95553 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Ada Bojana

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
10.08.2019
DE
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 30.03.10
MEMBRU: CONSUL
DATE SEJUR
JUL-2019
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
7 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Ada Bojana, un triunghi fermecător


Urmare de aici

La numai 15 km de Ulcinj se află unul dintre cele mai frumoase locuri din Muntenegru, (insula) Ada Bojana. Aeroportul din Podgorica este la 75 km distanță, gara din Bar la doar 35 km.

Gura de vărsare a râului Bojana în Adriatică se bifurcă și transformă acest petic de pământ într-o insulă verde, o deltă cu o plajă întinsă, largă, peisajul este încântător. Nici nu concepeam să nu ajung acolo, îmi recomandase un bun prieten zona, plaja și unul dintre restaurantele pescărești.

La granița dintre MNE și Albania, acest triunghi înconjurat de apă are de oferit multe delicii ochilor nesătui ai turiștilor.

Am urmat indicatoarele puse la vedere, am trecut peste un pod lat doar cât o mașină, se trece la noroc, adică cine e mai drăguț cedează sau așteaptă să se elibereze podul. La un moment dat, întâlnim o barieră, o „cușcă” metalică și doi paznici. Ne întreabă unul dintre ei unde dorim să ajungem, la despuiați sau la oameni normali? Jur că așa a întrebat :) Se amuzau teribil, eu nu-l avizasem pe domnul C. despre existența nudiștilor din zonă =)), riscam astfel să nu mai vrea să meargă la nicio Bojană.

Am plătit o taxă de 7 euro, intrarea în Rezervație se plătește, am primit și bon fiscal.

Ni s-a explicat ce drum să urmăm, stânga nudiști, dreapta normali. Afară era o căldură năucitoare, era deja ora prânzului. Am înaintat cu mașina până la dunele de nisip, domnul nu a vrut neam să coboare din mașină pe nisipul fierbinte. Așa că am urmat calea nisipului extrem de fin și arzător, piciorul îmi aluneca din șlap, mă frigea îngrozitor fiecare firicel auriu.

Cât vezi cu ochii e o întindere mare de nisip, câteva terase erau deschise pentru turiști la marginea plajei, șezlonguri și umbrele mici, vietnameze, erau așezate pe plaja aurie.

În zonă există și terenuri de tenis pentru doritori.

Marea Adriatică avea o nuanță frumoasă de albastru, era liniștită, nu foarte mulți turiști erau la plajă, unii se bălăceau, intrarea în apă era lină dar se adâncea destul de departe, n-am avut cum să mă bălăcesc, era un adevărat cuptor încins întreaga atmosferă, aerul era irespirabil, până și briza îmi ardea fața. Plus că eram așteptată, cineva stătea comod, la răcoarea din mașină și feisbulucea de zor.

Ok, dar nu doar asta înseamnă Ada Bojana, întreaga zonă verde este plină de căsuțe și vile de închiriat, am trecut pe lângă un hostel, se poate campa în zonă, ne-am pierdut prin umbra ulițelor înguste, am ascultat foșnetul frunzelor și drumeagul s-a terminat la râu. Ups!

Am întors mașina cam cu bombăneli, dar măcar eram la umbră :p

La marginea Bojanei verzulii erau căsuțe suspendate pe apă, pe pontoane, câte o bărcuță era legată din loc în loc de stâlpii scufundați în apa râului, oamenii aveau și terasă la căsuță, terasă suspendată și amenajată cu sezlonguri și umbrele, boierie curată, părerea mea. Bine, la pachet cred că sunt și țânțarii, trebuie să se hrănească și ei, drăguții vampiri. Pescarii sunt în lumea lor acolo, iar restul familiei se poate relaxa în liniște.

Insula Bojana are multe căsuțe frumușele, o căsuță de închiriat costă între 60 si 200 euro/noapte, în funcție de dotări și amplasament.

