95647 
nu sunteţi logat. - LOGIN
[Alte] Muzee în Ploiești

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.08.2019
DE
Avatar mihaelavoicu
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 06.08.17
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2018
DURATA: 1 zile
TIP: SINGLE
PREŢ:
0 lei
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 1

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Muzeul I. L. Caragiale din Ploiești


August sau Gustar, este luna în care toate fructele au pârguit și pot fi gustate. Este luna dezastrului interior dat mie, este luna în care am făcut 2 ani pe AFA, luna Perseidelor și a temperaturilor ce sparg termometrele. Cu alte cuvinte, Căldură mare, mon cher!, cum bine a zis nenea Iancu.

Ar fi bine să mergeți să îl vizitați acum, spunea presa poieșteană prin 2015, despre Muzeul I. L. Caragiale din Ploiești, retrocedat ultimei moștenitoare a casei Dobrescu, în incinta căreia funcționează muzeul, încă din anul 1962. Hotărârea judecătorească dădea dreptul muzeului să folosească locația încă 10 ani, din care aproape jumătate deja au trecut.

M-am grăbit să-l văd încă odată, că mult mai e frumoasă casa ce-l adăpostește! Aflată pe str. Kutuzov, o stradă înfundată în plin centru al orașului, ridicată în jur de 1800 în stilul tipic caselor de târgoveți, casa a fost proprietatea familiei Gh. Dobrescu, avocat și politician, primar al Ploieștiului pentru o scurtă perioadă de timp.

Casa are o fațadă elegant decorată cu elemente în relief, arcade și stâlpi sculptați, un mare cerdac și flori cât cuprinde. Tocmai datorită valorii sale arhitectonice a fost aleasă pentru titanul literaturii române, cu care Ploieștiul se mândrește. Casa Memorială I. L. Caragiale se află în localitatea I. L. Caragiale din județul Dâmbovița, dar nici aceasta nu este originală, doar stilul rustic o caracterizează și mobilierul de epocă. Nu am văzut-o, dar știu că aparține de Complexul Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște.

În una din zilele anului trecut, am intrat în curtea muzeului din Ploiești, curte plină de copii aflați la un cerc de pictură, am urcat scările și am admirat cerdacul și ornamentele aflate deasupra ușii de intrare.

Colecția muzeală reorganizată în 2002-Anul Caragiale, prezintă în holul de intrare printre frumoase acuarele, un portret al Ecaterinei Caragiale, fiica scriitorului, operă a pictoriței Rodica Maniu, apropiată familiei.

Celelalte încăperi expun documente și fotografii referitoare la familie și la perioada de studii în Ploiești, la debutul său de gazetar, dar și revistele pe care le-a condus. În altă încăpere, ”Camera de lucru”, am admirat un frumos mobilier de epocă, oglinzi, rame din argint pentru fotografii, un superb covor oriental deasupra unei canapele din lemn de nuc, piese ce au aparținut scriitorului.

În altă cameră sunt expuse opere și creații, precum O noapte furtunoasă, O scrisoare pierdută, D-ale carnavalului, Conu Leonida față cu reacțiunea, sau Năpasta. Sunt expuse edițiile princeps cu autograful autorului, a volumelor de Teatru sau Momente, traduceri în diverse limbi, afișe, fotografii ale prietenilor scriitori, colaboratori și oameni de cultură.

În toate încăperile am admirat sobele, ornamentele, stucaturile, lemnăria casei, grinzile, covoarele.

În curte se află un bust al scriitorului lucrat de sculptorița ploieșteană Letiția Ignat în 1934, bust amplasat inițial pe bulevard, în zona Liceului Petru și Pavel, actualul CN Mihai Viteazu. La bombardamentul din august 1944 o schijă a sfârtecat pălăria maestrului, bustul a fost găsit apoi prin dărâmăturile Liceului. Considerată a fi reprezentantă a clasei decadente, opera sculptoriței a dispărut în perioada comunistă, acum aflându-se în curtea muzeului.

Nenea Iancu, mai prezent ca oricând în peisajul orașului Ploiești și în viața noastră de zi cu zi, a avut amabilitatea de a-mi acorda o ”ședință foto” în parcul central al orașului. Statuia sa, împreună cu mam'mare, mămița și tanti Mița, fac deliciul aparatelor foto.

Veniți la Ploiești pentru a mai admira încă, superba casă de secol al XIX-lea și a vă imortaliza cu nenea Iancu. Am o rugăminte. Nu priviți în jur, căci orașul este curat mudar, mult prea curat murdar!

---
Impresii încărcate de mihaelavoicu in 12.08.2019 21:16:54

Validat / Publicat: 13.08.19 08:19:41


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA. A mai fost în/la: Diverse localități
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Diverse
VIZUALIZĂRI: 129


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (mihaelavoicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34400 PMA (din 26 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[13.08.19 08:18:40]
» mesaj pers

   Mutat în rubrica "[Alte] Muzee în Ploiești, PLOIEȘTI" (nou-creată pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dan&Ema
[13.08.19 08:46:12]
» mesaj pers

   @mihaelavoicu:

   Prin lecturarea acestui articol am facut in aceasta dimineata inainte de a ma apuca de munca o vizita virtuala acestei case de care spre rusinea mea nu stiam.

