cm, pentru două persoane 10 euro, cheeseburger & chips 8 euro, mai multe tipuri de sandwich-uri cu 5 euro, salate le 8 euro, gogoși cu ciocoltă 3 euro și salată de fructe 8 euro.

În concluzie se poate mânca și bea și pe plaja Milos, la prețuri mai mari, dar dacă este nevoie aveți de unde să cumpărați.

Noi am stat pe plajă de la ora 10:20 – 13:20, când căldura amiezii ne-a alungat, deși peisajul și apa caldă ne ispiteau să mai rămânem... chiar am părasit plaja cu părere de rău.

Taxi boat circulă într-una, se observă pe mare din timp și puteți să vă îndreptați spre punctul de îmbarcare care este același cu cel de debarcare.

În scurt timp am ajuns la plaja Agios Nikitas, unde chiar dacă soarele ardea puternic, era un grup de turiști care așteptau să pornească spre plaja Milos.

Recomandarea

Pe mine m-a cucerit frumusețea plajei Milos unde cu siguranță am să revin dacă ajung iarăși în Lefkada. V-o recomand pentru liniște, pitoresc, nisip, apa caldă, curată și liniștită.

Plimbarea cu taxi boat este foarte plăcută, apa de culoarea cernelii pe care barca lasă o urmă albă, este splendidă, iar peisajele dinspre mare asupra stâncilor care ies din aceasta creează un tablou fascinant.

Toate acestea, plus confortul contemplației versus urcatul /coborâtul scărilor și muntelui la temperaturi de peste 30 de grade, face ca traseul pe mare spre Plaja Milos să fie unul memorabil.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Dana2008 in 13.08.2019 12:56:18

Validat / Publicat: 13.08.19 13:45:53


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 337


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  46800 PMA (din 35 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[13.08.19 13:44:04]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "Descoperă Agios Nikitas, AGIOS NIKITAS" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[13.08.19 13:48:36]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[13.08.19 13:53:54]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dana2008
[13.08.19 14:05:40]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[13.08.19 20:10:18]
» mesaj pers

   Ce amintiri frumoase mi-ai trezit!

   Am fost acolo în 2013, urcând dealul. Este mai dificil, dar efortul este răsplatit prin peisajul superb, văzut de la înălțime.

   Văd faptul că acum sunt amenajate umbrele, șezlonguri, ba găsești chiar ceva de-ale gurii. Atunci nu era nimic.

   Doar multă liniște și valurile înspumate ale mării.

   Îmi amintesc cu drag și cu zâmbetul pe buze, că stăteam pe plajă îmbrăcată, venisem doar în recunoaștere, bagajele erau în mașină, mașina în parcare, destul de departe.

   Și cum stăteam pe pietricele, a venit un val uriaș, aruncând apă pe mal la cca 2-3 metri. Mă făcuse fleașcă...

   M-am uscat urcând din nou dealul 😊

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Dana2008
[14.08.19 18:14:44]
» mesaj pers

   @maryka: Bună, @Marika!

   Mulțumesc în primul rând pentru vizită, ecou și aprecieri!

   Mă bucur că ți-a adus aminte articolul meu de momente plăcute/ amuzante din Lefkada, plaja Milos.

   Nici acum nu e mare agitație pe plajă. Taraba cu câte ceva de-ale gurii e cocoțată un pic pe deal, nu deranjează plaja cu nimic... poți să o ignori liniștit.

   Da, m-am gândit că tu ai văzut de sus o imagine superbă cu plaja Milos, dar și dinspre mare se vede frumos. Poate data viitoare vom coborâ pe jos panta ca să ne bucurăm de o perspectivă nouă și fascinată.

   Acum am pățit eu la Porto Katsiki treaba cu valul, m-a luat prin surprindere un val mare de nicăieri. Aveam și eu hainele pe mine pentru că ne pregăteam de plecare la prânz... nu fuseseră valuri mari înainte.

   Călătorii plăcute!

   Numai bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [23.08.19 15:10:47]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- culoarul de unde se pleaca spre plaja Milos cu Taxi Boat din Agios Nikitas -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095995">Şterge vot</a></div><span id="v91095995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- culoarul de unde se pleaca spre plaja Milos cu Taxi Boat din Agios Nikitas
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- drumul spre plaja Milos cu Taxi Boat -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095996">Şterge vot</a></div><span id="v91095996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- drumul spre plaja Milos cu Taxi Boat
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- drumul spre plaja Milos cu Taxi Boat -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095997">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095997"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095997">Şterge vot</a></div><span id="v91095997" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095997)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095997Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095997MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- drumul spre plaja Milos cu Taxi Boat
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- drumul spre plaja Milos cu Taxi Boat -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095998">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095998"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095998">Şterge vot</a></div><span id="v91095998" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095998)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095998Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095998MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- drumul spre plaja Milos cu Taxi Boat
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- drumul spre plaja Milos cu Taxi Boat -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095999">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095999"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095999">Şterge vot</a></div><span id="v91095999" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095999)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095999Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095999MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- drumul spre plaja Milos cu Taxi Boat
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096000">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096000"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096000">Şterge vot</a></div><span id="v91096000" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096000)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096000Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096000MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada-
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096001">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096001"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096001">Şterge vot</a></div><span id="v91096001" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096001)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096001Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096001MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096002">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096002"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096002">Şterge vot</a></div><span id="v91096002" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096002)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096002Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096002MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096003">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096003"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096003">Şterge vot</a></div><span id="v91096003" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096003)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096003Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096003MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096004">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096004"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096004">Şterge vot</a></div><span id="v91096004" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096004)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096004Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096004MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096005">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096005"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096005">Şterge vot</a></div><span id="v91096005" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096005)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096005Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096005MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096006">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096006"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096006">Şterge vot</a></div><span id="v91096006" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096006)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096006Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096006MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- aici spre munte, nisipul este foarte fin... si fierbinte
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096007">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096007"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096007">Şterge vot</a></div><span id="v91096007" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096007)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096007Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096007MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- nisip fin -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096008">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096008"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096008">Şterge vot</a></div><span id="v91096008" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096008)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096008Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096008MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- nisip fin
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096009">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096009"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096009">Şterge vot</a></div><span id="v91096009" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096009)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096009Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096009MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- Milos Bay Beach- mancare si bautura la o toneta -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096010">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096010"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096010">Şterge vot</a></div><span id="v91096010" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096010)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096010Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096010MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- Milos Bay Beach- mancare si bautura la o toneta
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- Milos Bay Beach- mancare si bautura la o toneta -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096011">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096011"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096011">Şterge vot</a></div><span id="v91096011" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096011)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096011Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096011MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- Milos Bay Beach- mancare si bautura la o toneta
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada-coborarea muntelui pe scari -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096012">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096012"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096012">Şterge vot</a></div><span id="v91096012" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096012)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096012Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096012MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada-coborarea muntelui pe scari
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada-coborarea muntelui pe scari -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096013">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096013"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096013">Şterge vot</a></div><span id="v91096013" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096013)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096013Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096013MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada-coborarea muntelui pe scari
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- muntele verde -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096014">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096014"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096014">Şterge vot</a></div><span id="v91096014" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096014)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096014Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096014MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada- muntele verde
foto Dana2008 [13.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada -- foto by <b>Dana2008</b> [uploaded 13.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1096015">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1096015"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1096015">Şterge vot</a></div><span id="v91096015" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1096015)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1096015Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1096015MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2019] Plaja Milos din Lefkada
foto Dana2008 [13.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.12655210495 sec