De foame nu muriți, vă puteți aproviziona din satul de lângă rezervație sau puteți mânca la unul dintre cele douăsprezece restaurante pescărești din zonă.

Aveți acolo deltă, stuf, rățuște, plajă, mare, cam tot ceea ce și-ar dori cei care caută liniștea într-o vacanță estivală.

Am citit că apusul de soare este senzațional, n-am avut posibilitatea să-mi clătesc astfel ochii, dar am admirat șalupele și bărcile de mare viteză care se tot plimbau prin fața noastră, erau pline cu turiști, în zonă se pot face plimbări pe râul Bojana, contra cost.

Zona este foarte căutată de oamenii care fug de aglomerația din stațiunile estivale, de pescari, de nudiști și de romanticii incurabili.

Din ce-am văzut eu, toate căsuțele erau ocupate, cred că rezervarea trebuie făcută din timp. Cert e că mulți muntenegreni cu care am stat de vorbă consideră Ada Bojana cel mai frumos loc din țara lor.

Drumul până acolo e foarte bun, eu vă recomand măcar o vizită, merită cu prisosință. Iar despre peștii pe care i-am mâncat la restaurantul pescăresc vă voi povesti separat.

Despre despuiați nu am ce povesti, nu i-am văzut, părerea mea e că fiecare e liber să trăiască cum vrea și cu cine vrea, sunt și ei oameni, au drepturi și trebuie să-i respectăm, nu să-i judecăm.

Dacă am fi toți la fel nu ar interveni monotonia pe Pământ? Mă bucur că există și asemenea locuri pentru cei interesați, nu-mi place discriminarea de niciun fel.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de krisstinna in 10.08.2019 07:27:07

Validat / Publicat: 10.08.19 07:57:54

VIZUALIZĂRI: 468


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  58500 PMA (din 44 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de krisstinna? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ANILU
[10.08.19 08:10:05]
» mesaj pers

   @krisstinna: Frumoase locuri și inedite, păcat că voi ați ajuns intr-un moment fierbinte al zilei... merita o bălăceală!!!

   Toate cele bune. Pupici

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[10.08.19 08:38:29]
» mesaj pers

   @ANILU: Da, acolo m-aș caza pentru plajă, la ora 6 dimi m-aș proțăpi pe nisip, cu picioarele în mare, cu toate că prefer pietrele aș face o baie de nisip și soare pe Bojana. Mi-am amintit de Sulina noastră, așa era plaja acolo, când am fost eu, demult.

   Până la ora 9 m-aș bălăci apoi m-aș retrage la râu, la umbră, iar seara aș merge iar la băiță și pentru apusul de soare. Mi se pare super să stai toată ziulica îmbrăcat doar în costumul de baie, să stai la căsuță, să ai restaurante pescărești în jur...

   O destinație de vis, eu așa o văd.

   Mulțumesc de vizită:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[10.08.19 09:36:35]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[10.08.19 11:34:38]
» mesaj pers

   @webmaster::*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[10.08.19 14:01:10]
» mesaj pers

   Frumos și interesat loc. Chiar dacă ne-am plimbat prin Muntenegru, nu știam de el. Vă salutăm cu drag!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[10.08.19 14:20:28]
» mesaj pers

   @ungureanica: Da, e minunat locul. Am mai văzut alte câteva interesante, necălcate de turiști, încă necunoscute, am sa le prezint pe sait.

   E drept ca de Bojana nu știam nici eu, m-a îndrumat un prieten.

   Dar am fost la Kusturica, ți-am studiat articolul :) anul acesta cu toate ca îl citisem la vremea respectiva. Aici văd eu importanța AFA, cuvintele și recomandările rămân și le studiem atunci când ne arde buza.

