95153 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Unde mâncăm în Năvodari?

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.07.2019
DE
Avatar crismis
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Galați
înscris/ă în 27.07.12
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
121 lei
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
Cherhanaua Tașaul

Pește, pește și iar pește! Și o spumă delicioasă cu usturoi! - Cherhanaua Tașaul


Urmare de aici

Unele review-uri îți rămân în minte pentru multă vreme după ce le citești, îți aprind imaginația, te fac să-ți dorești să ajungi și tu acolo... Pentru mine e valabil despre câteva articole ce descriu locuri pitorești sau interesante, dar – o gurmandă declarată fiind – mai ales despre mâncătorii! Îi revine meritul lui @Aurici de a-mi fi „prezentat” Cherhanaua Tașaul și de a mă face curioasă să ajung acolo. Țin minte că am mai avut o tentativă, acum vreo 2 ani, cu ocazia weekendului petrecut la Cuibul de la Mare, la Corbu; dar atât de bine ne-au omenit acolo, că n-a mai fost loc de Tașaul în program!

Un prilej perfect l-a reprezentat însă mica noastră escapadă la mare, în zona Golful Pescarilor, despre care tocmai v-am povestit. Duminică ne-am petrecut o dimineață relaxantă pe frumoasa plajă, apoi, pe la ora 14 ne-am adunat băgăjelul, ne-am urcat în mașină și am luat drumul înapoi, spre casă. Totuși, burticile ni se cam subțiaseră, Duracell-ul era pe terminate, se impunea un re-fill! Și ce ocazie mai bună decât aceasta am fi putut aștepta ca să ne abatem pe la Tașaul?!

Am ocolit Constanța și Mamaia pe autostradă, apoi am cotit-o înspre Năvodari; cam jumătate de oră să fi făcut în total, până am ajuns (am setat pe GoogleMaps locația restaurantului). Înainte de podul peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari, se face un drum destul de prost, dar nu prea lung (un km și ceva), care te lasă fix în bătătura restaurantului, unde sunt amenajate mai multe secțiuni de parcare. Am ocupat și noi unul din ultimile locuri disponibile și am zis să ne încercăm norocul.

Înainte de asta am aruncat o privire asupra micului debarcader, cam plin de mătasea-broaștei și alte asemenea, în care se odihneau câteva bărci de pescuit. Cherhanaua se află chiar în zona sudică a limanului maritim Tașaul, despre care wiki ne povestește că s-a format prin depunerea de aluviuni la gura de vărsare a râului Casimcea. Are o suprafață de peste 23 kmp, adâncime maximă de 5,4 m și, datorită faptului că e alimentat permanent cu apă din râu, apa limanului este doar ușor salmastră, iar nivelul luciului apei îl depășește pe cel al mării cu 1m. În limba turcă, Tașaul s-ar traduce „stâna de piatră”. Limanul reprezintă un bun loc de cuibărit pentru păsările migratoare și nu numai; dealtfel, de la terasa restaurantului aveam să admirăm și noi câteva lebede albe, precum și o colonie de pelicani, mai în larg.

Există și două insulițe în nordul limanului, numite simplu Ada (= „insulă” în limba turcă) și Ostrov (= „insulă” în limba lipovenilor). Ba chiar și o legendă circulă prin zonă, despre niște călugări-lotri ce au strâns o comoară impresionantă, pe care au fost nevoiți s-o îngroape într-un loc știut doar de ei, pe Ostrov.

Ne-am îndreptat spre intrarea în restaurant. Înăuntru ne-a întâmpinat o alee centrală, străjuită de ghivece uriașe cu tot felul de plante; din această alee se desprind altele, în stânga și în dreapta, spre cele două săli imense, decorate cu tot felul de elemente marine. Erau câteva mese ocupate aici, foarte puține însă, deși era răcoare și bine. În continuare se iese în terasă, destul de întinsă și ea, mărginită de un gărduț în partea dinspre lac, semi-închisă pe o parte, în rest umbrită de umbrele mari așezate una lângă alta. Vara fiind abia la început, iar temperaturile încă blânde, toată lumea voia afară, așa că terasa era plină, greu găseai o masă liberă! Totuși n-am fost refuzați, am fost conduși de un ospătar la una încă nedebarasată, așa, mai într-o margine. A trebuit să așteptăm după aceea câteva minute bune să vină cineva și s-o curețe, dar oricum ne înarmaserăm cu răbdare și ne-am găsit de lucru admirând întinderea lacului și făcând poze.

În fine, să zic că în aproximativ jumătate de oră am primit și meniuri și-am pornit a le studia intens. Am remarcat o secțiune de gustări, alta de salate, alta dedicată exclusiv fructelor de mare, mai multe cu pește gătit în fel și chip. Pentru amatorii de alte tipuri de proteine decât cele amintite mai sus, menționez că există și vreo 4-5 feluri cu carne. Prețuri medii, aș zice.