   Am perceput-o ca o invitatie de a vizita casa si la locul faptei pentru impresii directe, putina culturalizare, dar si poze memorabile precum cea din P17.

   Multumesc de sugestie!

   Felicitari pentru articol si pentru articolele publicate in cei 2 ani de activitate AFA.

   Numai de bine! 😃

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mihaelavoicu
[13.08.19 09:02:02]
» mesaj pers

   @Dan&Ema: Mulțumesc pentru aprecieri! Muzeul va fi mutat în cine știe ce locație, poate chiar dus la cel memorial din localitatea I. L. Caragiale (nu m-aș mira), dar casa trebuie văzută atât timp cât se mai poate. Este superbă. Se află în spatele fostului Cinemascop. Intrarea se face prin spatele casei, frumoasa fațadă nu este văzută decât de vecinii din jur.

   Oricum, bine că nu au demolat-o! Mulțumesc pentru apreciere și vot!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[14.08.19 08:57:22]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mihaelavoicu
[14.08.19 15:57:20]
» mesaj pers

   @webmaster: Merci, mon cher!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, aflat pe str. Kutuzov, Ploiești -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095798">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095798"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095798">Şterge vot</a></div><span id="v91095798" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095798)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095798Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095798MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, aflat pe str. Kutuzov, Ploiești
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [AUG-2018] O latură a muzeului, frumos ornamentată. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095802">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095802"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095802">Şterge vot</a></div><span id="v91095802" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095802)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095802Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095802MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [AUG-2018] O latură a muzeului, frumos ornamentată.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [AUG-2018] Ornament zoomorf. Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095803">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095803"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095803">Şterge vot</a></div><span id="v91095803" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095803)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095803Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095803MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [AUG-2018] Ornament zoomorf. Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. Casă de secol al XIX-lea -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095804">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095804"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095804">Şterge vot</a></div><span id="v91095804" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095804)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095804Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095804MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. Casă de secol al XIX-lea
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095805">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095805"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095805">Şterge vot</a></div><span id="v91095805" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095805)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095805Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095805MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095806">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095806"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095806">Şterge vot</a></div><span id="v91095806" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095806)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095806Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095806MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095807">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095807"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095807">Şterge vot</a></div><span id="v91095807" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095807)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095807Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095807MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [AUG-2018] Cerdacul Muzeului I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095808">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095808"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095808">Şterge vot</a></div><span id="v91095808" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095808)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095808Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095808MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [AUG-2018] Cerdacul Muzeului I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [AUG-2018] Ornament deasupra ușilor de intrare în muzeu. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095809">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095809"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095809">Şterge vot</a></div><span id="v91095809" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095809)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095809Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095809MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [AUG-2018] Ornament deasupra ușilor de intrare în muzeu.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [AUG-2018] În sălile Muzeului I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095810">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095810"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095810">Şterge vot</a></div><span id="v91095810" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095810)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095810Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095810MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [AUG-2018] În sălile Muzeului I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. Un frumos covor oriental. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095811">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095811"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095811">Şterge vot</a></div><span id="v91095811" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095811)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095811Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095811MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. Un frumos covor oriental.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [AUG-2018] O frumoasă plafonieră în Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095812">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095812"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095812">Şterge vot</a></div><span id="v91095812" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095812)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095812Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095812MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [AUG-2018] O frumoasă plafonieră în Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [AUG-2018] Ornament de casă secol XIX. Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095813">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095813"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095813">Şterge vot</a></div><span id="v91095813" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095813)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095813Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095813MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [AUG-2018] Ornament de casă secol XIX. Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. Am admirat sobele. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095814">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095814"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095814">Şterge vot</a></div><span id="v91095814" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095814)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095814Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095814MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [AUG-2018] Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. Am admirat sobele.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [AUG-2018] Bustul lucrat de Letiția Ignat. Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095815">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095815"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095815">Şterge vot</a></div><span id="v91095815" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095815)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095815Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095815MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [AUG-2018] Bustul lucrat de Letiția Ignat. Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [AUG-2018] Pălăria atinsă de o schijă. Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095816">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095816"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095816">Şterge vot</a></div><span id="v91095816" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095816)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095816Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095816MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [AUG-2018] Pălăria atinsă de o schijă. Muzeul I. L. Caragiale, Ploiești.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [AUG-2018] Concitadinul nostru, nenea Iancu. -- foto by <b>mihaelavoicu</b> [uploaded 12.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1095817">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1095817"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1095817">Şterge vot</a></div><span id="v91095817" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1095817)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1095817Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1095817MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [AUG-2018] Concitadinul nostru, nenea Iancu.
foto mihaelavoicu [12.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.100440979004 sec