   Și noi va salutam cu drag, sper ca sunteți bine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Ada Bojana, o destinatie FKK de exceptie (Aug.2019) - punctaj satisfactie: 10.00 (scris in 16.08.19 de marijuan din TIMISOARA) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 10.00
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[24] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2019] Pe drum, deloc aglomerat, ardea un pic pădurea... -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094976">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094976"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094976">Şterge vot</a></div><span id="v91094976" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094976)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094976Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094976MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2019] Pe drum, deloc aglomerat, ardea un pic pădurea...
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2019] Dar au venit pompierii -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094977">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094977"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094977">Şterge vot</a></div><span id="v91094977" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094977)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094977Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094977MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2019] Dar au venit pompierii
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2019] Șoseaua liberă la început de iulie, spre Ada Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094978">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094978"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094978">Şterge vot</a></div><span id="v91094978" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094978)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094978Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094978MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2019] Șoseaua liberă la început de iulie, spre Ada Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUL-2019] Podul peste Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094979">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094979"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094979">Şterge vot</a></div><span id="v91094979" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094979)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094979Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094979MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2019] Podul peste Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2019] Podul peste Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094980">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094980"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094980">Şterge vot</a></div><span id="v91094980" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094980)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094980Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094980MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2019] Podul peste Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUL-2019] Plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094981">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094981"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094981">Şterge vot</a></div><span id="v91094981" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094981)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094981Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094981MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2019] Plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P07 [JUL-2019] Pe plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094982">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094982"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094982">Şterge vot</a></div><span id="v91094982" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094982)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094982Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094982MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2019] Pe plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [JUL-2019] Pe plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094983">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094983"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094983">Şterge vot</a></div><span id="v91094983" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094983)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094983Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094983MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2019] Pe plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUL-2019] Pe plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094984">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094984"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094984">Şterge vot</a></div><span id="v91094984" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094984)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094984Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094984MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2019] Pe plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P10 [JUL-2019] Pe plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094985">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094985"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094985">Şterge vot</a></div><span id="v91094985" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094985)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094985Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094985MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2019] Pe plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P11 [JUL-2019] Pe plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094986">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094986"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094986">Şterge vot</a></div><span id="v91094986" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094986)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094986Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094986MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2019] Pe plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2019] Pe plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094987">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094987"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094987">Şterge vot</a></div><span id="v91094987" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094987)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094987Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094987MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2019] Pe plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [JUL-2019] Pe plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094988">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094988"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094988">Şterge vot</a></div><span id="v91094988" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094988)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094988Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094988MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2019] Pe plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2019] Pe plaja Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094989">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094989"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094989">Şterge vot</a></div><span id="v91094989" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094989)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094989Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094989MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2019] Pe plaja Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2019] Prin satul de vacanță -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094990">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094990"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094990">Şterge vot</a></div><span id="v91094990" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094990)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094990Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094990MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2019] Prin satul de vacanță
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2019] Prin satul de vacanță -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094991">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094991"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094991">Şterge vot</a></div><span id="v91094991" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094991)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094991Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094991MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2019] Prin satul de vacanță
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2019] Prin satul de vacanță -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094992">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094992"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094992">Şterge vot</a></div><span id="v91094992" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094992)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094992Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094992MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2019] Prin satul de vacanță
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUL-2019] Prin satul de vacanță -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094993">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094993"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094993">Şterge vot</a></div><span id="v91094993" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094993)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094993Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094993MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUL-2019] Prin satul de vacanță
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUL-2019] Prin satul de vacanță -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094994">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094994"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094994">Şterge vot</a></div><span id="v91094994" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094994)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094994Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094994MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUL-2019] Prin satul de vacanță
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUL-2019] Bărcuțe pe Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094995">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094995"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094995">Şterge vot</a></div><span id="v91094995" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094995)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094995Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094995MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUL-2019] Bărcuțe pe Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUL-2019] Bărcuță pe Bojana -- foto by <b>krisstinna</b> [uploaded 10.08.19] - <span class="allrVotedi" id="av1094996">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1094996"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1094996">Şterge vot</a></div><span id="v91094996" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1094996)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1094996Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1094996MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUL-2019] Bărcuță pe Bojana
foto krisstinna [10.08.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[24] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.125341892242 sec