Ne-am decis destul de repede, dar a mai durat ceva până ni s-a luat comanda. Nu-i bai, avem răbdare! :) Am rugat să ne aducă o bere draught pentru mine și o sticlă mare de apă pentru șofer, o porție de borș pescăresc, una de pălămidă (îi plăcuse lui Tati pălămida la Pescăria lui Matei și a decis să meargă la sigur și aici) și una de lufar pe plită pentru mine (sincer, habar n-aveam ce gust are, dar mi-a plăcut cum sună).

Ok... altă plimbare, alte poze, alte povești între noi... Băuturile au sosit destul de repede și, odată cu ele, un coș cu felii de pâine ușor prăjită și o farfurie pe care erau două boluri mici cu câte un smac pentru ciorbă. Le-am gustat pe amândouă, cel roșu era tare iute, celălalt era un fel de maioneză cu usturoi, extrem de fină, aerată și gustoasă! La ce foame vedeam noi la ora aia, răbdarea ne-a pălit încet-încet și până am primit și borșul, am halit maioneza pe pâine! :) Mamă, da’ ce bună a fost! :P

Bună și ciorbița, am împărțit-o, așa cum facem de obicei. Nu după mult timp, ni s-au adus și celelate feluri. Ambele porții erau însoțite de câte un guguloi de mămăligă aburindă și câte un sfert de lămâie; eu am primit în plus încă un bol cu maioneză de-aia delicioasă;). Lufarii s-au dovedit a fi niște pești subțirei, de mărime medie (6 au revenit la porție), extrem de gustoși. De obicei, evit peștele mic din cauză de prea multe oase și probabil că dacă aș fi știut exact, n-aș fi luat. Și aș fi pierdut o experiență grozavă, căci mi-au plăcut mult-mult lufarii! Vă recomand să-i încercați când aveți ocazia!

Ei, bine, ne-am declarat sătui și satisfăcuți, așa că am rugat să ni se aducă nota de plată, care a totalizat 121 ron. Am plătit, am mai tras vreo 2-3 poze pelicanilor de pe lac... pardon, liman... și ne-am grăbit să ne continuăm drumul, sperând să lăsăm ploaia în urma noastră (căci între timp se adunaseră nori cam supărați). N-a fost să fie, dar n-a fost bai, am ajuns cu bine acasă, cu bateriile încărcate după un weekend minunat!...

---
Impresii încărcate de crismis in 28.07.2019 15:44:30

Validat / Publicat: 28.07.19 16:27:45


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în ROMÂNIA
VIZUALIZĂRI: 487


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  30800 PMA (din 32 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de crismis? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- ANILU
[28.07.19 17:52:03]
» mesaj pers

   @crismis: Și noi am ajuns la Tasaul tot după ce am citit articolul lui Aurici.

   Mă repet, noi la sfârșit de sezon... nu ne-am putut bucura de verdele de început de vară... așa cum am văzut în pozele tale.

   În rest aceeași concluzie am tras și noi... merită Tasaul sa-i treci pragul, orataniile marine fiind primordiale.

   Să vă fie de bine plimbarea la mare.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[28.07.19 21:04:58]
» mesaj pers

   @crismis: Am așteptat cu interes articolul ăsta! Mai mult ca mine, însă, l-au așteptat câțiva colegi de birou care au mare încredere în AFA!

   Le-am arătat articolele lui @Aurici și @ANILU, dar au vrut ceva recent!

   L-au primit! Tu primești mlțumirile lor și votul meu!

   L-am mâncat pe nerăsuflate, cam ca voi:

La ce foame vedeam noi la ora aia, răbdarea ne-a pălit încet-încet și până am primit și borșul, am halit maioneza pe pâine! Mamă, da’ ce bună a fost!

   Și referitoe la paragraful ăsta... A fost odată pe o terasă în Bulgaria când eram flămândă tare și Tati m-a servit cu pâine ușor prăjită... Bună a mai fost pâinea aia!

   Mulțumesc, Zâna Dunării!

   L.E Știi că ieri ai împlinit 7 ani de AFA! La mai mulți! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Aurici
[29.07.19 12:22:06]
» mesaj pers

   @crismis: Așteptam să văd cum ți-a plăcut și mă bucur să constat că da. Chiar și cu serviciile așa și așa. La capitolul ăsta mai avem de lucrat, parcă e o boală generală. Mi-ar plăcea să mai ajung și eu o dată la terasă cu toate că nici înăuntru n-a fost rău. Altfel arată pozele primăvara/vara.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[30.07.19 09:17:37]
» mesaj pers

   @Aurici: Mi-a plăcut, cum să nu-mi placă?! Orice combinație " pește gătit rezonabil" (deși e cam greu să greșești peștele...) plus o " baltă" mă vor atrage iar și iar, mereu!

   Servirea bună mi se pare bonus în condițiile date, pot să fac rabat de la mici stângacii dacă mâncarea e bună și peisajul frumos! Ce-i drept, era și foarte aglomerat când am ajuns noi; până să plecăm, se mai aerisise un pic terasa.

   Oricum, în ceea ce privește restaurantele, după o primă experiență stau mereu și mă întreb: " Aș mai veni aici a doua oară? " Ei bine, da, la Tasaul m-aș întoarce cu bucurie de câte ori aș avea ocazia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[34] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2019] Micul debarcader din capătul stâng al proprietății -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090877">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090877"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090877">Şterge vot</a></div><span id="v91090877" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090877)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090877Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090877MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2019] Micul debarcader din capătul stâng al proprietății
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2019] Intrarea în restaurant -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090879">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090879"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090879">Şterge vot</a></div><span id="v91090879" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090879)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090879Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090879MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2019] Intrarea în restaurant
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2019] În interiorul restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090881">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090881"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090881">Şterge vot</a></div><span id="v91090881" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090881)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090881Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090881MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2019] În interiorul restaurantului
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2019] În interiorul restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090883">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090883"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090883">Şterge vot</a></div><span id="v91090883" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090883)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090883Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090883MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2019] În interiorul restaurantului
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2019] În interiorul restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090885">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090885"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090885">Şterge vot</a></div><span id="v91090885" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090885)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090885Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090885MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2019] În interiorul restaurantului
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2019] În interiorul restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090886">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090886"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090886">Şterge vot</a></div><span id="v91090886" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090886)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090886Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090886MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2019] În interiorul restaurantului
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2019] În interiorul restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090888">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090888"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090888">Şterge vot</a></div><span id="v91090888" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090888)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090888Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090888MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2019] În interiorul restaurantului
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2019] În interiorul restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090889">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090889"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090889">Şterge vot</a></div><span id="v91090889" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090889)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090889Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090889MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2019] În interiorul restaurantului
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2019] În interiorul restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090891">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090891"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090891">Şterge vot</a></div><span id="v91090891" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090891)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090891Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090891MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2019] În interiorul restaurantului
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2019] În interiorul restaurantului -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090892">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090892"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090892">Şterge vot</a></div><span id="v91090892" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090892)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090892Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090892MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2019] În interiorul restaurantului
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2019] Limanul Tașaul. Dincolo de digul din dreapta, este Canalul Poarta Albă Midia Năvodari -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090894">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090894"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090894">Şterge vot</a></div><span id="v91090894" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090894)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090894Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090894MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2019] Limanul Tașaul. Dincolo de digul din dreapta, este Canalul Poarta Albă Midia Năvodari
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2019] Limanul Tașaul. În depărtare, casele din Năvodari -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090898">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090898"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090898">Şterge vot</a></div><span id="v91090898" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090898)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090898Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090898MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2019] Limanul Tașaul. În depărtare, casele din Năvodari
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2019] Limanul Tașaul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090902">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090902"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090902">Şterge vot</a></div><span id="v91090902" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090902)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090902Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090902MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2019] Limanul Tașaul
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2019] Parte din terasă, în zona unde am avut masa -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090904">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090904"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090904">Şterge vot</a></div><span id="v91090904" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090904)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090904Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090904MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2019] Parte din terasă, în zona unde am avut masa
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2019] O lebădă albă pe Limanul Tașaul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090906">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090906"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090906">Şterge vot</a></div><span id="v91090906" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090906)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090906Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090906MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2019] O lebădă albă pe Limanul Tașaul
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2019] O colonie de pelicani pe Limanul Tașaul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090908">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090908"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090908">Şterge vot</a></div><span id="v91090908" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090908)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090908Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090908MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2019] O colonie de pelicani pe Limanul Tașaul
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2019] Spuma de usturoi, absolut delicioasă -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090909">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090909"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090909">Şterge vot</a></div><span id="v91090909" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090909)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090909Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090909MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2019] Spuma de usturoi, absolut delicioasă
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2019] Borș de pește -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090911">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090911"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090911">Şterge vot</a></div><span id="v91090911" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090911)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090911Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090911MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2019] Borș de pește
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, fara bonus]

P19 [JUN-2019] Pălămida pe plită -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090913">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090913"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090913">Şterge vot</a></div><span id="v91090913" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090913)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090913Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090913MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2019] Pălămida pe plită
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2019] Lufari pe plită, delicioși -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090915">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090915"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090915">Şterge vot</a></div><span id="v91090915" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090915)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090915Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090915MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2019] Lufari pe plită, delicioși
foto crismis [28.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2019] Se adună norii deasupra Limanului Tașaul -- foto by <b>crismis</b> [uploaded 28.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1090917">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1090917"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1090917">Şterge vot</a></div><span id="v91090917" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1090917)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1090917Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1090917MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2019] Se adună norii deasupra Limanului Tașaul
foto crismis [28.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[34] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.102607011795 sec